fetissi työntää pää naisen hameen alle

hamefani

Mulla on aina olut kouluajoista lähtien ihan tolkuttoman kova fetissi työntää pää naisen hameen alle ja katsella pikkareita sielää ihan läheltä, etenkin mustien sukkisten läpi. Että tekee gutaa. Tämä alkoi jo 13 vuotiaan kun eräs naisopettaja joka oli kieltämättä hieman pornahtava ja seksikäs (lyhyitä hameita, mustia sukkiksia jen) ja kiusasi koulupoikia, kerran ollessamme kahden luokassa levitti reilusti säärensä ja reitensä ja sanoi että katsoa saat muttei koskea. Ja minähän tein niin...10 cm etäisyydeltä pikkareista, hameen alla!!!
ja tästä on jäänyt kauhue fetissi työntää pää aina naisten hameen alle....edelleen myös vaimon hameenkin alle.

5

1791

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pekka

      Tämä tapahtui kauan sitten 60-luvulla, kun naiset käyttivät vielä sukkia. Olin varmaan 13 minäkin. Meillä oli ope, jota kutsuttiin säihkysääreksi. Hänellä oli tapana istua opettajan pöydällä ja kurkoitella esimerkiksi päiväkirjaa. Me kaikki pojat jännättiin mitä sieltä hameen alta näkyisi. Usein näköala ulottuikin ohi sukan suun paljaaseen reiteen. Kerran jäin hänen kanssaan kiinnittämään piirustuksia seinälle. Seinä tuli täyteen ja alimmaiset tulivat miltei lattiatasolle. Hän piti kiinni ja minä laitoin nastoja. Siinä kyykkiessämme vastakkain hänen reitensä olivat puoliavoimina ja minä näin suoraan jalkojen väliin, josta näkyi paljasta reittä ja valkeat pikkuhousut. Hän varmaan huomasi tuijotukseni, muttei sanonut mitään eikä sulkenut jalkojaan. Vieläkin kiihottaa tuo muisto, vaikka ikää tässä jo on

      • satulaa

        Nykyään harvemmin näkee mutta vielä 70-luvulla naisilla oli tapana ajella hame päällä niin että helma liehui satulan yli. Jo silloin ajattelin että miltähän siellä alla tuntuisi olla, ihan tiukasti vasten peppua, piilossa pahalta maailmalta... toivoisin vieläkin olevani satulana naisen fillarissa, mutta pitäisi olla takuu että kukaan ukko ei sitä lainaisi.....


      • Pera
        satulaa kirjoitti:

        Nykyään harvemmin näkee mutta vielä 70-luvulla naisilla oli tapana ajella hame päällä niin että helma liehui satulan yli. Jo silloin ajattelin että miltähän siellä alla tuntuisi olla, ihan tiukasti vasten peppua, piilossa pahalta maailmalta... toivoisin vieläkin olevani satulana naisen fillarissa, mutta pitäisi olla takuu että kukaan ukko ei sitä lainaisi.....

        Kaikki kirjoittamanne jutut ovat kovia juttuja minulle! Minulle kaikkein paras näky oli muutama vuosi takaperin, kun eräs isokokoinen, paksureisinen nainen nousi pienen ponin selkään punaruudullisessa minivekkihameessa. Ponilla ei ollut satulaa ja näin hänen pienenpienet stringit kun hän nosti reitensä ponin selän yli...voi jestas!

        Myös kerran konsertissa näin kun nainen nosti hamettaan ja nosti reitensä miehen hartioille. Hameen alta näin kuinka hänellä oli stay upit ja punaista pikkuhousuakin onnistuin näkemään. Oli kiihottavaa katsoa kun mies onnistui nousemaan ylös ja nainen hyppi musiikin tahdissa miehen harteilla istuen kahareisin niskassa. Hame nousi ylös ja myös hänen paljaat reitensä näkyivät. Nainen ei välittänyt ihmisten katseista vaan hän nautti musiikista ja hartioilla ratsastuksesta. Naisella oli tosi seksikkäät sääret!


    • jone112

      kyllä kiinnostaa jos naisella on leveähelmainen esim.vekkihame nam

    • Anonyymi

      Meillä oli kaverin vaalea vaimo kylässä naiset oli aika humalass ja puhuivat kasmielisiä juttuja, vaimo kysyi yllättäen mitä olet mieltä, sanoin kyllä naisen hameen alla olisi mukava katsella. Marjatta katsoi ja vähän punasteli Marjatalla oli kesämekko päällä.
      Käytiin välillä tupakalla parvekkeella asuttiin kuudennessa kerroksessa.
      Vaimo lähti viemään roskia, Marjatta sanoi tupakalla mistä sulle se tuli mieleen että hameen alle, Nostin kesä mekkoa ja kyykistyin sen alle, Marjatta paineli minua pois sanoi Minna on alhaalla ja vilkuttaa,katsoin mustia housuja nostin päätä ja suutelin niitä Marjatta kuiskas älä helkkarissa vaimo huuteli jotain Marjatta kurkotteli alas laskin housut pois ja maistelin painoi hameen päältä päätä pois pidin pakaroista ja nuolin työnsin jalkoja erilleen sain nuolla ja vähän sormettaa Marjatta sanoi nyt tulee sisälle lopetin ja meni pesulle, istuttiin ja otettiin viiniä näytin Marjatalle sen pikkareita katsoi silmät suurena vaimo oli keittiössä näytin nosta helmaa Marjatta katsoi keittiöön ja nosti haarat leviällä, nakkasin pikkarit sille laittoi äkkiä laukkuun.
      Kun Marjattalahti vaimo sanoi on se mukava nainen.

      Vaimo oli risteilyllä ja Marjatta soitti missä on kun ei vastaa sanoin kerron jos tulet parvekkeelle, nauroi ptääkö olla housut sanoin totta kai.
      Marjatta tuli kerroin että vaimo risteilullä laita +358 eteen niin saat kiinni.
      Sanoin menäänkö tupakalle, katsoi ja hymyili käveltiin ulos olin takana Marjatta kääntyi se oli yllätys se viimmeksi kun oltiin, soitampa Minnalle kun alkoi puhumaan laskeuduin Marjatta näytti ei nyt nostin helmaa nyt oli alla pitsi housut kuulin kun Marjatta sanoi kotona olen nuolin housuja ja laskin alas taskuun nuolin kunnolla Marjatta levitti haaroja kuulin kun sanoi hei hei.
      Työnsin käsiä ylöspäin Marjatta löysäsi vyön pääsin koskemaan rintoihin Marjatta huokaili ei hemmetti ja välillä pihisti jaloilla nuolin vaan lisää Marjatta laukesi suuhun jalat vähän notkahti. Tulin pois Marjatta sanoi olipa erilainen kokemus. Polteltiin tupakkaa kysyi miksi tuo kiinnostaa, sanoin pienenä kun tein pirruutta täti laittoi hameen alle toisinaan ei ollut housuja vain karvainen pillu näkyi koskin joskus siihen sai tukka pölyä.
      Menin pesulle Marjatta tuli alasti seisomaan taakse kuiskas en ole koskaan sanut noin hurjana ja ottikalusta kiinni katsoin peilin kautta halasi olen joskus haaveillut jostakin hurjasta olla ihan vapaasti ja käänsi minut, tästä olen haaveillut ja imi kalua nousi ja alkoi meikkaamaan, mitähän Minna sanoisi, soita ja tivaa mitä siellä.
      Marjatta soitti ja samalla meikkasi.
      Mitä Minna nyt tekee ? kaijuttimesta kuului musiikkia Minnan ääni oli jo venyvää, sanoi metsästän isomunaista miestä tuossa olisi yksi mutta on hollantilainen ei osaa englantia Marjatta hihkasi onko iso Minna vähn kuin hiljaa sanoi on hieroi lattialle sitä pillua vasten olen nyt märkä kuin rapakko Marjatta sanoi hyvää pyynti onnea.
      Marjatta meikkasi ja pörrötti hiukset katsoin punaisia huulia Marjatta sanoi mennään laittoi Minna yöasun sanoi haluan olla huora sinulle laskeutu ja imi tönsin sänkyyn levitin jalat ja nuolin Marketta huokasi sinä osaat voi miten hullua nousin ja työnnyin syvälle Marjatta kiljui et sais pidin käsistä nyt sinua huora pannaan Marketta kiumurteli alla mutta kostui koko ajan lisää oli jo vatsa märkänä käännin vatsalleen tyynyn päälle työnnyin takaa pidin käsistä nyt sinua nai koko porukka pillu litisi huokaili kaikki nai pyllyvärisi sanoin kaikkisiementää Marjatta huusi antaa tulla laskin sisään Marjatta oli pitkään vatsallaan nauroi nyt tyynu tuoksuu.
      myöhemmin Marjatta soitti Minnalle kesti pitkään kun vastasi huokaili se hollantilainen panee takaa jus nyt luoja kun on iso laskenut jo kerran sisään anna kun anna ottaa kuvan kuuli kun sanoi put tis nappul one moore.
      Marjatta sai kuvan vatsallaan olevasta Minnasta valtava kalu pillussa, myöhemmin tuli fimin pätkä imi isoa kalu ja nauroi.
      Marjatta soitti kotia olen Minnan luona saunotaan ja jotain muuta kertoili.
      Oltiin Marjatan kanssa sylikkäin suuteli haittaako että Minna, ei haittaa sinä olet yhtä hurja ohjasin kalua sisään Marjatta keinui kokonaan siisään kuiskas en ole koskaan saanut näin hyvää kuiskas kyrpää ollaan vain vähän että saan monesti ja nousi. Yöllä panttin monesti vähä aikaa ja lopuksi kokonaan kumpikin halusi nukkua.
      aamulla Minna laittoi viestiä tuhoa ne mitä laitoin sain jotain rotan myrkkyä annoin pillua niin että olen kipeä, Saarakin makaa pillu kipeänä ja siltä vietiin rahat onneksi minulla on.
      Marjatta kysyi milloin laiva tulee sanoin päivällä on illalla täällä. Käytiin tupakalla aurinko paistoi, Marjatta sanoi eikä kun menin hameen alle nyt tuli aika pian nousin ja panin takaa huokasi joku vielä näkee mutta antoi halukkaana. Kun oli lähdössä kuiskas eihän jää tähän ollaan joskus. Siivoilin ja vein tyynyn roskiin.
      Vaimo tuli ja valitti mahaa sain varmaan jonkun myrkytyksen sanoin siellä on monenlaista patukkaa mitä voi panna suuhun, no mitä nyt tarkoitat tule viereen,

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2102
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1976
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1915
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1336
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe