ihan samaa saichea

joka päivä

jo 34 vuotta. ei mitään muutosta parempaan, ja luoja tietää (mikä se sitten onkin) että yritetty on. kymmenien miesten ja voimalla, satojen viinalitrojen, eläinten lapsien ja kaiken mahdollisen avulla. ei vaan perkele tule mitään. Joka ikinen aamu on tuskaa. kun silmät avaa niin tajuaa ettei mikään ole muuttunut. tympii. pakottaa. ahdistaa.
aina väärässä paikassa väärään aikaan. tai ei missään eikä mihinkään aikaan. rahat loppu. luettu on kouluja. ei oo töitä. mistään ei vaan tule paskaakaan.
ilman lapsia olisin jo vainaa.
ne paljon puhutut eläimet, ihmisen parhaat ystävät, hohoijaa. oikein lauma mullakin niitä on ja MITÄÄN iloa ei anna, yksikään. pelkkiä rasitteita. ruokaa kannetaan selkä vääränä. aina lekuriin pitää viedä. hajottaa paikkoja haisee ja kusee. kertokaa nyt missä se juju on? että eläimet on ihania??
no valehtelen hiukan. ainut eläin jossa on hohtoa on kiukutteleva hevonen. sen selässä saa hetken hengähtää.
siinä kaikki.
olen jo iät ja ajat etsinyt jonkinlaista kirjekaveria tms. ei löydy. pillua vonkaavia äijiä on joka lähtöön mutta tätäkin tavaraa on jo jaettu ihan tarpeeksi, ei vaan enää kiinnosta sekään.
kyllä tämä joskus loppuu. sitä ootellessa, nauttikaa te ketkä osaatte, joulusta sun muusta

3

1017

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -.-

      Kuullosti aiva mun elämältä paitsi mulla vaan ei oo lapsia kun oon vasta 15.. Mutta silti joka ikinen päivä on oikeesti tuskaa. Jouluki tulos mut silti oikeesti vaan masentaa. tääki perkeleen päivä on ollu niin syvältä..

      • Terocky

        Ei muuta kuin Raamattu kuoraan ja sieltä luette evankeliumin Johanneksen mukaan. Joo, joo... Tiedän, että sieltä tulee kiukuttelevia vastauksia. Arvaan jo etukäteen. Itse selvisin syvästä masennuksesta löydettyäni Jeesuksen elämääni.


    • teekoo69

      Jep kyllä on pvä pvältä enemmän je enemmän ihmetyttään,vituttaan mihin suuntaan meidän yhteiskunta on menossa.Todella huonoon suuntaan. Toki tykkään suomen maasta mutta ...aivan perseestä on tää toiminta,asiat jne täällä ja kokoajan on vaan vahvistunut tunne ja halu lähtee täältä pois. Tässä yhteiskunnassa on niin paljon liikaa kaikkee, ja aivan ihme asiat on täälä niin helv tärkeitä,liikaa ...no esim tätä tietotekniikkaa yms ja aivan ihmejärjestyxeen on mennyt elämän arvot täälä.Paljon aivan toisarvoisia asioita on monilla enssijaisia asioita.Ja täältä kyllä lähden heti kun se mahdollista on,jonnekin missä arvostetaan mulle tärkeitä asioita kuten luontoa,rauhaa ja kunnioitetaan toisia ihmisiä eikä toi helvetin raha oo niin v...tun tärkeetä. Pois täältä tietokone ja asfalttiviidakosta.Tosin onnexi on muutamia hyviä ihmisiä ystävinäni.Ja loppuun vie pakko kirjottaa tästä:täälä on todella paljon sen vitun suputexin vetäjiä.Ikävää kazella kun ihmisistä tulee aivan ihmeellisiä,luottaa ei voi ja ...no se supumaailma on täynnä izekeskeisyyttä,syytöxiä ja epäilyjä,syyttelyjä.Voi voi.En tie,enskesänä rinkka selkään ja vaikka lappiin ja sieltä norjaan.Tai sit suoraan tielle vaan peukalo pystyyn ja ...vaikka afrikkaan.Matkaseuraxi voi tulla jos kiinnostaa.Jep eipä muuta moi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8955
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2653
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      129
      2390
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1999
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1550
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1507
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1438
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1257
    Aihe