ELÄINRÄÄKKÄYS JA NYLKEMINEN KURIIN!!!

killaz-

NYT KAIKKI TURKIKSIA JA ELÄNTEN TAPPOA VASTAAN OLEVAT MUKAAN!!! jos olet kiinnostunut lopettamaan tälläisen raakuuden niin laita sähkö postiosoitteesi mukaan.

26

1341

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • syömään

      Ja sitten vain kinkkua syömään.

    • SAmaaMIeltä
      • syy ja selitys

        siihen että nyljetään elävältä?????

        Kauheaa!


      • vielä vaikeampaa
        syy ja selitys kirjoitti:

        siihen että nyljetään elävältä?????

        Kauheaa!

        elävältä nylkeä kun elukka rimpuilee minkäs pystyy, kuolleena helpompaa kun ei enää pane hanttiin sille nylkemiselle.


      • uutoo
        syy ja selitys kirjoitti:

        siihen että nyljetään elävältä?????

        Kauheaa!

        Sain ton saman: http://www.petatv.com/tvpopup/video.asp?video=fur_farm&Player=wm&speed=med

        linkin pitkän nimilistan kans säpöön, mutta en voi lähettää sitä kellekkää kaverille eteenpäin kun itsekkin oikeasti PYÖRRYIN!!!!!

        Viimeksi pyötysin kun näin mummon ruumiin ja nyt taas kun näin hengiltä kidutettuja verestäviä eläviä lihakasoja jotka.


      • American boy

        This is beast video.I hate animal killer.I told my friends.


      • made in china

        ei ne kiinassa taida osata tappaakkaan kunnolla. Oli se niin avutonta touhua kun ei ehi edes kuolla ennen ku nyljetään.


    • HÖPÖTYS!
      • killaz-

        katso video uudelleen niin näet että siinä täytyy olla ammattilainen että tollaisen karmeuden saa lavastettua noinkin hyvin.. ja kuka ääliö lavastaisi tuollaisia asioita kun ne on niin vakavia?!?!?


      • se lavastettu!

      • henry

        Se ei ollu mikään lavastus, kaikki jotka ovat nähneet videon, näkevät julman totuuden.


    • zeryli

      olen samaa mieltä ,että ei marsujen eikä muidenkaan eläinten kidutus,tappaminen (elävältä) ,käyttäminen hyväksi ,jättää nälkään,käyttää koe eläiminä ja jopa nylkeminen elävänä ole hyvä asia!tämä on tosi vakava asia ,koska jos vaikka ihmisiä tapetaan niin se on rikos ja siitä joutuu jopa vankilaan ja sama asia on myös jos tappaa eläimiä!kaikki mikä on elävää ei voi tappaa!jotkut jopa valittaa ,että kasvejakin ei saa vaan poimii silleen ,mutta eihän ne kasvit edes tunne mitään ,mutta eläimillä on kuitenkin sydän!yksi egyptiläinen sääntö kertoo ,että ''silmä silmästä ja hammas hampaasta''.se tarkoittaa sitä jos joku puhkaisee vaikka silmän sinulta niin se joka puhkaisee ,niin siltäkin joutuu puhkaisemaan silmän.sama on ,että jos eläimeltä nyljetään turkki elävältä niin ihmiseltäkin joutuu nylkemää nahka elävältä.eläin ja ihminen ovat saman arvoisia!olen nähnyt monia videoita vaikka youtubest tai mist tahansa ja kun näin videota joita on tehty piilokameralla ,niin aloin oikeesti itkeä!siellä oli pieni pentu jolta nyljettiin nahka elävältä.hänet heitettiin vain pois ,kun roska silloin kun turkki oli otettu pois.hänen pienet silmänsä vain vilkkuilivat sen vähäsen kymmenen minuutin ajan .jos olet herkkä niin sanon ,että älä katso noita videoita!turkkis hoito on raakaa ja toivoisin ,että se lopetetaan.joissakin videoissa on ,että ihminen lyö ennen koiraa tai muuta eläintä päähän,sitten se menee seisoon kahella jalalla eläimen pään päälle ja sitten se nylkee sen!ihmiset ovat raakoja!heillä vain ei ole aivoja! muutama video eläin rääkkäyksestä: http://www.youtube.com/watch?v=Ys2bZxLI_HU

      http://www.youtube.com/watch?v=JuxFfRHP-9w&feature=related

      http://www.youtube.com/watch?v=ngcO961_g04&feature=related

      siinä oli muutama..
      en osaa selittää miltä tämä eläin rääkkäys minusta tuntuu..
      jos teillä on lemmikki niin suojelkaa sitä ja antakaa sille hyvä elämä!niin teen minä omillekin lemmikeilleni.(tämä on mulle tosi tärkee juttu)

      • HJ900

        Täyttä totta.

        Jotkut perustelevat eläimen nylkemistä elävältä ja kiduttamista sillä, että "kun kasvikin elää ja sen saa poimia tai kiduttaa, niin kylhän nyt eläintäkin" joka vain osoittaa kyseisen ihmisen tyhmyyttä. Tällaiselle ihmiselle pitäisi sanoa: "olet kettu" ja alkaa nylkemään elävältä, sillä se on tasan ja tarkkaan ero sen henkilön ja oikean ketun välillä; Ei mikään muu, paitsi että henkilö ei oikeasti ole kettu (punaruskea turkki, suipot korvat ja kuono, neljä raajaa...). Kipu on kaikki samaa kuitenkin.

        Kipu ei ole kytköksissä kykyyn käyttää mielikuvitusta.
        Kipu ei ole kytköksissä siihen, että osaa kommunikoida "oikeaksi katsotulla tavalla".
        Kipu ei ole kytköksissä siihen, kuinka paljon karvaa kylmyyden suojana on.

        Kipu ON kytköksissä aivoihin, joita kasvilla ei ole. Kivun havaitsevat sensorit liittyvät selkärankaan, jonka keskiosasta (luun sisällä, turvassa) menee sensorit aivoihin. Ne tulkitsevat mistä kipu tulee ja kuinka kovaa se on.

        Kipuhan EI OLE ihmisen etuoikeus. Se on jokaisen eläimen (ihminenhän ON eläin) suojeluvaisto. Kun kosket kuumaa levyä, kipu kertoo että käsi on otettava pois, jotta tuho minimoitaisiin. Tai kun kosket terävään esineeseen, kivun tarkoitus on minimoida kehoon kohdistuvat tuhot ja kertoa että tätä terävää kohdetta täytyy vältellä.

        Jokainen kerta kun jokin sattuu, kivun tarkoitus on opettaa kantapään kautta ettei esimerkiksi kuumaan veteen saa koskea. Miksi siis eläimen kohdalla se olisi toisin? Ei olekaan. Se nimenomaan EI OLE toisin, vaan eläin tuntee ihan samalla tavalla kipua, kärsimystä ja jopa mielialoja, kuin ihminenkin. Sillä mielialojenkin tarkoitus on omalla tavallaan varoittaa ja suojella eläintä.

        Kun leijona hyökkää gnuuta kohden ja se huomaa sen, se alkaa pelkäämään. Mieliala on siis pelko ja/tai pakokauhu.

        Kun leijona saa gnuun kiinni, kipu on musertava. Sen on vaikeampi liikkua (kuinka moni ihmisistäkään liikkuu kun leijona hyökkää päälle? Sehän on paljon voimakkaampi ja kipukin on kova) mutta pelko käskee sitä yrittää paeta. Se on myös vihainen, ja mielialan mukaisesti se yrittää potkia ja riuhtoa leijonaa irti. Jos gnuu ei tuntisi vihaa tai pelkoa, se ei olisi lähtenyt karkuun eikä nyt riuhtoisi leijonaa.

        Kun gnu on maassa, se yrittää edelleen pelon vuoksi karkuun. se potkii ja ääntelehtii, mutta leijona on alusta alkaen ottanut kohteekseen todella nuoren, vanhan tai sairaan yksilön - se käytti siis järkeään. Leijonillakin on siis aivot jotka todellakin toimivat!

        Jos gnu on poikanen, sen äiti palaa usein takaisin - järjettömän vihan ja pelon sekoituksen vallassa. Se pelkää leijonia, juoksee normaalisti pakoon, mutta se ei halua menettää poikastaan ja se tulee riskeeraamaan henkensä lapsen puolesta. Yleensä tässä vaiheessa leijonan on päästettävä irti ja poikanen pääsee pinteestä. Se yleensä menee kauemmas sillä tajuaa että äiti saattaa vahingossa iskeä sitäkin, tai leijona voi ottaa sen uudestaan matkaansa ja yrittää viedä muille leijonille - naarasleijonat saalistavat yhdessä ja lähistöllä on varmasti muita leijonia.

        Tämä on siis jokapäiväinen tapahtuma, joka tapahtuu usein. Saalistus tilanteessa saaliseläimen silmin yleisimpiä tunteita ovat pelko ja viha. Jos esimerkin gnuun poikanen olisi kuollut, äiti olisi silti hätistänyt leijonat pois.. Gnuiden, kuten norsujen tai kirahvienkin on todistettu surevan menetettyä poikastaan tai vanhempaansa.
        Esimerkkinä dokumentti, jossa eläintarhan kaksi kirahvia (isä ja poika) jouduttiin erottamaan, kun poikanen oli tarkoitus viedä eläinsuojelualueelle jatkamaan sukua, neljän naaraan kanssa. Ne erotettiin ensin matkaa edeltävänä päivänä kahteen, vierekkäiseen aitaukseen. Uskomatonta oli, että isä tuntui tietävän mitä tapahtuu, ja sen SILMISTÄ ALKOI VUOTAMAAN LÄPINÄKYVÄÄ NESTETTÄ! Kirahvi itki, ja se ensimmäistä kertaa nauhoitettiin kameralle. Se käyttäytyi myös ensimmäistä kertaa rakastavasti poikastaan kohden, vaikka samassa laumassa eläessään isä ajoittain kuritti poikaansa hyvinkin rankasti. Vastoin mitä yleisesti luullaan, vaikka emo häätää poikaset pesästään se silti rakastaa niitä.. Tämä kaksikko todisti että eläimillä todellakin on järkeä ja ne todellakin omaavat mielialat. Ne eivät vain aina näytä niitä.

        Miten isä sitten tiesi poikansa lähdöstä? Se jääköön hänen salaisuudekseen.


      • killaz-

        luulin että kukaan ei olisi asiasta samaa mieltä kanssani..mutta sitten joku vastasi jotain järkevää.. en ymmärrä ihmisä joille tämä asia on vaan yksi muiden joukossa, heillä on kyllä päässä vikaa jos pystyvät vielä videoidenkin jälkeen ajattelemaan että " mitä sitten nehän on vaan jotain elukoita" mutta ainakin itselläni oli todella vaikea pystyä ajattelemaan/ nukkumaan katsottuani videon.. kun se kasa nyljettyjä eläimiä nosteli karvattomia/nahattomia päitään minulle tuli olo että miksi kukaan ei tee asialle mitään!??.. eläinsuojeluyhdistys PETA kerää adressia ja kun siinä on tietty määrä nimiä niin vasta sitten he ottavat asian hoitaakseen.. minusta jo yksikin nimi on riittävä syy lopettaa tuo julmuus!!


      • Nimetön
        killaz- kirjoitti:

        luulin että kukaan ei olisi asiasta samaa mieltä kanssani..mutta sitten joku vastasi jotain järkevää.. en ymmärrä ihmisä joille tämä asia on vaan yksi muiden joukossa, heillä on kyllä päässä vikaa jos pystyvät vielä videoidenkin jälkeen ajattelemaan että " mitä sitten nehän on vaan jotain elukoita" mutta ainakin itselläni oli todella vaikea pystyä ajattelemaan/ nukkumaan katsottuani videon.. kun se kasa nyljettyjä eläimiä nosteli karvattomia/nahattomia päitään minulle tuli olo että miksi kukaan ei tee asialle mitään!??.. eläinsuojeluyhdistys PETA kerää adressia ja kun siinä on tietty määrä nimiä niin vasta sitten he ottavat asian hoitaakseen.. minusta jo yksikin nimi on riittävä syy lopettaa tuo julmuus!!

        joo olet oikeessa! PETA voisi ottaa asian käsille jo nytten!he näkevät itsekkin kuinka eläimille käy!miksii he odottavat joitakin nimiä vielä.eiks kukaa ajttelee että niillä elukoillakin on aivot ,sydän ja melkein samat ruumiin osat kuin meillä!eläin ja ihminen on yhtä!heidän pitäisi pärjätä yhdessä elämään tällä planeetalla.mitä jos meidän rotua oisi joku älykkämoi ja voimakkaampi rotu ja he tekisivät meille näin niinkuin jotkut koirille tekee.tämän on loputtava!t:zeryli


    • kaapo 21

      Hirveää nähdä tuommoista kiduttamista.SADISTISTA.
      hyvä että näin sen videon, ihmiset ei enää välitä miltä eläimistä tuntuu.Aion pistää sanan kiertämään kavereilleni että katsokaa se video,
      saadaan lisää kannattajia.

      • killaz-

        tosi hyvä tietää että ihmiset ovat huolestuneita mitä enemmän saadaan ihmisiä mukaan sen parempi.. myöhemmin joku voi tehdä tästä julkisen adressin joka on vastaan tälläistä käytöstä!


      • minä vaan
        killaz- kirjoitti:

        tosi hyvä tietää että ihmiset ovat huolestuneita mitä enemmän saadaan ihmisiä mukaan sen parempi.. myöhemmin joku voi tehdä tästä julkisen adressin joka on vastaan tälläistä käytöstä!

        matkusta kiinaan osoittamaan mieltänne?eikös se ole aika turhaa näillä palstoilla?tuo videokin kun on todennäköisesti lavastettu.hidasta olisi elävältä nylkeä.


      • killaz-
        minä vaan kirjoitti:

        matkusta kiinaan osoittamaan mieltänne?eikös se ole aika turhaa näillä palstoilla?tuo videokin kun on todennäköisesti lavastettu.hidasta olisi elävältä nylkeä.

        Miksi valitat, kun voit yhtä hyvin olla lukematta näitä tekstejä jos ne eivät sinua kiinnosta! meitä tämä asia kiinnostaa ja haluamme puhua siitä! sinua ei varmaan kukaan pakota seuraamaan keskusteluamme.


    • LOPETTAKAA kidutus !

      HUI!!!! Kamalaa kun eläimeltä revitään nahkoja elävänä .ARVATKAA KUN TEILLEKKIN TEHTÄISIIN SAMOIN!!!!!!!! LOPETTTAKAA ELÄIN KIDUTUS KAIKKI JOTKA LUKEE TÄTÄ JA EI LUE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nauraisin jos niille kiduttajille tehtäis samalaisesti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MIKS ihmisten täytyy olla vitun perseest että ei voi kuunnella toisen sydäntä ja tunteita DDDDD::::::::::::

    • olipas typerää

      Kukaan mitään elävänä nylje, älä viitsi trollata.

    • kinkkuasyömään

      Kasvitkin on eläviä eihän ne kasvais jos ne olis kuolleita Kurkkukin kärsii kun sitä leikataan ja monet muutkin vihannekset ja kasvikset siis nyt niiden raaka käyttö kuriin ei enää saa rääkätä kasviksia.

      • Anonyymi

        Kasvit eivät tunne kipua, pelkoa, tuskaa tai edes iloa. Ne vain kasvavat, keräävät auringonvaloa ja lisääntyvät tuntematta koskaan mitään.

        Eläimet sen sijaan tuntevat kipua, pelkoa, tuskaa ja iloa aivan niinkuin sinäkin. Miltä sinusta tuntuisi, jos sinut nyljettäisiin elävältä? Samalta tuntuu eläimestä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kasvit eivät tunne kipua, pelkoa, tuskaa tai edes iloa. Ne vain kasvavat, keräävät auringonvaloa ja lisääntyvät tuntematta koskaan mitään.

        Eläimet sen sijaan tuntevat kipua, pelkoa, tuskaa ja iloa aivan niinkuin sinäkin. Miltä sinusta tuntuisi, jos sinut nyljettäisiin elävältä? Samalta tuntuu eläimestä!

        No, te viheridiootit olettekin luonnosta erkaantuneita. Miksi ette sitten tuomitse kaikkia petoeläimiäkin samalla, kun nehän käyttävät luonnonlakien mukaan kasvissyöjiä ravinnokseen aivan kuten ihminenkin tekee?
        Te olette se sakki mikä täältä onneksi ensimmäisenä kuolee jos tulee sota tai luonnonkatastrofi, koska ette osaa vääristyneiden tunteittenne kanssa tulla toimeen ja elää mikäli sähköt menevät poikki ja mäkkäri kiinni kelan luukkuineen päivineen.


    • ent. piiperö

      nää nylkemisvideot on viherpiiperöiden tekemiä. jaa miksi? videoiden avulla nämä sitten väittävät esim. turkistarhaajien tekevän näin, vaikka tekevät sen itse!! Sairasta! Saman tekevät kun tunkeutuvat kanaloihin luvatta, katkovat muutamalta kanalta siivet ja/tai jalat, kuvaavat sitten kituvaa eläintä ja kertovat syyksi kanalanomistajan välinpitämättömyyden. Sairaita nää piiperöt! Ja on tieto!!

    • Anonyymi

      Jos metsästä löytää kuolleen eläimen niin sille pitää järjestää kunnolliset kristilliset hautajaiset niin että se pääsee taivaaseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1505
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1102
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    7. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe