VARASTETTU!!!!!

marzaliinih

Nuori saksanpaimenkoira uroksemme katosi kotoaan ylihärmässä launtai-iltana sekarotuisen kaverinsa kanssa. Sunnuntai aamuna löysimme sekarotuisemme romanien luota. Koiralta oli kuitenkin kaulapanta hävinnyt, ja se laittoi ihmettelemään. Sakemannia he eivät muka olleet hetkeen nähneet. Kukaan täälläpäin ei nähnyt sen liikkuvan yksin missään vaiheessa. Maanantaina romani soitti ja kyseli onko koiraa näkynyt. Kielteisen vastauksen saatuaan toimitteli vileä jotain ja kun mainitsimme löytöpalkkiosta hän lupasi kanssa katsella koiraa. Eilen tiistaina romanimiehen ystävä vaasasta soitti ja kertoi koiran olevan hänellä. Ylihärmäläinen romanimies olisi kuitenkin pitänyt ottaa mukaan hakemaan koiraa ja sitä riskiä emme ottaneet, kun odotan viimeisilläni kaksosiakin.. Koiraa ei luovutettu vaasassa suosiolla. Ei minkäänlaisesta rahasta, he vaativat kokoajan lisää. Soitimme poliisin paikalle koska olimme tehneet rikosilmoituksen maanantaina. Poliisi tuli paikalle mutta oli kuitenkin voimaton tekemään mitään. Mustalainen antoi väärän nimen ja osoitteen ja liittymä, josta he soittelivat, oli pre-paid joten osoitetta ei saanut findistakaan. Tässä vaiheessa romanit alkoivat vaatia meiltä kahden tuhannen euron lunnaita omasta koirastamme, tai he viiltävät sen kurkun auki. He sanoivat myös lyöneensä koiraa yms. Ja alkoivat uhkailla meitäkin, että tietävät missä asumme ja isot miehet tulevat käymään josta ei hyvää seuraa. Tässä vaiheessa poliisi kiinnostui uudelleen ja koiramme kasvattaja sai sovittua keksityn ostopaikan mustalaisten kanssa. Hän meni yksin seisomaan kauppakeskuksen parkkipaikalle illalla ja romanit lupasivat tulla jos ketään muitsa ei näy. Poliisit väijyivät metsässä. Romanit uhkasivat ampua jos näkisivät muita. He eivät kuitenkaan ilmestyneet paikalle. Mutta se on totta, että heillä on aseet ja kaikilla ilmeisesti rikosrekisteri. Kamalaa, kun täytyy pelätä koiran ja omankin henkensä vuoksi! a jos saisi juttu näkyvyyttä, ehkä nämä jäisivät kiinni. Poliisiiin saa nimittäin ottaa heti yhteyttä jos näkee mustalaisia meidän koiramme näköisen koiran kanssa. Tai jos yritetään epäilyttävästi myydä. koiralla on tunnistussiru.

38

4577

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NINJAKETTU

      on se saatana kumma, kun pitää näiden mustalaisten ruveta vittuileen. saisivat kaikki mustalaiset painua vittuun suomesta.

      Suomi suomalaisille saatana...

      • romani -64

        ettei itsessäsi/suvussasi virtaa myös romaniverta.


      • 3 koiraa
        romani -64 kirjoitti:

        ettei itsessäsi/suvussasi virtaa myös romaniverta.

        ja jos niihin joku kajoais niin vannon että saisivat maksaa samalla mitalla!


      • suurempi
        3 koiraa kirjoitti:

        ja jos niihin joku kajoais niin vannon että saisivat maksaa samalla mitalla!

        nautinto jos olisivat näitä tummia.elintasopakolaioset ei tarvi koiria,ei omia eikä varsinkaan toisten,.


    • Ei ne kaikki

      Tuo oli selvästi rasistinen provo. Eihän nyt mustalaiset mitään rikollisia ole. Aina niitä sorretaan. Ajatteles nyt nehän voi olla vaikka koulukiusattuja ja tälläinen mollaaminen voi vaikeuttaa niiden työnsaantia. Kyllä heti pitäis puuttua tälläisiin epäkohtiin ja hankkia kaikille mustalaisille kunnon asunnot ja paremmat autot, eihän ne koskaan pääse kunnon hommiin kun aina sorretaan.

      • Työtätekevälle Lada

        Näin se pitää olla.


      • rasismia ihan

        Rasismia ihan selvästi..ei kaikki mannet oon pahoja. se on vaan niin että 99% niistä pilaa kaikkien maineen...


    • silkkaa fiktiota

      ihan keskinkertainen sepustus mutta ei susta vielä ole Remeksen manttelinperijäksi, pitää nyansseja hieman hioa ja jännitystä myös osata kasvattaa ;)

    • päivälehtiin

      uskon tarinasi olevan tosi. Julkisuutta tälläiselle kiristys jutulle täytyy saada laajasti, muuten tälläinen rikollisuus jatkuu ja jatkuu. Minulla on myös omakohtaisia kokemuksia romanien tosi härskistä toiminnasta. Voimia teille, rukoiten, että saatte pian koiranne kotiin.

      • on huomenna....

        ainakin pohjalaises ja iltalehdes. Ei siis mikään provo. Ja ennen tät suhtauduin romaneihin kyllä aivan suopeasti, mutta tää vaan on jo liikaa.


    • paikallisia

      vähemmistön edustajia?
      eipä olis uskonu. eikö romanit yleensä pelkää koiria?

      • minä uskon

        heistä löytyy jopa "koiran kasvattajia", ainakin omien juttujen perusteella ja" pentu tehtailijoita"


      • NINJAKETTU

        romaneiden pitäisi pelätä kyllä. he eivät saisi saada koiria edes kasvatettavaksi. minulla on koira joka vihaa mustalaisia, mustia ihmisiä ja muita erinlaisia. se on helevetin hyvä koira. :)


      • Anonyymi
        minä uskon kirjoitti:

        heistä löytyy jopa "koiran kasvattajia", ainakin omien juttujen perusteella ja" pentu tehtailijoita"

        Kaikkee mistä voi repiä rahaa enemmän tai vähemmän laittomasti


    • Jaksamista ja toivotaan par...
      • Anonyymi

        Perhe pelkää - Koiravarkaat kiristävät omistajaa
        03.09.2008 18:50

        "Poliisi tutkii Ylihärmässä tapahtunutta outoa koiravarkautta. Varkaudesta epäilty seurue on alkanut kiristää ja uhkailla koiran omistajaperhettä niin, että perhettä on alkanut pelottaa.

        Tapahtumat alkoivat viime lauantai-iltana, kun ylihärmäläisperheen kaksi koiraa, vuoden ikäinen saksanpaimenkoira Pate ja tämän sekarotuinen kaveri Hiski katosivat oudolla tavalla kotitarhastaan.

        Perhe lähti etsimään lemmikkejään sunnuntaiaamuna. Sattumalta he näkivät sekarotuisen koiransa muutaman kilometrin päästä rivitalon takapihalla. Koiralta oli otettu panta pois.

        - Otimme koiran kyytiin, ja jäimme odottelemaan, että talon väki palaisi kotiin. He tulivat ja kertoivat, etteivät ole nähneet Patea. Maanantaina mies sitten soitti ja kyseli, onko koira jo löytynyt. Mainitsin, että lupaamme siitä löytöpalkkion, nuori perheenäiti kertoo.

        Nainen teki tapauksesta rikosilmoituksen maanantaina, kun kuuli silminnäkijältä, että koirat oli kuljetettu rivitalolle autolla ja viety väkisin sisään asuntoon.

        Tiistaina perheenäiti sai puhelun Vaasasta. Miesääni kertoi koiran olevan hänellä. Soittaja vaati rahaa ja kuulosti epäilyttävältä, joten perhe ei uskaltanut lähteä hakemaan Patea.

        - Odotan viimeisilläni kaksosia, joten en uskaltanut ottaa riskiä.

        Perhe yritti ottaa selvää soittajan henkilöllisyydestä, mutta mies käytti pre paid -liittymää ja tietoja oli vaikea selvittää.

        - Seuraavaksi ne alkoivat vaatia meiltä kahden tuhannen euron lunnaita omasta koirastamme. Ne uhkasivat viiltää koiran kurkun auki, elleivät saa rahojaan ja kertoivat jo lyöneensä sitä. Soittelu jatkui ja ne alkoivat uhkailla meitäkin.

        - Kertoivat tietävänsä missä asumme ja sanoivat, että isot miehet tulisivat käymään.

        Poliisi kiinnostui asiasta uudelleen. Myös koiran kasvattaja tarjosi apuaan. Kasvattaja sopi soittajan kanssa tapaamisen vaasalaisen kauppakeskuksen pysäköintialueelle tiistai-illalla.

        - Miehet lupasivat tulla, jos paikalla ei näy muita. He lupasivat ampua, jos sinne tulee muita. Poliisit väijyivät metsässä. Kävi kuitenkin niin, etteivät ne ilmestyneetkään paikalle.

        Lapuan poliisi on tietoinen uhkauksista ja kiristyksestä ja sillä on tekijöistäkin jo omat epäilynsä. Tässä vaiheessa tapausta tutkitaan varkautena, mutta rikosnimikkeet saattavat muuttua.

        Poliisin mukaan koiria on houkuteltu ruuan avulla ja kyläläiset ovat nähneet, kun koiria on kuljetettu väkisin.

        Ylihärmäläinen koiranomistaja on saanut tietää, että seurueen jäsenillä on rikosrekisterit ja mahdollisesti myös aseita.

        - Kamalaa kun täytyy pelätä koiran ja omankin henkensä vuoksi, nuori äiti sanoo.

        Varastettu saksanpaimenkoira Pate on vasta alle yksivuotias.

        - Patu on syntynyt tässä meillä. Olemme seuranneet sen kasvua pennusta lähtien, joten se on meille valtavan tärkeä, nainen sanoo.

        Omistajat ovat kuulleet koiransa haukuntaa puhelimessa, joten Patu lienee hengissä.

        - Toivottavasti ne eivät ole tehneet sille mitään pahaa."
        Pirjo Latva-Mantila
        web.archive.org/web/20080904054750/http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1580921


    • Rottweileristi

      Paten perheeseen ja toivottavasti tämä saa onnellisen lopun! J.K. Näin sitä sitten lisätään sitä suvaitsevaisuutta, prkles!

    • ei rprkl

      Kyllä nuo mannet vielä kiinni jää. Kuulemma oikein rikostaustaisia, onkohan mikään ihme, kuka manne ei olisi? Ihme spedeilyä, viedään toisten koira, saatana, munatonta touhua. Tiedän tyypit 90% varmuudella, ja aion ilmiantaa nimet poliisille, jos eivät itse palauta koiraa pian.

      • ja pian

        eivät saa enempää rikoksia aikaseks. ite en lakia tunne mutta tuntus olevan aika monta rikosta tehty varkaus kiristys tappouhkaus eläinrääkkäys? jne.


      • natsipoika
        ja pian kirjoitti:

        eivät saa enempää rikoksia aikaseks. ite en lakia tunne mutta tuntus olevan aika monta rikosta tehty varkaus kiristys tappouhkaus eläinrääkkäys? jne.

        ketä saatanan kusipäitä nää tyypit on?nimet vaan julki.


      • NINJAKETTU
        natsipoika kirjoitti:

        ketä saatanan kusipäitä nää tyypit on?nimet vaan julki.

        nimet julki ja osote myös. käydään kattoo näitä koiran kiduttajia ja kiristäjiä.

        ps. koirat on rakkaita...


      • on pelko
        NINJAKETTU kirjoitti:

        nimet julki ja osote myös. käydään kattoo näitä koiran kiduttajia ja kiristäjiä.

        ps. koirat on rakkaita...

        Tätä ryhmittymää kohtaan, on se kumma ilmiö heti kun heihin kohdistuu jotain negatiivista syytetään heti rasismista ja vaaditaan korvauksia, mennään piiloon sen taakse eikä kanneta vastuuta teoista. Tunnen hyviäkin tyyppejä että en lähde yleistämään kuitenkaan. osa on vaan ajautunut kaidalle polulle niinkuin muissakin ryhmissä. Nimien julki tulo olisi silti hyvä asia, tietäisi pitää silmällä. taitaa poliisikin olla aika avuton ja pelkää yhtä lailla syytteitä rasismista, on se niin mukava tämä suomen syrjintälaki.


      • Yhteisöt/ Romano
        on pelko kirjoitti:

        Tätä ryhmittymää kohtaan, on se kumma ilmiö heti kun heihin kohdistuu jotain negatiivista syytetään heti rasismista ja vaaditaan korvauksia, mennään piiloon sen taakse eikä kanneta vastuuta teoista. Tunnen hyviäkin tyyppejä että en lähde yleistämään kuitenkaan. osa on vaan ajautunut kaidalle polulle niinkuin muissakin ryhmissä. Nimien julki tulo olisi silti hyvä asia, tietäisi pitää silmällä. taitaa poliisikin olla aika avuton ja pelkää yhtä lailla syytteitä rasismista, on se niin mukava tämä suomen syrjintälaki.

        palstalta, koirajuttujen ketjusta.


    • saaneet mitään

      uutta tietoa teidän koirasta? Onko poliisit jo päässeet selvyyteen kuka tai ketkä sen vei? Kamalaa olla utealias, mutta oma koirani kuoli vakavasti sairaana muutama vuosi sitten ja tiedän, että ne on ihan perheen jäseniä. Paimenkoira vielä kiintyy kovasti perheeseensä ja varmasti kaipailee omaan kotiin. Toivottavasti kaikki menee vielä hyvin!

      • Löytynyt

        Pohjalaisen nettiuutisen mukaan poliisi on löytänyt koiran päivällä Kauhavalta onneksi kaiketi ehjänä. Tekijät ilmeisesti "oman kylän" nuoria romaani poikia, jotka on ennenkin törkeästi uhkailleet oman kylänkin väkeä, eli ns paskantavat omaan pesäänsä.


      • tiedottamisesta
        Löytynyt kirjoitti:

        Pohjalaisen nettiuutisen mukaan poliisi on löytänyt koiran päivällä Kauhavalta onneksi kaiketi ehjänä. Tekijät ilmeisesti "oman kylän" nuoria romaani poikia, jotka on ennenkin törkeästi uhkailleet oman kylänkin väkeä, eli ns paskantavat omaan pesäänsä.

        Kiitos myös poliisille Pete koiran tehokkaasta etsimisestä.


      • Eija Kiviharju-Ketola
        tiedottamisesta kirjoitti:

        Kiitos myös poliisille Pete koiran tehokkaasta etsimisestä.

        Onnea Petelle kun selvisi seikkailusta. Nyt hän on päässyt rakastavien ihmisten luokse.

        Toivon sydämestäni, ettei Petelle jäänyt tästä episodista traumoja.

        Niin, ilosen ja kiltin oloinen koira kuvissa.
        Varmasti hänestä tulee hyvä vahti kunhan ensin selviää tästä kokemuksesta, se on kuin ihmisellä, asiat pitäisi käydä läpi ja jatkaa elämää. Koiran kannalta vähän vaikeampi, vain omistajien tuntemus koirasta kertoo jäikö jälkiä vai ei.

        Olen äärettömän Onnellinen kun Pete löytyi.


        Ihmettelen kyllä sitä, kun kaikki romaanit pelkäävät koiria ja osa jopa kissoja, miten varkaus heiltä onnistui ?
        Olisiko ns. valkolainen eli kaali ollut apuna ?

        Olen omalta kohdaltani joutunut tilanteeseen, että pelkkä koiran mainitseminen sai romaanit lähtemään tontilta, ajatustakin nopempaa.


        Tärkeintä on kuitenkin Peten onni.
        Varmasti tämä ilta on mennyt häntä paijatessa ja saa mennäkkin.
        Pete on yhtä tärkeä kuin muutkin.

        Ps. Onnea synnytykseen ja Onnea tulevaisuuteen.


    • Eläin rakas Kainuusta.

      Pelkäsin pahinta tapahtuneen, onneksi löytyi. Paten kuvan nähtyäni toivoin sydänmestäni että Pate löytäisi vielä perheensä luoksi. Olen itkenyt, olen niin onnellinen Paten ja perheen puolesta.

      • koiria viety..

        Onko muitakin nämä pölineet, kuulemma Kauhavalta on joku vahti koira äskettäin kadonnut, entäpä se kadonnut opas koira?..Ettei vaan samat romunit oo ollu asialla. siinäpä tutkimista poliisille.


    • poliisiton

      tuskimpa nämä poliisien irvikuvat kerkee hoitaa tämmöisiä asioita kun on paljon mopo poikien kyttäämistä ja rengasratsioita ja muita saatanan tärkeitä hommia.mennyt täysin usko koko vitun oikeus laitokseen.unohtavat hoitaa pahoinpitelyt ym ep.n roistojen tekemät rikokset

      • täydet pisteet

        hyvinhän Lapuan poliisi tämän asian hoiti. Pate-koira on löytynyt, sehän oli pääasia.


    • kohdalleni

      kyseinen tapaus sattuisi ei kärsivällisyyteni riittäisi odotella poliisin toimintaa vaan taitaisin olla itse se jolla olisi jotain kättä pidempää ja varmaan nopeastikin telkien takana. Mutta saisinpa mielenrauhan, koirani ja olisi yksi manne vähemmän näillä lakeuksilla mellastamassa...

    • Koira löytyi

      Olin ihan kauhuissani kun luin torstaina ilkasta mitä on tapahtunut.. itselläni on kaksi koiraa ja kyllä halasin heitä kotiin tullessani. Eikö mikään ole enää pyhää edes toisten lemmikit. Hirvittävää tällainen rikollisuus, oli tekijät nyt sitten keitä tahansa, ei tällaista saa tehdä. Voimia ja toivottavasti jaksatte nostaa syytteen, helppoa se prosessi ei tule olemaan mutta tekijät olisi syytä saada vastuuseen eikä silitellä vaan päähän.

      • Anonyymi

        Elukkalaumoille ei mikään ole pyhää eikä vanhustenkunnioittajat kunnioita vanhuksia vaan ryöstää ne kerta toisensa jälkeen


      • Anonyymi

        pelkäähän maunot heppojakin mut on ne silti ravikansaa


    • Anonyymi

      Oliko tarinalla onnellinen loppu?

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 151
      4305
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3904
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2671
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1881
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1747
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1649
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1625
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1543
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1531
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe