Front international

Liisa1970

Onko kellään tietoa kyseisestä puhelinmyyntilafkasta? Ihan uskomaton paikka. olen yrittänyt jo pari kuukautta lopettaa heidän tilaustaan (jonkan vanha isäni oli ymmärtämättömyyttään tilannut). Puhelimella paikkaan ei pääse, joten laitoin faxin, maksoin laskun ja nyt laskuja pukkaa jatkuvalla syötöllä!! En tiedä mistä minun pitäisi maksaa, mutta joka laskussa on 10 euron muismustusmaksu! Olen jo moneen kertaan yrittänyt paikkaan faxata ja kertoa, että isäni makaa sairaalassa, eikä todellakaan enää tarvitse mitään h...n laaduttomia kalsareita! Pääseekö tästä firmasta jollain eroon, vai pitääkö tästä tehdä rikosilmoitus??? Vai mikä auttaa?

42

12959

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • eroon päässyt

   Mieheni ei enää halunnut heidän housujaan.
   Avasin paketin, pistin viestiä lafkaan. Maksoin kalsarit ja ne otettiin. Lupasivat lopettaa tilauksemme, uusia housuja ei pitänyt enää tulla..
   No tuli uusi paketti, avasin sen jotta sain yhteystiedot, soitin ja minulle sanottiin vaan että tilaus on nyt lopettettu.. Sama homma siis. Maksoin laskun ja taas tuli paketti.

   Ilmoitin jälleen ettei enää pikkuhousuja kiitos.
   Ärsytti aivan valtavasti, joten hetken mielijohteesta teippasin avatun paketin(en avannut pikkuhousupaketteja) (josta olin taas ottanut yhteystiedot) rakennuspahvin teippausteipillä (erittäin sinkuvaa ja hankala avata), pyöritin oikein kunnolla, niin että jäi vain osoite näkyviin.

   Ei tullut enää paketteja eikä muutakaan.

   Olihan se aika pöhköä, mutta pääsinpäs eroon=)

   • valveutunut

    tuon frontin taustalla tällainen kuin www.provoice.fi sinne vaan suoraan yhteyttä jos ei asiakaspalvelussa kukaan vastaa (niinkuin ei taida yleensä vastata)


  • osturt.com

   Minun kohdallani toimi koko ajan loistavasti, myös lopetus.
   mene sivulle www.asiakaspalvelut.fi, siellä on koko lafkan jutut

   • agjyrdtiyfl

  • vexi 5

   kokeile perutusta numerosta 0700-0-4800 tai kirjoita asiakaspalvelu front international pl 19 02401 kirkkonummi

  • bärtsi

   Tosiasia oli se, että ainoa tapa saada yhteys oli, puhelin, sivuilta et saanut peruutettua, skulas ehkä aiemmin. soittamalla ja kohteliaus veks viskattuna, fossilla stoorattuna, ne snaijas. Sorruin kyllä myös snadiin uhkailuun kuluttaja-asiamiehellä, koska myyntipuheessa annettiin ymmrtää, että ensimmäisen tutustumislähetyksen jälkeen, on sinun päätöksesi, liitytkö jäseneksi. Skulas, ainakin tältä Stadin kundilta!
   Terkuin,
   Bärtsi

  • front

   Olen samassa tilanteessa. Yhden paketin jälkeen peruin tilauksen, maksoin laskun. Pian tipahti postiluukusta aiheeton seuraavasta lähtyksestä. Olen yrittänyt tavoittaa koko kesän heitä puhelimitse, kuitenkaan siinä onnistumatta. Olen laittanut palautesivulle selvityksen tilanteesta.. mutta ei apua..

   Nyt he yrittävät periä jonkun mitättömän perintäfirman kautta "saataviaan", en ikinä tule maksamaan senttiäkään..

   • Jarppex

    Hei, Minun tilanne on se, että joitakin viikkoja sitten Frontilta tuli puhelu ja ajattelin niin kuin varmaan moni, että otan yhdet "pakolliset" kalsarit ja lopetan homman. Nyt tuli tilausvahvistus ja kalsareita ei ole näkynyt. Ajattelen, että mahtanevatko odottaa, että voivat laittaa lisäkalsarit ennen "ilmaisia".

    Nettisivuilleen ei pääse, kokeilkaa vaikka. Kyseessä on selvästi jokin pakkomyynti -verkostofirma joka punoo juonensa katteettomien palautusmahdollisuuksien jne. ympärille. Tilausvahvistuksessa ei ole ensimmäistäkään nimeä, vain postilokero-osoite ja puhelinnumero, jota en viitsi edes kokeilla.

    Taidanpa tehdä niin, että en ota enkä maksa yhtään mitään kalsareita, niitä saa tarvittaessa kaupasta. On hyväuskoinen hölmö joka tekee näitten kanssa kauppaa.


  • Niklas86

   Huijausyritys,

   Sanoin itseni irti ennenaikaisesti kun he tarjosi sitä "ilmaisia kalsareita" 3.80€ postimaksulla. Kysyin puhelin neidiltä muutaman näppärän kysymyksen joihin sain vastauksia ihan tyydyttävään malliin. Nonni sitten kun sain ensimmäisen tilauksen soitin siihen automaattisen puhelinpalveluun ja sanoin itseni sopimuksesta irti. 2kk myöhemmin tulee paketti, jota en toivonnut soitin sinne ja sanoin etten aio maksaa kyseisesta koska en tilannut sitä. Tänään sain ensimmäisen perintäkirjeen.

   ÄLKÄÄ OSTAKO FIRMALTA YHTÄÄN MITÄÄN TAI TEITÄ HUIJATAAN!

   50€ parista hikisestä kalsarista. joten varoituksen sana, ÄLKÄÄ OSTAKO MITÄÄN FRONT INTERNATIONALILTA.

   -Pettynyt puhelinmyyjiin

  • Ernoernoerno

   Minuakin kyseinen yritys huijjasi samalla tavalla kuin Niklasta.

   Sanoin itseni irti ja silti sieltä tuli lisää kamaa.. En itse enää koskaa tilaa mitään puh.myynti yrityksiltä.

   1 mätä omena pilaa koko korillisen.

  • tilaaja2

   mä oon saanu nyt monet bokserit ja ihan tyytyväinen oon ollut.. tulin muuten vaa lukee näit juttui et mitä tästä puhutaan.. ja tossa laskussahan on selvä ohje palautuksesta jos ei haluu ostaa ja tossa lukee et tee muutokset ja peruutukset ennen tiedonantokortissa annettua viimeistä ilmoituspäivämäärää. ilman peruutusta pakettisi tulee automaattisesti. postitus- ja toimituskulut. no en sit tiiä tost peruutuksesta koska itte oon ollut ihan tyytyväinen ja ei oo tarvinnu soitella tai peruutella noita.. ja http://www.asiakaspalvelut.net/front/ osotteesta löytyy lisää tietoa

  • en edes tilannut

   Tapahtui niin, että kaveri soitti ja ilmoitti että haluatko imaiset sukat ,,,tietenkin jos ilmaiset sanoin...meni monta kuukautta sitten saapui lähetys ei edes muistettu mistä se tullut, tai soitettu.
   Olikin 3,50 € lasku mukana, sillä saadaan halpamarketista paljon parempia sukkia 5 paria.
   Ei saanut osoitetta minne olisi voinut lähettää palautusta sitten alkoi tulla laskuja.
   Tarkoituksena onkin ilmeisesti houkutella tikkukaramellilla asiakkaita ja saada aikaan perintä tilanne.....siis ihmeellinen firma.
   Kannattaa ilmoittaa kuluttajaasiamiehelle sekä KRP talousrikostukijalle.

   • tilaaja2

    mulle ilmoitettiin ekassa soitossa että ainoa maksu on postimaksu.. muuten ilmaiset


  • Saa nähdä, onnistuko

   Soitin tänään 09 221 933 113, naputtelin jäsennumeron ja kerroin terveiset, etten halua enää mitään. Lupas kohteliaasti lopettaa jäsenyyden. Saapa nähdä.

  • on.

   Mulla on kokemuksia.

   Olen ollut mukana viimeisen 5 vuoden aikana sukkakerhossa kahteen kertaan, boxerikerhossa ja partakoneenteräkerhossa kerran. Äskön liityin 3 kerran sukkakerhoon. Aina on peruuutukset onnistuneet netissä helposti. Sukat ja bokserit ovat olleet laadukkaita ja olen ollut niihin tyytyäväinen. Tarjouskaupoista ei saa niin hyviä sukkia, ne kulahtavat nopeasti. Minusta on mukava, kun niitä tulee kotiin eikä tarvi ostella muualta. Ikävää jos ongelmia on, mutta ainakin itse olen välttynyt.

   • hegee

    Monta kertaa on tullut otettua se 3,80e "maistiaispaketti" kotiin. Siinä on laskussa samalla ohjeet että saa netissä suoraan asiakasnumerolla peruttua jäsenyyden. Tänään taas soitteli ja sanoin suoraan että pistä vaan bokserit tulemaan :)
    Kuhan ne bokserit tippuu laatikkoon niin suoraan lasku maksuun ja samantien perun jäsenyyden. Ei kertaakaan ole mtn ongelmia ollut ja aina puolen vuoden päästä ne soittaa uudelleen ja taas saa halvat bokserit kotiin :)
    Harmi jos muilla on ollut ongelmia, mutta ainakin mulla tosiaan toiminyt ihan hyvin. Ihan laadukkaat ja hyvän näköiset bokserit kotiinkannettuna alle 4e, mutta ei noi mitään 15e arvoisia tosiaankaan ole, niin ei niitä kannata sen kauempaa tilata kun se tutustumispaketti.


  • kajheinz

   Sano tilaus irti,ei sitä tarvitse pitää voimassa jos ei halua.

   • kalsaria pukkaa

    Tilasin maistiaisboxerit ja maksoin ne. Peruin tilauksen, mutta uutta pakettia pukkaa postilaatikosta. Soitin sinne ja sanoin, että en ole tilannut mitään enkä maksa mitään. Lisäksin sanoin, että en halua ko. firmasta jatkossa mitään yhteydenottoja. Tein paketille sitten myös asiakaspalautuksen. Tein myös ilmoituksen kuluttaja-asiamiehelle. Toivottavasti kalsareitten tulo loppuu nyt tähän.


  • ihmettelevä omainen

   Myös minun isäni 83v on joutunut kyseisen firman uhriksi.Hän on sairaalahoidossa eikä itse tiedä kyseisetä firmasta mitään.Laskuja ja maksumuistutuksia tulee postissa.Laskussa oleva puh numero on virheellinen.Joten ajattelinkin soittaa suoraan kuluttajaasiamiehelle.Onko ko. firma keskittynyt vanhojen ihmisten huijaukseen!?
   Numerotiedustelussakaan ei ollut ko. firmaa!

   • front on syvält

    Jess nyt itsellekki tuli Frontin paketti, ei edes niiden kotisivukaan toimi.:D Itselläkään ei ollut ennen mitään ongelmia ton 3,8e tutustumispaketin kanssa mutta nyt yhtäkkiä tuli 20e paketti ilman edes mitään ennakkoilmoitusta asiasta.


  • lesta666

   Tämä kyseinen paskalafka jättää ensin laskut lähettämättä ja iskee ne sitte perintään niistä 3,80e boksereista tuli sitte 35e bokserit. love it. kusipäitä kaikkityynni

  • PAqa

   Siis käsittämätöntä, en ole koskaan tilannut tuosta firmasta mitään eikä tullut edes mitään paketteja ja nyt tuli maksumuistutuskirje yhteensä 8,80!!!! En uskalla kirjautua nettisivuille kun lukee ovelasti: "Jäsennumero/Tilausvahvistusnumero". Eli tarkoittaako tuo nyt sitä että jos kirjaudun sivuille niin vahvistan tilauksen jota ei ole tilattu!!!

   • puhelintytöt.

    Minulle soitti kerran äänestä päätellen nuorehko tyttö, joka oli hyvin päällekäyvä ja tuttavallinen. Yritti saada minut ottamaan "ilmaiset" pikkuhousut postissa. Lieneekö ollut juuri tästä firmasta, en muista. Mutta kuuntelin aikani, kun oli aika kivan seksikäs ääni. En suostunut ottamaan mitään. Vähän aikaa sitten soitti taas samasta asiasta nyt vanhempi naishenkilö. Häntä en jaksanut kuunnella alkuesittelyä pidempään. Lupasin, että saa soittaa taas puolen vuoden päästä.


   • PAqa

    Rikosilmoitukseen tää sit meni. Kuluttajaliitostakin sanottiin et suoraan vaan rikosilmoitus niin ei voi mennä luottotiedot. Liitossa muutenkin useampi ilmoitus ITH oy:stä!!! Firman asiakaspalvelun akka itse ohjasi myös tekemään rikosilmoituksen ja oli aivan raivona. Kuullosti tosiaan siltä etten ollut ensimmäinen joka asiasta soittaa...


  • Back front

   useamman kerran ollut frontin asiakas ja eronnut kun kalsarikaappi on täyttynyt :D

   menee tosiaan se puolisen vuotta niin soittavat taas että olet ollut ennen jäsenenä ja saa kahdet kalsarit 3,80 €

   mielestäni laatu on kyllä erittäin hyvä hintaan nähden, 18,70 € kahdet kalsarit ensimmäisen paketin jälkeen 3 kk välein... kyllä noi vanhimmat on jo parin vuoden takaa....

   se pari vuotta on meikäläisellä ainakin se kestoaika... haalistuneita ne ehkä on jo hieman siinä vaiheessa mutta käy työkalsareina :D muuten melko hyvin muodossaan vielä...

   aina netin kautta www.asiakaspalvelut.net/front peruuttanut seuraavia paketteja / muuttanut kokotietoja / peruuttanut jäsenyyden välillä

   koskaan ei ole ollut mitään ongelmaa tai tullut paketteja peruutuksen / eroamisen jälkeen, sieltä tulee vahvistusviesti sähköpostiin kun asia on käsitelty :)

  • Voi raivon määrää!

   Itsellenihän tuli tänään perintäkirje kyseisestä lafkasta. Alushousista joita en ole saanut. Enkä edes saanut maksumuistutuksia tässä välissä. Soitan huomenna asiakaspalveluun ja tiedustelen asiasta.Jos ei hommaan tule selvyyttä, niin kannattaakin varmaan tehdä rikosilmoitus.

  • mälsää

   Huomasin justiinsa että tuo netti eroamis / kysy asiakaspalvelulta verkko hässäkkä on lähes identtinen tuon Matador Shaveservicen kanssa.
   Molemmat peruin tänään, mutta luetun tekstin perusteella alkaakin jo vähän pelottamaan.

   Ekat pökät hajos kun pieras.

  • kiiltoauto

   Itse en oo IKINÄ tilanut mitää boksereita, eikä mulle edes soitettu vaan yht äkkiä tuli mun osoiteesen lasku 3,80 "boksereista", mutta boksereita ei ole tullut milloinkaa. Hauskinta on ollut se, että "TILAUS" on tullut ihan rändömille nimelle (semmoista ihmistä ei ole IKINÄ asunnut samassa osoiteessa missä nyt asun)

   Aijon nyt haasta kyseistä "lafka" oikeuteen viimeisen pisaran saakka.
   Jos on halukaitta tulla mukaan, tervetuloa... Otan teidän palauteet/murheet vastaan mailin : kiiltoauto@gmail.com

  • aivar600

   Front teki minullekkin tepposet. Sain tämän halvan tutustumis paketin jossa oli nämä niin taivaaseen kehutut kalsarit. Noh sitte alkoi tulla paketteja, soitin Firmaan ja sanoin että seis, en minä ole mitään tilannut enkä aio niistä maksaakkaan, noh pitkän ajan jälkeen kun olin palauttanut kalsarit sain perintäkirjeen... Voitte vain uskoa kuinka olen saanut kiehua tämän asian johdosta, onneksi kun palautin tuotteet otin postista kuitin että ne on palautettu. Nyt lähetän siitä heille kopiota ja he saavat niellä yrityksen ahneasti ryöstää minulta. Jos sekään ei kelpaa niin tulkoot perijät koputtelemaan ovelle, tervetuloa vain. Fronttiin älkää ihmiset luottako, ne tuotteet EIVÄT ole mitään erikoisia edes.

  • Ei ymmärrä

   En ymmärrä. Olen itse provoicella töissä ja myynyt myös useammille sukulaisille. Kellään ei ole ollut mitään ongelmia. Tilattiin meille kotiin ja peruutin sen itse siitä palvelusta netissä. Ei tullut enää mitään. Oletteko varmoja, että kyse on juuri Front merkistä? Ja Provoicen myyjät ei ole tekemisissä itse Frontin kanssa.

  • vilijojuu

   Jep. Suostuin puolivahigossa puhelinmyyjältä tilaamaan kalsarit ja sukat. Rupes epäilyttämään, kun tuli kalsareista, sekä sukista lähes identtiset tilausvahvistuskirjeet, joissa vielä eri firman nimet. Lukasin tän ketjun ja tein peruutin paketit ja jäsenyydet nettisivun kautta välittömästi. Saa nähä kuinka käy.

  • voi ylläri laskut

   juu taidan kyl lähettää takasin ja laittaa jonkun kivan yllärin mukaa et tulee selväks et omistan paremmat aleksit

  • Front International

   Front International ja Underwear by Courlexin ja Bamboo by Courlexin ovet business, jossa perintäkirjeillä vedätetään asiakkaat maksamaan.

   Kirjatkaa kaikki firmaan liittyvää ylös, nauhoittamaa asiakaspuhelut, ottakaa kuvakaappaukset firmaan lähettämistänne asiakasviesteistä.

   Älkää tilatko heiltä mitään!
   Ilmainen näyte johtaa jatkuviin laskuihin ja toimituksiin, jotka tulevat milloin sattuu.

   Laittakaa postia jos teitä on huijattu, ilmoitetaan vaikka kuluttajaviranomaisille kerralla:

   courluxunderwear@gmail.com

  • affe1

   Samainen paskafirma jahtaa minua,jotain alushousuja on muka lähetetty,mitään pakettia en ole saanut ja maksumerkintä häiriö on jo kirjattu,ja summa on 96€ nyt,ja kun koko saatanan firmalla ei ole edes yhrteystiedot kunnossa!!

  • Paxton Fettel

   Minullekin tulee säännöllisesti noita Frontin alushousuja ja sukkia, eikä ole varsinaisesti valittamista tässä "järjestelyssä". Syy on pikemminkin se, että olen ehkä maailman laiskoin ihminen lähtemään vaateostoksille ja nyt olen vähitellen saanut heittää n. 6-10 vuotta vanhoja alushousuja roskiin, kun tulee uusia, oikean kokoisia (painoa on tullut viimeisten n. 5 vuoden aikana lisää 20 kg) ja mielestäni hyvälaatuisia yksilöitä tilalle. Saa tosin nähdä, että miten käy, kun ennen pitkää tuota tilausta yrittää lopettaa.

   Monelle tässä viestiketjussa valittaneelle sanon, että ihan oikein teille. En ole itsekään mitenkään varakas, mutta tuollaiset tarjoushaukat ja kitupiikit ottavat päähän ja rajusti. Aina pitäisi saada ilmaiseksi kaikki ja heti ollaan lopettamassa tilausta, kun ollaan ekat kledjut saatu vain postikulujen hinnalla.

   • hyviä olivat

    Itsekin tilasin aiemmin useamman vuoden ajan Frontin boxereita ja hyvin toimi peruutukset ja ostot. Tilasin siksi että muualta ei saanut yhtä laadukkaita, nyt taas kaupoistakin löytyy jo hyvän näköisiä ja laadukkaita boxereita ja ne taas maksavatkin aivan yhtä paljon. Näissä kyllä laatu näkyy kestossa ja siinä kuinka hyvän näköisinä pysyvät. Viestejä kun katsoo niin miettii puhuvatko kaikkii samasta firmasta,


   • ongelmaton

    Ei mullakaan ole ollut firman kanssa mitään ongelmia, olen ollut tyytyväinen tuotteisiin. Jos on halunnut jättää seuraavan lähetyksen väliin niin muistaa ajoissa lähettää peruutuksen tms. Samoin olen välillä lopettanut jäsenyyden ja taas aloittanut sen uudestaan eikä siinäkään ole ollut minkäänlaista ongelmaa.


  • masa nummela

   Ainakin bambusukkia ja fron housuja on mulle tullut, ihan paska laatusia, sukat hajoo parin pesun jälkeen ja boksereiden vyötärö rullaantuu muutamn pesun jälkeen. ei ihem että lähettävät niitä jatkuvasti lisää, kertakäytöökamaa, 2-luokan pilipalia.

  • heroinas
   • Testaileva

    Itselle tuli tuosta sähköpostia, niin löytyi sivut, ei muuten olisi löytynytkään. Paketti ei ole vielä saapunut tänne, niin en tiedä löytyykö sitä laskusta. Näyttää tuolla eroamiselle olevan ihan oma kohta omissa sivuissa, toivottavasti onnistuu helposti :D Nähtäväksi jää.


   • Testaileva

    Nyt tuohon ^ edelliseen kirjoittamaani lisäten, vaikuttaa itseasiassa aika hyvältä. Kesti näin kauan paketin saapuminen, mutta nyt se tuli. Boxerit tuntuu erittäin hyviltä, paketissa on lasku mukana ja joku pieni mainoslehti. Laskusta löytyy osoite www.ithnordic.com/fi, josta löytää kyllä linkin front boxereihin. Laskussa on myös kaikki tiedot, oma jäsennumero, nettikoodi jne. Ja viimeiseen peruutuspäivään on vielä kuukausi aikaa. Itse erosin jäsenyydestä jo muutamia päiviä sitten ihan vain varmistaakseni ettei se viimeinen peruutuspäivä mene umpeen. Sekin kävi kyllä helposti, ei olisi kuitenkaan ainakaan vielä tarvinnut erota.

    Eli vaikuttaa ihan legit lafkalta, pitää jopa miettiä jatkaako sittenkin jäsenyyttä, tuskin kuitenkaan.


  • mapsi

   jos on netti käytössä irtisanoutuminen on helppoa, laskussa olevien jäsennumeron ja nettikoodin avulla.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huhhuh! Antonio Flores oikoo huhuja: "Että Pekka Haavisto on pelastanut mut jostain bungalowista..."

   Aikamoisia juttuja sitä kiertää julkkiksista. Huhhuh tosiaan… Onneksi Antonio Flores osaa ottaa asiat huumorilla: https://www.suomi24.fi/viihde/huhhuh
   Kotimaiset julkkisjuorut
   119
   17062
  2. Erika ja Danny jälleen yhdessä

   rakastavaisina. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Hellaa-halailua-Danny-ja-Erika-Vikman-viihtyivat-yhdessa-laivalla-kuvat-Seiskassa/1166199
   Kotimaiset julkkisjuorut
   131
   6300
  3. Henkirikos Kajaanissa

   Kajaanin poliisilla tutkinnassa henkirikos 21.1.2022 12.58 UUTINEN Kajaanin poliisin tietoon on tullut 19.1.2022 epäilty henkirikos. Henkirikos on t
   Kajaani
   53
   4713
  4. Oho! Janni Hussi veti "perjantaiöverit" Instassa - Kollega kuittailee: "Yks kuppi vähemmän..."

   Janni Hussi on julkaissut "ennennäkemätöntä" materiaalia Instagram-tilillään. "Perjantaiöverit..." on todellakin nyt oikea sana vai keksitkö itse pare
   Kotimaiset julkkisjuorut
   19
   4646
  5. Martinan stoori

   Ei toi ole nyt tervettä huudella voi v…, Todellinen hyvinvointi valmentaja!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   185
   2429
  6. Marinin kannattaa pitää nyt turpa kiinni!

   Eikä sotkeutua ulkopolitiikkaan, kun se ei hänelle kuulu. Kassatytön järjellä hän järjestää Suomen sotaan, kun puuttuu aikuisten asioihin.
   Maailman menoa
   409
   1833
  7. Iltalehti ajaa kielitaidottomien mamu hoitajien asiaa

   https://www.iltalehti.fi/mieli/a/bd4ce73b-5147-4960-bc6a-53512d8ae777 Prinsessa Aishah, 19, valmistuu ensi vuonna sairaanhoitajaksi. Hän hoitaa sinua
   Maailman menoa
   249
   1645
  8. PS:n kannatus romahti

   YLE:n gallupissa puolueen kannatus vain 14,3% kun Keskustalla 17,7%. Kokoomus porskuttaa omissa yli 22% luvuissa. Keskusta puolustaa uskottavimmin maa
   Maailman menoa
   496
   1567
  9. Millaiset vaatteet

   kaivatullasi oli kun viimeksi näit hänet?
   Ikävä
   83
   1558
  10. "Tärkeät vaalit" - Valtaosa aikoo äänestää Suomi24:n kyselyn mukaan ensimmäisissä aluevaaleissa

   Hyvinvointiasiat, etenkin hoitajien vaikea tilanne, ovat tapetilla Suomi24:nkin keskusteluissa yhä enenevissä määrin. Nyt Suomi24 Blogi ★
  70
  1364
  Aihe