Iso Omena-galluppi

Nahkatasku

Mitä mieltä Isosta Omenasta? Oliko todella tarpeellinen? Viihdytkö siellä, eli onko kodikas? (heh...) Entä ravintolat? Kirjasto Omenassa?
Onko ostokokemuksesi miellyttävä Ompussa? Mitä vikaa siellä on?

18

2896

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • i hate iso omena

      Iso-omena ei oo mun mielestä mikään loistomesta.se on ahdistava pitkä käytävä,ja se on tyhmää ku siin on se kattoikkuna kun se on ihan liian valosa sisältä.sijainti on aika jumalanseläntakainen( eli korvessa ollaan.)kaupat siellä on ihan hyvii ja hesburger on hyvin sisustettu.palvelu kaupoissa on ihan perseestä varsinki hm:än. kirjasto on masentava ja epä kodikas vähän niinku koko kauppakeskuski.wellness kuntoilupaikka on täys kymppi ja korjaa ton mestan maineen.Semmonen paikka missä ei tuu käytyy huonon sijainnin takii varmaa jos asuisin jossain vaikka matinkylässä ni tulis käytyy useemmin.mutta mankkaalta sinne on liian pitkä matka esim jos haluu kunnolla shoppaamaan.eli se ei oo mikään huippu hyvä.onhan se vähän semmonen espoon lähiöitten ostospaikka ei muuta.

      • I HATE you

        Sinunlaisellesi kansalaiselle ei sovi urbaani ympäristö, joten ole hyvä ja muuta eläimelliseen kontulaan ja onhan siellä lähellä Itäkeskuksen ostosparatiisikin ajomatkan päässä. Tervemenoa "urbaani maajussi"..


      • I LOve YOu
        I HATE you kirjoitti:

        Sinunlaisellesi kansalaiselle ei sovi urbaani ympäristö, joten ole hyvä ja muuta eläimelliseen kontulaan ja onhan siellä lähellä Itäkeskuksen ostosparatiisikin ajomatkan päässä. Tervemenoa "urbaani maajussi"..

        KONTULA on paras paikka koko suomessa.(TOTUUS)
        JOS joku ei oo samaa mieltä ni vastaa ja sano miks ei ois?


      • I don't love kontula
        I LOve YOu kirjoitti:

        KONTULA on paras paikka koko suomessa.(TOTUUS)
        JOS joku ei oo samaa mieltä ni vastaa ja sano miks ei ois?

        ...siellähän ne muutkin kepulikaiset vartoo....


      • Kontu
        I LOve YOu kirjoitti:

        KONTULA on paras paikka koko suomessa.(TOTUUS)
        JOS joku ei oo samaa mieltä ni vastaa ja sano miks ei ois?

        En kestä olla Isossa Omenassa ruuhka-aikaan. Citymarket on sietämätön. Hälinää, melusaastetta! Vaikka sieltä löytyy kaikkea, en halua käydä siellä koska asiointi on liian stressavaa. Sama koskee koko vitun kauppakeskusta.


      • joku
        I don't love kontula kirjoitti:

        ...siellähän ne muutkin kepulikaiset vartoo....

        olen varttunut nurmijärvellä, mutta en kannata kepua. onko hassu yhtälö?


    • essi

      Elokuvateatteri on ainoa syy, jonka takia on tullut lähdettyä sinne Leppävaarasta. Omenassa käymme elokuvissa, koska parkkipaikat on Helsingin keskustaa paremmat.

      • Susanna

        ...on kiva, kun Matinkylässä on yökerho, BodyShop, Tiimari, vaatekauppoja jne. Myös elokuvateatterin tulo oli ihanaa!

        Itse Iso Omena on minusta ahdistavan iso enkä kirjastossakaan käy enää niin usein, koska koen joskus ihmispaljouden ahdistavana.

        Ennen Matinkylää halveksittiin - nyt kävelevät Ison Omenan käytävillä sekaisin narkkarit, liituraidat, turkisrouvat, lapset, vammaiset, ulkomaalaiset ja rakennusmiehet.

        Ulkonäöltään Iso Omena on ruma "tehdas".


    • Espoolainen

      Itse en mene kuin pakosta isoon omenaan ja ne käynnit voi laskea yhden käden sormella. Matinkylässä on ainakin kaksi hyvää pikkukauppaa joissa asioin, toinen on siwa ja toinen... en muista ostarin kaupat vielä.

      Isoissa kaupoissa on se ikävää kun töistä tulen ja aion hakea jotain ruuaksi niin en halua mennä aikaa kuluttamaan kävelessä kaupassa kilometri tolkulla.

      Toiset tykkää käydä siellä toiset ei. Pikku kaupat rules.

      PS. kyllä on hyvin tilaa pysäköidä pikkukauppojen pihoilla! Ei ole pelkoa saada kolhuja autoonsa niin paljon kuin isoissa marketeissa.

      En tiedä mitä kaipaisin sellaista mitä ei ole pikkukaupassa?

      Kaikkihan ei myöskään voi kävellä niin kauaksi kuin isoihinkauppoihin on matkaa! Taksi seteleitä saa mutta ne ei kuulemma riitä kaikilla ainakaan. Ketkä nekin setelit kustantaa? Kysyn vaan..

      Jouluaikaan minua ei saa ihan pienellä rahalla sinne hullun myllyyn mukaan:) Seison mieluummin vaikka kotona kaksi tuntia ja hivuttaudun kohti sänkyä illan aikana kuin että seisoisin kaupassa kaksi tuntia.

      ugh....

      Minun "tielleni on rakennettu suojatie korokkeita!
      Ei ollut ennen. Kenelle voisi laittaa laskun nyt enemmän kuluvista iskareista? Nopeuteni on sama edelleen vaikka ne töyssyt onkin siellä. Ajan nopeudella ympäristön huomioiden ja muun liikenteen ja erityisesti tajuan ajaa rajoitusten mukaan. Miksi minua rangaistaan niillä korokkeilla? Tulkaa ylinopeutta ajavat tien varteen kyltti kourassa niin lyön teitä niillä töyssyjen tiilillä päähän.

      • Non niin

        ...kun asioitte ISOSSA OMENASSA. Mielestäni tuo 3 tunnin rajoitus ei ole kyllin riittävä, mikäli aikoo tulla kauempaakin katsomaan tuotteitamme ja toivoisinkin arvoisilta parkkipaikan valvojilta pitkää pinnaa kun kyseeseen tulee perhe ja kaikille pitäisi ostaa se jokin, ei välttämättä ale-hintaan vaan jokaiselle jotain. Vaikka isäpapan kameran ostossa vierähtää 1 tunti ja äidin uutta vaatekertaa varten on jo varattava se 2 tuntia, ettäs sitten lasten hankinnat? Niihinhän onkin sitten varattava aikaa tuplasti enemmän kuin vanhempien yhteensä. On käytävä kuuntelemassa uudet CD-levyt ja ynm ynm.ta hauskaa löytyy joka sopesta myöskin erittäin muotitietoiselle nuorelle neidille ja pojalle.
        Varatkaa aikaa hyvät ihmiset kun kerran kaikkea saa saman katon alta, niin miksi pitäisin lujasti kiinni tuosta 3 tunnin rajasta autonpaikoituksessa.
        Kyllä se siitä kun kerran on esittää kuitit ko kohteista joissa olet käynyt niin selviät sakoitta.
        Kiitoksia kun jaksoit lukea juttuni ja tervetuloa tänne Isoon Omenaan vaikka milloin teille on sopivin ajankohta.


    • Anonyymi

      Nyt pitäisi äkisti sulkea nämä kauppakeskukset. Covid 9 on kiihtymisvaiheessa. Ei riskitekijöitä, joten ovet kiinni..

    • Anonyymi

      Ihan hirvee paikka kommunisti Citymarketissa nazi-securitas tulee ulisee jotain p*skaa prismaa myöten. Apteekista ei saa edes recipect:Ii sekin täysin turha laitos. Hengalukin näyttäs olee siel kielletty. 0/5 . tämän jälkeen Itäkeskus ja Kontula on aivan varma

      • Anonyymi

        No nyt tuo mainitsemasi nazi sitten teki kylmät.


    • Anonyymi

      Omppu on vastenmielinen. Eniten inhoan pysäköintisysteemejä ja yleensä autolla sinne menemistä. Sietämätön paikka, myös sen melusaasteen takia.
      Jatkuvaa mölyä. Pistäkääpä silmät hetkeksi kiinni siellä, niin huomaatte.

    • Anonyymi

      Ei kauppakeskuksiin !!! Eikö niitä nyt millään saa laitettua suljetuiksi kokonaan.

      KORONA TARTTUU !!!

    • Anonyymi

      Iso Omena ei ole nyt kiva paikka, kun siellä ei ole penkkejä joilla voi lepuuttaa jalkojaan. Yhtään ei ole ajateltu vanhempia ihmisiä jotka väsymyksen tai nivelkipujen vuoksi tarvitsevat istumapaikan.

    • Anonyymi

      Riippuu ihmisestä, mutta mun mielestä loistava paikka! Toki usein tosi paljon porukkaa jonka takia ravintoloissa saa jonottaa, mutta eiköhän se ole kauppakeskuksissa vähän kaikissa aika yleistä… Kauppoja on monta sorttia, löytyy kaikki(tarpeelliset) vaate, ruoka, tavara…. Kaikki kaupat! Verrattuna esim ideaparkiin tai veturiin, niin onhan nuo kaupat sijoiteltu TOSI järkevästi tonne. Ei ole sikinsokin käytäviä tuonne ja tänne ja sinne ja tonne, vaan on järjestyksessä! Eli suosittelen lämpimästi iso omenaa! Siis jos tykkää shoppailla ja ei rupee ahdistaa ihmismäärä niin sinne vaan😊!

      • Anonyymi

        Ja sen vielä lisään, että parkkipaikka systeemi on aika huono, koska sieltä ei välttämättä omaa autoa heti löydä ja parkkipaikalta aina ihan täynnä, mutta jos saa kyydit/taksin niin se on hyvä ratkaisu, koska voi sanoa että jättää ompun tien viereen ja siitä kävelet ovesta sisään niin ei tarvitse miettiä parkkipaikkoja👍🏻👍🏻👍🏻


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2072
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1946
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1895
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1667
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1598
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1326
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1311
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe