Millainen aikuisen "raivo" on normaalia?

Täysin Järkyttynyt

Mieheni raivostuu toisinaan pienistäkin asioista aivan silmittömästi. Luulin, että raivokohtaukset liittyivät aikoinaan rakennusprojektiimme, mutta valitettavasti sama ilmiö toistui tänään ilman järjellistä syytä.

Mietinkin nyt, millainen raivo on aikuiselle 30-kymppiselle miehelle normaalia. Onko normaalia, että kun roskia viedessä toinen kadottaa avaimensakin roskiin ja kun se selviää, alkaa heitellä eteisen tavaroita, potkia eteisen lipastoa ja seinää niin, että yksi laatikoista hajoaa ja vedettevään liukuoveenkin tulee reikä? Tai sitten toinen huutaa "vitun ämmä, mee helvettiin siitä" tms. Kun sitten yritin kysyä avainten kohtalosta, en kuullut vastausta ja siitä sitten meteli nousikin. Olen kuulemma saatanan ämmä, joka vain jaksaa jankuttaa. Tehosteeksi sain vielä yhdet farkut heitettynä päälleni. Menin itse tapahtuneen jälkeen täysin lukkoon ja itkenyt tunnin. Mies on rauhallisina aikoinaan vannonut, että hän ei voisi koskaan olla minua kohtaan väkivaltainen. Kuitenkin tällainen silmitön raivo saa minut pelkäämään.

Luulen, että tämän episodin syy on ainakin jossain määrin mustasukkaisuudessa. Tulin juuri kaksipäiväiseltä työmatkalta ja muutama kommentti oli sitä luokkaa "X:kin sanoi, että siellä se on varmaan toisen äijän kanssa", vaikka todellisuudessa reissu oli puhdas työreissu enkä ole suhteemme aikana miestäni pettänyt.

Nyt on fiilikset allapäin. Mietin, että olisin mennyt yöksi muualle, mutta en oikein tiedä, minne menisi. Ulkopuolisia en haluaisi sotkea tähän, sillä eihän tässä kuitenkaan mitään "vakavaa" ole tapahtunut.

Mutta tällainen episodi, onko normaalia? Ja voiko tästä ennustaa, säilyvätkö raivokohtaukset tällaisina vai onko tässä jo aineksia pahempaan?

33

10031

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pidä varasi

      Ei kuulosta normaalilta ollenkaan, pidäthän varasi ettei satu mitään pahempaa. Eihän normaali aikuinen yleensä saa raivokohtauksia ollenkaan, voisiko hänen anssaa puhua siitä jonain rauhallisena hetkenä? Onko hän itse huolissaan, voisiko tehdä jotain (terapiaa?) Eikä tuollainen mustasukkaisuuskaan ole ihan normaalia.

      Tuskin hän silmittömässä raivossaan pystyy hillitsemään ihmisiinkään kohdistuvaa väkivaltaa

      • Anonyymi

        Höpöhöpö. Taas tätä samaa paskaa että ei ole" "normaali ihminen". Kyllä kuule NORMAALIT ihmiset käyttäytyvät NÄENNÄISEN epänormaalisti silloin kun OVAT KOKENEET EPÄNORMAALEJA ASIOITA. Tule sitten uudelleen tänne viisastelemaan kun SINUA on potkittu ja hakattu ja revitty pitkin lattioita, katso SEN JÄLKEEN että mikä on normaalia ja mikä ei, ja suhteuta asiat uudelleen. En tarkoita että tuollaista raivoa ap:n pitäisi sietää, otin vain kantaa siihen, onko tuollainen raivo "normaalia" vai ei.


    • JulietteMoon

      Normaalia raivoamista tuo ei ole. Noin ala-arvoinen nimittely ja pelon aiheuttaminen ei ole missään nimessä normaalia. Ota asia esiin keskustellen ja tiedustele, että onko hän itse miettinyt, käyttytyykö hän omasta mielestään asiallisesti. Hakekaa ammattiapua. Älä anna alistaa itseäsi. Kenenkään ei tarvitse pelätä ja jos sinä pelkäät, niin silloin miehesi käytös ei ole normaalia.

      • Anonyymi

        Höpöhöpö sinullekin! Silmitön raivo on NORMAALIA SILLOIN KUN ON KOKENUT EPÄNORMAALEJA ASIOITA. Ap:n ei pidä katsella miestä, MUTTA miehen käytös on NORMAALIA SIIHEN NÄHDEN MITÄ HÄNELLE ON TAPAHTUNUT. Kaikkeen on SELITYS. TUOMITSEMISELLA ja YMMÄRTÄMÄTTÖMYYDELLÄ ET MUUTA MAAILMAA PAREMMAKSI.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höpöhöpö sinullekin! Silmitön raivo on NORMAALIA SILLOIN KUN ON KOKENUT EPÄNORMAALEJA ASIOITA. Ap:n ei pidä katsella miestä, MUTTA miehen käytös on NORMAALIA SIIHEN NÄHDEN MITÄ HÄNELLE ON TAPAHTUNUT. Kaikkeen on SELITYS. TUOMITSEMISELLA ja YMMÄRTÄMÄTTÖMYYDELLÄ ET MUUTA MAAILMAA PAREMMAKSI.

        Vaikka kyseinen henkilö on menneisyydessään kokenut asioita jotka vaikuttavat nyt hänen käytökseensä ja tekoihinsa, hänen ei pitäisi antaa muiden ihmisten ympärillään joutua pelkäämään sen takia. Eli siis vaikka syy on selvillä että minkä takia näitä kohtauksia on, se ei todellakaan oikeuta niihin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höpöhöpö sinullekin! Silmitön raivo on NORMAALIA SILLOIN KUN ON KOKENUT EPÄNORMAALEJA ASIOITA. Ap:n ei pidä katsella miestä, MUTTA miehen käytös on NORMAALIA SIIHEN NÄHDEN MITÄ HÄNELLE ON TAPAHTUNUT. Kaikkeen on SELITYS. TUOMITSEMISELLA ja YMMÄRTÄMÄTTÖMYYDELLÄ ET MUUTA MAAILMAA PAREMMAKSI.

        No toivottavasti pääset kokeilemaan metodejasi johonkin. Oletko psykologi vai kuulutko niihin tyhmiin, jotka luulevat parantavansa toisen?


    • valovuoden päässä

      normaalista!

    • Wilhelmiina74

      Lähde vaikka kaverin luo vähäksi aikaa ja mieluiten heti. Voit soittaa sitten sieltä ja kysyä, onko miehesi rauhoittunut. Sait jo farkut päällesi, mitähän lentää seuraavan raivarin sattuessa?

      Tuollainen käytös muistuttaa pikkulapsen kiukuttelua ja kertoo äärimmäisestä turhautumisesta. Kyllä aikuisen ihmisen pitää pystyä hillitsemään itsensä, vaikkei asiat aina sujuisikaan niinkuin itse haluaa. Ethän sinä edes ollut tehnyt mitään. Ja tuo nimittely on ihan kamalaa, noin ei puhutella rakasta ihmistä.

      Ehkä hän odotti sinulta jotain extra-huomiota työmatkasi jälkeen, mutta eihän sitä saa raivoamalla noin pelottavasti.

    • Ol Playa

      No ei se nyt ihan normaalia ole, että tavarat lentelee, mutta toisaalta hyvin monilla ihmisillä on potentiaalia raivostua useitakin kertoja elämänsä aikana niin turhautuneesti, että kamat lentelee. Olisko kuitenkin niin, että miehelläs on kovaa stressiä, ehkä hän kokee että rakennusprojektin oltua ohi häntä ei enää arvosteta tai jotakin muuta kummallista, mikä sitten pitää pinnan alvariinsa kireänä. Psykologinen tosiasia on sekin, että kireys ja aggression purkaukset yleensä lisäävät aggressiivisia emootioita. Eli säkin potkiminen ei auta aina vaan voi pahentaa.

      Yks eittämättä selvä puoli kuvailemissasi raivonpuuskissa on ja se on miehen häpeä. Häntä nolotti avainten katoaminen aivan suunnattomasti. Ihmisen on aina vaikea ottaa vastaan tuollaista häpeää ja silloin se käännetään kaiken muun mahdollisen syyksi. Kaikki tuntevat tilanteen, jossa ihminen lyö päänsä kaapin oveen niin että sattuu kunnolla. Siitä seuraa välitön raivo ja tekisi mieli syyttää kaappia, mutta koska kaappi ei kuuntele, syytetään sitten lähintä ihmistä samassa huoneessa pään lyömisestä tyyliin "sinä veit huomioni muualle enkä takiasi tajunnut katsoa eteeni".

      Se, että mies vielä joutui kertaalleen toistamaan avainten kohtalon sanallisesti, raivostutti kahta kauheammin, koska joutui tavallaan tuplaten tunnustamaan oman mokansa. Siitä sitten varmaan seurasi taas vaatteiden lentelyä.

      En sano, että tuo on oikea ja kypsä tapa reagoida ja että se olisi oikein. Luulen kuitenkin, että tuolleen se mekaniikka menee. Vaimon ei nyt pitäisi ottaa asiaa liian henkilökohtaisesti tapauksena. Ei se mies vaimoaan tarkoittanut höykyyttää. Silti kyllä kohteli vaimoa väärin ja anteeksipyyntö on paikallaan.

      Jotenkin raivoa pitäisi päästä käsittelemään, eikä niinkään raivoa, vaan niitä syitä, jotka siellä taustalla ovat - oli se sitten arvostuksen puuutteen kokeminen, työstressi tai mitä vaan. Yhtä huono vaihtoehto näet olisi se, että mies olisi kuin viilipytty päälle päin, vaikka sisällä kuohuisi stressi ja muu.

    • näin:

      ap kirjoitti: Luulin, että raivokohtaukset liittyivät aikoinaan rakennusprojektiimme, mutta valitettavasti sama ilmiö toistui tänään ilman järjellistä syytä.

      Onko tuosta rakennusprojektista miten pitkä aika? Jos "raivoilu" oli silloin yleistä, voi olla, että stressi on jäänyt päälle. Ja raivoaminen tuntuu olevan hänen tapansa selviytyä stressistä... itsehillintää on meidän kaikkien syytä opetella, erityisesti parisuhteessa elävien.
      On myös mahdollista, että miehesi on (rakennusprojektista?) uupunut: kun henkiset voimat ovat vähissä, ihmisen stressinsietokyky laskee huimasti.

      • Saman kokenut

        Minun ex-mieheni oli samanlainen, hillitön raivokohtaus saattoi tulla minua kohtaan lähes mistä vain. Toki aloin jo aavistamaan mieheni olotilat, mutta kun itsekin olen itsepäinen enkä antanut periksi, niin tietäähän sen. Miehelläni oli pitkäaikainen masennus muuta mt-häiriöitä siihen päälle. Silloin en vaan tunnistanut. Alkoi esikoisemme syntymästä, eli miehilläkin on synnytyksen jälkeistä masennusta. Pitkään pidin kulissia päällä.

        Mieheni ei silloin varsinaisesti tullut päälleni, mutta iso kokoinen 195 cm mies on varsin pelottava hajottaessaan paikkoja. Sellainen mies, josta ei kukaan päältäpäin uskoisi. Itse rauhallisuus. Näitä milloin suurempia (samanlainen oven hajottaminen) ja pienempiä(revitään verhot ikkunasta ja heitetään tyyny kirjahylyyn, jolloin koriste-esineet kivasti kilahtaa lattialle) oli vuoden ajan kerran kuukaudessa. usean vuoden sisään mahtui parempiakin vuosia.
        Lopulta vaan ei riittänyt tavaroiden hajoittelu ja uhittelu, ihan kivat mustelmat sain kaulaani. Onneks se riitti mulle. Vannottiin ettei enää ikinä, mutta en jäänyt kokeilemaan. Ei nähnyt mitään vikaa itsessään, ei nää tänäkään päivänä vaikka asiasta on juteltu. Masennuksesta ym. johtui. No, 2 kertaa on lähes tullut päälleni eron jälkeenkin( meillä on 2 pientä lasta, joten tapaamme lasten takia). Välillä meillä menee hyvin, ts. olemme "kavereita" ja koska hänellä kaikenmaailman ongelmia, olen yrittänyt auttaa, mutta nyt sekin riittää, koska palkaksi saattaa tulla päälle. Ero 2 vuotta sitten oli todellakin oikea ratkaisu. Meille. Yrittäkää perheneuvolan kautta, jospa se auttaisi. Voimia sinulle!


    • täältä..
    • ei ole?

      Et puhunut lapsista, joten ilmeisesti heitä ei (vielä?) ole.
      Toivon että ymmärrät myös olla hankkimatta lapsia kyseisen miehen kanssa. Tuollainen käytös aiheuttaisi lapsille elinikäiset traumat, huolimatta siitä, ettei ihmisiin kohdistuvaa väkivaltaa kenties esiinny.

      Kun pieni lapsi joutuu elämänsä alkutaipaleella pelkäämään juuri sitä ihmistä, jonka kuuluisi olla suurin turvan tuoja hänen elämässään, hänen perusturvallisuutensa ei pääse kehittymään. Hänelle jää loppuiäksi alitajuinen pelko siitä, että "jotain kamalaa pian tapahtuu". Pelokkaiden ihmisten elämänlaatu on heikko, kuten kaikki ymmärtävät.

      miehesi tarvitsee terapiaa, ja se tulee olemaan vuosia kestävä projekti.

    • iloitar

      no en tiedä normaalista, mutta kirjoitan toisellaisen tarinan tähän, tässä kun on ollut jo muutamanlaisia edellä.

      Minä ja mieheni olemme hyvin kiihkeitä ihmisiä ja miedän talodessa on hajonneet vaa'at, puhelimet, ovet, jugurtit, sängyt.... ja todella tiukassa riidassa me tönitään, kerran mä vedin miestäni korvasta. Me tehdään niin molemmat. Eikä me olla tästä niin ylpeitä.

      Eli ei me osata riidellä vielä sillä tavalla mitä täällä puhutaan usein sellaisena lähtökohtana joka tulisi olla ennenkuin kannattaa mennä suhteeseen.

      Mutta jokainen riita on vienyt eteenpäin. Minä opin ja sitten hän; ja usein se on ollut juuri jotain vastaavaa mitä ol playa kirjoittaa, häpeää, surua, mustasukkaisuutta, kokemusta ettei täytä mielikuvaa joka haluaisi olla, jostain mitä on ihmiselle on tapahtunut.

      Kyllä se ihminen muuttuukin. Eikä meidän sielut tai suhde ole näistä rikkoontuneista tavaroista hajonnut, siitä on vaan tietänyt että nyt tuolle on tapahtunut jotain jota se ei kestä. Sitten on puhuttu. Eikä meille ole muodostunut tästä sellaista raskasta pelonilmapiiriä, vaan yllättäen olemme tulleet toisiamme läheisemmiksi ja luottavaisemmiksi. Se on se puhuminen avannut, tuntuu että oikeasti tuntee toisensa.

      Eka koetettiin sellaista sääntöä, että jos rikkoo riidellessä jotain pitää tehdä jälkeenpäin pullaa. Se teki selväksi sen, että kumpikaan ei hyväksy tätä ja että koetetaan tehdä toisillemme hyvää. Mulle se antaa pari sekunttia lisää pinnaa, kun tajuan etten halua leipoa enää! Ja usein se riittää, vedän henkeä ja koetan ajatella uudelleen.

      Nyt kun me ollaan tätä prosessoitu jo useita vuosia, on toimiva juttu meille ollut sellainen joka saattaa aluksi kuullostaa ja tuntua teennäiseltä, mutta on varsin vapauttavaa ja hyvä. Toinen katsoo kellosta viisi minuuttia. Tämän viiden minuutin ajan hän kuuntelee ja katselee toista joka saa sen ajan purkaa sydäntään kiusaavasta asiasta niin perinpohjin kuin kykenee. Kiukku on silloin helpompi ottaa vastaan ja toinen saa tuntea tulleensa kuulluksi.

      Tuskin kannattaa ajatella mikä on normaalia. Jokaisella on takanaan taakkansa jota sitten setvii parisuhteessaan, kannattaa miettiä mitä itse jaksaa ja miten paljon kumpikin on valmiit työstämään yhdessä. Joku syyhän siihen raivostumiseen on, vaikka kokemuksesta tiedän että siihen menee pari vuotta että mies luottaa tarpeeksi voidakseen oikeasti puhua siitä missä on heikko.

      Varmaan joku sanoisi meidän suhteesta että mielipuolia, hulluja, raivohulluja.

      Mistä sen voi ulkoa tietää mikä on sisällä hullua ja mikä ei.

      • minä????

        On ahdistuneisuushäiriö. Alkoi itselläniki ihme raivostumisilla, sisällä oli niin kova ahdistus, etten enää sitä itsekkään osannut tulkita epänormaaliksi.

        Lääkitys kehiin ja raivokohtaukset loppui.


      • mekkk
        minä???? kirjoitti:

        On ahdistuneisuushäiriö. Alkoi itselläniki ihme raivostumisilla, sisällä oli niin kova ahdistus, etten enää sitä itsekkään osannut tulkita epänormaaliksi.

        Lääkitys kehiin ja raivokohtaukset loppui.

        Ei mitään lääkityksiä vaan se ravoisuminen pitää osata purkaa vaikka urheiluun niin helpottaa ja osattava itse jatella ettei tuollainen kuulu luonteepiirteisiin.


      • Tuuttuu

        Ei mitään hullua vaan teillä on onneksenne niin samantapainen tapa osoittaa kiukkua, että luottamus säilyy eikä toisen raivo pelota. Jos tapa on kovin erilainen niin toisen tapa pelottaa, koska sitä ei tajua syvällisesti eikä tiedä mitä tehdä. Hienoa, että ootte myös löytäneet uusia keinoja yhdessä!!


      • Anonyymi
        mekkk kirjoitti:

        Ei mitään lääkityksiä vaan se ravoisuminen pitää osata purkaa vaikka urheiluun niin helpottaa ja osattava itse jatella ettei tuollainen kuulu luonteepiirteisiin.

        Kyllä lääkitys on paikallaan, jos on sairas. Ei ilmeisesti ole käynyt lääkärissä? Adhd, masennus, esim nämä on raivokohtauksia aiheuttavia. Normaalia käytöstä raivopuuskat ei ole


    • nunneli

      Olen pian 50 vuotta kestänyt raivokohtauksia, kaikki tulee yllätäen kuin salama kirkkaalta taivaalta. Ei hänelle pysty puhumaan, vaikka kuinka kauniisti puhuisi, saa olla
      kuinka rauhallinen hetki tahansa. Hänen päässään ei ole mitään ajatuksia.
      Pää on tyhjentynyt, eihän hänellä ole mitään, minä jaksan samaa levyä pyörittää.
      Ei auta puhuminen ulkopuolisten terapia ihmisten kanssa, koska hän ei puhu.
      Ilman raivokohtausta hän on ehkä liian kiltti.
      Ei uskalla itseään, hän sulkee sen pois, vika on aina minun.

    • mekkk

      Mieheltäsi puuttu oitsehillintä ja sitä pitää opetella koksa ei kukaan normaali henkilö mitään raivonpuuskia saa koska on osattava hiilitä itsensä ja se siitä. Laitappa mieshesi terapeutin tai psykoloogon juttusille niin helpotta tai kysyppä onko hänelle lapsuudessa tapahtunut jotain mitä ei kerro.

    • puolensajatoisensa

      Ei tuo varmaan normaalia ole monenkaan mielestä. Itse olen vähän samanlainen ja isänikin on. Muistan nuoruudestani, että ulkopuolisia hirvitti, jos joutuivat näkemään perheemme riitoja, meille se oli normaalia. Koskaan ei kyllä käyty käsiksi toisiimme, eli ei voi sanoa, että aina ennustaisi tulevaa väkivaltaisuutta. Vaikeinta kai on, jos toinen ihminen on sellainen, että pelkää tätä. Itse olen opetellut ihmissuhteissa hillitsemään voimakkaita raivonpuuskiani ja tiedostan sen sopimattomuuden. Toisaalta olen asunut myös maassa, jossa tulisuus hyväksytään ja jossa se jopa on vaatimus, muuten ei saa asioitaan esimerkiksi hoidettua ja vasta kun suutut, sinut otetaan vakavasti. Nuo pari vuotta elämässäni olivat aika rentouttavia, sain olla oma itseni ja huutaa naama punaisena ilman, että kukaan pelkäsi, vaan huusi samalla tavalla takaisin.

    • eitervettätuo

      Ap:lle. Ei ole normaalia ja väkivallan esiasteita. En ihmettelis jos nyrkki heiluu jonain päivänä. Lähde heti.

    • vapautunutloplta

      On todella väsyttävää parisuhteessa aina kyttäillä toisen mielialoja ja yrittää mukautua niihin. Kokemusta on. Koko elämänlaatu paranee,kun ei enää tarvitse. Ex-mieheni on oikea kuumalle , onneksi ei enää tarvitse jakaa arkea hänen kanssaan.

    • vapautunutloplta

      Siis kuumakalle

    • 7267

      Verbaalisen viestin vahvistamista. Yhteiselomme alkuvaiheessa jouduin kerran väistelemään lentäviä tekstiilejä.
      Tapanani oli pudotella ulkovaatteet eteisen lattialle helposti poimittavaan muodostelmaan. Tämä ei tyydyttänyt vaimoani ja kokiessaan sanallisen viestin tehottomaksi hän mätti vaatteeni kerran vasten silmiäni. Joukossa ei ollut jalkineita.
      Kyllä naisessa on oltava säpinää. En olisi viihtynyt 46:ta vuotta kynnysmaton kanssa.

    • Stellaria

      Liian pitkälle menee silloin, kun toinen joutuu pelkäämään. Mielestäni nimittelykään ei ole normaalia, ainakaan hyväksyttävää. Se syö kunnioitusta, molemmin puolin.

    • Anonyymi

      Unen puute pakottaa tunnepuolen 3vuotiaan tasolle. Aivot eivät toimi normaalisti huonosti nukutun yön jälkeen. Ohjaa miehesi uniklinikalle ja varmista että unettomuus hoidetaan lääkkeettömästi.

    • Anonyymi

      Mikäli aiot jatkaa tuon hirviöriehujan kanssa, mene itsepuolustuskurssille. On vain ajan kysymys milloin nyrkkiä osoitetaan kohti sinua. Silloin ainakin osaat toimia oikein; puolustaa itseasi ja tyynnyttää riehujan jun tarpeeksi väännät kättä selän taakse.

      Ellet viitsi nähdä vaivaa edes oppia fyysisesti puolustautumaan, vie kehosi hyvin kauasn riehumasta ja rivouksia latelevasta öykkäristäsi.

      Vain laske se menemään ja etsi itsellesi normaalimpi, rauhallisempi kumppani. Sellaisiakin kun on olemassa. Tosin sekin vaatii vaivaa, on liian usein helpompaa vain olla pelossa. Ja naukua. Ja esittää marttyyriä.

    • Anonyymi

      Hei!
      Onko parisuhde kunnossa? Tiedätkö mitä miehesi toivoo suhteeltanne? Saako hän vastakaikua toiveilleen? Edes arvostusta?

      Exälle en itse ollut edes kulkukissan arvoinen. Rakensin meille unelma kodin. Kyllä se oli ensisijaisesti exän unelma. Kuvittelin että kun teen aina parhaani, saan rakkautta osakseni. Mutta olin hänen listallaan alimmaisena. Yritin enemmän ja sain enemmän paskaa niskaani. Sopimuksista ei tarvinnut kiinni pitää. Ei hänen eikä hänen vanhempien. Hänen vanhempansa toivottelivat mm. konkurssia yrityksellemme. Niitä paskoja kiusaajia kyllä piti aina olla auttamassa. Heidän avunkerjäämisellä ei ollut mitään rajaa. Lopulta jopa maksoin exän vanhemmille siitä että kiusaaminen loppuisi. Mutta exän isä pystyi 10 sekunttia olemaan sanomatta mitään ilkeää. Mutta minä olin väärässä kun olisin halunnut kiusaamiseni loppuvan. Olin myös ilkeä kun odotin että myös exän vanhemmat maksaisivat velkansa.

      Romanttisin lause lienee viimeisen kymmenen vuoden aikana. *Yritä nyt saada*

      Kyllä minä olin usein vihainen, turhautunut.
      Exä petti ja lähtikin iloisemman huoripukin matkaan. Totesi vain että: Onko meillä muka ollut hauskaa?
      Varmasti exäkin on kysellyt, onko vihaisuuteni ollut normaalia? Ei ole ollut. Mut ei ollut parisuhdekaan. Uskoin jo itsekin olevani hullu.

      Nyt kun olen löytänyt maailman ihanimman ihmisen. Hän on oikeasti kiltein ihminen jonka olen koskaan tavannut. Eikä pelkästään minulle. Hän usein ottaa kyytiinsä naapurin mummoja, vieden heitä ostoksille ja lääkäriin. Huolehtii vanhemmistaan ja isovanhemmistaan rakkaudella, jota on vaikea käsittää.

      Hänen teini poikansa on kuin äitinsä. Näkee kaikesta hänen olevan hyvin onnellinen. Minuun hän suhtautuu luontevasti.

      Uudessa parisuhteessani saan rakkautta tulvimalla. Kuulen jokapäivä olevani paras mies maailmassa. Minua myös kannustetaan kaikessa. Ei tarvitse odotella, olisiko minulle edes hetki aikaa. Halata ja suukotella saa niin paljon kuin haluaa. Nyt sitä jopa pyydetään. Saa myös katsella, se on jopa suotavaa. Tulee myös puhelimeen, vihjailevia kuvia. Tietää olevansa varsin kaunis, vaikkei sitä myönnä. Mut hän kantaa vaatteensa kuin kuninkaallinen.

      Naiseni matkustaa työasioissa usein. Huomennakin lähtee pariksi päiväksi. Soittaa minulle varmastikin ainakin aamulla ja illalla. Tiedän aina missä hän on ja kenen kanssa. Hän itse tahtoo asian olevan niin. Ei tosiaankaan tarvitse tuntea mustasukkaisuutta.

      Huumorimme on hyväntahtoista ja pähkähullua. Kukaan muu ei sitä ymmärrä. Mut meillä on hulvattoman hauskaa yhdessä.

      Lähdemme taas mm. viettämään honeymoonia. Ei ole ensimmäinen eikä viimeinen kerta. Kyllä meillä on vähintäänkin kuohari-ilallisia. Valokuvaamokin on kuulemma jo varattu. Kimpun hän sitten valitsee paikan päällä. ruusuja ostetaan kylpyä varten jne.

      Jostain syystä saamme hotelleissa normaalia parempaakin kohtelua, kun olemme viettämässä honeymoonia :)
      On kyllä nimensä veroista kuherruskuukautta.

      Yritämme tehdä toisemme onnelliseksi, kaikin keinoin, joka ikinen päivä.

      Ei ole normaalia tämäkään, mut en valita :)

    • Anonyymi

      Taitaa olla nepsy oireita tuo vaikea tunteiden säätely.

    • Anonyymi

      Olisiko ADHD-tapaus? Poikani käyttäytyy usein samoin, kun ei ole ottanut lääkitystä.

    • Anonyymi

      Vai että farmarihoisuilla ätmi heitti- oliko ekstrakokoa kuten sinulla?

    • Anonyymi

      Kysy siltä x onko se perkele ihastunut tai ei tykkää susta muuten kun haluaa rikkoa teidän liiton vai onko jotaki muuta meneillään et hän itse pettääkin …
      Raivo ja pettäminen kulkee usein käsi kädessä

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4623
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2259
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1784
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      28
      1448
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1308
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe