Paljonko Suomessa on vielä aitoja

kommunistiuskovaisia?

Siis sellaisia, jotka haluavat Suomeen pystytettävän Neuvostoliitossa toteutetun yhteiskunnallisen systeemin, tai sen parannetun version?

Mikä mahtaa olla tuollaisten ihmisten lukumäärän suuruusluokka?

9

1253

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eli kaiken venäläisen kritiikitön ihailu ei ole niin harvinaista kuin luulisi. Monet entisistä kommunisteista ovat nyky-Venäjän ihailijoita ja kannattavat Suomen yhdistämistä äiti-Venäjään yhtä innokkaasti kuin taannoiseen Neuvostoliittoonkin. Kyse ei alun alkaenkaan ole ollut aatesuunnan vaan imperiumin ihailusta. Vai voiko kukaan nimetä ainoatakaan kommunistia, joka olisi Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen alkanut suhtautua Venäjään vihamielisesti?

      Russofiileja löytyy kommunistisista sirpalepuolueista, Vasemmistoliitosta ja vihreistä, mutta myös sosialidemokraateista ja kekkoslaisista vanha-keskustalaisista. Tiedotusvälineisiin ja kulttuuriorganisaatioihin, erityisesti valtakunnallisiin ja maakunnallisiin, heitä on pesiytynyt paljon, joten heillä on näkyvyyttä huomattavasti enemmän kuin heidän lukumääränsä edellyttäisi.

      Valistunut arvaukseni on, että Suomen Venäjään liittämistä haluavia on 120.000-150.000.

      • xpy

        Tiedän monta kommaria, jotka EIVÄT koskaan ole halunneet liittyä Venäjään tai Neuvostoliittoon. Mutta en ensimmäistäkään joka haluaisi...


      • REDSKIN!
        xpy kirjoitti:

        Tiedän monta kommaria, jotka EIVÄT koskaan ole halunneet liittyä Venäjään tai Neuvostoliittoon. Mutta en ensimmäistäkään joka haluaisi...

        Itse en ainakaan kannata (nythän se on vaikeaa) tai ole koskaan kannattanut Neuvostoliittoon liittymistä...Moni sosialistinen maa ei liittynyt Neuvostoliittoon vaikka vapautui NL:n avulla esim.Korea. Itse uskonkin että kun Suomi vapautetaan ja maa otetaan kansan haltuun siitä luodaan riippumaton sosialistinen työväentasavalta!

        http://www.myspace.com/409579252


    • KOMMUNISTI???

      Kukaan todellinen kommunisti ei pitänyt Neuvostoliittoa kommunistisena maana!Ihan vaan siitä syystä ettei se ollut sellainen:D Siellä oli sosialistinen järjestelmä,josta pian luovuttiin ja alettiin painottaa suurvaltapolitiikkaa sosialismin kustannuksella.Sokeakin saattoi todeta eturyhmä järjestelyt ja erioikeudet sen myötä mihin porukkaan kuului!SE EI OLE KOMMUNISMIA!!!Kannattaa tutkia Marxia ja sitten pohtia asiaa uusiksi,noin niinkuin faktojen pohjalta,moni kysymys saattaa silloin tulla vihdoin vastatuksi!

      • Kapitalisti1967

        Ja sosialistisesta järjestelmästä luovuttiin nopeasti, koska se johti täydelliseen kaaokseen ja nälänhätään. Ihmiset varastivat epätoivoissaan ruokaa ja polttivat huonekaluja pysyäkseen lämpiminä. Siksi ei ole todellista kommunismia, koska todellinen kommunismi johtaa pääoman tuhoutumiseen.


      • Tulee vielä
        Kapitalisti1967 kirjoitti:

        Ja sosialistisesta järjestelmästä luovuttiin nopeasti, koska se johti täydelliseen kaaokseen ja nälänhätään. Ihmiset varastivat epätoivoissaan ruokaa ja polttivat huonekaluja pysyäkseen lämpiminä. Siksi ei ole todellista kommunismia, koska todellinen kommunismi johtaa pääoman tuhoutumiseen.

        Vanhan kommunismin loppu oli vain hullun johtajuuden huippu.Tosiasia on,että kapitalismi loppuu tasan sinä päivänä,kun sijoittajat toteaa,että ei kannata enää sijoittaa kun ei ole sata varmaa saako voittoa.Muuten on edessä kaikkien yhteiskuntien romahdus,sijoittajia kun ei voi pakottaa sijoittamaan.Kommunismissa missä ei ole koko pääoma käsitettä,tällaista tilannetta ei pääse koskaan syntymään.Aina on jatkuvuutta,toisin kuin kapitalismissa,missä kaikki päättyy aina lamaan.


    • Toveri Kapitalisti

      lukumäärää, mutta toivon sen olevan lähellä nollaa. Ei ole väliä ihannoiko neukkulandiaa vai ei. Kommunismi kaikissa muodoissaan on pahasta.

    • Mikä lienee määrä?

      Paljonko niitä Safkan jäseniä on nykyään Suomessa?

    • Kommunismionnousussa

      Koko ajan liittyy lisää,sitä mukaa kun kapitalismi syrjii heidät yhteiskunnan ulkopuolisiksi.Kasvava trendi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      74
      5238
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2386
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1907
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1598
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1571
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1368
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1277
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1216
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1202
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe