Halloween "leikkejä" ja kilpailuita ym. pelejä

MyfirstHalloween

oon ollut monissa halloween juhlissa ja joskus pienenä likkana pitänyt. mutta ei leikit oo jääny mielee. piän parin viikon päästä halloween juhlat ja olisi kiva jos kertoisitte mitä olette "leikkineet" tai oletteko kilpailleet tai pelannut jotain pelejä.. joitain muita ideoita kuin kauhukierros sun muu tunneli, KIITOS ! :)

29

11152

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ^~HalloWeen~^

      Pari kivaa numeroa rataan!
      1. Laita esim kolme saavia johon tulee vaikka paperiliisteri mössöä, spagettia, makaroneja ihan mitä vain hauskaa! Kun kaverisi yksitellen tulevat radalla tälle pisteelle voit piilottaa saaviin vaikka avaimen jolla saa boxin auki jossa on seuraava vihje esim. minne pitää mennä.
      Jokainen vuoronperään etsii avainta kustakin saavista ilmeet voivat olla hauskoja varsinkin jos porukalla on silmät kiinni. :D

      2. Seuraavaksi voit järjestää kauhubaarin! Baarissa on erivärisiä juomia joista ei näe läpi! Lasit on numeroitu tai nimetty. "asiakkaan" pitää etsiä juomalla esim. karkki lasista. Kun karkki on löydetty saa seuraavan vihjeen
      Olet tarjoilija ja kysyt vuoron perään "Minkä juoman haluaisit" viimeisten lasien kohdalla voit tiputtaa karkin juomaan. Porukka lappaa suuhunsa mitä kummallisimpia ja pahoja juomia ja ilmeet ovat näkemisenn arvoisia! :DDD (Juomaehdotuksia: Esim Vettä johon suolaa... Värjää vesi karamelli värillä. vettä jossa on kirpeää puolukkamehua. Tomaattimehua [saa kaupoista]voit myös laittaa ihan hyvänmakuisia juomia väliin, kaverit olettvat että juoma on pahaa ja yllätys yllätys juoma onkin lemppari mehua! :D,jotkut saattavat tykätäkkin nuista juomista mutta en minä ainakaan xD eikä kaverini...) ps. Kannattaa laittaa pöydälle vaikka ihan hyvän makuista mehua jotta he saavat pahan maun jälkeen vähän herkkua suuhun, ja raja kaikella, eihän tässä tarkoitus ole kaverille pahaa oloa tehdä.... :)

      3. Viimeinen etappi voisi olla vaikka kauhukabinetti! Kabinetista pitää etsiä pusseja joissa on "ruumiin osia" esim "SILMÄMUNIA" pussissa on silloin kuorittuja viinirypäleitä...
      Kaveri tunkee kätensä pussiin eikä itse muuten katso sinne. AH! Mikä ihana tunne kun käsi menee märän pussin kylkeä pitkin pohjalle jossa on niiiiin ihania silmämunia... >: D

      RUUMIINOSIA:
      *SILMÄMUNIA(=kuorittuja viinirypäleitä)
      *SYDÄN (=kuorittu iso tomaatti)
      *AIVOT (=jauhenlihaa)
      *MAKSA(=suklaavanukas)
      *SUOLIA (=keitettyä spagettia)
      *HAMPAITA (=maissia)
      *SORMIA (=NAKKEJA)
      *RÄKÄÄ (=persikan lientö tai kananmunan keltuainen)
      *SYLKEÄ (=kananmunan valkuainen)

      Kauhukabinetin voit koristella tummilla kankailla, jouluvaloilla (värikkäät on parhaita)
      muovi ötököillä ja eläimillä, kaupoista ostettavalla hämis seitillä "noidan pata" Iso kattila ja kauha. Huonekalut voit peittää ikäänkuin huoneessa ei olisi käyty pitkiin aikoihin. :)

      SIINÄ JOTAKIN KIVAA! TESTATTU ON JA KAIKKI OVAT TYKÄNNEET! toivottavasti on apua ja saatte ohjeista selvää :)

    • miia15

      kivoi

    • halloween bartyt

      meidän luokka pitää halloweenjuhlat ja meidän pitäis keksiä leikkejä ja kisoja sinne..mut me valitaan sieltä vapaaehtosista leikkijöitä jotaa 10?.. IDEOITA!!!!

    • halloween- keksijä

      me ollaan halloween- juhlissa aina pimiänpiilosta. lisäks sitte kummitustunneli. ja ollaan keksitty herkuille aivan uudet nimet, esim. popcorni vois olla joitain kuivattuja rotan aivoja! :o)

      • oppilaskunnan jäsen

        Juu pimiä piilosta on tosi hyvä ideä,mutta se on vaan ulkoleikki :\


      • Happy Halloween
        oppilaskunnan jäsen kirjoitti:

        Juu pimiä piilosta on tosi hyvä ideä,mutta se on vaan ulkoleikki :\

        Voi sitä leikkii sisälläki


    • Oppilaskunnan jäsen

      meidän koulun oppilaskunta järjestää halloween bileet,mei lon jo kaikki melkein valmista mutta leikit ja buffetti puuttuu vain :DD Ois kiva jos tulis jotain ehdotuksia leikeistä 7-15 vuotiaille ??? Siis ei mitään kauheen pelottavaa eikä kauhean pliisua.

    • Mini245

      Kannattaa leikkiä rottakissa leikkiä. tosi hyvä leikki ainakin mun mielestä!!

    • WeWereWolves

      Tehkää vaikka jokun rata patjoista ja muista tavaroista. Sitten laitatte yllätyksiä matkan varrelle, esim. Lataatte kännykkään kauhu ääniä ja laitatte vaikka kaverinne tai perheen jäsenenne yms. Säikyttämään matkan varrelle. Jos patjoja ja muita rakennus tarvikkeita riittää, niin tehkää vaikka yhteen huoneeseen umpikuja. Tämä on toiminut minun halloween juhlissani. Laittakaa myös teko hämähäkkejä ja muita ällöttäviä yllätykssiä radalle. Laittakaa myös vaikka jokun riekaleiksi leikattu jätesäkki jonkun reitin eteen, ja kun jokun menee sen läpi, niin joku säikäyttää naamari päässä hänet tai jossain muussa asussa. Muistakaa pieni ja himmeä valo (voi olla myös vilkkuva).

    • aikanen

      kaipaisin ohjelmaa ja menua halloweeneihin! ne ovat vasta kahden kuukauden päästä, mutta hyvä alottaa suunnittelu ajoissa! :D kertokaa ihan mitä vaan, valitsen niistä mieluisimmat:)

    • aivopähkinä2

      Minulla olisi ideoita
      Moi vaan. Oon itse 12 vee tyttö ja mäkin pidän halloween bileet mulla olisi paljon vinkkejä. ruoka vinkkejä, tekemistä ja koristelu apua. Jos kiinnostaa niin thässäpä sulle :)

      Leikit ja pelit:

      Intiimiverho
      Yksi menee makaamaan lattialle, muut odottavat oven takana, ja pari katsojaa. Lattialla makaavan päälle laitetaan peitto. Hänen käsketään ottavan jotain pois päältään. Hänen olisi tarkoitus tajuta ottaa peitto pois päältään. Mutta jos ei tajua niin sitä jatketaan kunnes ei ole paljo mitään päällä. Sitten sanotaan että ota jo nyt hemmetissä se PEITTO pois sun päältä. =)

      Kynttiläsäikytys
      Valitaan pari vapaa ehtoista joiden silmät sidotaan huivilla. muut katsovat. kun kaikilla on silmät sidottuina heidän suunsa teipataan ilmastointi teipillä. heidät käsketään lattialle mahalleen makaamaan kasvot kyljellään. Sitten sanotaan että asetan nyt kynttilän päänne päälle ja että olkaa varovaisia, ihan hiljaa ja liikkumatta ettei se tipahda. kaikkien päiden päällä on kuitenkin siis oikea kynttilä. Sitten raapaistaan tuli tikkua. Ja muka sytytetään heidän päällä olevat kynttilät. ne menee ihan paniikkiin ja sanotaan että se voittaa jonka kynttilä ei tipahda. =)

      Huijaus
      Valitaan pari vapaaehtoista ja he menevät toiseen huoneeseen. Tarvitaan muutama katsoja. katsojille kerrotaan että toisille sanotaan esim että heidän on esitettävä kuin he ajaisivat mopolla mutta katsojien pitäisi ajatella heidät esim vessanpöntölle. Se on todella hupaisaa.

      Kestääkö kantti?
      Tarvitaan kaksi mehupilliä ja vieraat jaetaan kahteen ryhmään. Molemmissa ryhmissä he menevät rinkiin istumaan. Molemmille ryhmille annetaan yksi pilli ja heidän on kuljetettava sitä suusta suuhun ainoastaan suunsa avulla. Jos pilli tipahtaa vahingossa lattialle on se myös sieltä otettava suulla. Kun yki kierros on mennyt lyhennetään pillejä aina noin sentin verran. Se joukkue voittaa jonka pilli on lyhyempi kun heillä ei enää kantti kestä.

      Nukelle pusu
      Mennään rinkiin istumaan. Ja otetaan nukke. Jokaisen on pussattava nukkea paikkaan jonka he itse saavat valita. Yhdessä voidaan kuitenkin sopia mihin tiettyihin paikkoihin EI saa pussata. Sitten kun jokainen on pussannut sitä johonkin, hänen on pussattava oikealla puolella istuvaa henkilöä siihen paikkaan. Hauskaa =)

      Arvaa maku
      Vieraat käsketään tiettyyn huoneeseen ja laitetaan kippoihin erilaisia syötäviä aineita. Tässä tapauksessa halloweeniin liittyviä. Heille annetaan jokaista sorttia vähän ja heidän pitää maun perusteella tietää mitä se on. Kuka arvaa eniten oikein, niin voittaa. Tepsii aina.

      YÖK MATOJA!
      Pyydät taas vieraat eri huoneeseen. Laita kulhoon kylmää keitettyä spagettia (voit laittaa hiukan ruokaöljyä sekaan jotta niistä tulee liukkaita) ja spagettien alle paperi karkki. Huijaa että ne ovat matoja. Sido ensimmäisen silmät ja pyydä hänet huoneeseen. Hänen tehtävänsä on kaivaa AINOASTAAN suulla matojen seasta karkki. kellä menee vähiten aikaa niin voittaa. :)

      Naamiaiskilpailu
      Helppo tapa järjestä ajanvietettä, on arvostella jokaisen juhlijan puku ja pyytää tätä kertomaan sen taustoista. Jokainen haluaa olla hetken parrasvaloissa. Tämä leikki kannattaa ilmoittaa jo kutsussa, niin saat helpommin ihmiset pukeutumaan juhlan henkeen. Jotta kenellekään ei tulisi paha mieli, voit pitää lapsille erikseen vaikka noitasarjan, hirviösarjan, kissasarjan jne. Ja ’voittajille’ makea karkkipalkinto.

      Murhaajaleikki
      Vanha kunnon Murhaaja-leikki pitää pintansa Halloweeninakin. Halloweenina ei tarvitse kainostella, tämä leikki toimii vanhemmallakin iällä. Muistatko säännöt?
      Leikin ensimmäinen askel on lappujen nosto. Yhdessä lapussa on risti, yhdessä P ja loput ovat tyhjiä. Risti leimaa nostajansa murhaajaksi, P poliisiksi.
      Varsinainen leikki alkaa kun valot sammutetaan ja murhaaja ryhtyy toimeen. Kun joku tuntee ristinmerkin selässään hän on mennyttä ja kaatuu koristen maahan. Poliisi, joka on viereisessä huoneessa saapuu paikalle ja laittaa valot päälle. Poliisi kuulustelee kaikkia vielä elossa olevia, missä he olivat murhan tapahtuessa, kenen kanssa ja mitä tehden. Poliisi saa arvata kerran kuka murhaaja oli, jos hän arvaa oikein peli päättyy, mutta jos hän ei osu oikeaan, murhaaja jatkaa hirmutekojaan.

      Omenanmetsästys
      Halloween on kauhujuhlan ohella myös sadonkorjuun juhla. Vanha kunnon, kaikkia hauskuttava leikki on laittaa omenoita kellumaan vesivatiin. Jokaisen on vuorotellen ongittava omansa suullaan ilman käsiä. Muista suojata lattia.

      Arvaa tuoksu!
      Lapset voivat leikkiä vaikkapa hauskaa tuoksuarvausleikkiä. Asetetaan esille erilaisia tuoksuja, esimerkiksi mausteita, vihanneksia ja ruoka-aineita. Yksi kerrallaan ja side silmillä kilpailija pyrkii tunnistamaan kohteet pelkän hajuaistin perusteella.

    • MyFirstHalloween

      kiitti noista oli tosi paljon apua! :))

    • halloweenrules

      Aijotaan kaverin ja sen pikkusiskon kanssa pitää halloween bileet. ei kauheesti porukkaa tuu mutta olisko koristelu, ohjelma, ruokailu ideoita??

      • kukka

        halloween leikkejä kiitos?


    • kukka

      halloween

    • halloween99

      aivopähkinä2 kopioinu suoraa toiselt tyypilt -.-
      No kummiski mäki pidän halloweenbileet frendi kaa ja kutsutaa sen luokkalaiset.
      Käykää kattoo mun keskustelu " Halloween ohjelma! "

    • yks vaan

      Tässä vielä kiva : vessapaperimuumio

      Leikkijätjaetaan periksi. Toinen parista kierittää wc-paperia toisen ympäri. Voittajapari on se, joka saa ensin rullan loppumaan.

    • QQQ
    • tomaatti123

      voisi järkätä diskon,jossa on hyvää musaa. voisi myös olla halloween hippa. eli joku on halloween hirviö ja muut juoksee sit karkuu. ja jos hirviö saa jonkun kiinni muut yrittää pelastaa sen.peli päättyy kun kaikki pelaajat on tyrmäs.happy halloween

    • ama2

      Kiitos vikeistä

    • Pikku tyttö

      purkkis (kirkonrotta) Pimiällä. etsijällä on lamppu. Ja todella hyviä pelejä

    • dddddddd

      - Leikkihämähäkkejä (esim. Tiimarista) joka puolelle "tallustelemaan" :) Niitä kannattaa laittaa ruoankin joukkoon hyppimään. Esimerkiksi sipsi/popparikulhoissa ne ovat yliveto. Hämiksiä varten voi myös tehdä langasta nyprättyjä seittejä.

      - Muutkin otukset esim. muovikäärmeet ovat todettu hyviksi ;) ULTIMATE suosikkini on (ainakin kalastusliikkeistä saatavat) tekomadot. Niitä voi laittaa mihin vaan lyllertämään ja ne näyttävät tosi aidoilta.

      - Jos kotonasi on pitkähköä pahvia, niin se käy tähän tarkoitukseen hyvin. Askartele pahvista lautoja ja laita ne ikkunoihin. Jätesäkit ikkunoissa on myös suositeltavaa.

      - Jos et osaa tehdä tekoverta niin tämä ohje käy. Eli vettä ja sen verran punaista karamelliväriä, että vesi saa verensävyn. Laita sumutepulloon ja suihkuttele pitkin seiniä ja ovia. Kätevää, ja lähtee ainakin hyvin irti :)

    • Bubblebuu!

      :P

    • Halloween <3

      Tässä yks tehkää rata joka on pemeässä.pimeässä pitää kävellä eteen päin ja sitten jaku säikäyttää jonkun ja sitten kännykästä jotain kauhu musiikkia ja sitten joku verkko roikkuu karosta ja kaikkee muuta pelottavaa

    • HalloweenHehheh

      Juu, itsekin pidän omat halloweenit ensik viikolla. Olisi vähän puutetta ohjelmasta, mutta netistä löytää aika hyvin ideoita. Yks leikki, mikä mulla on niin on pinjata. Teet sen näin:

      1. Puhalla ilmapallo ja solmi se kiinni. Leikkaa sanomalehdestä ohuita sukaleita. Tee vedestä ja norm. liimasta seos (1/3 liimaa, 2/3 vettä)
      2. Upota paperisuikale liimaseokseen, ja asettele ilmapallon päälle. Laita pkasu kerros sanomalehtisuikaleita anna kuivua yön yli.
      3. Seuraavana päivänä ota neula ja puhkaise ilmapallo sanomalehtikerrosten läpi. Tee saksilla reikä pinjataan ja täytä se karkeilla, koruilla yms. Peitä reikä sanomalehdessä, ja teippaa se kunnolla kiinni. Ennen tätä tee viereen pienempi reikä, ja laita siitä pitkä naru josta voit ripustaa pinjatan.
      4. Käytä koristeluun oranssia kreppipaperia. Anna kuivua ja pinjatasi on valmis!

      Toivottavasti saitte selvää tästä ohjeesta, saattaa kuulostaa aika monimutkaiselta mutta se on aika helppoa!:D

    • takajee

      tosi hyvi juttuja on teillä!

    • Hifjfkflflfembuslee

      Mä oon ollu joka halloween suolamurhaaja eli siinä on murhaaja joka on toisessa huoneessa ja kaikilla on oma lasi/muki ja ne mukit on siinä huoneessa missä murhaajakin murhaaja laittaa yhteen mukiin suolaa ja sanoo kun muut saa tulla kaikki juo oman lasinsa ja se jolla on suolaa jää murhaajaksi. Sori oon huono selittämään

    • uile

      joo

    • suuresti.naurattaa

      Meitsin Halloween menee 9 Digitsiä kuunnellen, siihen pari totia niin eipä paljon muuta kaipaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5480
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3507
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1632
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      203
      1579
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1048
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe