että mitä tarkoitti se "palvelujen parantaminen" jonka aikana putiikki oli kiinni vuorokauden. Tehtiin varmasti kovasti töitä, mutta esim. treffipalstan toimintahan on ihan yhtä surkeaa kuin ennenkin. Vikaa korjataan ja arvioitu valmistumisaika "mahdollisimman pian." Kuulostaako tutulta ? Kyllä vaan, tuota tekstiä saamme tuijotella jatkossa ihan yhtä paljon kuin ennenkin. Surkeaa toimintaa !
Suomi24 huoltotauko
5
668
Vastaukset
- ainahan saa luvata...
Ei pelitä yhtään paremmin kuin ennen, esim tälläkin hetkellä treffit palvelu pois käytöstä. En tosin uskonutkaan että tilanne paranisi, epäilin juuri sitä että palvelun laatu huononee. Kuten monesti näissä tapauksissa käy.
- en uskonutkaan....
että palvelu paranee. Ja ei taida nämä viestitkään enää mennä perille....monestiha näissä käy juuri päin vastoin, että palvelun laatu huononee parannusten myötä. Tässä tapauksessa arvauksen osui oikeaan!
- Toimii,ei toimi,toimii,ei t...
KIITOKSIA SUOMI24 VIHDOINKIN TOIMII,EI TOIMI,TOIMII,EI jne
Ottakaa toki ammattimiehet apuun,jospa sit toimis vielä tän vuoden puolella.
APUVA! apuvoimat smi24äää auttamaan.- uudet tuulet puhaltamaan
Smi24 hoi, hei tonttu-ukot hyppimään,on suomi24 pitkä huoltotauko.
Edellinen viesti meni perille ja oli hyvä,paitsi ettei ammattimiehet osaa auttaa,nuoret paikalle saadaan ainakin matoja koneeseen.
Kuka kumma siellä oikein takoo päätänsä karjalan mäntyyn.
Pitäkää koko suomi24 kiinni ja korjatkaa koko homma yhellä kerralla kuntoon,turhat lupaukset on jo luettu,joka toistaa itseään,kuin kaiku.
Suomi24.siinä ei toimi mikään kunnolla.
Lähteekö tämäkääääään?????
- KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETS...
KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!KIVIMETSÄN DRUIDI!!sad
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Minulla heräsi huoli sinusta ajatteluni kohteesta!
Toivottavasti sinulla on siellä jossain kaikki hyvin. Välitän sinusta edelleen vaikka olet varattu, etkä tykkää minusta.834283- 1623528
- 533139
Missä Sanna nyt suvaitsevaisuus?
Tekijä on nyt kuitenkin jotain muuta kuin suomalainen niin eikös nyt pitäisi suvaita kulttuuri eroja ja rakastaa tekijä1951930- 441756
- 271747
- 231744
- 571694
- 191597
- 181581