vituttaa olla armeijassa!

nonimetön

Vituttaa olla armeijassa. Se ei oo mun juttu, mulla ei ole sotilaan aineksia. Vihaan kaikki väkivallat ja sodat. Sodat eivät ratkase mitään. Eihän tuli voi sammuttaa tulella.

Suomessa on turvallista asua, tänne ei kukaan aikoo hyökätäkään, niin miks on sit pakollinen asevelvollisuus ja kaikkia miehiä potkitaan sinne armeijaan, jopa niitä jotka ovat vitusti ylipainoisia, tai niitä joilla on astma. Vapautus armeijasta ei saa helposti vaikka olisi aivan paska kunto.

Vituttaa olla sellasessa paikassa, joka ei oo mun paikka ja kärsiä siitä vielä henkisesti. Olen ollu 3 kuukautta armeijassa, on vielä 3 kuukautta jäljellä, tuntuu ikuisuudelta. Jos en käy armeijan loppuun, niin mua pidetään huonona Suomenkansalaisena vaikka sellanen mä en oo. Mua pilkataan ja halveksitaan, eikä pidetä miehenä. Mua ärsyttää ne jotka sanoo että armeija tekee miehiä. Se on täysin paska puhetta. Mun mielestä armeijassa on sellaista lapsellista touhua, joka ei oikein innosta mua. Ei mua sotaleikit kiinnosta, vihaan kaikki sodat. Elämä on elämiseen tarkotettu ei sotimiseen, nyt en ees voi elää elämäni, olen jossain jota vihaan. Vihaan olla sotilas, en halu tappaa ketään enkä tulla tapetuksi. Haluun elää elämäni ja edistyä siinä. Armeija on ärsyttävän pitkä hidaste, johon tuhlaan energiani.

22

5472

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jäljellä

      menee ohi ja ota sitten kunnon känni

    • olet jo...

      nukkumassa, mutta sanonpahan kuitenkin oman mielipiteeni. Olet tosiaan hienosti ajatteleva ihminen, kun sanot, että et halua tappaa etkä tietenkään tulla tapetuksi. Paljon muuta hienoa sanot. On tosiaan kurjaa, että sinua kiusataan, joten siitä on nyt johonkin sinun ilmoitettava, ihan mahdollisimman pian, niin se saadaan loppumaan. Harmillista, se taitaa olla aika yleistä. Raukkamaisia ovat kiusaajat, jotka ovat olevinaan niin upeita tyyppejä, että heillä on mukamas oikeus kiusata toist. Se on tosi törkeetä. No, on paljon ihmisiä, jotka lopettavat armeijan kesken, ehkä tosiaan moni juuri kiusaamisen takia. On hienoa, kun olet jaksanut olla tähän asti. Voi kun niin toivoisin, että jaksaisit olla vielä siellä loppuun asti. Itsekin taisit sitä toivoa, mutta tosiaan sen kiusaamisen on loputtava. Ilmoita siitä vaikka jollekin ulkopuoliselle ihmiselle, vaikka esim. papille tai vaikka terveydenhoitajalle tai jollekin sellaiselle, joka laittaa asian eteenpäin. Ihan paha mieli tulee, kun ajattelee, että joutuu olemaan kiusaamisen kohteena laitoksessa. Rakas ystävä, muista tämä: Jeesus on sinun kanssasi. Hän ymmärtää ja rakastaa sinua. Et ole yksin ja voit Hänelle kertoa tuskasi ja asiasi. Hän kuuntelee, vaikka vain huokaisisit sydämessäsi Hänen puoleensa. 'Jätä asiasi Herran käteen, Hän pitää sinusta huolen', kuten Raamattu lupaa. Rukoile myös kiusaajiesi puolesta. Jumalalla on valta lopettaa se kiusaaminen. Kiusaajat osoittavat, että heillä ei ole kaikki hyvin. Mutta tiedät silloin, että sinulla on salainen Ystävä, Jeesus Kristus.Jumalan siunausta sinulle, voi hyvin Herran kanssa!

    • järkyttävintä..

      ..kohtalossasi on se että todellisuudessa olet siviilipalvelusmies/totaali jonka säälittävä elämä koostuu tarinoista joita tälle palstalle kirjoittelet..

    • sammu tulella

      En löydä mitään kohtaa, jossa mainitsisit, että sinua kiusattaisiin. Viittaus ton uskiksen saarnaan. Kaikki kokevat sen intin noin. Minäkin. Mutta kyllä se siitä. Tulta ei voi sammuttaa tulella. Hyvin sanottu. We're living in a world of fools - kuten Bee Gees sanoo. Ei sille mitään mahda. Yrjö Puska ja muut uskovat, että tuli sammutetaan nimenomaan tulella.

      • sammuu...

        Tulta voi sammuttaa tulella. Esimerkiksi metsäpalojen sammutuksessa vanhan menetelmä on tehdä etenevän palorintaman kulkusuuntaan ns vastatuli.


    • vielä kaikki

      Lisäksi sinua vitutti olla koulussa ja vituttaa olla töissäkin. Miksei vois aina vaan olla tietsä kavereiden kaa sillai ja yhteiskunta maksais palkkaa?

      • sivarieversti

        Niinpä miksi naiset ovat koulussa ja työpaikalla, mutta eivät useammatkaan niistä ole koskaan olleet armeijassa? Ihmettelen asennettasi.


    • "Vituttaa olla armeijassa. Se ei oo mun juttu, mulla ei ole sotilaan aineksia. Vihaan kaikki väkivallat ja sodat. Sodat eivät ratkase mitään. Eihän tuli voi sammuttaa tulella. "

      Tässä pakollisessa asevelvollisuudessa onkin juuri se huono puoli, että siinä armeijaan joutuu väkisin sellaisia miehiä, jotka eivät ole yhtään sotilaallisia, isänmaallisia ja millään tavalla armeijahenkisiä ja sinne inttiin sopeutuvia.

      "Suomessa on turvallista asua, tänne ei kukaan aikoo hyökätäkään, niin miks on sit pakollinen asevelvollisuus ja kaikkia miehiä potkitaan sinne armeijaan, jopa niitä jotka ovat vitusti ylipainoisia, tai niitä joilla on astma. Vapautus armeijasta ei saa helposti vaikka olisi aivan paska kunto. "

      No tämä kaikkia miehiä koskeva asevelvollisuus kun on haluttu säilyttää tässä maassa näiden iänikuisten vanhojen ja "hienojen" armeijaperinteiden takia, sekä tietenkin sotaveteraanien ja muiden sodan kokeneiden vanhusten muiston kunniaksi. Nämä ovatkin ne kaikkein suurimmat syyt tähän asevelvollisuuden säilyttämiseen täällä militaristisessa suomenmaassa, jossa meidän nuorten miesten omia mielipiteitä ja elämänarvoja ei koskaan haluta millään tavalla ottaa huomioon. Näille kiihkoisänmaallisille militaristeille kun kaikkein tärkeintä on vaan se, että saadaan pidettyä sotaveteraanit ja muut sodan kokeneet vanhukset tyytyväisenä tämän asevelvollisuuden säilyttämisen avulla.

      "Vituttaa olla sellasessa paikassa, joka ei oo mun paikka ja kärsiä siitä vielä henkisesti. Olen ollu 3 kuukautta armeijassa, on vielä 3 kuukautta jäljellä, tuntuu ikuisuudelta. Jos en käy armeijan loppuun, niin mua pidetään huonona Suomenkansalaisena vaikka sellanen mä en oo. Mua pilkataan ja halveksitaan, eikä pidetä miehenä. Mua ärsyttää ne jotka sanoo että armeija tekee miehiä. Se on täysin paska puhetta. Mun mielestä armeijassa on sellaista lapsellista touhua, joka ei oikein innosta mua. Ei mua sotaleikit kiinnosta, vihaan kaikki sodat. Elämä on elämiseen tarkotettu ei sotimiseen, nyt en ees voi elää elämäni, olen jossain jota vihaan. Vihaan olla sotilas, en halu tappaa ketään enkä tulla tapetuksi. Haluun elää elämäni ja edistyä siinä. Armeija on ärsyttävän pitkä hidaste, johon tuhlaan energiani."

      Täytyy sanoa, että pitkään olet jaksanut kestää tuota vitutusta ja näitä armeijan aiheuttamia henkisiä kärsimyksiä, kun olet "viihtynyt" tuolla intissä jo kolmen kuukauden ajan. Suosittelen sinua ehdottomasti keskeyttämään armeijan ja siirtymään siviilipalvelukseen, sillä se on kaikkein helpoin ja yksinkertaisin keino päästä pois armeijasta. Sinulla on kuitenkin vielä peräti kolme kuukautta armeijaa jäljellä, joten mielestäni sinun on aivan turha menettää hermojasi, mielenterveyttäsi ja henkistä hyvinvointiasi muiden ihmisten miellyttämisen takia. Jos joudut kestämään tuollaista vitutusta vielä kolmen kuukauden ajan, niin se voi aiheuttaa sulle pahan hermoromahduksen. Hieno juttu, kun olet itse elämänarvoiltasi suvaitsevainen, avarakatseinen ja ymmärtäväinen ihminen, toisin kun mitä siellä armeijassa halutaan aina opettaa. Ei mikään yllätys, että sinun on ollut erittäin vaikea sopeutua sinne armeijan vihamieliseen ja rasistiseen ympäristöön, sillä armeijassa onkin vihattu aina meidän kaltaisiamme sivistyneitä, avarakatseisia, suvaitsevaisia, ymmärtäväisiä ja ystävällisiä miehiä. Armeija kun onkin ollut aina sellainen paskapaikka, että siellä kaikkien miesten pitäisi olla aina ehdottoman isänmaallisia, maanpuolustustahtoisia, armeijahenkisiä ja tietenkin ylistää aina sitä suomenmaata ja suomalaisuutta oikein maasta taivaisiin, sekä vihata tietenkin kaikkea erilaisuutta ja massasta poikkeavia miehiä.

      • ajan yrität

        "opastaa" ihmisiä avarakatseisuuteen ja suvaitsevaisuuteen niin miksi et itse suostu niin tekemään?

        Miksi koko ajan valehtelet, yllytät ja ihailet väkivaltaa ja terroria?

        Miksi et anna näyttöä tuosta teesistäsi että asevelvollisuus on 'vanhusten miellyttämiseksi'? Se on valhe koska et sitä ole todistanut.

        "sivistyneitä, avarakatseisia, suvaitsevaisia, ymmärtäväisiä ja ystävällisiä miehiä."

        Sinä et ole mitään noista etkä tule olemaan ja kateutesi ja pikkusieluisen kaunaisuutesi vuoksi pysyt aina tyhmänä ja hulluna stallarina. Miksi sinä ylistät murhaajia ja pettureita?


      • ajan yrität kirjoitti:

        "opastaa" ihmisiä avarakatseisuuteen ja suvaitsevaisuuteen niin miksi et itse suostu niin tekemään?

        Miksi koko ajan valehtelet, yllytät ja ihailet väkivaltaa ja terroria?

        Miksi et anna näyttöä tuosta teesistäsi että asevelvollisuus on 'vanhusten miellyttämiseksi'? Se on valhe koska et sitä ole todistanut.

        "sivistyneitä, avarakatseisia, suvaitsevaisia, ymmärtäväisiä ja ystävällisiä miehiä."

        Sinä et ole mitään noista etkä tule olemaan ja kateutesi ja pikkusieluisen kaunaisuutesi vuoksi pysyt aina tyhmänä ja hulluna stallarina. Miksi sinä ylistät murhaajia ja pettureita?

        ''Miksi sinä ylistät murhaajia ja pettureita?''

        Sano orja, että missä vaiheessa darkfear sanoi ihailevansa pettureita (armeijan käyneitä)? Minä en ainakaan huomannut hänen kommentistaan sitä. Tuolla omalla kommentillasi todistit ainakin että olet käynyt armeijan, sillä olet selvästi järjestelmän orja. Saatan olla väärässä ja se tarkoittaa että olet teini, joka on kopioinut ajatusmaailmansa vanhemmiltaan, ja sinusta tulee todella suurella todennäköisyydellä järjestelmän orja.


      • tietää että
        rachekugel kirjoitti:

        ''Miksi sinä ylistät murhaajia ja pettureita?''

        Sano orja, että missä vaiheessa darkfear sanoi ihailevansa pettureita (armeijan käyneitä)? Minä en ainakaan huomannut hänen kommentistaan sitä. Tuolla omalla kommentillasi todistit ainakin että olet käynyt armeijan, sillä olet selvästi järjestelmän orja. Saatan olla väärässä ja se tarkoittaa että olet teini, joka on kopioinut ajatusmaailmansa vanhemmiltaan, ja sinusta tulee todella suurella todennäköisyydellä järjestelmän orja.

        rasistinen fanaatikko DarkFear ihailee avoimesti mm. Baader-Meinhof-liigan tekemiä raakoja rikoksia kuten myös Shoko Asaharan tapaa 'rauhanaatteen' levittämisessä.

        Olet orja koska haukut meitä vapaita ihmisiä. Olet orja niin kauan kun et kykene haluamaan nähdä sinua hallitsevia kahleita joita itse vedät päällesi karkaamalla todellisuutta.


    • nonimetön

      Kiitos että vaivauduitte kommentoida. Oli kiva lukee teidän kommenttia, vaikka oli muutama tyhmä kommentti, mut se kuuluu asiaan. :)

      Kohta pitää lähtee armeijaan :S vituttaa vitusti, mut on vaa kestettävää, tai muuten mua pidetään huonona suomenkansalaisena.

    • Jämäkkä mies

      Armeija ei ole sama kuin sota,hei haloo!Siellä miehet oppivat sosiaalisia taitoja paremmin kuin tietsikan ääressä omassa huoneessa,myös erillaiset yhteiskunnalliset toiminnot turvaavat usein myös armeijaan,muistakaa esimerkiksi Nokian vesikriisi,armeija turvasi vedenjakelua siellä.Suuronnettomuudet ym. saavat apua armeijalta (tulvat,ydinvoimalaonnettomuudet,isot massatapahtumat ym.)Myös ensiaputaidot opetetaan ja yleistä elämässä selviytymistä.Nyt nuoriso vähän asennetta,myöhemmin elämässä olette ylpeitä armeijan suorittamisesta ja voitte olla miehiä omien lastenne edessä.Yhteiskunnassa on myös velvollisuuksia,ei vain oikeuksia!!!

      • Ei ei ei

        Armeijan tärkein tehtävä on kouluttaa tappajia, ei sen toimintaan muuten militaristista elementtiä liittyisi. Sosiaalisia taitoja kun voi kehittää ilman aseella uhkaamistakin, vaikka se ehkä kuulostaa utopistiselta.

        Ja mitä maitsemistasi asioista ei voi tehdä ilman armeijaan menoa?

        Saa olla todella laiska ja saamaton vässykkä jos ei osaa oma-aloitteisesti laittaa rikkaa ristiin, vaan tarvitsee äiti/isihahmon viereen käskemään kuin mikäkin jälkeenjäänyt pikkulapsi. Armeijan käyneet sanovat jopa että kunto siellä ihan nousi kun käskettiin vähän hölkkäämään suklaan ja limsan hotkimisen ohessa. Huh huh.

        P.S. Hävettäisi kertoa lapsille olevansa koulutettu tappaja. Se on asia josta ei taatusti ole syytä olla ylpeä.


      • Ei ei ei kirjoitti:

        Armeijan tärkein tehtävä on kouluttaa tappajia, ei sen toimintaan muuten militaristista elementtiä liittyisi. Sosiaalisia taitoja kun voi kehittää ilman aseella uhkaamistakin, vaikka se ehkä kuulostaa utopistiselta.

        Ja mitä maitsemistasi asioista ei voi tehdä ilman armeijaan menoa?

        Saa olla todella laiska ja saamaton vässykkä jos ei osaa oma-aloitteisesti laittaa rikkaa ristiin, vaan tarvitsee äiti/isihahmon viereen käskemään kuin mikäkin jälkeenjäänyt pikkulapsi. Armeijan käyneet sanovat jopa että kunto siellä ihan nousi kun käskettiin vähän hölkkäämään suklaan ja limsan hotkimisen ohessa. Huh huh.

        P.S. Hävettäisi kertoa lapsille olevansa koulutettu tappaja. Se on asia josta ei taatusti ole syytä olla ylpeä.

        Luettuani tämän ketjun loppuun, minä vakuutuin todella siitä, kuinka useimmat teistä, jotka olette ihannoimassa vapauttanne ja sivariaatettanne muka elämän puolustajana, ette todellakaan ole enää sanojenne takana 40 vuoden päästä. Samanlaiset puheet olivat myös aikanaan niillä partaradikaaleilla 'vanhan valtaajilla', jotka kaikessa hiljaisuudessaan ovat nyt jo joutuneet tunnustamaan virheensä. Nyt useimmat heistäkin ovat taas teitäkin alistamassa, vaikka hekin aikanaan muka vapautta olivat puolustamassa.

        Tuntuu kuitenkin siltä, että totuus teidän kaikkien kohdalla on se, kuinka aika muokkaa teistä kaikista vielä tulevaisuudessa aivan erilaisia ihmisiä kuin te tällä hetkellä, omassa riittämättömässä elämänkokemuksessanne olette. Vasta kun olette joutuneet kantamaan vastuuta, vähän muustakin kuin omien 'paskahousujenne' vaihtamisesta, elämä opettaa onneksi teitäkin joskus ajattelemaan. Ikävä totuus on myös kuitenkin se, että tässä hektisessä maailmassamme yhä useammat eivät enää opi edes hiljaa kävelemään. Onneksi armollinen kuolema korjaa heidät pois turhana painolastina olemasta. Evoluutio toimii oivallisena opettajana. Vain vahvimmat selviävät.

        P.S. Ei armeija tehnyt minustakaan tappajaa. Pikemminkin opin siellä paremmin rakastamaan ja kunnioittamaan muita ihmisiä. Ja ennen kaikkea se opetti minua ajettelemaan itsenäisesti.


      • Ajatuspäähine päässäni
        PontiusPilatus kirjoitti:

        Luettuani tämän ketjun loppuun, minä vakuutuin todella siitä, kuinka useimmat teistä, jotka olette ihannoimassa vapauttanne ja sivariaatettanne muka elämän puolustajana, ette todellakaan ole enää sanojenne takana 40 vuoden päästä. Samanlaiset puheet olivat myös aikanaan niillä partaradikaaleilla 'vanhan valtaajilla', jotka kaikessa hiljaisuudessaan ovat nyt jo joutuneet tunnustamaan virheensä. Nyt useimmat heistäkin ovat taas teitäkin alistamassa, vaikka hekin aikanaan muka vapautta olivat puolustamassa.

        Tuntuu kuitenkin siltä, että totuus teidän kaikkien kohdalla on se, kuinka aika muokkaa teistä kaikista vielä tulevaisuudessa aivan erilaisia ihmisiä kuin te tällä hetkellä, omassa riittämättömässä elämänkokemuksessanne olette. Vasta kun olette joutuneet kantamaan vastuuta, vähän muustakin kuin omien 'paskahousujenne' vaihtamisesta, elämä opettaa onneksi teitäkin joskus ajattelemaan. Ikävä totuus on myös kuitenkin se, että tässä hektisessä maailmassamme yhä useammat eivät enää opi edes hiljaa kävelemään. Onneksi armollinen kuolema korjaa heidät pois turhana painolastina olemasta. Evoluutio toimii oivallisena opettajana. Vain vahvimmat selviävät.

        P.S. Ei armeija tehnyt minustakaan tappajaa. Pikemminkin opin siellä paremmin rakastamaan ja kunnioittamaan muita ihmisiä. Ja ennen kaikkea se opetti minua ajettelemaan itsenäisesti.

        "Pikemminkin opin siellä paremmin rakastamaan ja kunnioittamaan muita ihmisiä. Ja ennen kaikkea se opetti minua ajettelemaan itsenäisesti."

        Nuo on vain sanontoja, mutta miten on sitten totuuden laita sinulla. Jos sinun pitää armeija käydä että pystyisit rakastamaan ja kunnioittamaan muita ihmisiä paremmin niin kaikki ei taida olla sinulla päässä kohdallaan kun tarvitsee militaristista elämänkuvaa toisten kunnioittamiseen ja rakastamiseen. Toivottavasti et saa lapsia, ettet sitten lapsillesikin opeta tuota armeija propagandaa että "Kalle, sinä vasta opit rakastamaan ja kunnioittamaan toisia kun olet käynyt armeijan, jos et käy armeijaa niin ei sinusta ole niin hyvin kunnioittamaan ja rakastamaan toisia".

        "Nyt useimmat heistäkin ovat taas teitäkin alistamassa, vaikka hekin aikanaan muka vapautta olivat puolustamassa."

        Sinun on helppo sieltä ruudun takaa sanoa kaikenlaista mutta missä olet vapautta puolustamassa? Netissä toistamassa samaa kuin muut vai oletko kenties joissakin projekteissa mukana, esimerkiksi pakotusjärjestelmän hajoittamisessa mukana? Suomessa tuskin välitetään minne kukakin joutuu, koska Suomi on ainakin tähän päivään asti ollut melkoisia orjalaumoja täynnä jotka menevät sinne minne auktoriteetin nenä osoittaa, tai korva tai sormi tai.....

        "Tuntuu kuitenkin siltä, että totuus teidän kaikkien kohdalla on se, kuinka aika muokkaa teistä kaikista vielä tulevaisuudessa aivan erilaisia ihmisiä kuin te tällä hetkellä, omassa riittämättömässä elämänkokemuksessanne olette."

        Eli lisää vettä myllyyn kun tunnetaan riittämättömäksi nuorten elämä ja minkäköhänlaista vettä sinne myllyyn sitten ollaan laittamassa? Ei tainnut tulla mieleen etteivät kaikki ole samanlaisia. Sinulle kaikki ovat samaa jyvää myllyssä.

        "Vasta kun olette joutuneet kantamaan vastuuta, vähän muustakin kuin omien 'paskahousujenne' vaihtamisesta, elämä opettaa onneksi teitäkin joskus ajattelemaan."

        Oma elämä opettaa, mutta jos sitä joku alkaa sorkkimaan hiilihaarukalla niin ei se enää omaa elämää ole, se on jonkun toisen elämää johon toinen on pakotettu ja pakotettu elämään.

        "Evoluutio toimii oivallisena opettajana."

        Näköjään meidän evoluutiossamme on käynyt toisin, mennyt takaperin kun ei olla edes vielä galaktisissa merkeissä vaikka ollaan jo toista tuhatta tai no varmaan toistakymmentätuhatta vuotta elelemässä. Harva on alkanut etsimään syytä mutta usea taas luulee että näin kaiken pitää olla.

        "Vain vahvimmat selviävät."

        Unohdat sen seikan että vahvempien pitää myös puolustaa heikoimpiaan. Ei saa elää niissä ajatuksissa että kun olen vahva, minun pitää sortaa heikoimpiaan.

        "kuinka useimmat teistä, jotka olette ihannoimassa vapauttanne ja sivariaatettanne muka elämän puolustajana, ette todellakaan ole enää sanojenne takana 40 vuoden päästä."

        Kuka tässä on ihannoimassa mitään, enemmän militaristit ihannoivat kuinka se on hienoa että nuoret miehet pakotetaan armeijaan rangaistuksen uhalla (Sivari, vankila, teloitus). Ja jos sanomme sitä pakotusjärjestelmää vastaan mitään, te tulette esiin kirvein ja seipäin meitä seivästämään ja pilkkomaan palasiksi.

        "Samanlaiset puheet olivat myös aikanaan niillä partaradikaaleilla 'vanhan valtaajilla', jotka kaikessa hiljaisuudessaan ovat nyt jo joutuneet tunnustamaan virheensä."

        Minkä virheen, ei Suomi ole kyllä vielä tunnustanut mitään virhettä vielä, samaa hulluutta jatketaan.

        "Ikävä totuus on myös kuitenkin se, että tässä hektisessä maailmassamme yhä useammat eivät enää opi edes hiljaa kävelemään."

        Järjestelmässä kenties vikaa, sinä et varmaan ole sitä huomannut? Isänmaallispropagandan saastuttamana sitä harvoin huomaa niitä pieniä virheitä. Niin ja kun uskoo tuota propagandaa niin silloin kaikkia voidaan vetää kuin housut vetäisi alas myyjältä kassalla ilman että kassanmyyjä huomaisi mitään eriskummallista tapahtuneen.


      • Ajatuspäähine päässäni kirjoitti:

        "Pikemminkin opin siellä paremmin rakastamaan ja kunnioittamaan muita ihmisiä. Ja ennen kaikkea se opetti minua ajettelemaan itsenäisesti."

        Nuo on vain sanontoja, mutta miten on sitten totuuden laita sinulla. Jos sinun pitää armeija käydä että pystyisit rakastamaan ja kunnioittamaan muita ihmisiä paremmin niin kaikki ei taida olla sinulla päässä kohdallaan kun tarvitsee militaristista elämänkuvaa toisten kunnioittamiseen ja rakastamiseen. Toivottavasti et saa lapsia, ettet sitten lapsillesikin opeta tuota armeija propagandaa että "Kalle, sinä vasta opit rakastamaan ja kunnioittamaan toisia kun olet käynyt armeijan, jos et käy armeijaa niin ei sinusta ole niin hyvin kunnioittamaan ja rakastamaan toisia".

        "Nyt useimmat heistäkin ovat taas teitäkin alistamassa, vaikka hekin aikanaan muka vapautta olivat puolustamassa."

        Sinun on helppo sieltä ruudun takaa sanoa kaikenlaista mutta missä olet vapautta puolustamassa? Netissä toistamassa samaa kuin muut vai oletko kenties joissakin projekteissa mukana, esimerkiksi pakotusjärjestelmän hajoittamisessa mukana? Suomessa tuskin välitetään minne kukakin joutuu, koska Suomi on ainakin tähän päivään asti ollut melkoisia orjalaumoja täynnä jotka menevät sinne minne auktoriteetin nenä osoittaa, tai korva tai sormi tai.....

        "Tuntuu kuitenkin siltä, että totuus teidän kaikkien kohdalla on se, kuinka aika muokkaa teistä kaikista vielä tulevaisuudessa aivan erilaisia ihmisiä kuin te tällä hetkellä, omassa riittämättömässä elämänkokemuksessanne olette."

        Eli lisää vettä myllyyn kun tunnetaan riittämättömäksi nuorten elämä ja minkäköhänlaista vettä sinne myllyyn sitten ollaan laittamassa? Ei tainnut tulla mieleen etteivät kaikki ole samanlaisia. Sinulle kaikki ovat samaa jyvää myllyssä.

        "Vasta kun olette joutuneet kantamaan vastuuta, vähän muustakin kuin omien 'paskahousujenne' vaihtamisesta, elämä opettaa onneksi teitäkin joskus ajattelemaan."

        Oma elämä opettaa, mutta jos sitä joku alkaa sorkkimaan hiilihaarukalla niin ei se enää omaa elämää ole, se on jonkun toisen elämää johon toinen on pakotettu ja pakotettu elämään.

        "Evoluutio toimii oivallisena opettajana."

        Näköjään meidän evoluutiossamme on käynyt toisin, mennyt takaperin kun ei olla edes vielä galaktisissa merkeissä vaikka ollaan jo toista tuhatta tai no varmaan toistakymmentätuhatta vuotta elelemässä. Harva on alkanut etsimään syytä mutta usea taas luulee että näin kaiken pitää olla.

        "Vain vahvimmat selviävät."

        Unohdat sen seikan että vahvempien pitää myös puolustaa heikoimpiaan. Ei saa elää niissä ajatuksissa että kun olen vahva, minun pitää sortaa heikoimpiaan.

        "kuinka useimmat teistä, jotka olette ihannoimassa vapauttanne ja sivariaatettanne muka elämän puolustajana, ette todellakaan ole enää sanojenne takana 40 vuoden päästä."

        Kuka tässä on ihannoimassa mitään, enemmän militaristit ihannoivat kuinka se on hienoa että nuoret miehet pakotetaan armeijaan rangaistuksen uhalla (Sivari, vankila, teloitus). Ja jos sanomme sitä pakotusjärjestelmää vastaan mitään, te tulette esiin kirvein ja seipäin meitä seivästämään ja pilkkomaan palasiksi.

        "Samanlaiset puheet olivat myös aikanaan niillä partaradikaaleilla 'vanhan valtaajilla', jotka kaikessa hiljaisuudessaan ovat nyt jo joutuneet tunnustamaan virheensä."

        Minkä virheen, ei Suomi ole kyllä vielä tunnustanut mitään virhettä vielä, samaa hulluutta jatketaan.

        "Ikävä totuus on myös kuitenkin se, että tässä hektisessä maailmassamme yhä useammat eivät enää opi edes hiljaa kävelemään."

        Järjestelmässä kenties vikaa, sinä et varmaan ole sitä huomannut? Isänmaallispropagandan saastuttamana sitä harvoin huomaa niitä pieniä virheitä. Niin ja kun uskoo tuota propagandaa niin silloin kaikkia voidaan vetää kuin housut vetäisi alas myyjältä kassalla ilman että kassanmyyjä huomaisi mitään eriskummallista tapahtuneen.

        Aina sitä on ollut kaikenmaailman vouhottajia ja vastarannankiiskejä mutta järjestelmä lopulta voittaa AINA!! Se on täysin turhaa rimpuilua jos haluaa olla tämän järjestäytyneen yhteiskunnan osana. Siviilipalvelus on täysin Suomen lakien mukaan hyväksyttävä tapa suorittaa ASEVELVOLLISUUS ja siinä ei ole kellään nokan koputtamista. Totaalikieltäytyjät ym hörhöt eivät ole muuta kuin eliittipaskaa, jotka ovat olevinaan parempia kuin muut ts juhlamallin perseaukisia.


      • Ajatuspäähine päässäni kirjoitti:

        "Pikemminkin opin siellä paremmin rakastamaan ja kunnioittamaan muita ihmisiä. Ja ennen kaikkea se opetti minua ajettelemaan itsenäisesti."

        Nuo on vain sanontoja, mutta miten on sitten totuuden laita sinulla. Jos sinun pitää armeija käydä että pystyisit rakastamaan ja kunnioittamaan muita ihmisiä paremmin niin kaikki ei taida olla sinulla päässä kohdallaan kun tarvitsee militaristista elämänkuvaa toisten kunnioittamiseen ja rakastamiseen. Toivottavasti et saa lapsia, ettet sitten lapsillesikin opeta tuota armeija propagandaa että "Kalle, sinä vasta opit rakastamaan ja kunnioittamaan toisia kun olet käynyt armeijan, jos et käy armeijaa niin ei sinusta ole niin hyvin kunnioittamaan ja rakastamaan toisia".

        "Nyt useimmat heistäkin ovat taas teitäkin alistamassa, vaikka hekin aikanaan muka vapautta olivat puolustamassa."

        Sinun on helppo sieltä ruudun takaa sanoa kaikenlaista mutta missä olet vapautta puolustamassa? Netissä toistamassa samaa kuin muut vai oletko kenties joissakin projekteissa mukana, esimerkiksi pakotusjärjestelmän hajoittamisessa mukana? Suomessa tuskin välitetään minne kukakin joutuu, koska Suomi on ainakin tähän päivään asti ollut melkoisia orjalaumoja täynnä jotka menevät sinne minne auktoriteetin nenä osoittaa, tai korva tai sormi tai.....

        "Tuntuu kuitenkin siltä, että totuus teidän kaikkien kohdalla on se, kuinka aika muokkaa teistä kaikista vielä tulevaisuudessa aivan erilaisia ihmisiä kuin te tällä hetkellä, omassa riittämättömässä elämänkokemuksessanne olette."

        Eli lisää vettä myllyyn kun tunnetaan riittämättömäksi nuorten elämä ja minkäköhänlaista vettä sinne myllyyn sitten ollaan laittamassa? Ei tainnut tulla mieleen etteivät kaikki ole samanlaisia. Sinulle kaikki ovat samaa jyvää myllyssä.

        "Vasta kun olette joutuneet kantamaan vastuuta, vähän muustakin kuin omien 'paskahousujenne' vaihtamisesta, elämä opettaa onneksi teitäkin joskus ajattelemaan."

        Oma elämä opettaa, mutta jos sitä joku alkaa sorkkimaan hiilihaarukalla niin ei se enää omaa elämää ole, se on jonkun toisen elämää johon toinen on pakotettu ja pakotettu elämään.

        "Evoluutio toimii oivallisena opettajana."

        Näköjään meidän evoluutiossamme on käynyt toisin, mennyt takaperin kun ei olla edes vielä galaktisissa merkeissä vaikka ollaan jo toista tuhatta tai no varmaan toistakymmentätuhatta vuotta elelemässä. Harva on alkanut etsimään syytä mutta usea taas luulee että näin kaiken pitää olla.

        "Vain vahvimmat selviävät."

        Unohdat sen seikan että vahvempien pitää myös puolustaa heikoimpiaan. Ei saa elää niissä ajatuksissa että kun olen vahva, minun pitää sortaa heikoimpiaan.

        "kuinka useimmat teistä, jotka olette ihannoimassa vapauttanne ja sivariaatettanne muka elämän puolustajana, ette todellakaan ole enää sanojenne takana 40 vuoden päästä."

        Kuka tässä on ihannoimassa mitään, enemmän militaristit ihannoivat kuinka se on hienoa että nuoret miehet pakotetaan armeijaan rangaistuksen uhalla (Sivari, vankila, teloitus). Ja jos sanomme sitä pakotusjärjestelmää vastaan mitään, te tulette esiin kirvein ja seipäin meitä seivästämään ja pilkkomaan palasiksi.

        "Samanlaiset puheet olivat myös aikanaan niillä partaradikaaleilla 'vanhan valtaajilla', jotka kaikessa hiljaisuudessaan ovat nyt jo joutuneet tunnustamaan virheensä."

        Minkä virheen, ei Suomi ole kyllä vielä tunnustanut mitään virhettä vielä, samaa hulluutta jatketaan.

        "Ikävä totuus on myös kuitenkin se, että tässä hektisessä maailmassamme yhä useammat eivät enää opi edes hiljaa kävelemään."

        Järjestelmässä kenties vikaa, sinä et varmaan ole sitä huomannut? Isänmaallispropagandan saastuttamana sitä harvoin huomaa niitä pieniä virheitä. Niin ja kun uskoo tuota propagandaa niin silloin kaikkia voidaan vetää kuin housut vetäisi alas myyjältä kassalla ilman että kassanmyyjä huomaisi mitään eriskummallista tapahtuneen.

        Nyt ensin pikaisesti parilla sanalla kuittaan hölmöjä lausumiasi.

        Se ainakin on varmaa että minä opin ajattelemaan omilla aivoillani ennen kuin sinusta oli edes pilkettä vanhempiesi silmäkulmassakaan.

        Aikoinaan isäni opetti minulle varmemmin ja paremmin rehellisyyden sekä totuuden, jota eivät ole sinun vanhempasi sinuun kyenneet juurruttamaan. Ja omasta isyydestäni voin sanoa sen olevan jo kuusinkertainen. Sinä tuskin koskaan pääset kasvattamaan kunnollisia kansalaisia omista siemenistäsi, et ainakaan yhtä montaa. Minun lapsistani on jo osa varmaan vanhempia kuin sinä ja akateemisesti sivistettyjäkin. Ja uskon vieläpä heidän kaikkien aikanaan paremmin pärjäävän kuin sinä.

        Sekin mitä sanoit 'ruudun takaa', voinpa sanoa itse, että sinusta tuskin on julkisiin väittelytilaisuuksiin tai edes henkilökohtaisiin debaatteihin pystyväksi. Minä olen ollut osallistujana niin monissa ko. tilaisuuksissa, ettet itse uskalla edes unelmoida niistä, saatikka sitten uskaltautua moisiin. Ei sinne aivan tyhjäpäisten kannata mennä sinun laillasi 'päätänsä aukomaan'. Minä olen saanut suurissakin saleissa ääneni kuuluviin ilman mikrofonejakin. Ajattelukyvystä ja ilmaisutaidosta on apua asiansa eteenpäin viemisessäkin. Ja monessapa minä olenkin jo aktiivisesti ollut mukana ja vieläpä saanut jotain aikaiseksikin. Siitä olen saanut olla hyvilläni, ettei ole tarvinnut olla pelkästään netissä anonyyminä koiran lailla 'räksyttämässä'. Milloin sinä uskallat edes rekisteröityä tämänkään palstan käyttäjäksi?

        Nyt tällä kertaa lyhyestä virsi kaunis ;)


      • paskapaikka

        Armeijalle voi haistattaa pitkän VITUN PASKAN! Ensin luvataan ja luvataan lomia ja MITÄ! Vittu ei sieltä mitään lomia tule. Yhtä perkeleen tyhjän kanssa noi lomapuheet siellä! Voi ne perkeleen johtajat siellä vähän ajatella mitä puhuu saatana! Jotkut on ehkä sopinut jotain tärkeää eikä niitä lomia sitte tulekkaan! VITTU ETTÄ VITUTTAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    • Vanha kunnon spade

      3kk menee vaikka päällä seisoen... jos et jaksa mene veksiin hinkkaamaan kuumemittaria housuun =D

    • asdferdgxbhfdy

      sivari on olemassa.
      ei se haukku haavaa tee
      miehuutta ei partiopoikaleireillä mitata

    • Anonyymi

      Suihin!

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      118
      9465
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      46
      2780
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      156
      2536
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2039
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1786
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      13
      1590
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1537
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1474
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      9
      1396
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe