Eiliset treffit

iloinen yllätys jaa karvaas...

Minusta Aslak ja Jani hoitivat eiliset treffit parhaalla mahdollisella tavalla verrattuna kaikkiin muihin. He olivat selvästi panostaneet treffeihinsä näiden toisten morsmaikkujensa kanssa. Jounilla taas nämäkin treffit menivät saman kaavan mukaan ja tosiaankin romanttisuus oli niistä kaukana. Tallilta kauppaan, kaupasta kotaan ja kyrsät paistumaaan. Ei ihme jos tytöt olivat ymmällään, jopa pettyneitä. Miian ja Hanna-Kaisian kyllä kelpasi olla...

9

4835

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fanitetaan maajusseja

      Aslak miltein punastui kun Hanna-Kaisa kehui häntä. Olipa söpöä! Jani puolestaan oli todella avoin treffien jälkeen omista tunteistaan... suloista! Tää on sitä AITOO!

    • Kyynikko

      Jotenkin on niin saamattoman olosta sakki tämä tämän vuoden jussijoukko,että epäilempä,että akat ovat itse saaneet treffiohjelmansa järjestää. Panostaa? Kattia kanssa.

    • Aslakilla

      Ja tuo on paljon mukavampi neitokin tuo Hanna-Kaisa kuin se ärsyttävä Merja.
      Voi kun lapin mies lankeisikin tuohon Hannaan.

      Janin panostaminen nyt oli kyl vähän niin ja näin, aika tylsä temppu viedä neito leffaan.

      Ja oli ne Jussin treffitkin kivat, rannalla kävelyä ja santaan piirtelyä ja käsi kädessä kävelyä, istuskelua lähekkäin merta katsellen, minusta ainakin tosi romanttista.

      Heh, aina vaan enemmän alkaa tuleen mieleen, että ei tuo Jouni oikeasti ees naista kaipaakaan. Ei ainakaan naisilleen sitä näytä. Sopisivat parhaiten toisilleen nuo Jounin naiset. Tiiä vaikka niin tässä kävisikin.

      • ihmetytti

        Minäkin vähän kummastelin Jounin tapaa hoitaa treffikuvio... mutta kukin tallaa tavallaan ja toisaalta on hyväkin, jos mies ei esitä muuta kuin on. Eipähän tule pettymyksiä.


      • treffit Jounilla
        ihmetytti kirjoitti:

        Minäkin vähän kummastelin Jounin tapaa hoitaa treffikuvio... mutta kukin tallaa tavallaan ja toisaalta on hyväkin, jos mies ei esitä muuta kuin on. Eipähän tule pettymyksiä.

        Tasapuoliset molempia kohtaan ja mikäs sen mukavampaa, kuin polkea filetsulla kyläkaupalle, appeet keinonahkasalkkuun ja kodassa niille tainnutus. Ne edelliset ruokottomuudet tosin olis voinnu jättää väliin.
        Jos näillä konstein emäntä tulee taloon, niin ei luulis olevan mitään harhoja kummallakaan, ei ole turhia esittänyt kumpikaan!

        Omat vanhempani olivat aikoinaan 50-luvulla treffeillä prätkällä kuvankauniilla Pulkkilanharjulla, oli alkanut satamaan kaatamalla, faija oli alkanut tyyräämään sitä prätkää takaisin kotiin päin ja takarengas rikkoutui. Lähellä oli ollut joku mutsin sukulaispaikka, jossa oli pidetty sadetta ja paistettu (siihen aikaan paikat paistettiin) rengasta kuntoon. Ovat olleet aviossa 51 vuotta!


    • kuka pelkää Paulaa

      En katsonut Maajusseja perjantaina, vaan tänään uusinnan. Olen ihan sitä mieltä että miehet ylipäätään panostivat tänä vuonna treffeihin yllättävän vähän. Aslakilla tosissaan oli vähän edes yritystä hurmata vaaleaa naistaan, mutta pätkä oli aika lyhyt ja mitään sanomaton, joten tuskin treffitkään ihan niin hekuttamisen arvoiset olivat olleet, jos kuvamatskua tuli meille katsojille päin noin vähän. Toisaalta jusseilla oli kunkin tytön kanssa oman näköisensä treffit, paitsi Jounilla, joka tosiaan toisteli samaa kaavaa kummankin kanssa.

      • kuvausryhmä

        On ollut vaan jonkun hetken treffeillä...
        Intiimmimmät hetket varmasti vietetty kahden kesken.
        Ehkä maajussit ja morsiammet eivät ihan kaikkea kameran edessä viitsi näyttää. ja luulen tai tiedän että kuvausryhmä ei ole kuvannut 24 tuntia putkeen?


      • ei treffejä lainkaan??

        eihän niillä ennen edes ollut mitään treffejä? En ainakaan muista. Minusta oli mukavaa kun oli niin molemmilla naisilla mahdollisuus tuollaiseen omaan aikaan.


      • viimeinen ilta
        ei treffejä lainkaan?? kirjoitti:

        eihän niillä ennen edes ollut mitään treffejä? En ainakaan muista. Minusta oli mukavaa kun oli niin molemmilla naisilla mahdollisuus tuollaiseen omaan aikaan.

        mutta se viimeinen ilta oli järjestetty jotenkin niin, että oli kynttilää tai muuta hienoa ja siinä yhteydessä oli joku kahdenkeskinen juttutuokio? Muistanko nyt ihan päin honkia? Millaisetkohan viimeisen illan meiningit tänä vuonna on tarjolla...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Halkokarilla ammuttu

      Halkokarin uimarannan metsissä/tiellä poliiseja juoksenteli n.13.30.Onko pahvihousut setvimässä sukuriitoja?
      Kokkola
      37
      4132
    2. Yle aamu taas huolissaan laittomasti maassa olevien terveydenhuollosta

      Yle se jaksaa aina nostaa tämän asian esille, vaikka ei pitäisi. Laittomasti maassa olevat pitää säilöä ja karkoittaa, e
      Maailman menoa
      240
      2591
    3. Mitä tehdä kun eräs henkilö seuraa puhelintani

      Ja informoi asioitani ulkopuolisille ja ei kyse ei ole viranomaisista vaan sairaasta yksilöstä joka ei jätä rauhaan vaan
      Ikävä
      248
      2484
    4. Mitä haluat

      Toisesta vai haluatko mitään
      Ikävä
      203
      1924
    5. Tuli yhtäkkiä kova ikävä sinua, J

      Olisitpa täällä, niin voisin halata ja suukottaa sinua juuri nyt... Vaikka tilanne on mikä se on, enkä voi tätä oikeass
      Ikävä
      104
      1806
    6. Täytyy tunnustaa

      että olet kauneinta mitä olen nähnyt. Käteni tärisevät vieläkin. Olen tosiaan ihastunut. Tästäkin vaikenen.
      Ikävä
      117
      1547
    7. Jengi haluaa että

      Lähden täältä pois. Syystä että? Antaa tulla syitä nyt.... Huomenta sitten viimeisen kerran. 💔🐺🖤
      Ikävä
      198
      1326
    8. Leskenpoltto, kastijärjestelmä ja muut asiat, joiden alkuperää ei tiedetä

      Leskenpoltto, kastijärjestelmä ja muut asiat, joita käytetään koko itää vastaan tietämättä niiden alkuperää. Aina kun o
      Hindulaisuus
      346
      1231
    9. jos saat yhden

      Toiveen esittää niin mikä olisi
      Ikävä
      95
      1118
    10. Huomenta päivää

      Somen ihmeelliseen maailmaan. 🤗☕🌞💞
      Ikävä
      199
      1056
    Aihe