sadistiset italialaiset mitä tekevät, eikö ne ymmärrä, mitä tekevät?
http://www.youtube.com/watch?v=X1sa8sSOY5I&eurl=http://www.hovtramp.se/huvud.htm
Eläinten kiduttaminen
12
965
Vastaukset
- joka lähtöön
hyi saasta mitä idiootteja, menisivät itte juoksemaan kera kärryjen viimeiseen veripisaraan asti....juoksutus avuksi ihmisille vois laittaa vaikka muutaman karhun persietä raapimaan.
- ali-ihmiset
Hirteen vaan joka persläpi!
- edelliseen
siis hirteen ne perslävet, jotka hevosiaan kiduttavat tahi edes hevosenlihaa syövät!
- Whéan
edelliseen kirjoitti:
siis hirteen ne perslävet, jotka hevosiaan kiduttavat tahi edes hevosenlihaa syövät!
Tuo video on ihan kauhea, mutta ihmettelin kommenttia "tahi edes hevosenlihaa syövät! " SUOMALAISTA hevosenlihaa pitäisi syödä enemmän, jotta myös saataisiin enemmän teurastamoita, jotka ottavat hevosia suomeen.
Sen sijaan ulkomaista hevosenlihaa pitäisi välttää. - hevonen ei kuulu ruokapöytään!
Whéan kirjoitti:
Tuo video on ihan kauhea, mutta ihmettelin kommenttia "tahi edes hevosenlihaa syövät! " SUOMALAISTA hevosenlihaa pitäisi syödä enemmän, jotta myös saataisiin enemmän teurastamoita, jotka ottavat hevosia suomeen.
Sen sijaan ulkomaista hevosenlihaa pitäisi välttää.Sinä päivänä kun syön hevosta, voin ihan hyvin syödä kissoja tai koiriakin. Lemmikkikanitkin kelpaavat siinä vaiheessa. Anyway, pointti on se, että miksei voi olla muuta tapaa rakkaalle hevosystävälle kuin lähettää teuraaksi? Kun itken kotona kuollutta uskollista kaveria, en todellakaan halua, että joku tunteeton kusipää SYÖ sitä onnellisena...
- Onko oikein?
Whéan kirjoitti:
Tuo video on ihan kauhea, mutta ihmettelin kommenttia "tahi edes hevosenlihaa syövät! " SUOMALAISTA hevosenlihaa pitäisi syödä enemmän, jotta myös saataisiin enemmän teurastamoita, jotka ottavat hevosia suomeen.
Sen sijaan ulkomaista hevosenlihaa pitäisi välttää.Tässä linkki missä kuvia teurastuksesta, ovat kyllä jenkkilästä, mutta yhtä veristä ja "julmaa" touhua se meilläkin on. Katso kuvat kun nyt niin paljon hevosenlihaa suosit, ja mieti, haluatko antaa tämän lopun omalle hevosellesi. Kukaan joka aidosti rakastaa hevostaan, ei lähetä sitä teuraaksi!
http://www.youtube.com/watch?v=qhpwamTnoSc&feature=related
Tästä taas selviää mitä eroa teurastamisella ja lopettamisella eläinlääkärin toimesta.
http://www.youtube.com/wat - se alimmainen
Onko oikein? kirjoitti:
Tässä linkki missä kuvia teurastuksesta, ovat kyllä jenkkilästä, mutta yhtä veristä ja "julmaa" touhua se meilläkin on. Katso kuvat kun nyt niin paljon hevosenlihaa suosit, ja mieti, haluatko antaa tämän lopun omalle hevosellesi. Kukaan joka aidosti rakastaa hevostaan, ei lähetä sitä teuraaksi!
http://www.youtube.com/watch?v=qhpwamTnoSc&feature=related
Tästä taas selviää mitä eroa teurastamisella ja lopettamisella eläinlääkärin toimesta.
http://www.youtube.com/watElikkäs Horse slaughter vrs humane euthanasia.
http://www.youtube.com/watch?v=H5AvH3XowQw
Kuten tässä sanotaan, valinta on Sinun. - Whéan
se alimmainen kirjoitti:
Elikkäs Horse slaughter vrs humane euthanasia.
http://www.youtube.com/watch?v=H5AvH3XowQw
Kuten tässä sanotaan, valinta on Sinun.Suomessa on satoja vanhoja, jalkavaivaisia ja hankalia hevosia, joille ei löydy pysyvää kotia. Etenkin nämä ex-ravurit, jotka kiertävät omistajalta toiselle. Kukaan ei raaski hevosta lopettaa, mutta ei sitä haluta pitää itselläkään.
Hevosen lopettaminen piikillä (eläinlääkärin toimesta) on kallista ja usein vielä melko pitkä prosessi. Olen kuullut väitteitä, että hevonen ei edes kuole "kauniisti kaatuen" vaan usein jää sätkimään vielä senkin jälkeen kun on saanut useamman piikin eri aineita.
Lisäksi hevoselle tulee vielä hommata hautapaikka, hevosia kun ei voi haudata ihan minne tahansa. Ei saa olla pohjavesialueella, eikä liian lähellä naapureita yms. Siihen on tarkat säännöt.
Jotkut ehkä ajattelevat hevosen tuhkausta, mutta ei sekään mitään ilmaista hommaa ole ja minun tietääkseni hevoskrematorioita on koko maassa ehkä 1 tai 2.
http://www.ratsastus.net/arkisto/jutut/3_2008/s54-56_heppa308.pdf
Tuolla on kerrottu selkeästi, miten teurastaminen itse asiassa tapahtuu.
-Omistaja voi viedä hevosen itse teurastamoon, hevosia ei kuljeteta ulkomaille eikä niitä viedä isoilla teurasrekoilla mihinkään.
-Omistaja voi olla hevosen mukana loppuun asti tai sitten hän voi antaa sen teurastamon pihalla teurastajalle.
-Paikalla on myös eläinlääkäri
-Hevonen tainnutetaan pulttipistoolilla, hevonen kuolee heti eikä joudu kärsimään.
On mahdollista KIELTÄÄ HEVOSEN KÄYTTÖ ELINTARVIKKEENA, eli vaikka hevonen teurastettaisiin, se ei välttämättä joudu ruuaksi.
http://www.hippos.fi/hippos/hevosen_hyvinvointi/loppusijoitus.php
Tuolla myös jotaimn tietoa lopetuksesta.
Mainitsin aikaisemmassa viestissäni, että pitäisi suosia suomalaista hevosen lihaa.
Vuonna 2006 Suomeen tuotiin yli miljoona kiloa hevosen lihaa ulkomailta.
Ulkomailla (esim. italia) teurashevosten kohtelu on kuitenkin aivan eri luokkaa kuin suomessa. Siellä tosiaan kasvatetaan hevosia teuraaksi ja siellä on näitä teuraskuljetuksia yms. (katsoitteko sen dokumentin teurastuksesta silloin joskus?).
Tässä onkin pieni ristiriita, Suomessa olisi todella paljon hyvin hoidettuja, onnellisen elämän eläneitä hevosia, jotka haudataan maahan ja samalla tänne tuodaan miljoona kiloa kamalan elämän eläneiden hevosten lihaa.
Sen sijaan, jos hevosia teurastettaisiin enemmän Suomessa, tänne ei tarvitsisi tuoda niin paljoa ulkomaista lihaa.
Samalla, jos Suomessa syötäisiin enemmän hevosen lihaa (suomalaista), saataisiin varmasti myös teurastamoita enemmän, jolloin hevosen lopettamisesta tulisi helpompaa. Sitten saataisiin ehkä myös ne kaikki sairaat ja vanhat hevoset, jotka elävät kiertolaiselämää, vihreämmille laitumille.
Älkääkä verratko jooko suomalaista ja ulkomaista teurastamoa. Suomessa on sen verran tarkat elintarvikemääräykset, että ei täällä teurastamot ole mitään lautahökkeleitä, joissa roikkuu verisiä ruhoja joka puolella.
Ja sitten vielä, ennen kuin lopetan tämän selostukseni, haluaisin kysyä teiltä:
Oletteko kaikki tähän viestiin kommentoineet kasvissyöjiä?
Jos ette, niin miten voitte syödä esimerkiksi sikaa, nautaa tai saatikka sitten kanaa? Miettikääpä missä oloissa nämä eläimet elävät.
Siat esimerkiksi elävät pienissä kopeissa koko elämänsä, tuskin koskaan näkevät auringon valoa ja ne kasvatetaan vain sitä varten, että ne voidaan sitten teurastaa ihmisten ruuaksi, kun ne ovat tarpeeksi suuria.
Mieluummin minä söisin hevosen lihaa, jos tietäisin, että hevonen on elänyt onnellisen elämän, kuin sen sian lihaa, joka on varmasti elänyt hyvin kurjan elämän. - Whéan
Whéan kirjoitti:
Suomessa on satoja vanhoja, jalkavaivaisia ja hankalia hevosia, joille ei löydy pysyvää kotia. Etenkin nämä ex-ravurit, jotka kiertävät omistajalta toiselle. Kukaan ei raaski hevosta lopettaa, mutta ei sitä haluta pitää itselläkään.
Hevosen lopettaminen piikillä (eläinlääkärin toimesta) on kallista ja usein vielä melko pitkä prosessi. Olen kuullut väitteitä, että hevonen ei edes kuole "kauniisti kaatuen" vaan usein jää sätkimään vielä senkin jälkeen kun on saanut useamman piikin eri aineita.
Lisäksi hevoselle tulee vielä hommata hautapaikka, hevosia kun ei voi haudata ihan minne tahansa. Ei saa olla pohjavesialueella, eikä liian lähellä naapureita yms. Siihen on tarkat säännöt.
Jotkut ehkä ajattelevat hevosen tuhkausta, mutta ei sekään mitään ilmaista hommaa ole ja minun tietääkseni hevoskrematorioita on koko maassa ehkä 1 tai 2.
http://www.ratsastus.net/arkisto/jutut/3_2008/s54-56_heppa308.pdf
Tuolla on kerrottu selkeästi, miten teurastaminen itse asiassa tapahtuu.
-Omistaja voi viedä hevosen itse teurastamoon, hevosia ei kuljeteta ulkomaille eikä niitä viedä isoilla teurasrekoilla mihinkään.
-Omistaja voi olla hevosen mukana loppuun asti tai sitten hän voi antaa sen teurastamon pihalla teurastajalle.
-Paikalla on myös eläinlääkäri
-Hevonen tainnutetaan pulttipistoolilla, hevonen kuolee heti eikä joudu kärsimään.
On mahdollista KIELTÄÄ HEVOSEN KÄYTTÖ ELINTARVIKKEENA, eli vaikka hevonen teurastettaisiin, se ei välttämättä joudu ruuaksi.
http://www.hippos.fi/hippos/hevosen_hyvinvointi/loppusijoitus.php
Tuolla myös jotaimn tietoa lopetuksesta.
Mainitsin aikaisemmassa viestissäni, että pitäisi suosia suomalaista hevosen lihaa.
Vuonna 2006 Suomeen tuotiin yli miljoona kiloa hevosen lihaa ulkomailta.
Ulkomailla (esim. italia) teurashevosten kohtelu on kuitenkin aivan eri luokkaa kuin suomessa. Siellä tosiaan kasvatetaan hevosia teuraaksi ja siellä on näitä teuraskuljetuksia yms. (katsoitteko sen dokumentin teurastuksesta silloin joskus?).
Tässä onkin pieni ristiriita, Suomessa olisi todella paljon hyvin hoidettuja, onnellisen elämän eläneitä hevosia, jotka haudataan maahan ja samalla tänne tuodaan miljoona kiloa kamalan elämän eläneiden hevosten lihaa.
Sen sijaan, jos hevosia teurastettaisiin enemmän Suomessa, tänne ei tarvitsisi tuoda niin paljoa ulkomaista lihaa.
Samalla, jos Suomessa syötäisiin enemmän hevosen lihaa (suomalaista), saataisiin varmasti myös teurastamoita enemmän, jolloin hevosen lopettamisesta tulisi helpompaa. Sitten saataisiin ehkä myös ne kaikki sairaat ja vanhat hevoset, jotka elävät kiertolaiselämää, vihreämmille laitumille.
Älkääkä verratko jooko suomalaista ja ulkomaista teurastamoa. Suomessa on sen verran tarkat elintarvikemääräykset, että ei täällä teurastamot ole mitään lautahökkeleitä, joissa roikkuu verisiä ruhoja joka puolella.
Ja sitten vielä, ennen kuin lopetan tämän selostukseni, haluaisin kysyä teiltä:
Oletteko kaikki tähän viestiin kommentoineet kasvissyöjiä?
Jos ette, niin miten voitte syödä esimerkiksi sikaa, nautaa tai saatikka sitten kanaa? Miettikääpä missä oloissa nämä eläimet elävät.
Siat esimerkiksi elävät pienissä kopeissa koko elämänsä, tuskin koskaan näkevät auringon valoa ja ne kasvatetaan vain sitä varten, että ne voidaan sitten teurastaa ihmisten ruuaksi, kun ne ovat tarpeeksi suuria.
Mieluummin minä söisin hevosen lihaa, jos tietäisin, että hevonen on elänyt onnellisen elämän, kuin sen sian lihaa, joka on varmasti elänyt hyvin kurjan elämän.http://www.adressit.com/hevosten_puolesta
Allekirjoittakaa! - Se edellinen
Whéan kirjoitti:
Suomessa on satoja vanhoja, jalkavaivaisia ja hankalia hevosia, joille ei löydy pysyvää kotia. Etenkin nämä ex-ravurit, jotka kiertävät omistajalta toiselle. Kukaan ei raaski hevosta lopettaa, mutta ei sitä haluta pitää itselläkään.
Hevosen lopettaminen piikillä (eläinlääkärin toimesta) on kallista ja usein vielä melko pitkä prosessi. Olen kuullut väitteitä, että hevonen ei edes kuole "kauniisti kaatuen" vaan usein jää sätkimään vielä senkin jälkeen kun on saanut useamman piikin eri aineita.
Lisäksi hevoselle tulee vielä hommata hautapaikka, hevosia kun ei voi haudata ihan minne tahansa. Ei saa olla pohjavesialueella, eikä liian lähellä naapureita yms. Siihen on tarkat säännöt.
Jotkut ehkä ajattelevat hevosen tuhkausta, mutta ei sekään mitään ilmaista hommaa ole ja minun tietääkseni hevoskrematorioita on koko maassa ehkä 1 tai 2.
http://www.ratsastus.net/arkisto/jutut/3_2008/s54-56_heppa308.pdf
Tuolla on kerrottu selkeästi, miten teurastaminen itse asiassa tapahtuu.
-Omistaja voi viedä hevosen itse teurastamoon, hevosia ei kuljeteta ulkomaille eikä niitä viedä isoilla teurasrekoilla mihinkään.
-Omistaja voi olla hevosen mukana loppuun asti tai sitten hän voi antaa sen teurastamon pihalla teurastajalle.
-Paikalla on myös eläinlääkäri
-Hevonen tainnutetaan pulttipistoolilla, hevonen kuolee heti eikä joudu kärsimään.
On mahdollista KIELTÄÄ HEVOSEN KÄYTTÖ ELINTARVIKKEENA, eli vaikka hevonen teurastettaisiin, se ei välttämättä joudu ruuaksi.
http://www.hippos.fi/hippos/hevosen_hyvinvointi/loppusijoitus.php
Tuolla myös jotaimn tietoa lopetuksesta.
Mainitsin aikaisemmassa viestissäni, että pitäisi suosia suomalaista hevosen lihaa.
Vuonna 2006 Suomeen tuotiin yli miljoona kiloa hevosen lihaa ulkomailta.
Ulkomailla (esim. italia) teurashevosten kohtelu on kuitenkin aivan eri luokkaa kuin suomessa. Siellä tosiaan kasvatetaan hevosia teuraaksi ja siellä on näitä teuraskuljetuksia yms. (katsoitteko sen dokumentin teurastuksesta silloin joskus?).
Tässä onkin pieni ristiriita, Suomessa olisi todella paljon hyvin hoidettuja, onnellisen elämän eläneitä hevosia, jotka haudataan maahan ja samalla tänne tuodaan miljoona kiloa kamalan elämän eläneiden hevosten lihaa.
Sen sijaan, jos hevosia teurastettaisiin enemmän Suomessa, tänne ei tarvitsisi tuoda niin paljoa ulkomaista lihaa.
Samalla, jos Suomessa syötäisiin enemmän hevosen lihaa (suomalaista), saataisiin varmasti myös teurastamoita enemmän, jolloin hevosen lopettamisesta tulisi helpompaa. Sitten saataisiin ehkä myös ne kaikki sairaat ja vanhat hevoset, jotka elävät kiertolaiselämää, vihreämmille laitumille.
Älkääkä verratko jooko suomalaista ja ulkomaista teurastamoa. Suomessa on sen verran tarkat elintarvikemääräykset, että ei täällä teurastamot ole mitään lautahökkeleitä, joissa roikkuu verisiä ruhoja joka puolella.
Ja sitten vielä, ennen kuin lopetan tämän selostukseni, haluaisin kysyä teiltä:
Oletteko kaikki tähän viestiin kommentoineet kasvissyöjiä?
Jos ette, niin miten voitte syödä esimerkiksi sikaa, nautaa tai saatikka sitten kanaa? Miettikääpä missä oloissa nämä eläimet elävät.
Siat esimerkiksi elävät pienissä kopeissa koko elämänsä, tuskin koskaan näkevät auringon valoa ja ne kasvatetaan vain sitä varten, että ne voidaan sitten teurastaa ihmisten ruuaksi, kun ne ovat tarpeeksi suuria.
Mieluummin minä söisin hevosen lihaa, jos tietäisin, että hevonen on elänyt onnellisen elämän, kuin sen sian lihaa, joka on varmasti elänyt hyvin kurjan elämän.Tässä oli hyvä tietopaketti, kiitos! En silti edelleenkään hevosta veisi teuraalle, mutta olisin valmis hakemaan vaikka pankkilainaa, että oma rakas vaan lopetetaan siististi ja tuhkataan. Ei raha saa kaikkea ratkaista tässä maailmassa.
- -.-
Whéan kirjoitti:
Suomessa on satoja vanhoja, jalkavaivaisia ja hankalia hevosia, joille ei löydy pysyvää kotia. Etenkin nämä ex-ravurit, jotka kiertävät omistajalta toiselle. Kukaan ei raaski hevosta lopettaa, mutta ei sitä haluta pitää itselläkään.
Hevosen lopettaminen piikillä (eläinlääkärin toimesta) on kallista ja usein vielä melko pitkä prosessi. Olen kuullut väitteitä, että hevonen ei edes kuole "kauniisti kaatuen" vaan usein jää sätkimään vielä senkin jälkeen kun on saanut useamman piikin eri aineita.
Lisäksi hevoselle tulee vielä hommata hautapaikka, hevosia kun ei voi haudata ihan minne tahansa. Ei saa olla pohjavesialueella, eikä liian lähellä naapureita yms. Siihen on tarkat säännöt.
Jotkut ehkä ajattelevat hevosen tuhkausta, mutta ei sekään mitään ilmaista hommaa ole ja minun tietääkseni hevoskrematorioita on koko maassa ehkä 1 tai 2.
http://www.ratsastus.net/arkisto/jutut/3_2008/s54-56_heppa308.pdf
Tuolla on kerrottu selkeästi, miten teurastaminen itse asiassa tapahtuu.
-Omistaja voi viedä hevosen itse teurastamoon, hevosia ei kuljeteta ulkomaille eikä niitä viedä isoilla teurasrekoilla mihinkään.
-Omistaja voi olla hevosen mukana loppuun asti tai sitten hän voi antaa sen teurastamon pihalla teurastajalle.
-Paikalla on myös eläinlääkäri
-Hevonen tainnutetaan pulttipistoolilla, hevonen kuolee heti eikä joudu kärsimään.
On mahdollista KIELTÄÄ HEVOSEN KÄYTTÖ ELINTARVIKKEENA, eli vaikka hevonen teurastettaisiin, se ei välttämättä joudu ruuaksi.
http://www.hippos.fi/hippos/hevosen_hyvinvointi/loppusijoitus.php
Tuolla myös jotaimn tietoa lopetuksesta.
Mainitsin aikaisemmassa viestissäni, että pitäisi suosia suomalaista hevosen lihaa.
Vuonna 2006 Suomeen tuotiin yli miljoona kiloa hevosen lihaa ulkomailta.
Ulkomailla (esim. italia) teurashevosten kohtelu on kuitenkin aivan eri luokkaa kuin suomessa. Siellä tosiaan kasvatetaan hevosia teuraaksi ja siellä on näitä teuraskuljetuksia yms. (katsoitteko sen dokumentin teurastuksesta silloin joskus?).
Tässä onkin pieni ristiriita, Suomessa olisi todella paljon hyvin hoidettuja, onnellisen elämän eläneitä hevosia, jotka haudataan maahan ja samalla tänne tuodaan miljoona kiloa kamalan elämän eläneiden hevosten lihaa.
Sen sijaan, jos hevosia teurastettaisiin enemmän Suomessa, tänne ei tarvitsisi tuoda niin paljoa ulkomaista lihaa.
Samalla, jos Suomessa syötäisiin enemmän hevosen lihaa (suomalaista), saataisiin varmasti myös teurastamoita enemmän, jolloin hevosen lopettamisesta tulisi helpompaa. Sitten saataisiin ehkä myös ne kaikki sairaat ja vanhat hevoset, jotka elävät kiertolaiselämää, vihreämmille laitumille.
Älkääkä verratko jooko suomalaista ja ulkomaista teurastamoa. Suomessa on sen verran tarkat elintarvikemääräykset, että ei täällä teurastamot ole mitään lautahökkeleitä, joissa roikkuu verisiä ruhoja joka puolella.
Ja sitten vielä, ennen kuin lopetan tämän selostukseni, haluaisin kysyä teiltä:
Oletteko kaikki tähän viestiin kommentoineet kasvissyöjiä?
Jos ette, niin miten voitte syödä esimerkiksi sikaa, nautaa tai saatikka sitten kanaa? Miettikääpä missä oloissa nämä eläimet elävät.
Siat esimerkiksi elävät pienissä kopeissa koko elämänsä, tuskin koskaan näkevät auringon valoa ja ne kasvatetaan vain sitä varten, että ne voidaan sitten teurastaa ihmisten ruuaksi, kun ne ovat tarpeeksi suuria.
Mieluummin minä söisin hevosen lihaa, jos tietäisin, että hevonen on elänyt onnellisen elämän, kuin sen sian lihaa, joka on varmasti elänyt hyvin kurjan elämän...soyn hyvillä mielin KOTIMAISTA hevosenlihaa, kun kanaa, kalaa, sikaa, nautaa tai edes KANANMUNAA, tai MAITOA!
Mielestäni hevosten teurastus kotimaassamme on liian vähäistä. Pian koko maapallomme peittyisi hevosten ruhoihin! EN ole vegaani(käytän luomu-tuotteita), ja rakastan hevosia, ja muita eläimiä, joten olen sitä mieltä, että eläinten hyvinvointi on aina tärkeintä!(Teurastus on mielestäni hevos-ystävällisin ja ekologisin vaihtoehto)
- Fearless-N
Kauampa kestää hevoset tota rääkkiä... jalat paukkuu. saatanan hullut perkele!
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornosta
https://www.kymensanomat.fi/paikalliset/8081054 Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornon hallussapi852227Olen tosi outo....
Päättelen palstajuttujen perusteella mitä mieltä minun kaipauksen kohde minusta on. Joskus kuvittelen tänne selkeitä tap172224Vanhalle ukon rähjälle
Satutit mua niin paljon kun erottiin. Oletko todella niin itsekäs että kuvittelet että huolisin sut kaiken tapahtuneen111519- 1021432
Maisa on SALAKUVATTU huumepoliisinsa kanssa!
https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/ensimmainen-yhteiskuva-maisa-torpan-ja-poliisikullan-lahiorakkaus-roihuaa/1525663911344Hommaatko kinkkua jouluksi?
Itse tein pakastimeen n. 3Kg:n murekkeen sienillä ja juustokuorrutuksella. Voihan se olla, että jonkun pienen, valmiin k1481223Aatteleppa ite!
Jos ei oltaisikaan nyt NATOssa, olisimme puolueettomana sivustakatsojia ja elelisimme tyytyväisenä rauhassa maassamme.2551020- 63934
- 78899
Omalääkäri hallituksen utopia?
Suurissa kaupungeissa ja etelässä moinen onnistunee. Suuressa osassa Suomea on taas paljon keikkalääkäreitä. Mitenkäs ha173884