Mielipidemaailma

pikku__jussi

Onko kukaan koskaan saanut mielipidemaailmalta yhtäkään luvatuista palkinnoista?
Vaikuttaa ihan humpuukilta.

35

6910

Vastaukset

 • ja roskapostia sylkee niin pirusti

 • saanut mistään mitään palkintoo ikinä. Arvoissakin väitetään että joka toinen voittaa mut kai mä oon niin hyvä valkkaamaan just sen joka ei voita=0)

 • Mutta ei muuta kun emailinsa täyteen paskapostia:)

  • Mitä te ulisette?

   Ei minulle koskaan roskapostia tule, ainoa posti mitä MielipideMaailmasta tulee on tietysti ne kyselyt. Olen saanut kyselyitä monet kerrat ja niihin on aina kiva vastata...

   Voin sanoa että tämä paikka ei ole ollenkaan huuhaata, luotettavuus 100%...

   En ole voitannut vielä mitään mutta kerran sain tuotetestaukseen uutta Fantaa 6 pulloa... (^_^) hyviä oli...

   Jos joku väittää että MielipideMaailma lähettää roskapostia niin sillon on kyllä ite sössinyt jotain ihan muita juttuja mistä ne roskapostit tulee... :D


  • Nanoxenx kirjoitti:

   Mitä te ulisette?

   Ei minulle koskaan roskapostia tule, ainoa posti mitä MielipideMaailmasta tulee on tietysti ne kyselyt. Olen saanut kyselyitä monet kerrat ja niihin on aina kiva vastata...

   Voin sanoa että tämä paikka ei ole ollenkaan huuhaata, luotettavuus 100%...

   En ole voitannut vielä mitään mutta kerran sain tuotetestaukseen uutta Fantaa 6 pulloa... (^_^) hyviä oli...

   Jos joku väittää että MielipideMaailma lähettää roskapostia niin sillon on kyllä ite sössinyt jotain ihan muita juttuja mistä ne roskapostit tulee... :D

   ite oon usein ottanut sinne yhteyttä ja pyytänyt lopettamaan roskapostin lähettämisen, kunnes tänään tein asiasta poliilille rikosilmoituksen. sanoivat että ovat saaneet useita ilmoituksia ja ko. yritys vedättää ihmisiä ja on ns. mustalla listalla


  • vittumainen mielipide kirjoitti:

   ite oon usein ottanut sinne yhteyttä ja pyytänyt lopettamaan roskapostin lähettämisen, kunnes tänään tein asiasta poliilille rikosilmoituksen. sanoivat että ovat saaneet useita ilmoituksia ja ko. yritys vedättää ihmisiä ja on ns. mustalla listalla

   paypal tililleni yhdestä kyselystä :D


 • Neljä vuotta takana ja viime viikolla tuli ensimmäinen "voitto": wc-paperia rullan verran tutkittavasi ja tänään tuli siihen liittyvä kyselylomake.
  Mielipidekyselyihin olen osallistunut aktiivisesti mutta mitään pisteitä en ole koskaan saanut eli palkkioita ei ole tullut eikä arvontavoittoja eikä...

 • Kävin kokeilemassa kyseistä rekisteröintiä. Uteliaisuudesta, kunnes kyselivät tietoja joita ei voi rehellinen taho kysellä kuten pankkia tms. Heti kun kuulin tuosta tuli tunne kuten tuli kun kerran vittusillaan rekisteröidyin markkinointiklikkaussysteemeihin mitä on jenkeissä ja intiassa yms. spedia tai jotain sinne päin, muitakin oli joissa piti imuttaa jonkinlainen surffailupalkki ja saada pisteitä kunnes on nin paljon että laittavat shekin. Ja paskan marjat niitä pisteitä ikinä saanut täyteen. Nuo kuten kaikki muutkin on huijausta ja humpuukia. Kokeilevat josko saisivat ongittua tietoja joita voisi käyttää väärin.

 • niin vaikuttaa, kuka hullu antaisi oikeaa syntymäaikaansa vaikkapa:

  "Kiitos! Vastaustesi lähettäminen onnistui
  Palkintosi
  Onneksi olkoon, olette juuri ansainnut pääsyn meidän neljännesvuosittaiseen arvontaan, jossa voittajalla on mahdollisuus voittaa 1000 euron! Olet nyt ansainnut: 2 arpalippua arvontaamme. Seuraava arvonta on 8/1/2013.

  Tämänhetkinen pistesaldosi on: 80 pistettä.

  Teillä on nyt mahdollisuus tukea Hyväntekeväisyys-ohjelmamme organisaatiota."

 • entä sitten se...

  < http://fi.scandinavianproducttesting.com >

  "Kiitos osallistumisestasi,
  sinut on nyt rekisteröity mandolliseksi testaajaksi ja sinuun otetaan yhteyttä jos valitsemme sinut testaamaan tuotteita.
  Valinta tehdään 22.4.2013
  Kiitoksena osallistumisestasi, tarjoamme sinulle tilaisuuden käyttää yhden allaolevista tarjouksista: "

  Onko tämä totta, vasta sitten joku arvonta?!

  • Osallistuin erääseen mielipidekisaan. Sain lohdutuspalkinnoksi finnfome eristyslevyn lunastaa R-kaupasta alehintaan.
   Näillä kylmilä oli niin hyvä peffan ja selänkin alla. Levy oli 2m pitkä ja 60sm leveä.


 • Käyttöehdoissa mainitaankin sitten ne satakunta yhteistyökumppania, joille annat samalla luvan lähettää sinulle mainospostia.

 • mitaaaaaaaaaaaaaaah

 • jebu

 • http://www.mielipidetutkimus.com/ vaikuttaa täydeltä tietojen kalastelu sivustolta..

  sivu on ulkoasultaan ihan asiallinen mutta rekisteröitymisvaiheessa kysytään todella arkaluonteisia asioita....

  Esim. "mihin pankkiin palkkanne maksetaan"

  vaikuttaako rehellisen puljun kysymykseltä?, mitä se heille kuuluu.
  minä en ainakaan uskalla moista tietoa luovuttaa kyseiselle taholle.

 • Noh, Mulla on kakkos-sähköposti ja -nettiselain ihan tälläsiin juttuihin. Spämmiä tulee ihan hirveesti mutta yks mun kaveri on voittanu niiltä mopon.

 • Pikku-Jussi? Oletko Nätti-Jussin poika tai jotain? Nätti-Jussi heräsi kerran ladosta, hirveässä krapulassa ja sillä oli molemmissa kainaloissaan kuollut poliisi.

 • Valituksestanne päätelle, suurin osa teistä on, niitä ihmisiä jotka rekisteröityvät uusille ja "epäilyttäville" sivuille, lukematta mitään sopimusehtoja. Yksin kertaisesti olisi kannattanut lukea ne, niin osaisitte käyttää koko sivua ja ymmärtäisitte, että kyselyt, EIVÄT ole mielipidemaailman tekemiä, vaan esim. suomalaisten yritysten. Jos kyselyssä on kysytty pankkiasi, on kysely silloin todennäkoisesti jonkin pankin tekemä, joka haluaa tietää, kuinka tyytyväinen olet sen ja muiden pankkien toimintaan.
  Kyselyiden alussa kerrotaan usein, mikä on kyselyn tarkoitus. Kannattaa siis lukea kaikki teksti mitä vastaan tulee, jos ei ymmärrä muuten. Teidän tietojanne mielipidemaailma ei anna kyselyiden tuottajille, vaan niihin vastataan anonyymisti..
  Mitään "Roskapostia" mielipidemaailma ei lähetä; ainoat sähköpostiin tulevat viestit, ovat kutsuja uusiin kyselyihin, joista voi voittaa pisteitä. Pisteillä voi 'ostaa' sitten myöhemmin palkintoja. Palkinnon saa lunastettua vasta, kun olet keränny vähintään 500 pistettä. Tällöin mielipidemaailma kysyy osotettasi, vain ja ainostaa toimittaakseen palkinnon perille.
  Palkinnot ovat lahjakortteja, jotka mielipidemaailma tilaa giftcardilta. Itselle palkinnot ovat saapuneet 2-3 postipäivän sisällä ja olen ollut erittäin tyytyväinen.
  Olen vastaanottanut yli 40€ arvosta mcdonaldsin lahjakortteja; ja aitoja ovat olleet!
  Kun kyselyn on tenyt pitää olla tarkkana, sillä voit valitä pidätkö pisteet vai lahjoitatko ne hyväntekeväisyyteen. Kyselyn loputtua paina nappia "ei kiitos". niin pisteet siirtyvät pistetilillesi.
  Tässä oli avautumiseni. mutta voin kuvitella, että puolet lukijoista jättävät tämän tekstin lukematta, koska se on liian pitkä ja jatkavat valittamistaan.. Poliisille on turha mitään ilmoitella, sillä sivusto pitää ihan sanansa....

 • En ole.Pisteitä oli jo aika kasa,kun yhtäkkiä kyselyt loppu.Ihmettelin annoi ajan kulua.Ei mitään.Yritin kirjaitua tunnuksilla sisään.Vastaus oli että olen mielipide maailman käyttöehtoja rikkonu sillä seurauksella etten saa mitään,Olen samaa mieltä täyttä kusetusta,valehtelua.Yritin saada yhteyttä selitykselle ei mitään.HUIJAREITA valitettavasti.

  • Sama kävi minulle juuri. Älkää sortuko ko sivustoon, tuhlaatte vaan aikaanne ja pisteitänne ette tule näkemään. Ties mitä tekevät huijatuilla tiedoilla...


  • Sama täällä. Pisteitä oli yli 3000 ja yhtäkkiä kirjautuessa tulee ilmoitus: Käyttöehtoja rikottu. Täyttä huijausta, tätä kannattaa välttää!


  • Tääläkin sama. Ihan huvikseen täytelly silloin tällöin kyselyjä. Ekalla kerralla kun yritin lunastaa pisteitä ja tuli ilmoitus että olen rikkonut käyttöehtoja ja tili suljettiin, ilmoitin heille ja avasivat tilin uudestaan. Toisella kerralla sama homma, mutta eivät enää vastanneet mulle mitään. Täyttä huijausta koko homma!


 • Oletteko antaneet talonne numeron MielipidwMaailmaan?

 • Jep. tätä sontaa vaan löytyy mainosten kera, olisiko jokin järkevä foorumi esim. pien yrittäjille etc.

 • Kannattaa kokeilla Mobrogia. Itse olen vastannut kymmeniin eri kyselyihin ja niistä ei tule pisteitä, niistä tulee suoraan rahaa sinne omaan saldoon. Kyselyistä saa n. 0.40- 1.90€, ehkä vähän enemmänkin jos muistan oikein. Ihan mukavasti olen kerännyt 22.60 euroa nyt sen ansiosta ;) Mua itseä todellakin ärsyttää tuommoset pistesysteemit niin tämä on ollut mieleen.

  • Mites oletko ikinä saanu lunastettua rahoja sivulta, siinä vaiheessa selviää vasta onko oikeeta rahaa vai pelkkää kusetusta :)


  • Mitenkä kirjoitti:

   Mites oletko ikinä saanu lunastettua rahoja sivulta, siinä vaiheessa selviää vasta onko oikeeta rahaa vai pelkkää kusetusta :)

   Just äske lunastin 30 euroa, toimii hyvin👌


 • Mul on käyny silleen et sähköpostiin on tullu niitä viestejä minkä kautta vois mennä suorittamaan niitä kyselyitä, mut sitten kun oon yrittänyt nii sivusto kertoo että kyselyitä ei ole. Monta tällästä viestiä on tullut ja samallaine ilmoitus on tullu 🤔

  En kyl tiiä et vaikuttaako se asiaan et olen tällä hetkellä Thaimaassa lomalla enkä viel Suomessa ole kokeillut vastata kyselyihin. 🤔

 • En, kun koitin lunastaa ensimmäistä palkintoa nii tili suljettiin ¨yhteisön sääntöjen rikkomisesta'
  Kusetusta sanon minä.

 • Hyvin on toiminut jo monta vuotta!

 • Kyllä Mielipidemaailma on rehellinen. Lunastanut jo 45€ lahjakortteja.

  • Mielipidemaailma.fi sulki tilini siinä vaiheessa, kun ensimmäinen maksettava palkkio (yli 500 pistettä/5 euroa) olisi voitu maksaa minulle. Väitti, että olen rikkonut ehtoja, mutta tämä ei pidä paikkansa.
   En suosittele tätä kyselysivustoa kenellekään.


Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  217
  3003