SAAKO apteekista...?

kysyy.

Saako noita "normi-tuotteita" (Rogaine, Nizoral, Gefina, Revivogen...jne., mistä ihmiset täällä puhuvat) apteekista ILMAN reseptiä vai tarvitaanko lääkärikäynti niiden saamiseen...??

(En halua mainostaa. Olen vain epätoivoinen hiusteni suhteen.)

7

2209

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sgssg

      Rogainea, Nizoralia ja Revivogenia saa ilman reseptiä ja Gefina ym. vastaavat tuotteet ovat reseptilääkkeitä, jotka näin ollen vaativat lääkärillä käynnin. Toki noita reseptittömiä lääkkeitä voi tilata myös nettiapteekeista. Esim. Biovea.net, sieltä saa minoksidiiliä ( Rogaine ) huomattavasti halvemmalla, kuin apteekeista suomesta ja tuo Kirkland Minoxidil on omasta mielestäni tehokkaamaapaa, kuin Rogaine. Jostain olen myös lukenut, että tuotetta myydään USA:ssa enemmän, kuin Rogainea

      • ap.

        Tänks...mikähän sen nettiapteekin osoite olisi...?


      • Vain_kotimaasta
        ap. kirjoitti:

        Tänks...mikähän sen nettiapteekin osoite olisi...?

        Suomessa on useita nettiapteekkeja, tunnetuin lienee Yliopiston Apteekin nettipalvelu. Moni suomalainen apteekki myy lääkkeitä netin kautta. Vaikkapa googlaamalla löytyy osoitteet.

        Reseptilääkkeitä ostettaessa on tunnistauduttava (vaikkapa pankkitunnisteella) ja annettava valtuutus nettiapteekille katsoa reseptikeskuksesta ostajan e-reseptejä.

        Ulkomaisista nettiapteekeista ei kannata ostaa koska ei ole mitään takeita mitä saadut tuotteet ovat. Parhaimmillaan ne ovat vain vaikuttamatonta ainetta, mutta voi olla myös vaarallisia aineita. Ulkomailta reseptilääkkeitä tilattaessa on esitettävä resepti kun lunastaa lähetyksen tullipostista. Ilman reseptiä ostetut reseptilääkkeet hävitetään, eikä maksuja palauteta, lisäksi voi tulla myös sakko.


    • ei haittavaikutuksia :-D
    • Testaajaf

      Tuntuu kyllä vaikuttavan, muutaman viikon testillä tuntuu hiukset paksummilta. Oletteko yhdistäneet joitain muita hoitoja Revivogeniin? Olen nuorehko mies.

      • jgffdk

        Itse laitan aamulla ennen töihin lähtöä Rogainen ja sitten päivällä, kun tulen tauolle, niin laitan Revivogenin ja sitten illalla vielä uudemman kerran Rogainea ja sitten syön myös Priorin-kapseleita aamulla ja illalla. Omalla kohdalla uusia hiuksia on tullut kaikkialle, myös ohimoille, johon on aika hankala saada uusia hiuksia. Lähetin viestin Revivogenille ja kysyin voiko noita yhdistellä ja käyttää ns. ennaltaehkäisevästi, niin sieltä vastattiin, että ilman muuta ja heidän mukaansa moni käyttää Rogainea kerran päivässä ja Revivogenia kerran kanssa. Pitää vain muistaa, että EI laita molempia aineita samanaikaisesti, ettei ne sekoitu. Jos aineet sekoittuu, niin eivät vaikuta yhtä hyvin.


    • Revivogen-cocktail

      Kirjoitin juuri toisen postauksen tuonne omasta revivogen-cocktailistani joka on toiminut äärimmäisen hyvin! Minä ainakin olen suruttomasti sekoittanut aineita yhteen, ainakin minoksidiili ja revivogen sisältävät täysin erilaisia aineita joten en usko että ne häiritsevät toisiaan, mistään ei ainakaan löytynyt mitään tietoa tästä. En voi muuta sanoa revivogenista kuin että minulla se on varmaan loppuelämän valikoimassa, minoksidiili (Rogaine) on ihan hyvä hiusten kasvattaja mutta minoksidiilissa kannattaa muista se että jos käytätte pelkästään sitä, se ei vähennä DHT:n määrää vaan se saattaa hiukset kasvutilaan ja ylläpitää tätä kasvutilaa. Jos käytätte pelkästään Rogainea tilanne saattaa olla näennäinen siksi että jos lopetatte käytön tilanne voi romahtaa hyvin nopeasti ja hiuksia voi alkaa pudota kiihtyvällä vauhdilla koska taustalla jyllännyt DHT pääsee oikeen tekemään tuhojaan..luin tästä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2670
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      93
      1987
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1518
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      272
      1048
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      68
      946
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      891
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      870
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      864
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      775
    Aihe