HIV on yli 80 vuotias

http://www.cnn.com/2008/TECH/science/10/01/aids.virus.origin.ap/index.html

Mitenkään uusi ilmiö. Meneekö teorioitsijoilta nyt sormi suuhun? Muistakaa silti ensin pestä kädet niin ei mene pöpöjä samalla!
Ilmianna
Jaa

11 Vastaustasiirtyisi apinasta ihmiseen sellaisenaan. Tämäkin on todistettu jo ajat sitten mutta silti myytti "apinaviruksesta" jyllää.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Mutta jotenkin se vain ei enää toimi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
HIV on laboratoriossa rakenneltu virus. Se ei siis ole apinoista peräisin, niinkuin väitetään. Tosin yhtään todistetta näistä apina väitteistä ei taida olla. Vai onko? Puolueettoman järjestön tutkuimusta eikä mitään usan hallituksen tekemää kötöstystä.

Jos joku sellaisen löytää niin linkkiä tänne ja heti.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
muistan kun aidsia markkinoitiin. se tuli kuin hyöky aalto,
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ruumiista jotka on olleet kuolleina 30 luvulta asti, niiden virusten mutaatiota vertaamalla nykyisiin on voitu laskea koska mutaatiot ovat alkaneet.

Kehitettiinkö HIV siis jotain esoteeristä tietämystä käyttäen melkein sata vuotta sitten jolloin milrobiologian perusteet olivat suurimmalta osalta täysiä mysteerejä?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
AIDS - IHMISEN LUOMA "APINATAUTI"

Ensimmäiset AIDS-tapaukset ilmaantuivat 1970-luvulla ja pian siitä tuli maailmanlaatuinen ongelma. Asiantuntijat olettivat, että HIV-tartunta on peräisin vihreästä apinasta Afrikassa. AIDS alkoi kuitenkin samanaikaisesti Yhdysvalloissa, Haitissa, Brasiliassa ja Keski-Afrikassa, joten tuon vihreän apinan on täytynyt olla suihkukonelentäjä!

Vihreän apinan solujen geenirakenteen tutkimus onkin osoittanut, ettei ole geneettisesti mahdollista siirtää AIDS-virusta luonnollisella tavalla apinoista ihmiseen.

Vuonna 1987 tapahtui suuri paljastus. Arvostettu sanomalehti "London Times" kirjoitti 11.5. etusivulla: "Isorokkorokote pani alulle AIDS-viruksen." HIV-tartunnat vastasivat täysin WHO:n rokotusohjelmaa Haitissa, Brasiliassa ja Afrikassa, jossa Zairessa eniten rokotuksia saaneena oli myös eniten HIV-tartuntoja.

Artikkeli sai alkunsa siitä, kun WHO itse alkoi epäillä, oliko sen rokotusohjelmalla yhteyttä AIDS-epidemiaan. Se vuokrasi ulkopuolisen tutkijan ottamaan asiasta selvää. Tutkija löysi selvän yhteyden HIV-tartuntojen ja rokotusohjelman välillä.

WHO kuitenkin salasi tutkimusraportin, jolloin tuo tutkija kääntyi "London Times" -lehden puoleen. Paitsi Lontoossa, sokkiuutinen joutui täydelliseen uutispimentoon, eikä sitä julkaistu päätiedotusvälineissä missään muuallapäin maailmaa.

Vaikka "London Times" -lehden artikkeli sanoikin, että isorokkorokotusohjelma laukaisi Afrikassa piilevän taipumuksen saada AIDS, on myöhemmin todettu, ettei ole minkäänlaista tieteellistä todistetta siitä, että AIDS-virus olisi ollut Afrikassa ennen WHO:n rokotusohjelmaa.

Totuuden tuojina AIDS:sta ovat olleet etummaisina amerikkalaiset lääkärit

- William Douglass ja
- Theodore Strecker.

Tri Streckerin perinpohjaiset tutkimukset osoittivat, että Kansallinen syöpäinstituutti ja WHO loivat yhteistyössä AIDS-viruksen laboratorioissaan Fort Detrickissä.

AIDS-virus syntyi yhdistämällä kaksi tappavaa retrovirusta eli lehmissä esiintyvän leukemiaviruksen (BLV) ja lampaissa esiintyvän visnaviruksen toisiinsa ja kasvattamalla niitä sitten ihmisen kudosviljelmässä.

Tri Douglass väittää lisäksi, että HIV-virus ei ole huonosti tarttuva virus. Se voi elää jopa 10 päivää kuivalla lautasella.

On kuitenkin helppo todeta, että AIDS:in syntymisessä ja leviämisessä on todella jotain mätää. Sitä todistavat myös perusteettomien apinateorioiden levittäminen virallisena totuutena maailman päätiedotusvälineissä, jotka ovat valtaeliitin kontrollissa. Samanaikaisesti yhteys WHO:n rokotusohjelmaan salataan.

http://www.netikka.net/mpeltonen/yhdentyminen.htm#vkontrolli
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
The Strecker Memorandum:

http://www.youtube.com/watch?v=-OumDcU_Ndo
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Jolla osoitetaan kuina HIV virus on luotu ihmisen toimesta?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
--- Some of that genocide was to be done using viruses. As most of you know, the "AIDS" virus was created.

--- The interesting thing about the Ebola virus is that there is an extraterrestrial
gene that has been added to it.

I don't know what extraterrestrial race provided the gene for the recombinant HIV virus, but I know that the biological material that has been added to the Ebola was given to the government by the humanoids from Sirius B. I don't know if it was one of their viruses that they picked up somewhere or whether it is actually from
them.

Otteet Alex Collierin kirjasta Defending sacred ground:

http://www.exopolitics.org/collier-dsg1.pdf
Ilmianna
Jaa
Beck puhuu Granada forumissa:

http://www.youtube.com/watch?v=m3gm1hLoIe4
Ilmianna
Jaa
Kyllähän tuo "teoriassa" mahdollista, että ihminen olisi kehittänyt hi-viruksen, mutta jos kyseistä virusta on havaittu metsästäjillä 1900-luvun alussa, niin pistää kenet tahansa epäilemään salaliittoteorioita. Mikä tarkoitus tämänlaisella viruksella olisi? Tuhota afro-amerikkalaista rotua? Vähentää ylikansoitusta? Lääkeyhtiöiden rahallinen profitio?

Oletteko koskaan kuulleet NBA koripalloilijasta nimeltä Magic Johnson?
Mies on elänyt hi-viruksen 20-vuotta ilman aidsiksi kehittymistä. Johnsoni pitää vieläkin puheita nykyisille urheilijoille juhlatilaisuuksissa yms. Onko mahdollista että Magic miehellä olisi niin hyvä vastustustuskyky, että virus ei yksinkertaisesti kehity AIDS:ksi?

Törmäsin eräs päivänä internetissä jenkkien salaliittoteoreetikkojen foorumille, jossa joku väitti kivenkovaan, että Taika Johnsoni olisi parannettu vedellä, jostain mysteeriseltä lähteeltä. Kyllä tämä pisti aika huvittuneeksi. Jotkut väittivät, että hänellä ei olisi koskaan ollutkaan hi-virusta. Kaikki on teoriassa mahdollista, vaikka joku esittäisikin todella absurdeja, ja kaukaa haettuja väitteitä.

Tulee mieleen tässä luesteltuani Teemu Vehkalan, (salaliittoteorikko) blogia. Mihin ihmeeseen Vehkala perustaa väitteitänsä? Minkälainen koulutus tällä kaverilla on? Vai onko Suomen koulutusjärjestelmässäkin(ECONOMIC HITMAN!!!!!!½!!!!!!) niin paljon salailua ja juonittelua, että hän ei koulua voi käydä? Esittääkö hän vain hypoteettisiä väitteitä vai ajatteleeko olevansa 100%:sti oikeassa ja muut väärässä?
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

HIV on yli 80 vuotias

http://www.cnn.com/2008/TECH/science/10/01/aids.virus.origin.ap/index.html

Mitenkään uusi ilmiö. Meneekö teorioitsijoilta nyt sormi suuhun? Muistakaa silti ensin pestä kädet niin ei mene pöpöjä samalla!

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta