miten ehdottaa nuolemista kundille??

kerran kokenut

seksi toimii kundikaverini kanssa hyvin, kokeilemme eri asentoja ja juttuja, nautitaan molemmat, otan häneltä useasti suihin, yleensä omasta aloitteestani ja hän nauttii mielettömästi. toivoisin kuitenkin hänen joskus nuolevan myös minua, hän ei ole kertaakaan sitä tehnyt. Olemme olleet siihen otollisissa tilanteissa ja asennoissa mielestäni useastikin, mutta ei..
minut on kerran nuoltu, vuosia sitten paljon ennen nykyistä kundiani..se oli ihanaa, haluaisin kokea sen uudelleen...aah..
Pitääkö minun kysyä suoraan vai tajuaakohan tämä mitä tahdon, jos aikani vihjailen..? Olen vähän ujo puhumaan suoraan seksistä, joten mielelläni en ottaisi tällaista aihetta puheeksi. Entä mikä voisi olla syynä kundin haluttomuuteen nuolla minua?
Olen ihan normaalipainoinen 19 vuotias nuori nainen. Käymme usein yhdessä suihkussa, että ei kyllä johdu mistään hygieniajutuistakaan. Pimpsani on siisti ja ajeltu, muttei täysin posliini..

18

3829

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kai sanoa

      kundille suoraan tai istu sen naamalle niin eiköhän se sitten tajua mistä on kysymys

    • sen pään

      jalkojes väliin ja huokaile, et tee mulle hyvää.

    • jade_diamond

      sano miehelle että haluaisit kokeilla suuseksiä toisinkin päin. ihan rehellisesti kannattaa seksin saralla asioista puhua. tai sitten ehdota jotain uutta seksiinne ja se on tietenkin oraaliseksi häneltä sinulle :)

      • Anonyymi

        ois kiva olla sun kanssa.


    • tokaiset jotta

      nuoleppa vittu, kulta, kiitos!

    • nuoleminen on ihnanaa

      Kummaa kun jotkut äijät ei tajuu hyvän päälle. Itse en muuta tekisikään kuin nuolisin pillua. Ja siitä kun yleensä naiset pitää kunhan pääsevät estoistaan eroon. Puhu kundikaverin kanssa ja kerro, että se vois tehdä hyvää...

    • jälkeen

      käske kundin mennä sänkyyn selälleen, ja sitten ei muuta kuin otat sen pään pään jalkojesi väliin ja painat tussun sen naamalle. Jos se kundi ei älyä alkaa imemään ja nuolemaan, potki se pihalle.

    • Mahtavaaaa

      Voi voi se nyt vaan on niin et tohon hommaan ei voi pakottaa ja näyttää siltä ettei sun äijäs ymmärrä hyvän päälle (siis myös mun mielestä hyvän)vaan saattaapi vaikka inhota kosteikkosi tuoksua ja makua. Meit on moneen lähtöön!! Enkä oikein voi muuten auttaa ku oon vielä ajatellut keskittyä tuon oman avokkaani maisteluun.

    • Timo25....08

      Jannu on joko ääliö tai ei vaan tajua,EI oo iskä neuvonut että tyttöystävän huolehtimiseen ja hyvänäpitoon kuuluu myös suuseksi hänelle! On Todella tahditonta olla antamatta sitä naiselle! Jokaisen Äijän pitää se taitaa ja tietää sanomattakin!Ja jos kerran arevon herran kullia imetään niin lampun pitäisi siinä vaiheessa välähtää päässä et hei HETKINEN! Ja sano nyt hyvä ihminen asiasta! Toden-näköisesti se tulee olemaan pakkopullaa hänelle,kun ei edes ole vaivaantunut ottamaan puheeksi jollei satu oikeasti olee kehitysvammainen! Eli heitä helvettiin tuommoiset ja hommaa sellainen äijä joka ei ole meille mieskunnalle häpeäksi! Toden näköisesti Sinä olet hänen kaveri porukassaan vaan naurunaihe ja hän kerskuu kuinka se lutkuttaa kullia pyytämättä ja vitut mä siitä jne! Toki te sekstailette ja ootte vaikka mitä leikkejä jä totta kai se käy hänelle ja sinä tietenkin käsität että juttunne toimii kun äijä tulee ja sillä seisoo ja akti menee ihan jees! Monta kertaa sä oot tullut (orgasmin) tai että on keskitytty sinuun ja sinun nautintoon? Kysyn VAAN!

    • Anonyymi

      ntaisin sulle suihin. Mulla on iso

    • Anonyymi

      ois kiva tavata.

    • Anonyymi

      just

    • Anonyymi

      Ois kiva tustua suhun.

    • Anonyymi

      Mulla oli aikanaan yks naispuolinen kaveri jonka kanssa juteltiin paljon näitä K18 asioita. Hän sanoi suoraan, että jos kahdella ihmisellä on seksi asialinjalla, niin tilanteen ollessa hollilla, niin lupaa pillun nuolemiselle ei tarvitse pyytää! Toisaalta itse kokemuksesta ei tarvinnut pyytää jos tilanne on hollilla!

      Mutta toisaalta voihan seksistä puhua ja ottaa in ja out asiat puheeksi ja esittää toiveen! Kyllä näitä ”teema” toiveita on aina esitetty jos asia on hollilla.

    • Anonyymi

      Tuu vaasaan niin nuolen kunnolla turvoksiin.Tv himonuolija

    • Anonyymi

      Niin. meitä on moneksi, ehkä jätkäkaverisi on sellanen diodi joka vapaamielisesti ja estottomasti imuttaa kyrpäänsä, mutta jos sen tarvis nuolla, imeä pimppiä, niin sillä pamahtaakin estot päälle välittömästi. Jos niin pieni juttu on niin ylivoimanen ongelma sille, niin miten ongelmalliseksi suhteenne sitten menee ajan kanssa, joka ei ehkä oo liian pitkä. Kirjotan tässä aamuyöllä tätä kun tuli äkkiherätys, unessani nuolin pillua ja mällihän siinä pääsi, pöksyt, lakanat pyykkiin ja ite sitten suihkuun ja nyt sitten selailen näitä juttuja täällä. Tyttöystävää ei oo ollu vuosiin eikä irtonumeroitakaan. Kundisi vaikuttaa olevan seksuaalisesti hyvin estoinen ja rajoitteinen, mutta juttele sen kanssa asiasta ja jos ei tehoa, niin, teet vain sen nyt mikä on joka tapauksessa edessä, lopetat vain intiimin kanssa käymisen sen kanssa, koska sitä kiinnostaa vain se itse etkä sinä senkään vertaa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Outo tyyppi sulla, imuttaa pitää estoitta, eiku ulkoistat sen vaan pihalle tai tapaus kohtasesti ittes, ku eihä sulla oo kerta minkäänlaisia velevollisuuksiaa tollasen narsistisen sitä ihtiään täynnä olevan mätisäkin himojen tyydyttämiseen, vetäköön .. sanonko mihin.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4856
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3066
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1777
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1740
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1591
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1461
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      18
      1218
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1203
    9. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1167
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1167
    Aihe