Haen selityksiä vuoteen 2028

Oon seurannu näitä uskovien palstoja vasta vähän aikaa. Niinpä en ole vielä lukenut selityksiä siitä mikä tekee vuoden 2028 tienoosta niin merkittävän. Leo Meller on vissiin joillekin iso guru ( tuntuu osaavan Raamatun hyvin)ja kuulin hänen mainitsevan tuon vuoden joku aika sitten.
Vuosi ilmeisesti saadaan kun lisätään Israelin perustamisvuoteen keskimääräinen ihmisen ikä.Ja huomioidaan ennustus, ettei tämä sukupolvi katoa.
Onhan uuden valtion syntyminen iso juttu, mutta eikö se ole juutalaisvaltio. Ei kristitty valtio ja juutalaiset vainosi aikoinaan kristittyjä. Toki kristillisyyden historia on juutalaisuudessa.
Silti tuntuu, että tämäkin on niitä matemaatikkojen ja fanaatikkojen tarinoita,joita on ollut ennenkin ihmisen historiassa. Tai jokin vaan vaivaa mua tuossa ennustuksessa.
Mielenkiintoisia maan ja taivaan väliltä selityksiä näkyy liikkuvan eri aihepiireistä. Toivottavasti hauskojenkin selitysten lisäksi saisi jonkun lyhyen, mutta tyhjentävän vastauksen siihen miksi meidän tulisi, jos tulisi huolestua tuosta vuodesta.

60

3449

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Bahamont

      Nythän on kaikki hyvin, joten siirtäisin tuon vuoden 2060. Silloin muistaakseni joku povasi mailmanloppua.

      • Huhahhhei

        Löytyyköhän yhtään ainutta vuotta, mennyttä tai tulevaa, jolle EI olisi povailtu maailmanloppua?


    • menee.

      Noilla laskelmilla se on laskettu. Sillä, että Israel on juutalaisvaltio, ei ole mitään merkitystä. Esim. Vanhassa testamentissa profetiat liittyvät usein maallisiin valtioihin. Valtioille nyt vain tapahtuu asioita, ja niitä asioita Jumala on käskenyt tarkkailla. Itse en pidä v. 2028 Jeesuksen takaisin tulemisen vuotena, veikkaan, että 2010-20 -välisenä aikana.

      • Anonyymi

        No eipä oo viel tullu, menee.
        On jo vuosi 2021


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No eipä oo viel tullu, menee.
        On jo vuosi 2021

        Eikä vieläkään. 2023 vetelee viimeisiään. 2028 olisi 80v Israelin itsenäistymisestä.


    • mä koitan vastata.. .

      kun opetuslapset näyttivät Jerusalemin temppeliä Jeesukselle

      Matteuksen evankeliumi:
      24:1 Ja Jeesus lähti ulos pyhäköstä ja meni pois; ja hänen opetuslapsensa tulivat hänen tykönsä näyttämään hänelle pyhäkön rakennuksia.


      Niin Jeesus kertoi mitä on tulee tapahtumaan tulevaisuudessa. Lue koko matteus 24.

      Niin "tämä sukupolvi"

      Matteuksen evankeliumi:
      24:34 Totisesti minä sanon teille: tämä sukupolvi ei katoa, ennenkuin kaikki nämä tapahtuvat.

      Markuksen evankeliumi:
      13:30 Totisesti minä sanon teille: tämä sukupolvi ei katoa, ennenkuin nämä kaikki tapahtuvat.

      Luukkaan evankeliumi:
      21:32 Totisesti minä sanon teille: tämä sukupolvi ei katoa, ennenkuin kaikki tapahtuu.

      Itse olen myös kuunnellut Melleriä, hän kertoi mitä raamattu antaa ymmärtää sukupolven pituudeksi olisi maksimissaan 80 vuotta eli 1948 80=2028 silloin nykyinen maailmanaika päättyy. Täytyy vähentää vielä ahdituksen aika 7 vuotta 2028-7=2021 silloin Jeesus tulisi viimeistään noutamaan salaisesti morsiusseurakunnan


      Matteus 24:39 eivätkä tienneet, ennenkuin vedenpaisumus tuli ja vei heidät kaikki; niin on myös Ihmisen Pojan tulemus oleva.

      Se on kyllä totta Jeesus voi tulla aikaisemmin. Kuten joku vastasi viestissään.

      • Salaisesta ylösotosta

        Sellaista ei ole raamatussa, vaan kaikki sen näkevät, nekin jotka hänet lävistivät.
        Ja ylös ottoja on vain yksi. Hänen tulemuksessaan. Suuren pasuunan pauhatessa.
        Eksytte, kun ette tunne kirjoituksia.


      • Miikael
        Salaisesta ylösotosta kirjoitti:

        Sellaista ei ole raamatussa, vaan kaikki sen näkevät, nekin jotka hänet lävistivät.
        Ja ylös ottoja on vain yksi. Hänen tulemuksessaan. Suuren pasuunan pauhatessa.
        Eksytte, kun ette tunne kirjoituksia.

        En ota kantaa höpinään tai salaiseen ylösottoon, mutta kumoamisperustelusi on hieman kummallinen. Miten se, että nekin, jotka ovat lävistäneet näkevät sen, liittyy tähän. Voinemme olla samaa mieltä, että kyseinen Raamatun ennustus liittyy Jeesuksen tuloon maan päälle, mutta tempaus on todennäköisesti erillinen tapahtuma.


      • Hänen tulemuksessaan
        Miikael kirjoitti:

        En ota kantaa höpinään tai salaiseen ylösottoon, mutta kumoamisperustelusi on hieman kummallinen. Miten se, että nekin, jotka ovat lävistäneet näkevät sen, liittyy tähän. Voinemme olla samaa mieltä, että kyseinen Raamatun ennustus liittyy Jeesuksen tuloon maan päälle, mutta tempaus on todennäköisesti erillinen tapahtuma.

        Matt. 24:. Muita tempauksia ei ole.


      • tuhat ja yksi
        Salaisesta ylösotosta kirjoitti:

        Sellaista ei ole raamatussa, vaan kaikki sen näkevät, nekin jotka hänet lävistivät.
        Ja ylös ottoja on vain yksi. Hänen tulemuksessaan. Suuren pasuunan pauhatessa.
        Eksytte, kun ette tunne kirjoituksia.

        Faarao Nekon joukkojen lävistämäksi joutui Josia, ja hänen kuolemaansa surivat Israelilaiset ,kuin ainoan pojan kuolemaa surraan.

        Ja Juudan kunikaaksi tuli Johas. Kats.2.Kun.23.30.


      • Anonyymi
        Hänen tulemuksessaan kirjoitti:

        Matt. 24:. Muita tempauksia ei ole.

        Haahaa, Matteus 24:ssä ei puhuta tempauksesta lainkaan, sen sijaan Paavali puhuu monissa kohdin siitä, jopa käyttämällä sanaa temapus. Meidät temmataan pilviin Herraa vastaan.


      • Anonyymi

        Ettei sukupolvella vvain tarkoiteta n. 120 vuotta, joka Genesiksessä määriteltiin ihmisen eliniäksi. Sillä laskutoimituksella päästään noin vuoteen 2068.


    • 2028 on ollut monilla muillakin ( jopa suomalaisilla ) kirjoittajilla esillä jo ajat sitten. Taitaapa sen niminen kirjakin olla - vieläpä suomalaisen kirjoittama.
      JOS Jeesus tulisi ko. vuonna maan päälle ja perustaisi tuhatvuotisen maanpäällisen valtakunnan, niin tempausajankohta olisi helppo laskea. Itseasiassa liian helppo. Se olisi vuonna 2021. Kuitenkaan me emme tiedä tarkaa aikaa emmekä hetkeä joten suhtaudun ainakin varauksella ko. ajankohtaan.
      Mahdollista se tietenkin on.

    • Jumalan Oikea Aadamilainen

      Aivan turhaan kiinnität huomiotasi tuohon vuoteen 2028.
      Sinun olisi syytä olla äärettömän paljon huolissasi jo tästä vuodesta 2009, sillä tänä vuonna sekä sitä seuraavina muutamana vuotena tapahtuu todennäköisesti asioita, jotka muuttavat merkittävällä tavalla elämäsi.

      Tuo Israelin valtio ei ole mikään Jumalan synnyttämä pyhä Jumalan Israelin valtio, vaan valhejuutalaisten (ei geneettisesti oikeita, puhtaita Juudan sukukunnan jälkeläisiä) ja heitä tukevien valhekristittyjen pystyttämä ja tukema huikea petos, joka ei pysyisi sekuntiakaan pystyssä ilman kristittyjen rahoja.

      Ne todelliset, aidot muinaisten Israelin heimojen jälkeläiset löydät pääosin valkoisten, eurooppalaisperäisten, idän ja lännen kristikunnnan kristittyjen joukossa.
      Lisäksi heitä löytyy hieman muslimien joukosta etenkin pastu-heimojen (englanniksi Pashtuns, Pathans, Pakhtuns) joukosta ja hieman ehkä ns. juutalaistenkin joukosta.
      Mutta suureksi osaksi ns. juutalaiset ovat Jaafetin jälkeläisten kasaarien sekä erilaisten kansojen sekoittumien seurausta, missä israelilaisten joukossa menneisyydessä asuneiden kanaanilaisten veri on myös hyvin edustettuna.

      Jos haluat etsiä oikeita Israelin heimojen jälkeläisiä, löydät heistä runsaasti tietoa netinkin kautta vaikka lähtemällä tutkimusmatkalle hakusanoilla: lost tribes Israel ja lisäät perään hakusanoiksi vaikkapa white europeans, Anglo-Saxons, Vikings, Celts, Goths, Scots tai Parthians jne.
      Näiden ja heidän jälkeläistensä muodostamat kristityt kuningaskunnat myös täyttävät oikeata Israelia koskevat profetiat.

      Tai voit lähteä hakumatkalle vaikkapa The Christ's Assemblyn sivustolta:
      http://christsassembly.com/

      Mutta kaikkein tärkeintä on kuitenkin, että teet parannuksen synneistäsi ja tunnustat Kaikkivaltiaan Jumalan ja Hänen, Sanansa, Kristuksen pääkseksi ja kuninkaaksesi, sillä heille sinun tuleekin kuuluman ja heidän tahtoansa noudattaman.

      Siunausta!

      • päivänä

        Israelin kansa katsoo "hänen puoleensa jonka he ovat lävistäneet" kyllä ne juutalaiset on ihan oikeita juutalaisia he eivät vaan vielä tunne Herraa Jeesusta Messiaanaan. SEn sijaan he turvaavat ihmisiin. Ihmisten apua otetaan heiltä pois...


    • tuhat ja yksi

      Jos ja kun ennustuksessa viitataan Danielin kirjaan ja esitetään jokin vuosiluku tulevaisuudesta tuhat ja yksi kertoo kyllä sinulle miksi se vuosiluku ei pidä paikkaansa .

    • Vapahtajamme Yeshua syntyi todennäköisesti 5 vuotta ennen ajanlaskumme alkua. (Kyseinen syntymäaika voi vaihdella ollen 4...7 vuotta ennen ajanlaskumme alkua).

      Hänet ristille naulittiin 33-vuotiaana. Sen perusteella nykyiseen ajanlaskuumme siirrettynä Hänet ristille naulittiin noin vuonna 28. Hän nousi kuolleista samana vuonna eli 28.

      Siitä alkoi ns. Pyhän Hengen Armotalouskauden aika, joka Raamatun ennustusten mukaan tulkittuna kestää kaksi (2) J-lan päivää eli 2000 vuotta.


      Vanhan juutalaisen käsityksen mukaan:
      (Seuraava lainaus linkistä: http://www.kristitynfoorumi.fi/globaali.htm )

      >>>Juutalaisen hyvin vanhan aikakäsityksen mukaan ihmiskunta elää 2000 vuotta ilman lakia (tooraa, Jumalan oppia, ohjetta), 2000 vuotta lain kanssa, 2000 vuotta on Messiaan aikaa (Kristus täytti lain, tooran) ja sitten koittaa 1000-vuotinen valtakunta ja iankaikkisuus.

      Ajanlaskumme mukaan ihmiskunta on n. 6000 vuotta vanha. Messiaan aikaa on eletty 2000 vuotta Kristuksen ensimmäisen tulemuksen jälkeen. Messiaan aika on ensimmäisen ja toisen tulemuksen välinen jakso. Uskonnollisille juutalaisille heidän oma perinteensä muodostaa kiusallisen ongelman. Messiaan olisi pitänyt saapua jo 2000 vuotta sitten. Osa juutalaisista on kuitenkin aina asian tiedostanut ja tunnustanut Jeesuksen Herraksi ja Messiaaksi. Tänäkin päivänä heitä elää ja vaikuttaa maailman eri puolilla, myös Israelissa.

    • Testaan edelleen uskoanne, eli tosiaan kun tuo lause "tämä sukupolvi ei katoa, ennen kuin kaikki tämä tapahtuu" toistuu kolmessa eri evankeliumissa (hiukan eri sanoin vaan), niin silloinhan, kun luetaan kyseisten kohtien koko luvut,toinen tuleminen olisi pitänyt tapahtua jo sata luvun tienoolla. Koska lukujen tarinathan alkaa Jerusalemin temppelin ja kaupungin hävitys ennusteesta, joka sitten tapahtui n.vuonna 70.
      Eli kyseiset luvut kai tulisi jaksottaa ainakin kahteen eri osaan, jolloin "tämä sukupolvi ei katoa" ennuste koskee toista tulemista.

      Muutoin oikeestaan jokaisen kommentissa on ollu jotain kiinnostavaa ja uuttakin. Varsinkin tuo vuoden-29 komeetta juttu oli uusi ja mielenkiintonen. Ihmiset kun on ammoisista ajoista tulkanneet tähtitaivasta. Huteja, mutta myös osumiakin ne on sitten tarjonnut.

      • tuhat ja yksi

        Harha ennustuksesta tehtyä uutta ennustusta ei tarvitse mitenkään jaksottaa, ken uskoo hän uskokoon !

        Katsos kun jo Uudessa Testamentissa Danielin kirja selitetiin uuteen merkitykseensä!

        Ja Jeesusta odotettiin juuri sen sukupolven aikana!

        Harhaennustelijat ovat sinullekkin tulleet kertomaan "Pyhän Hengen" valheita !

        He laulavat samaa säveltä kaikken sanat ja kieli on vain eri ja siinä sekoaa selväjärkinenkin.


      • Onko käännös virhe tuo sukupolvi. Olisiko sukukuntaa tarkoitettu. Juutalaiset eivät katoa maanpäältä ennenkuin ylöstempaus tapahtuu. Kovasti heitä on kyllä vainottu.


      • tuhat ja yksi
        Mezzu kirjoitti:

        Onko käännös virhe tuo sukupolvi. Olisiko sukukuntaa tarkoitettu. Juutalaiset eivät katoa maanpäältä ennenkuin ylöstempaus tapahtuu. Kovasti heitä on kyllä vainottu.

        Vaan ilosanomien kirjoittajat kertoivat yksimielisesti silloin eläneestä ja elossa olevalle sukupolvelle , ei siinä sen salaisempaa asiaa ole.

        He odottivat Jeesuksen paluuta ja kun tuota paluuta ei tapahtunut alettiine selittely, Jeesuksen paluusta,sitä on virheellisesti Kristityt odottaneet jo n, 2000 vuotta.

        Odotaminen jatkuu yhä ja tunnetuin teoria lienee Nyky Israelista 1948 lähteneet sukupolven laskennat jaoka huopentuu virheellisesti tulkittuun Dan.9:27. vaivanajan 7 vuotiskauteen!

        Tuo vaivanaika juutalaisilla oli oikeasti Syyrian kuninkaan Antiokhos neljännen Epifaneen aikaan.
        (Tuota jaetta eivät tempaus opin laatijat ymmärtäneet vaan sen selittivät kertovan Jeesus Nasaretilaisesta josta jae ei kerro eikä viittaa häneen lainkaan.)
        Se todistaa ,että tempaus opin kannattajat ovat ja olivat harhaennustuksessa jo alun alkaenkin ensimmäisen ennustuksen menemisellä pieleen 1981. Ennustus silloin kin kuin nykyisetkin tempaus ennustukaset kerrottiin Pyhän Hengen ilmoitiuksena.

        Jos juutalaisuus ( juutalaiset) ja tempaus asetetaan vaakakuppeihin toinen tai toinen?

        Niin juutalaisuus ( juutalaiset) eivät katoa koskaan ,sillä tempausta ei tule!

        Avaa silmäsi niin huomaat ,kyllä muitakin uskontoja vainotaan ja kyllä muitakin kansallisuuksia vainotaan.

        Kristinusko on vain rakennettu juutalaisten historiaan ,juutalaisten toimesta ja pakanat uskovat Jeesukseen juutalaiset eivät usko vaan he tietävät Uuden Testamentin kertomusten heikkoudet eivätkä voi niihin uskoa.

        Monet Kristinuskon suunnat paapovat juutalaisia ja juutalaiset pitävät heitä ,väärän messian opin kannattajina ovat vain oppineet Kristittyjen vainojen historiassa vaikenemaan viisaasti asiasta Kristittyjen kanssakäymisessä.

        Juutalaisen epäluuko kuvastuu helposti heidän joutuessaan Kristinuskoisten pariin, samoin Muslimikin jos on syvästi uskonnollinen kokee sovittamatonta vihaa kohdatessaan Kristityn.

        Tempaiskaa harhaa taas kerran 2011-2012.Mielestänne se on niin varmaa ettei tarvitse edes selitellä miten tuo harhausko on kehittynyt ! ?


      • Mezzu kirjoitti:

        Onko käännös virhe tuo sukupolvi. Olisiko sukukuntaa tarkoitettu. Juutalaiset eivät katoa maanpäältä ennenkuin ylöstempaus tapahtuu. Kovasti heitä on kyllä vainottu.

        Nuo kolme Raamatunkohtaa ovat sen verran tulkinnanvaraisia, ettei mitään muuta varmaa johtopäätöstä niistä voida vetää kuin se, että Vapahtajamme toinen tulemus todella tulee tapahtumaan ajallaan!

        Kaikissa noissa kolmessa evankeliumissa, joissa viitataan lopunajan tapahtumiin eli jakeissa:
        Matt.24:34, Mark.13:30 ja Luuk.21:32 on Bysantin kreikassa käytetty sanoja "genea hauté", jotka voidaan kääntää kolmella eri tavalla:

        1) suku tämä
        2) sukukunta tämä
        3) sukupolvi tämä

        Mainittakoon, että eräät parhaista suomalaisista Raamatuntutkijoista kääntää nuo sanat näissä jakeissa seuraavasti:

        a) Prof. Aapeli Saarisalo: tämä suku
        b) Maist. Toivo Koilo: tämä sukukunta
        c) Vuoden 1913 Raamatunkäännöskomitea: tämä sukukunta

        Oma näkemykseni on se, että jos otamme noiden kolmen Raamatunkohdan asiayhteyden huomioon, niin niissä viitataan selkeästi sellaiseen aikakauteen, jolloin evankeliumi on julistettu ENSIN kaikessa maailmassa todistukseksi kaikille kansoille. Vasta sitten alkaa tikittää kello sen sukupolven kohdalla, jonka aikana tapahtuu todellisten uskovien ylöstempaus.

        Aika, jolloin evankeliumi on julistettu todistukseksi kaikille kansoille on lähellä, Wycliffe Raamatun Kääntäjien arvion mukaan on evankeliumi käännetty kaikille kielille (siis pienemmillekin kansanheimoille) vuoteen 2028 mennessä.

        Siis noissa Raamatunkohdissa 'tämä sukupolvi' on myös oikea ja sanatarkka ilmaus, mutta sen sitominen Yeshuan maan päällä olevaan sukupolveen ajanlaskumme alussa on asiayhteyden huomioiden virheellinen tulkinta.


        Siunausta Yeshuassa!


      • tuhat ja yksi
        Yakov kirjoitti:

        Nuo kolme Raamatunkohtaa ovat sen verran tulkinnanvaraisia, ettei mitään muuta varmaa johtopäätöstä niistä voida vetää kuin se, että Vapahtajamme toinen tulemus todella tulee tapahtumaan ajallaan!

        Kaikissa noissa kolmessa evankeliumissa, joissa viitataan lopunajan tapahtumiin eli jakeissa:
        Matt.24:34, Mark.13:30 ja Luuk.21:32 on Bysantin kreikassa käytetty sanoja "genea hauté", jotka voidaan kääntää kolmella eri tavalla:

        1) suku tämä
        2) sukukunta tämä
        3) sukupolvi tämä

        Mainittakoon, että eräät parhaista suomalaisista Raamatuntutkijoista kääntää nuo sanat näissä jakeissa seuraavasti:

        a) Prof. Aapeli Saarisalo: tämä suku
        b) Maist. Toivo Koilo: tämä sukukunta
        c) Vuoden 1913 Raamatunkäännöskomitea: tämä sukukunta

        Oma näkemykseni on se, että jos otamme noiden kolmen Raamatunkohdan asiayhteyden huomioon, niin niissä viitataan selkeästi sellaiseen aikakauteen, jolloin evankeliumi on julistettu ENSIN kaikessa maailmassa todistukseksi kaikille kansoille. Vasta sitten alkaa tikittää kello sen sukupolven kohdalla, jonka aikana tapahtuu todellisten uskovien ylöstempaus.

        Aika, jolloin evankeliumi on julistettu todistukseksi kaikille kansoille on lähellä, Wycliffe Raamatun Kääntäjien arvion mukaan on evankeliumi käännetty kaikille kielille (siis pienemmillekin kansanheimoille) vuoteen 2028 mennessä.

        Siis noissa Raamatunkohdissa 'tämä sukupolvi' on myös oikea ja sanatarkka ilmaus, mutta sen sitominen Yeshuan maan päällä olevaan sukupolveen ajanlaskumme alussa on asiayhteyden huomioiden virheellinen tulkinta.


        Siunausta Yeshuassa!

        >>>Kaikissa noissa kolmessa evankeliumissa, joissa viitataan lopunajan tapahtumiin eli jakeissa:
        Matt.24:34, Mark.13:30 ja Luuk.21:32 on Bysantin kreikassa käytetty sanoja "genea hauté", jotka voidaan kääntää kolmella eri tavalla:

        1) suku tämä
        2) sukukunta tämä
        3) sukupolvi tämä >>>

        Eikä Jeesus Nasaretilainen saapunut nuiden ihmisten elinaikana. ( Siinä selitystä riittääkin ,miksi ? )

        Kristityt ovat sen siirtäneet aina vain tulevaisuuteen ja konta 2000 vuoden ajan ,edelleenki pian Jeesus tulee !

        Olen kuitenkin tullut toisenlaiseen tulokseen ,ennustus ja oppi on mennyt pieleen jo syntyessään.Kristinusko on ollut jo susi syntyessään se on vain uskontona osattu selitellä parhainpäin ja tietenkin aina ehdottomana totuutena.

        Koska näin kirjoita oletan pystyväni asiaa joiltakin osin perustelemaankin.

        Olen kertonut Dan.9:24-27. jakeita ja sanonut ettei ne kerro Jeesus Nasaretilaisesta mitään!

        Ja jos ei kerro niin TEMPAUKSEN seitenvuotiskauskin on hatusta vedetty teoria samalla tapaa kuin taikurin temput! Näyttää siltä että hatusta tuli vaikka äsken hattu oli tyhjä, sampon noista Dan,jakeista vedetään esille vaikka ja mitä vaikkeivat ne kerro niistä mitään.

        Joten sanon mitään suurempaa kiihkoa Uuden Testamentin kirjoittajat ovat erehtyneet useissa kohdissa tulkinnassaan V.T.n, kirjoituksia samoin on käynyt Danielin kirjankin tulkinnan kanssa.

        Kristinusko on opiltaan yhtä huono kuin Koraanin Islamikin on sopimaton elämänohjeeksi sellaisenaan , Raamatun V.T. kirjoituksista puhumattakaan.

        >>>Siis noissa Raamatunkohdissa 'tämä sukupolvi' on myös oikea ja sanatarkka ilmaus, mutta sen sitominen Yeshuan maan päällä olevaan sukupolveen ajanlaskumme alussa on asiayhteyden huomioiden virheellinen tulkinta.>>>

        "Tämä sukupolvi" tarkoitti juuri silloin elossa olevia,ei siitä päästä mihinkään.
        Selitykset ovat erikseen, niitähän maailmaan mahtuu!!,,

        Voisitko selvittää aluksi miten Tempauksen jälkeinen 7 vuotta ksetävä aika selitetään ,siitä löytyy jo radikaalinen virhe .

        Entä ne 2-4 kertaa vikaan ennustetut ennenkuin tuo 2028 tulee ja tempaus tietenkin 7 vuotta ennen ?(Ja menee tietenkin huomaamatta ohi.)


      • tuhat ja yksi kirjoitti:

        >>>Kaikissa noissa kolmessa evankeliumissa, joissa viitataan lopunajan tapahtumiin eli jakeissa:
        Matt.24:34, Mark.13:30 ja Luuk.21:32 on Bysantin kreikassa käytetty sanoja "genea hauté", jotka voidaan kääntää kolmella eri tavalla:

        1) suku tämä
        2) sukukunta tämä
        3) sukupolvi tämä >>>

        Eikä Jeesus Nasaretilainen saapunut nuiden ihmisten elinaikana. ( Siinä selitystä riittääkin ,miksi ? )

        Kristityt ovat sen siirtäneet aina vain tulevaisuuteen ja konta 2000 vuoden ajan ,edelleenki pian Jeesus tulee !

        Olen kuitenkin tullut toisenlaiseen tulokseen ,ennustus ja oppi on mennyt pieleen jo syntyessään.Kristinusko on ollut jo susi syntyessään se on vain uskontona osattu selitellä parhainpäin ja tietenkin aina ehdottomana totuutena.

        Koska näin kirjoita oletan pystyväni asiaa joiltakin osin perustelemaankin.

        Olen kertonut Dan.9:24-27. jakeita ja sanonut ettei ne kerro Jeesus Nasaretilaisesta mitään!

        Ja jos ei kerro niin TEMPAUKSEN seitenvuotiskauskin on hatusta vedetty teoria samalla tapaa kuin taikurin temput! Näyttää siltä että hatusta tuli vaikka äsken hattu oli tyhjä, sampon noista Dan,jakeista vedetään esille vaikka ja mitä vaikkeivat ne kerro niistä mitään.

        Joten sanon mitään suurempaa kiihkoa Uuden Testamentin kirjoittajat ovat erehtyneet useissa kohdissa tulkinnassaan V.T.n, kirjoituksia samoin on käynyt Danielin kirjankin tulkinnan kanssa.

        Kristinusko on opiltaan yhtä huono kuin Koraanin Islamikin on sopimaton elämänohjeeksi sellaisenaan , Raamatun V.T. kirjoituksista puhumattakaan.

        >>>Siis noissa Raamatunkohdissa 'tämä sukupolvi' on myös oikea ja sanatarkka ilmaus, mutta sen sitominen Yeshuan maan päällä olevaan sukupolveen ajanlaskumme alussa on asiayhteyden huomioiden virheellinen tulkinta.>>>

        "Tämä sukupolvi" tarkoitti juuri silloin elossa olevia,ei siitä päästä mihinkään.
        Selitykset ovat erikseen, niitähän maailmaan mahtuu!!,,

        Voisitko selvittää aluksi miten Tempauksen jälkeinen 7 vuotta ksetävä aika selitetään ,siitä löytyy jo radikaalinen virhe .

        Entä ne 2-4 kertaa vikaan ennustetut ennenkuin tuo 2028 tulee ja tempaus tietenkin 7 vuotta ennen ?(Ja menee tietenkin huomaamatta ohi.)

        ...miten sä sisimmässäsi edelleen kaipaat päästä mukaan uskovien ylöstempaukseen!

        Sun vastaus osoittaa sen, miten sä olet kokenut suurta pettymystä siitä, ettei Yeshua olekaan vielä temmannut omiaan tuuliin ja pilviin, vaikka moni uskonlahkolainen on viime vuosikymmeninä sellaista ennustanut ja lukuisat heidän tarkoin mainitsemansa vuosiluvut siitä ovat tulleet ja ohi menneet.

        Älkäämme ihmetelkö sitä yhtään, sillä sehän on paholaisen strategia. Hän on laittanut liikkeelle riittävän monta väärää profeettaansa profetoimaan vääriä vuosilukuja ja ajankohtia, että mahdollisimman moni uskovainen luopuisi pyhityselämänsä vaalimisesta ja Herraa takaisin odottamasta. Moni muukin on sinun laillasi uskonut nuo paholaisen valheprofetiat.

        Mitä tulee niihin 7 viimeiseen vuoteen ennen kohta alkavan ns. Pedon ja Antikristuksen hallituskauden loppua, niin mielestäni uskottavinta on se seikka, että ylöstempaus tapahtuu tuon viimeisen vuosiviikon puolivälissä. Perustelen sen sillä, että myös meidän ylös temmattavien usko tulee koetella, että meidät havaittaisiin arvollisiksi iankaikkiseen elämään. Vain koetuksissa kestäväksi havaittu usko on aitoa uskoa. "Usko ilman tekoja on kuollut", kirjoitti kaimani Yakov.

        Ylöstemmattavien usko koetellaan suuressa ahdistuksessa. Mutta tuon viimeisen vuosiviikon loppupuolisko eli 3,5 vuotta eli 42 kk eli 1260 pv on J-lan vihan maljojen vuodattamisen aikaa maan päälle. Meistä J-lan valituista ja rakkaista on kirjoitettu UT:ssa, ettei meitä ole määrätty (J-lan) vihaan, vaan saamaan pelastuksen Yeshuan ansiosta ja Hänen kauttaan.
        Luemme tästä jakeet:

        1.Tessalonikalaiskirje:
        5:9 Sillä ei Jumala ole määrännyt meitä vihaan, vaan saamaan pelastuksen Herramme Yeshua HaMashiach'n kautta,
        5:10 joka on kuollut meidän edestämme, että me, valvoimmepa tai nukuimme, eläisimme yhdessä hänen kanssaan.
        5:11 Sen tähden kehottakaa toisianne ja rakentakaa toinen toistanne, niin kuin teettekin.

        Luovu jo tuosta vastaanhangoittelustasi ja pyydä Yeshua takaisin sydämeesi Vapahtajaksesi ja Herraksesi! Hän rakastaa sinua sellaisena kuin olet ja Hän todella TAHTOO palatessaan temmata sinutkin luokseen.

        Jos tahdot henkilökohtaista opastusta, niin kirjoita Galleria-profiilissa mainittuun meiliosoitteeseeni, sillä tahdon auttaa kaikkia uskossaan epäileviä sisälle sydämen uskoon!


        Siunausta Yeshuassa!


      • tuhat ja yksi
        Yakov kirjoitti:

        ...miten sä sisimmässäsi edelleen kaipaat päästä mukaan uskovien ylöstempaukseen!

        Sun vastaus osoittaa sen, miten sä olet kokenut suurta pettymystä siitä, ettei Yeshua olekaan vielä temmannut omiaan tuuliin ja pilviin, vaikka moni uskonlahkolainen on viime vuosikymmeninä sellaista ennustanut ja lukuisat heidän tarkoin mainitsemansa vuosiluvut siitä ovat tulleet ja ohi menneet.

        Älkäämme ihmetelkö sitä yhtään, sillä sehän on paholaisen strategia. Hän on laittanut liikkeelle riittävän monta väärää profeettaansa profetoimaan vääriä vuosilukuja ja ajankohtia, että mahdollisimman moni uskovainen luopuisi pyhityselämänsä vaalimisesta ja Herraa takaisin odottamasta. Moni muukin on sinun laillasi uskonut nuo paholaisen valheprofetiat.

        Mitä tulee niihin 7 viimeiseen vuoteen ennen kohta alkavan ns. Pedon ja Antikristuksen hallituskauden loppua, niin mielestäni uskottavinta on se seikka, että ylöstempaus tapahtuu tuon viimeisen vuosiviikon puolivälissä. Perustelen sen sillä, että myös meidän ylös temmattavien usko tulee koetella, että meidät havaittaisiin arvollisiksi iankaikkiseen elämään. Vain koetuksissa kestäväksi havaittu usko on aitoa uskoa. "Usko ilman tekoja on kuollut", kirjoitti kaimani Yakov.

        Ylöstemmattavien usko koetellaan suuressa ahdistuksessa. Mutta tuon viimeisen vuosiviikon loppupuolisko eli 3,5 vuotta eli 42 kk eli 1260 pv on J-lan vihan maljojen vuodattamisen aikaa maan päälle. Meistä J-lan valituista ja rakkaista on kirjoitettu UT:ssa, ettei meitä ole määrätty (J-lan) vihaan, vaan saamaan pelastuksen Yeshuan ansiosta ja Hänen kauttaan.
        Luemme tästä jakeet:

        1.Tessalonikalaiskirje:
        5:9 Sillä ei Jumala ole määrännyt meitä vihaan, vaan saamaan pelastuksen Herramme Yeshua HaMashiach'n kautta,
        5:10 joka on kuollut meidän edestämme, että me, valvoimmepa tai nukuimme, eläisimme yhdessä hänen kanssaan.
        5:11 Sen tähden kehottakaa toisianne ja rakentakaa toinen toistanne, niin kuin teettekin.

        Luovu jo tuosta vastaanhangoittelustasi ja pyydä Yeshua takaisin sydämeesi Vapahtajaksesi ja Herraksesi! Hän rakastaa sinua sellaisena kuin olet ja Hän todella TAHTOO palatessaan temmata sinutkin luokseen.

        Jos tahdot henkilökohtaista opastusta, niin kirjoita Galleria-profiilissa mainittuun meiliosoitteeseeni, sillä tahdon auttaa kaikkia uskossaan epäileviä sisälle sydämen uskoon!


        Siunausta Yeshuassa!

        viittasit Danielin kirjan vuosiviikkoon.

        >>> Ylöstemmattavien usko koetellaan suuressa ahdistuksessa. Mutta tuon viimeisen vuosiviikon loppupuolisko eli 3,5 vuotta eli 42 kk eli 1260 pv on J-lan vihan maljojen vuodattamisen aikaa maan päälle. Meistä J-lan valituista ja rakkaista on kirjoitettu UT:ssa, ettei meitä ole määrätty (J-lan) vihaan, vaan saamaan pelastuksen Yeshuan ansiosta ja Hänen kauttaan.
        Luemme tästä jakeet: >>>

        Dan. 9:27. ymmärtäminen on tärkeä ettei joudu tempausharhan pauloihinja kysymys on ainoastaan siitä miten ymmärtää tuon jakeen!

        1. Tempauksen kannattajat uskovat tuossa jakeessa kerrottavan Jeesus Nasaretilaisesta!

        2. Jotkut taas tulkitsevat jakeen kertovan Antiokhos neljänestä Epifaneesta !

        Dan.9:27." Hän on tekevä liiton raskaaksi monille yhden vuosiviikon ajaksi ja puoleksi sitä viikkoa hän on lakkauttava teuras-ja ruokauhrin.
        Ja temppeli ylimmällä kohdalla on oleva turmion iljetys aina siihen saakka,kun turmion tuoja vääjäämättä joutuu turmioon."

        Siinä on ilmaistu 7 vuotta ja n, 3,5 vuotta, joista mainitsit.Miten tarkkaanottaen selität jakeen kertovan Jeesus Nasaretilaisesta ?


      • tuhat ja yksi
        Yakov kirjoitti:

        ...miten sä sisimmässäsi edelleen kaipaat päästä mukaan uskovien ylöstempaukseen!

        Sun vastaus osoittaa sen, miten sä olet kokenut suurta pettymystä siitä, ettei Yeshua olekaan vielä temmannut omiaan tuuliin ja pilviin, vaikka moni uskonlahkolainen on viime vuosikymmeninä sellaista ennustanut ja lukuisat heidän tarkoin mainitsemansa vuosiluvut siitä ovat tulleet ja ohi menneet.

        Älkäämme ihmetelkö sitä yhtään, sillä sehän on paholaisen strategia. Hän on laittanut liikkeelle riittävän monta väärää profeettaansa profetoimaan vääriä vuosilukuja ja ajankohtia, että mahdollisimman moni uskovainen luopuisi pyhityselämänsä vaalimisesta ja Herraa takaisin odottamasta. Moni muukin on sinun laillasi uskonut nuo paholaisen valheprofetiat.

        Mitä tulee niihin 7 viimeiseen vuoteen ennen kohta alkavan ns. Pedon ja Antikristuksen hallituskauden loppua, niin mielestäni uskottavinta on se seikka, että ylöstempaus tapahtuu tuon viimeisen vuosiviikon puolivälissä. Perustelen sen sillä, että myös meidän ylös temmattavien usko tulee koetella, että meidät havaittaisiin arvollisiksi iankaikkiseen elämään. Vain koetuksissa kestäväksi havaittu usko on aitoa uskoa. "Usko ilman tekoja on kuollut", kirjoitti kaimani Yakov.

        Ylöstemmattavien usko koetellaan suuressa ahdistuksessa. Mutta tuon viimeisen vuosiviikon loppupuolisko eli 3,5 vuotta eli 42 kk eli 1260 pv on J-lan vihan maljojen vuodattamisen aikaa maan päälle. Meistä J-lan valituista ja rakkaista on kirjoitettu UT:ssa, ettei meitä ole määrätty (J-lan) vihaan, vaan saamaan pelastuksen Yeshuan ansiosta ja Hänen kauttaan.
        Luemme tästä jakeet:

        1.Tessalonikalaiskirje:
        5:9 Sillä ei Jumala ole määrännyt meitä vihaan, vaan saamaan pelastuksen Herramme Yeshua HaMashiach'n kautta,
        5:10 joka on kuollut meidän edestämme, että me, valvoimmepa tai nukuimme, eläisimme yhdessä hänen kanssaan.
        5:11 Sen tähden kehottakaa toisianne ja rakentakaa toinen toistanne, niin kuin teettekin.

        Luovu jo tuosta vastaanhangoittelustasi ja pyydä Yeshua takaisin sydämeesi Vapahtajaksesi ja Herraksesi! Hän rakastaa sinua sellaisena kuin olet ja Hän todella TAHTOO palatessaan temmata sinutkin luokseen.

        Jos tahdot henkilökohtaista opastusta, niin kirjoita Galleria-profiilissa mainittuun meiliosoitteeseeni, sillä tahdon auttaa kaikkia uskossaan epäileviä sisälle sydämen uskoon!


        Siunausta Yeshuassa!

        tempaus teoriaan,1.Tess.2:5-11.

        >>>Luovu jo tuosta vastaanhangoittelustasi ja pyydä Yeshua takaisin sydämeesi Vapahtajaksesi ja Herraksesi! Hän rakastaa sinua sellaisena kuin olet ja Hän todella TAHTOO palatessaan temmata sinutkin luokseen.>>>

        Vastaan hangottelu ?Mitä se tässä tapauksessa on ,miten sellaiseen asiaan voi hangoitella vastaan jota ei oo ei tuu !

        Siis mitään senkaltaista tempausta ei koskaan tule jota Kristittyjen joukko ennustaa asettaen aina uusia aikoja sen toteutumiselle entisten mentyä umpeen. ( Se on harhauskomusten levittämistä Jeesus uskoisten keskuudessa.)

        Helppo odottaa seuraava aikamääritelmä (2011- 2012)Aikaisemmin erehdykset tuhoutuivat ja niiden dokumentteja on tarkoituksella tuhottu ,nyt netti on lahjomaton tieto jää kaikkien ulottuville tempaus
        ennustelijat joutuvat ahtaalle! seuraava aika on 2021 johon ( 7 vuotta!) liittyy aikamääre 2028.

        Luuletko monenkaan n,20 vuotiaan olevan selvillä juutalaisuuden luomista uskoista ( juutalaisuus ja kristinusko)ja niiden eri oppien koukeroista ?

        Omalta kohdaltani totean, etten ollut selvillä vain tiesin ettei kaikki ole oikein ja niin kuin asiat selitellään .Nuoruudessani päätin että otan asioista selvää kuhan on siihen aikaa on -, Tuota aikaa järjestyi yli 20 kymppisenä ja pian huomasinkin ,että monet Kristittyjen opit ennuksunineen pohjautuvat Danielin kirjaan.

        Siispä päätin selvittää Danielin kirjan salaisuuden ,jos se on minulle mahdollista!

        Mielestäni se on ollut!

        MM. Dan.9:27. kertoo;

        1. Danielin kirjan neljännen pedon 11. kuninkaasta!
        Syyrian 8. kuningas. Antiokhos neljäs Epifanes.

        2. Vuosiviikko on 7 vuotta ! Danielin kirjan katkeamattomissa vuosiviikko laskuissa.

        3. n,3,5 vuotta on sen loppuosa jolloin juutalaisten uhritoimitukset olivat kiellettyjä.
        n,169-167 eaa.- 165-164 eaa.

        4.Tuona aikana Jerusalemin Serubbabelin temppelissä palvottiin ZEUS Jumalaa ja uhrattiin sikoja.

        5. Antiokhos neljäs Epifanes kuoli n.164 eaa.


        Tempaus ennustelijat voivat antaa oman tulkintansa Dan.9:27. ?


      • tuhat ja yksi kirjoitti:

        viittasit Danielin kirjan vuosiviikkoon.

        >>> Ylöstemmattavien usko koetellaan suuressa ahdistuksessa. Mutta tuon viimeisen vuosiviikon loppupuolisko eli 3,5 vuotta eli 42 kk eli 1260 pv on J-lan vihan maljojen vuodattamisen aikaa maan päälle. Meistä J-lan valituista ja rakkaista on kirjoitettu UT:ssa, ettei meitä ole määrätty (J-lan) vihaan, vaan saamaan pelastuksen Yeshuan ansiosta ja Hänen kauttaan.
        Luemme tästä jakeet: >>>

        Dan. 9:27. ymmärtäminen on tärkeä ettei joudu tempausharhan pauloihinja kysymys on ainoastaan siitä miten ymmärtää tuon jakeen!

        1. Tempauksen kannattajat uskovat tuossa jakeessa kerrottavan Jeesus Nasaretilaisesta!

        2. Jotkut taas tulkitsevat jakeen kertovan Antiokhos neljänestä Epifaneesta !

        Dan.9:27." Hän on tekevä liiton raskaaksi monille yhden vuosiviikon ajaksi ja puoleksi sitä viikkoa hän on lakkauttava teuras-ja ruokauhrin.
        Ja temppeli ylimmällä kohdalla on oleva turmion iljetys aina siihen saakka,kun turmion tuoja vääjäämättä joutuu turmioon."

        Siinä on ilmaistu 7 vuotta ja n, 3,5 vuotta, joista mainitsit.Miten tarkkaanottaen selität jakeen kertovan Jeesus Nasaretilaisesta ?

        Luemme siitä seuraavat strategiset jakeet:


        a) Ilmestyskirja:
        7:9 Tämän jälkeen minä näin, ja katso, oli suuri joukko, jota ei kukaan voinut lukea, kaikista kansanheimoista ja sukukunnista ja kansoista ja kielistä, ja ne seisoivat valtaistuimen edessä ja Karitsan edessä puettuina pitkiin valkeihin vaatteisiin, ja heillä oli palmut käsissään,

        -Voimme lukea, että kyseessä olivat ne valitut, jotka olivat tulleet J-lan Valtaistuinsaliin SUURESTA AHDISTUKSESTA. Ei siis J-lan VIHANAJASTA, joka seuraa heti tuota suurta ahdistuksen aikaa.

        -Missä vaiheessa sitten nuo valitut kaikista kansoista oli temmattu ylös? Heti sen jälkeen, kun taivaan neljä tuulta eivät VIELÄ olleet saaneet puhaltaa maan päälle maan puihin (kansoihin). Joh.7:1-3. Kovan tuulen puhallus puihin merkitsee SODAN PUHKEAMISTA kansojen välille.


        b) Johanneksen ilmestys 11:
        1. Ja minulle annettiin sauvan kaltainen ruoko ja sanottiin: "Nouse ja mittaa Jumalan temppeli ja alttari ja ne, jotka siinä kumartaen rukoilevat.

        2. Mutta temppelin ulkopuolella oleva esikartano erota pois, äläkä sitä mittaa, sillä se on annettu pakanakansoille; ja he tallaavat pyhää kaupunkia >>>neljäkymmentäkaksi kuukautta.>tuhannen kahdensadan kuudenkymmenen päivän


      • tuhat ja yksi kirjoitti:

        tempaus teoriaan,1.Tess.2:5-11.

        >>>Luovu jo tuosta vastaanhangoittelustasi ja pyydä Yeshua takaisin sydämeesi Vapahtajaksesi ja Herraksesi! Hän rakastaa sinua sellaisena kuin olet ja Hän todella TAHTOO palatessaan temmata sinutkin luokseen.>>>

        Vastaan hangottelu ?Mitä se tässä tapauksessa on ,miten sellaiseen asiaan voi hangoitella vastaan jota ei oo ei tuu !

        Siis mitään senkaltaista tempausta ei koskaan tule jota Kristittyjen joukko ennustaa asettaen aina uusia aikoja sen toteutumiselle entisten mentyä umpeen. ( Se on harhauskomusten levittämistä Jeesus uskoisten keskuudessa.)

        Helppo odottaa seuraava aikamääritelmä (2011- 2012)Aikaisemmin erehdykset tuhoutuivat ja niiden dokumentteja on tarkoituksella tuhottu ,nyt netti on lahjomaton tieto jää kaikkien ulottuville tempaus
        ennustelijat joutuvat ahtaalle! seuraava aika on 2021 johon ( 7 vuotta!) liittyy aikamääre 2028.

        Luuletko monenkaan n,20 vuotiaan olevan selvillä juutalaisuuden luomista uskoista ( juutalaisuus ja kristinusko)ja niiden eri oppien koukeroista ?

        Omalta kohdaltani totean, etten ollut selvillä vain tiesin ettei kaikki ole oikein ja niin kuin asiat selitellään .Nuoruudessani päätin että otan asioista selvää kuhan on siihen aikaa on -, Tuota aikaa järjestyi yli 20 kymppisenä ja pian huomasinkin ,että monet Kristittyjen opit ennuksunineen pohjautuvat Danielin kirjaan.

        Siispä päätin selvittää Danielin kirjan salaisuuden ,jos se on minulle mahdollista!

        Mielestäni se on ollut!

        MM. Dan.9:27. kertoo;

        1. Danielin kirjan neljännen pedon 11. kuninkaasta!
        Syyrian 8. kuningas. Antiokhos neljäs Epifanes.

        2. Vuosiviikko on 7 vuotta ! Danielin kirjan katkeamattomissa vuosiviikko laskuissa.

        3. n,3,5 vuotta on sen loppuosa jolloin juutalaisten uhritoimitukset olivat kiellettyjä.
        n,169-167 eaa.- 165-164 eaa.

        4.Tuona aikana Jerusalemin Serubbabelin temppelissä palvottiin ZEUS Jumalaa ja uhrattiin sikoja.

        5. Antiokhos neljäs Epifanes kuoli n.164 eaa.


        Tempaus ennustelijat voivat antaa oman tulkintansa Dan.9:27. ?

        ...vastaanhangoittelusi, koska sisimmässäsi kuiteski tiedostat sen olevan pian tapahtuva tosiasia.

        Sua ei taivas tahdo jättää tänne siihen aikakauteen, jonka vertaista vaivoissa ja kärsimyksissä ei ole koskaan aimemmin ollut maan päällä, eikä milloinkaan sen jälkeen enää tule!


        Siunausta Yeshuassa!


      • tuhat ja yksi
        Yakov kirjoitti:

        Luemme siitä seuraavat strategiset jakeet:


        a) Ilmestyskirja:
        7:9 Tämän jälkeen minä näin, ja katso, oli suuri joukko, jota ei kukaan voinut lukea, kaikista kansanheimoista ja sukukunnista ja kansoista ja kielistä, ja ne seisoivat valtaistuimen edessä ja Karitsan edessä puettuina pitkiin valkeihin vaatteisiin, ja heillä oli palmut käsissään,

        -Voimme lukea, että kyseessä olivat ne valitut, jotka olivat tulleet J-lan Valtaistuinsaliin SUURESTA AHDISTUKSESTA. Ei siis J-lan VIHANAJASTA, joka seuraa heti tuota suurta ahdistuksen aikaa.

        -Missä vaiheessa sitten nuo valitut kaikista kansoista oli temmattu ylös? Heti sen jälkeen, kun taivaan neljä tuulta eivät VIELÄ olleet saaneet puhaltaa maan päälle maan puihin (kansoihin). Joh.7:1-3. Kovan tuulen puhallus puihin merkitsee SODAN PUHKEAMISTA kansojen välille.


        b) Johanneksen ilmestys 11:
        1. Ja minulle annettiin sauvan kaltainen ruoko ja sanottiin: "Nouse ja mittaa Jumalan temppeli ja alttari ja ne, jotka siinä kumartaen rukoilevat.

        2. Mutta temppelin ulkopuolella oleva esikartano erota pois, äläkä sitä mittaa, sillä se on annettu pakanakansoille; ja he tallaavat pyhää kaupunkia >>>neljäkymmentäkaksi kuukautta.>tuhannen kahdensadan kuudenkymmenen päivän

        Danielin kirjaa !

        Johannes ei ymmärtänyt Danielin kirjan vajaan 200 vuoden takaisia tapahtumia joista Danielin kirja kertoo ; vaan yritti kovasti selittää niitä aikaansa ja tulevaisuuteen unimaailma teki hänelle tepposet ja Kristityt taas yrittävät tulkita Johanneksen ilmestystä aikaansa ja tulevaisuuteen , se on toivoton yritys ,koska Johannes jo erehtyi !


      • tuhat ja yksi
        Yakov kirjoitti:

        ...vastaanhangoittelusi, koska sisimmässäsi kuiteski tiedostat sen olevan pian tapahtuva tosiasia.

        Sua ei taivas tahdo jättää tänne siihen aikakauteen, jonka vertaista vaivoissa ja kärsimyksissä ei ole koskaan aimemmin ollut maan päällä, eikä milloinkaan sen jälkeen enää tule!


        Siunausta Yeshuassa!

        >>>Sua ei taivas tahdo jättää tänne siihen aikakauteen, jonka vertaista vaivoissa ja kärsimyksissä ei ole koskaan aimemmin ollut maan päällä, eikä milloinkaan sen jälkeen enää tule! >>>

        Danielin kirjan mukaan Syyrian seleukidikuninkaan Antiokhos neljännen Epifaneen aikana lue historiasta,Makkabialaiskirjoista!

        En ne tätä aikakautta ennusta yli 2000 vuotta sitten.

        Jos viitsisit ottaa asioista selvää !


      • tuhat ja yksi kirjoitti:

        Danielin kirjaa !

        Johannes ei ymmärtänyt Danielin kirjan vajaan 200 vuoden takaisia tapahtumia joista Danielin kirja kertoo ; vaan yritti kovasti selittää niitä aikaansa ja tulevaisuuteen unimaailma teki hänelle tepposet ja Kristityt taas yrittävät tulkita Johanneksen ilmestystä aikaansa ja tulevaisuuteen , se on toivoton yritys ,koska Johannes jo erehtyi !

        Hän sai ilmestyksen selvänä ja yksityiskohdittain, minkä voimme huomata lukiessamme sitä.

        Myös minä olen saanut Yeshualta neljänä perättäisenä yönä värielokuvan tapaisen ennusunen koskien omaa elämääni v.1972. Ensimmäisenä yönä näin koko aika-janan tapahtumat pääpiirteittäin ja kolmena seuraavana yönä alusta loppuun saakka yhden kolmasosan kerrallaan ekana yönä näkemästäni unesta. Uni on toteutunut tarkoin vuosien mittaan ja paras osa odottaa vielä toteutumistaan. HalleluYah!

        Tuosta syystä en epäile hetkeäkään, etteikö rakkaudenapostoli Johanneksen saama ilmestys olisi ihan kokonaan J-lalta tullut. Tarkemmin sanoen ilmestys tuotiin Johannekselle näin: J-la antoi sen ensin Yeshualle ja tämä toimitti sen lähettämänsä enkelin kautta Johannekselle. Myös minulle tuotiin edellä mainitsemani uni enkelin toimesta.

        Näin kyseisen enkelin neljäntenä yönä, jolloin hän tuli luokseni ja neuvoi, miten minun tulee menetellä eräässä vaikeassa ongelmassa. Tein neuvon mukaan ja sain avun.


        Siunausta Yeshuassa!


      • tuhat ja yksi kirjoitti:

        >>>Sua ei taivas tahdo jättää tänne siihen aikakauteen, jonka vertaista vaivoissa ja kärsimyksissä ei ole koskaan aimemmin ollut maan päällä, eikä milloinkaan sen jälkeen enää tule! >>>

        Danielin kirjan mukaan Syyrian seleukidikuninkaan Antiokhos neljännen Epifaneen aikana lue historiasta,Makkabialaiskirjoista!

        En ne tätä aikakautta ennusta yli 2000 vuotta sitten.

        Jos viitsisit ottaa asioista selvää !

        Nykyiset aseet on valmistettu käyttöä varten ja niitä tullaan myös käyttämään ajallaan.

        Mieti tarkoin sitä, että millaisia aseita perkele on J-lan sallimuksesta massavalmistuttanut maanpiirin jumalattomien tuhoamiseksi, sinunkin pääsi menoksi, ellet nöyrry parannukseen ja anna elämääsi uudelleen Yeshuan johtoon!

        On olemassa radioaktiivista materiaa sisältäviä aseita, kemiallisesti syövyttäviä aineita sisältäviä aseita, erilaisia bakteereja kuten pernaruttoa sisältäviä aseita tavanomaisten repivien, raastavien ja mekaanisesti tuhoavien aseitten lisäksi jne jne jne


        Tule siis hyvän sään aikana takaisin Yeshuan luokse!


      • tuhat ja yksi
        Yakov kirjoitti:

        Nykyiset aseet on valmistettu käyttöä varten ja niitä tullaan myös käyttämään ajallaan.

        Mieti tarkoin sitä, että millaisia aseita perkele on J-lan sallimuksesta massavalmistuttanut maanpiirin jumalattomien tuhoamiseksi, sinunkin pääsi menoksi, ellet nöyrry parannukseen ja anna elämääsi uudelleen Yeshuan johtoon!

        On olemassa radioaktiivista materiaa sisältäviä aseita, kemiallisesti syövyttäviä aineita sisältäviä aseita, erilaisia bakteereja kuten pernaruttoa sisältäviä aseita tavanomaisten repivien, raastavien ja mekaanisesti tuhoavien aseitten lisäksi jne jne jne


        Tule siis hyvän sään aikana takaisin Yeshuan luokse!

        haroihin,lymytä kallionkoloihin piiloon jne,,,

        Muuten olet menossa asian viereen ; Dan.9:27. on kertomatta sinulla miten se liittyy 2028 vuoden ennustukseen.(Ja kuinka siinä kerrotaan Jeesuksesta.)

        TEE SE HYVÄNSÄÄN AIKANA!
        >>>Tule siis hyvän sään aikana takaisin Yeshuan luokse!>>>


      • tuhat ja yksi
        Yakov kirjoitti:

        Hän sai ilmestyksen selvänä ja yksityiskohdittain, minkä voimme huomata lukiessamme sitä.

        Myös minä olen saanut Yeshualta neljänä perättäisenä yönä värielokuvan tapaisen ennusunen koskien omaa elämääni v.1972. Ensimmäisenä yönä näin koko aika-janan tapahtumat pääpiirteittäin ja kolmena seuraavana yönä alusta loppuun saakka yhden kolmasosan kerrallaan ekana yönä näkemästäni unesta. Uni on toteutunut tarkoin vuosien mittaan ja paras osa odottaa vielä toteutumistaan. HalleluYah!

        Tuosta syystä en epäile hetkeäkään, etteikö rakkaudenapostoli Johanneksen saama ilmestys olisi ihan kokonaan J-lalta tullut. Tarkemmin sanoen ilmestys tuotiin Johannekselle näin: J-la antoi sen ensin Yeshualle ja tämä toimitti sen lähettämänsä enkelin kautta Johannekselle. Myös minulle tuotiin edellä mainitsemani uni enkelin toimesta.

        Näin kyseisen enkelin neljäntenä yönä, jolloin hän tuli luokseni ja neuvoi, miten minun tulee menetellä eräässä vaikeassa ongelmassa. Tein neuvon mukaan ja sain avun.


        Siunausta Yeshuassa!

        >>>Uni on toteutunut tarkoin vuosien mittaan ja paras osa odottaa vielä toteutumistaan. HalleluYah!>>>

        Muistiin ja pankinkassaholviin sinetöitynä se osa joka ei ole toteutunut,niin olet profetiapalstan ensimmäinen ihminen jonka ennustus toteutuu !

        Mutta jos et itsekkään siihen usko et pääse pankkiin saakka.

        Jotain voit ehkä herhauttaakkin tuollaisilla jutuilla minua et !

        Huomasitko muuten et selittänyt sitä Dan.9:27. jaetta,kuinka Jeesus siellä esiintyy, yrität sivuuttaa koko jakeen ja käännät huomion siihen että olisit jokin erityinen henkilö jolle Jumala ainakin enkelinsä kautta on ilmoittanut asioita !

        "Sumunlapsi" ei tainnut saada uskolleen vahvistusta,kun et kerro miten tuo ennustus rakennetaan alusta saakka!


      • tuhat ja yksi kirjoitti:

        >>>Uni on toteutunut tarkoin vuosien mittaan ja paras osa odottaa vielä toteutumistaan. HalleluYah!>>>

        Muistiin ja pankinkassaholviin sinetöitynä se osa joka ei ole toteutunut,niin olet profetiapalstan ensimmäinen ihminen jonka ennustus toteutuu !

        Mutta jos et itsekkään siihen usko et pääse pankkiin saakka.

        Jotain voit ehkä herhauttaakkin tuollaisilla jutuilla minua et !

        Huomasitko muuten et selittänyt sitä Dan.9:27. jaetta,kuinka Jeesus siellä esiintyy, yrität sivuuttaa koko jakeen ja käännät huomion siihen että olisit jokin erityinen henkilö jolle Jumala ainakin enkelinsä kautta on ilmoittanut asioita !

        "Sumunlapsi" ei tainnut saada uskolleen vahvistusta,kun et kerro miten tuo ennustus rakennetaan alusta saakka!

        ...kerrotaan vain luotettaville uskoville, jotka ovat sydänystäviä :)


      • tuhat ja yksi kirjoitti:

        haroihin,lymytä kallionkoloihin piiloon jne,,,

        Muuten olet menossa asian viereen ; Dan.9:27. on kertomatta sinulla miten se liittyy 2028 vuoden ennustukseen.(Ja kuinka siinä kerrotaan Jeesuksesta.)

        TEE SE HYVÄNSÄÄN AIKANA!
        >>>Tule siis hyvän sään aikana takaisin Yeshuan luokse!>>>

        ...kirjoitti paljon edessä olevasta ja monelta osin jo toteutuneestakin lopun ajasta pääpiirteittäin, mutta UT:n ilmoitukset ovat tarkempia täsmäprofetioita heille, joille Herra ne avaa Pyhän Henkensä kautta.

        Herra avaa Sanansa nöyrille ja Häntä kunnioittaville valituilleen. Pyri olemaan sellainen, niin jo alkaa Raamattukin elämään ja olemaan luotettava myös sinun silmissäsi.


        Siunausta UT:n arvon ymmärtämiseen Yeshuassa!


      • tuhat ja yksi
        Yakov kirjoitti:

        ...kerrotaan vain luotettaville uskoville, jotka ovat sydänystäviä :)

        Salaliitto siis ?


      • tuhat ja yksi
        Yakov kirjoitti:

        ...kirjoitti paljon edessä olevasta ja monelta osin jo toteutuneestakin lopun ajasta pääpiirteittäin, mutta UT:n ilmoitukset ovat tarkempia täsmäprofetioita heille, joille Herra ne avaa Pyhän Henkensä kautta.

        Herra avaa Sanansa nöyrille ja Häntä kunnioittaville valituilleen. Pyri olemaan sellainen, niin jo alkaa Raamattukin elämään ja olemaan luotettava myös sinun silmissäsi.


        Siunausta UT:n arvon ymmärtämiseen Yeshuassa!

        "Pyhän Hengen" eksytys estää ymmärryksen.


        >>>...kirjoitti paljon edessä olevasta ja monelta osin jo toteutuneestakin lopun ajasta pääpiirteittäin, mutta UT:n ilmoitukset ovat tarkempia täsmäprofetioita heille, joille Herra ne avaa Pyhän Henkensä kautta. >>>

        Ja sinä sanoit etkä osaa selittää Pyhässä Hengessäsi Dan.9:27. jaettakaan ja se on oleellinen Tempausennustuksissa ja myöskin 2028 vuodesta ennustettessa.

        >>>Herra avaa Sanansa nöyrille ja Häntä kunnioittaville valituilleen. Pyri olemaan sellainen, niin jo alkaa Raamattukin elämään ja olemaan luotettava myös sinun silmissäsi.>>>

        Huom! minähän olen kertonut useasta kohtaa miksi ei tuo ennustus pidä paikkaansa !

        Sinä taas et ole muuhun pystynyt kuin toistelemaan toisien mielipiteitä että asia on niin ja tempaus tulee 2020 luvulla!

        Et voi arvioida kuinka Sana on avautunut ,nöyrälle,Häntä kunnioittavalle,valitulle, ja kuinka Raamattu elää,on luotettava myös minun silmissä!(En ole määritelmäsi mukainen ,koska et muutakaan tiedä!)

        SE on kuitenkin totta tuollaista TEMPAUSTA ei tule !


      • tuhat ja yksi kirjoitti:

        Salaliitto siis ?

        ....rakkaussuhde Luojan ja Hänen niiden luotujensa kanssa, jotka ovat Hänen sydänystäviään. (Lue: Yeshuan ja jeshualaisten kanssa)

        Muistelehan Herramme vierailua Aabrahamin luona Mamren tammistossa auringon ollessa palavimmillaan!

        Jatkaessaan sieltä matkaa kahden enkelinsä kanssa aikomuksenaan mennä katsomaan Sodoman ja Gomorran asukkaita ihan paikan päällä, seurasi Aabraham heitä hieman taampana. Silloin Herra sanoi enkeleilleen näin: (1.Moos.18:...)

        >>>17. Ja Herra sanoi: "Salaisinko minä Aabrahamilta, mitä olen tekevä?


      • tuhat ja yksi kirjoitti:

        "Pyhän Hengen" eksytys estää ymmärryksen.


        >>>...kirjoitti paljon edessä olevasta ja monelta osin jo toteutuneestakin lopun ajasta pääpiirteittäin, mutta UT:n ilmoitukset ovat tarkempia täsmäprofetioita heille, joille Herra ne avaa Pyhän Henkensä kautta. >>>

        Ja sinä sanoit etkä osaa selittää Pyhässä Hengessäsi Dan.9:27. jaettakaan ja se on oleellinen Tempausennustuksissa ja myöskin 2028 vuodesta ennustettessa.

        >>>Herra avaa Sanansa nöyrille ja Häntä kunnioittaville valituilleen. Pyri olemaan sellainen, niin jo alkaa Raamattukin elämään ja olemaan luotettava myös sinun silmissäsi.>>>

        Huom! minähän olen kertonut useasta kohtaa miksi ei tuo ennustus pidä paikkaansa !

        Sinä taas et ole muuhun pystynyt kuin toistelemaan toisien mielipiteitä että asia on niin ja tempaus tulee 2020 luvulla!

        Et voi arvioida kuinka Sana on avautunut ,nöyrälle,Häntä kunnioittavalle,valitulle, ja kuinka Raamattu elää,on luotettava myös minun silmissä!(En ole määritelmäsi mukainen ,koska et muutakaan tiedä!)

        SE on kuitenkin totta tuollaista TEMPAUSTA ei tule !

        Samoin on sulla jäänyt pyörimään yksi ja sama jae mieleesi: Dan.9:27.

        Laskehan miten monta kymmentä kertaa sä olet viitannut tuohon jakeeseen eri Suomi24-Uskonnot ja uskomukset-keskustelufoorumeilla!

        Kehoitan sua ystävällisesti: vaihda jaetta!

        Ota sen sijaan jae: Ilm.22:7

        "Ja katso, minä tulen pian. Autuas se, joka ottaa tämän kirjan ennustuksen sanoista vaarin!"


      • tuhat ja yksi
        Yakov kirjoitti:

        Samoin on sulla jäänyt pyörimään yksi ja sama jae mieleesi: Dan.9:27.

        Laskehan miten monta kymmentä kertaa sä olet viitannut tuohon jakeeseen eri Suomi24-Uskonnot ja uskomukset-keskustelufoorumeilla!

        Kehoitan sua ystävällisesti: vaihda jaetta!

        Ota sen sijaan jae: Ilm.22:7

        "Ja katso, minä tulen pian. Autuas se, joka ottaa tämän kirjan ennustuksen sanoista vaarin!"

        Samoin on sulla jäänyt pyörimään yksi ja sama jae mieleesi: Dan.9:27.

        Laskehan miten monta kymmentä kertaa sä olet viitannut tuohon jakeeseen eri Suomi24-Uskonnot ja uskomukset-keskustelufoorumeilla!

        Miksi en kertoisi sitä totuutta jonka tiedän? Dan.9:27. ei kerro Jeesus Nasaretilaiseen viitaten millään tavalla,eikä mitään yhtä vuosiviikkoa ole tulevaisuudessa-, jota sinne harhaennustukset sinne sovittelevat asiasta tietämättömiä pettääkseen.

        "Ota sen sijaan jae: Ilm.22:7 "Ja katso, minä tulen pian. Autuas se, joka ottaa tämän kirjan ennustuksen sanoista vaarin."

        Sitäpaitsi Ilmestyskirjakin on Danielin kirjan harhatulkintaa!

        Juuri samanlaista taktiikkaa käyttävät harhoihin vajonneet tänäkin päivänä, "Jeesus tulee pian"Sitä se on ollut jo n, 2000 vuotta, Johanneksen Ilmestyksen kirjoittaja (t) ovat sanoneet senkin jo silloin sille sukupolvelle,,.

        Asiani jota esitän on selvääkin selvempi ,yksinkertainen ,helposti ymmärrettäväkin ilman ennakko uskomiksia joita syötetään kansallemme lapsesta saakka.
        Niin typerän yksinkertainen jotta monet eivät edes viitsi teidän kaltaisilleen selittää tuota asiaa.
        Siksipä juuri olenkin kertonut teille useasti Danielin unet tulkintaani Danielin kirjasta ja avain kohtia olkoon sen sanomani ymmärtämiselle myös tuo Dan.9:27. jae!

        Se kertoo myös ns, Adventistien 1844 opin paikkansapitämättömyyden.

        Samoin se tuo päivänvaloon Leo Mellerin harha opetukset.

        Helluntailiikkeen mainostamille tempausvuosille se osoittaa karmaisevan tulkintavirheen ja jakeen sanoman täydellisen väärintulkinnan ja ymmärtämättömyyden.

        Myöskin Jehovan todistajien opin se osoittaa harhaksi muiden harhojen joukkoon.

        Turhaa on Yakovinkin hevostella uskonnollisella oikeassaolemisella ,- toisen harha on vain toisen harhaa syvempi, ei sitä oikeammaksi tee jos vaikka esiintyy oikeaoppisena senhän ovat jo ordotoksit kokeilleet ja monenmonet muut lahkot.

        Uskonnoilla siellä missä heillä on valta ei heidän uskostaan ilman rangaistusta saa sanoa epäkohtiakaan ,saatikka sitten koko totuutta ja se on jokainen uskonto on vain uskonnoksi uskomuksien joukosta nostettu ja kansalle se opetetaan apsoluuttisena totuutena.

        Kristinuskon valta on niin paljon jo murentunut ,sisältäpäin sirpaloitunut eri liikkeiksi joten se kehitys on antanut liikkumatilaa uskonnon asvostelullekkin ilman suurempia rangaistuksia ,valtarakennelmamme ovat rakennetut edelleenkin tuon uskonnon varaan .Kansa on vieraantunut tuonti uskonnosta ( Kristinuskosta yleensäkkin)

        Sata vuotiset Kristinuskon perinteet vaipuvat unholaan , virrenveisuu ja Jeesus Nasaretilaista ihannoivat laulut eivät kuulu hyvältä nuorisomme korvaan , ne tuntuvat kertovan jo niin useille uskonnollisen informaation valheen.

        Ei enää ooteta TEMPAUSTA ,koska se on harhauskomus!


    • Huhhahhei

      mielenkiintoista tietää, tuliko kysyjä hullua hurskaammaksi vastauksista. Koittakaapa hihhulit nyt päästä yksimielisyyteen edes jostain, jooko? Näyttää olevan vaikeata.

    • Kiitos viesteistä!
      Monella oli jotain uuttakin kerrottavaa. Kiinnostavin oli tuo vuoden -29 Apophis asteroidi juttu (joka on näköjään hävinnyt). Sen olemassa olo ja tulo on totta. Osumatarkkuus on vaan vielä epäselvä. Nimikin sillä on sopivan enteellinen " pimeyden jumala, hävittäjä". Aika näyttää mitä siitä tulee...
      Niin kuin Jessekin sanoi, ettei siitä päivästä ja hetkestä tiedä kuin Isä yksin ja muistakaa ettei palvelija voi olla Heraansa suurempi.
      Moni näkyy olevan varsin fanaattinen odottaja, kun lukee näitä uskis palstoja.
      Ikävä sanoo mut tuntuu kuin he olisivat aivopestyjä?
      Leo Melleristä sanon yhä, että hän osaa Kirjan tosi hyvin. Hän on myös karismaattinen johtajaluonne. Mutta kun kuuntelette häntäkin, niin miettikää, ajatelkaa onko hänen sanat totta.
      Historia tuntee monta karismaattista johtajaa, jotka ovat vieneet seuraajansa umpikujaan.
      Samoin älkää heti uskoko muidenkaan oppeja. Valinta on teidän!
      Toisinajattelijoita/kyseenalaistajia tarvitaan näillekin palstoille. Heidän rankka kielenkäyttö vaan saattaa joskus tuntua vihamieliseltä ja satuttaa.
      Itse uskon lopun aikaan sitten kun Ilmestyskirjan ennusteet alkavat toteutua. Se aika ei ole nyt.

      Niinpä erästä artistia lainatakseni; "joku odottaa maailmanloppua,
      joku odottaa Vapahtajaa,
      useimmat vain viikonloppua, mutta varma on vain yksi asia; joskus tulee aika maksaa takaisin historian veriset uroteot, joskus tulee aika maksaa takaisin hyvinvointimme jälkiverot..."
      - P.Tiili-

      • tuhat ja yksi

        >>> Kiinnostavin oli tuo vuoden -29 Apophis asteroidi juttu >>>


        >>>Ikävä sanoo mut tuntuu kuin he olisivat aivopestyjä?
        Leo Melleristä sanon yhä, että hän osaa Kirjan tosi hyvin. Hän on myös karismaattinen johtajaluonne. Mutta kun kuuntelette häntäkin, niin miettikää, ajatelkaa onko hänen sanat totta.>>>
        Tuon olet kuitenkin ymmärtänyt oikein !
        Voin vastata , Etteivät ole !

        Höpö koko Ilmestyskirja !Johannes sekoilee vanhoilla päivillään !Kaikki opit on hänen päässä sekaisin.


      • Onko Totta.
        tuhat ja yksi kirjoitti:

        >>> Kiinnostavin oli tuo vuoden -29 Apophis asteroidi juttu >>>


        >>>Ikävä sanoo mut tuntuu kuin he olisivat aivopestyjä?
        Leo Melleristä sanon yhä, että hän osaa Kirjan tosi hyvin. Hän on myös karismaattinen johtajaluonne. Mutta kun kuuntelette häntäkin, niin miettikää, ajatelkaa onko hänen sanat totta.>>>
        Tuon olet kuitenkin ymmärtänyt oikein !
        Voin vastata , Etteivät ole !

        Höpö koko Ilmestyskirja !Johannes sekoilee vanhoilla päivillään !Kaikki opit on hänen päässä sekaisin.

        Niin..pata kattilaa soimaa..musta kylki kummallakin!

        Mikä tekee sinusta sen totuuden torven,joka muka tietää asioiden oikean tilan.- Ei mikään. Sinä julistat vain omaa totuuttasi ja sinä kuvittelet itse olevasi joku "jumala". Sinulla on vain yksi kannattaja..ja se olet sinä itse - itserakkauden huippu!


      • tuhat ja yksi
        Onko Totta. kirjoitti:

        Niin..pata kattilaa soimaa..musta kylki kummallakin!

        Mikä tekee sinusta sen totuuden torven,joka muka tietää asioiden oikean tilan.- Ei mikään. Sinä julistat vain omaa totuuttasi ja sinä kuvittelet itse olevasi joku "jumala". Sinulla on vain yksi kannattaja..ja se olet sinä itse - itserakkauden huippu!

        Vastasit kysymykseesi ja se on kait sille se totuus!"" Ei mikään.""

        Ei siihen paljoa tarvita ,kun tietää ettei nuo ennustukset osu oikeaan !


      • päättelyä!!!
        tuhat ja yksi kirjoitti:

        Vastasit kysymykseesi ja se on kait sille se totuus!"" Ei mikään.""

        Ei siihen paljoa tarvita ,kun tietää ettei nuo ennustukset osu oikeaan !

        Et sinä voi päätellä siitä, että sinun totuutesi ei perustu mihinkään, niin ei siitä voida päätellä ettei joidenkin toisten ennutukset voisi toteutua.

        Abduktiivista päättelyä kutsutaan päättelyksi joka pyrkii "parhaaseen saatavilla olevaan selitykseen". Abduktiossa pyritään arvauksen avulla selittämään premissit tai saatavilla oleva todistusaineisto. Abduktio on päättelyä, jossa pyritään seurauksista päättelemään syitä. Abduktio lähtee liikkeelle yksittäisistä tosiasioista.

        Abduktio päättelyssä saatavilla olevien todistusaineistojen pohjalta ei voida arvioida onko toinen johtopäätös pätevämpi. Tätä tarkoittaa se, että abduktio päättelyssä johtopäätös ei seuraa premisseistä loogisella välttämättömyydellä. Abduktio voi olla hyödyllinen päättelytapa silloin, kun ollaan luomassa teoriaa täysin tuntemattomasta aihepiiristä - esim. ennustuksista. Tällöin "sivistyneet arvaukset" voivat olla hyvä lähtökohta teorian muodostukseen.


      • tuhat ja yksi
        päättelyä!!! kirjoitti:

        Et sinä voi päätellä siitä, että sinun totuutesi ei perustu mihinkään, niin ei siitä voida päätellä ettei joidenkin toisten ennutukset voisi toteutua.

        Abduktiivista päättelyä kutsutaan päättelyksi joka pyrkii "parhaaseen saatavilla olevaan selitykseen". Abduktiossa pyritään arvauksen avulla selittämään premissit tai saatavilla oleva todistusaineisto. Abduktio on päättelyä, jossa pyritään seurauksista päättelemään syitä. Abduktio lähtee liikkeelle yksittäisistä tosiasioista.

        Abduktio päättelyssä saatavilla olevien todistusaineistojen pohjalta ei voida arvioida onko toinen johtopäätös pätevämpi. Tätä tarkoittaa se, että abduktio päättelyssä johtopäätös ei seuraa premisseistä loogisella välttämättömyydellä. Abduktio voi olla hyödyllinen päättelytapa silloin, kun ollaan luomassa teoriaa täysin tuntemattomasta aihepiiristä - esim. ennustuksista. Tällöin "sivistyneet arvaukset" voivat olla hyvä lähtökohta teorian muodostukseen.

        Ja sivistynyttä päättelyä ovat Kristinuskossa ,jo esiintyneet käsitteet.


    • Matteus 24 mainitsee "valtakunta valtakuntaa vastaan" tulkittu maailmansodaksi ja siinä samassa puhutaan synnytystuskien alusta kuin sukupolven alusta. On liian varhaista puhua vuodesta 2028, sillä 1914 eläneet kuolevat ennen sitä!

      http://wwnet.fi/users/veijone/



      --------------------------------------------------------------------------------


      VUOSI 1914 LOPUN VUOTENA
      Jeesus sanoi, että Jerusalem on pakanain tallattavana kunnes pakanain ajat päättyvät (Lk 21:24)! The Bible evidence is clear and strong that the "Times of the Gentiles" is a period of 2520 years. Mihael Baxter 1866 laski, että nämä pakanain ajat päättyvät vuonna 1914. Lontoolainen raamatuntutkija, tohtori Grattan Guinnes julkaisi 1895 kirjansa " Lopun aika". Teos ilmestyi suomeksi vuonna 1898 K.J. Gummerus Oy:n kustantamana. Samoin Guinness laski pakanain aikojen loppuvan 1914-1917. Monet muut kristityt raamatuntutkijat laskivat samoin vuoden 1914 olevan merkittävä lopun vuosi eikä vuosi 1914 ole vain Jehovan todistajien keksintöä!

      SE SUKUPOLVI ALKOI 1914

      Tapio Nousiainen kirjoitti vuodesta 1914 alkaneen viimeinen sukupolvi. Uuras Saarnivaara uskoi sen sukupolven alkaneen Jerusalemin vapautuksesta 1917. Pakanain ajat päättyvät vaiheittain ja maailmansodasta alkanut tämä sukupolvi (Mt 24:6-8) päättyy noin 2014.

      LUOPUMUKSEN HUIPPU VAI KIRJOITTAMISTA VASTOIN PAREMPAA TIETOA?

      Vuosisata kuluu. Enää ei tyydytä väittämään, että voi olla, että Jeesus ei tule silloin kun Hän tulee vaan edellisessä Ristin Voitossa oli artikkeli kuin Jeesus ei tule silloin kun Hän tulee! Vuosi 1914 oli vain Jehovan todistajien oppi, väitti helluntailaisten opettaja artikkelissaan. Luopumuksen huippu tai vähintäänkin kirjoittamista vailla parempaa tietoa.

      Harri Veijonen, Seurakunnan Tiedotuskeskus, Kirkkoihin kuulumattomat

    • mennä!

      Jeesuksen toinen tuleminen noin pitkälle???

    • SamiA

      ”Onhan uuden valtion syntyminen iso juttu, mutta eikö se ole juutalaisvaltio; ei kristitty valtio?

      Evankeliumi annettiin juutalaisille, mutta juutalaisten sydämet paatuivat, ja he hylkäsivät evankeliumin. Sen jälkeen evankeliumi karkasi pakanoille, ja syntyi pakanaseurakunta, jonka täysiluku odottaa sisääntuloa. Kun luku tulee täyteen, evankeliumi palaa takaisin juutalaisten luokse eli Israeliin.

      Vuosi 2028 on Raamatullinen sen takia, koska juutalaisvaltion perustamisesta on silloin kulunut 80 vuotta, joka on Raamatun mukaan viimeinen mahdollinen sukupolven ikä. Sitä ennen Jeesus tulee fyysisesti takaisin maan päälle, mutta sitä ennen on seitsemän vuotta vihan- ja ahdistuksen aikaa eli tempaus tapahtuu seitsemän vuotta ennen Jeesuksen toista tulemusta.

      • tuhat ja yksi

        "Vuosi 2028 on Raamatullinen sen takia, koska juutalaisvaltion perustamisesta on silloin kulunut 80 vuotta, joka on Raamatun mukaan viimeinen mahdollinen sukupolven ikä. Sitä ennen Jeesus tulee fyysisesti takaisin maan päälle, mutta sitä ennen on seitsemän vuotta vihan- ja ahdistuksen aikaa eli tempaus tapahtuu seitsemän vuotta ennen Jeesuksen toista tulemusta."

        Sinun kanssasiko pitää odotella vuoteen 2028 no odotellaan sekin harha jos elinpäiviä piisaa!

        Sitten myönnät ja varmasti erehtyneesi ?
        (Vai vain tulkintako petti?)

        Kerrottakoon selvyyden vuoksi tuo seitsemän vuotta on otettu siitä, Dan.9:27. jakeesta! ( Harhaa sieltä on ennustuksiin otettu sen jo sanon ennen vuotta 2028.)

        Jossa kerrotaa ; Antiokhos neljäs Epifanes teki liiton raskaaksi juutalaisille 7 vuodeksi ja n, 3,5 vuotta Mooseksen lain mukaiset uhritoimitukset olivat kiellettyä.

        Temppelin ylimmällä kohtaa körötteli ZEUS JUMALAN patsas aina siihen saakka ,kun Syyrian kuninkaan joukot kärsivät tappion Emmauksessa ja niihin aikoihin myös tuon iljettävän Jumalanpalvelusmenon tuoja Antiokus kuoli.

        Juutalaiset muistavat Hanukka juhlassaan tuota tapahtumaa ja Kristityt hoipertelevat väärin tulkitun jakeen lumoissa Jeesuksen paluuta odotellen.

        Kysymyksessä on jae Dan.9:27. ja sen tulkinta !

        Mitä mielestäsi tuo jae kertoo?


      • SamiA
        tuhat ja yksi kirjoitti:

        "Vuosi 2028 on Raamatullinen sen takia, koska juutalaisvaltion perustamisesta on silloin kulunut 80 vuotta, joka on Raamatun mukaan viimeinen mahdollinen sukupolven ikä. Sitä ennen Jeesus tulee fyysisesti takaisin maan päälle, mutta sitä ennen on seitsemän vuotta vihan- ja ahdistuksen aikaa eli tempaus tapahtuu seitsemän vuotta ennen Jeesuksen toista tulemusta."

        Sinun kanssasiko pitää odotella vuoteen 2028 no odotellaan sekin harha jos elinpäiviä piisaa!

        Sitten myönnät ja varmasti erehtyneesi ?
        (Vai vain tulkintako petti?)

        Kerrottakoon selvyyden vuoksi tuo seitsemän vuotta on otettu siitä, Dan.9:27. jakeesta! ( Harhaa sieltä on ennustuksiin otettu sen jo sanon ennen vuotta 2028.)

        Jossa kerrotaa ; Antiokhos neljäs Epifanes teki liiton raskaaksi juutalaisille 7 vuodeksi ja n, 3,5 vuotta Mooseksen lain mukaiset uhritoimitukset olivat kiellettyä.

        Temppelin ylimmällä kohtaa körötteli ZEUS JUMALAN patsas aina siihen saakka ,kun Syyrian kuninkaan joukot kärsivät tappion Emmauksessa ja niihin aikoihin myös tuon iljettävän Jumalanpalvelusmenon tuoja Antiokus kuoli.

        Juutalaiset muistavat Hanukka juhlassaan tuota tapahtumaa ja Kristityt hoipertelevat väärin tulkitun jakeen lumoissa Jeesuksen paluuta odotellen.

        Kysymyksessä on jae Dan.9:27. ja sen tulkinta !

        Mitä mielestäsi tuo jae kertoo?

        ”Sinun kanssasiko pitää odotella vuoteen 2028 no odotellaan sekin harha jos elinpäiviä piisaa!”

        Ottaako sinua pataan, jos joku odottaa Jumalalta jotain hyvää?
        Sinun Raamatun tulkintasi ovat rikkinäisen miehen tulkintoja.
        Erityisen lohdutonta on, koska et odota Jumalalta mitään.
        Kuolemaa näytät kuitenkin odottavan.

        Vaikutta siltä, että Raamattu ja elämäsi ovat jo toteutuneita asioita ja että et enää odota mitään, pitääkö paikkansa?


      • tuhat ja yksi
        SamiA kirjoitti:

        ”Sinun kanssasiko pitää odotella vuoteen 2028 no odotellaan sekin harha jos elinpäiviä piisaa!”

        Ottaako sinua pataan, jos joku odottaa Jumalalta jotain hyvää?
        Sinun Raamatun tulkintasi ovat rikkinäisen miehen tulkintoja.
        Erityisen lohdutonta on, koska et odota Jumalalta mitään.
        Kuolemaa näytät kuitenkin odottavan.

        Vaikutta siltä, että Raamattu ja elämäsi ovat jo toteutuneita asioita ja että et enää odota mitään, pitääkö paikkansa?

        Mutta toivottavasti tuo tempauksen odottelu laantuu mahdottomuuksiinsa 2028 jälkeen,koska mikään Jumala ei lupaile sellaista tempausta niin ei sitä myöskään tule.
        Kun tänne on synnytty täytyytäältä kerran kuollakkin,et sille mitään voi uskon houreessakaan.
        Raamattua olen sen verran tutkinut,jotta keskivertaisuus ainakin täyttyy,todellakin monia asioita olen jo kokeillut elämässäni ja niihin ei todellakaan kannata palata tai ryhtyä niitä toistamaan,mutta sen minkä tiedän varmaksi sen kerron,- "Viikunapuu ennustus" on pötyä tyystin. Olipa se maustettu millaisilla valheilla tahansa.


    • Anonyymi

      Vuosi 2028 merkittävä?

      Laskelmalla
      1992 - 1917
      1993 - 1918
      jne., päädytään kohtaan
      2028 - 1953, ja ainakin tuolloin Stalin kuoli.

      Seuraava merkittävä:
      2036 - 1961 (auringon taikaneliö, Tsar Bomba räjäytettiin, "aurinko maan päällä", Apophis maahan?)

    • Anonyymi

      https://www.joukopiho.fi/

      13.12.2015

      Terry Bennettin näky 21 vuodesta

      Joulukuussa 2001 enkeli Gabriel näytti viiden päivän aikana Terry Bennettille, amerikkalaiselle profeetalliselle julistajalle, näkysarjan 21 vuoden aikavälistä alkaen vuodesta 2008 ja päättyen vuoden 2028 loppuun.

      Bennett näki, että nämä 21 vuotta oli jaettu seitsemän vuoden jaksoihin siten, että kullakin 7-vuotisjaksolla oli oma painopistealueensa, vaikka näyssä nähtyjä asioita tapahtuukin kaikkien jaksojen aikana.

      1. jakso 2008-2015 tuo taloudellisia vaikeuksia, lamaa ja taantumaa.

      2. jakso 2015-2022 tuo poliittisia kriisejä, sisällissotia ja kapinoita hallituksia vastaan.

      3. jakso 2022-2028 tuo muutoksia ja järkkymisiä uskonnon alueella.

      Olemme nyt vuoden 2015 loppupuolella ja tämä Bennettin v. 2001 näkemä näky on toteutunut ensimmäisen jakson taloudellisten vaikeuksien osalta samalla kun olemme jo nähneet myös poliittisia kriisejä ja muutoksia uskonnon alueella, lähinnä islamin voimakkaan leviämisen ja pakolaistulvien takia.

      Seuraavaksi eli vuosina 2015-2022 on odotettavissa suuria mullistuksia eri maiden hallinnoissa, sotia eri ihmisryhmien ja kansojen välillä, mutta myös ankaria yhteenottoja hallituksiin pettyneiden kansalaisten ja hallitusten välillä eli verisiä sisällissotia ja poliisivaltioiden kovia otteita.

      Lopuksi eli vuosina 2022-2028 tulee maailma näkemään uskonnollisia myllerryksiä, vääriä profeettoja ja heidän tekemiään ihmeitä, mikä johtaa yhden maailmanuskonnon syntymiseen.

      Kaikki nämä kolme vaihetta ovat alkuvalmistusta ja perustan laskemista tulevan maailmanjohtajan eli Antikristuksen esiintulolle.

      Ihmiset eivät sitä sokeudessaan ymmärrä, mutta kyseessä on Saatanaa palvelevien illuminaattien tietoinen suunnitelma, että he luovat tahallaan maailmaan kaikenlaisia ongelmia, sotia ja kaaosta, jotta ihmiset olisivat valmiita hyväksymään heidän tarjoamansa ratkaisun eli yhden johtajan, yhden maailmanhallituksen ja yhden uskonnon.

      Ihmiset näkevät vain ulospääsyn vaikeuksista, mutta he eivät käsitä, että juuri nämä auttajat aiheuttivat omilla toimillaan tahallisesti koko umpikujatilanteen noudattaessaan omaa ohjettaan ”Järjestystä kaaoksesta”.

      Tämä Uusi maailmanjärjestys tulee vain olemaan Jumalaa vastustava ja hyvin diktatuurinen, jossa on alistuttava maailmanjohtajan tahtoon, kumarrettava häntä tai hänen kuvaansa sekä otettava hänen merkkinsä henkilötunnukseksi ihon alle otsaan tai oikeaan käteen.

      Raamattu varoittaa meitä näin tekemästä. Bennettin näyn mukaan osa kansoista on Raamatun mainitsemia hyviä lammaskansoja, jotka eivät lähde Antikristuksen valtajärjestelmään mukaan, vaan pysyvät siitä erosta.

      Uskon, että näin on. Antikristus saa valtansa alle suurimman osan maailman kansoista, mutta ei kaikkia.

      Toivon, rukoilen ja toimin sen hyväksi, että Suomi olisi niiden valtioiden joukossa, jotka eivät alistu Antikristuksen petoimperiumin hirmuvallan alle. Ensimmäinen tärkeä askel tähän suuntaan olisi Suomen ero Euroopan unionista ja paluu täyteen itsenäisyyteen.

      Uskon ja tiedän, että näin tapahtuu.

    • Anonyymi

      AJANKOHTA TARKENTUU

      Suomi 24 ryhmissä kiusataan kysymyksellä sano päivä ja hetki milloin Jeesus tulee. Sellainen kysymys on idioottimaista kun tiedetään, ettei yhtä päivämäärää ole mahdollista ihmisen tietää. Ei Isä yksin tietää sanan perusteella vaan Jeesuksen sanan, valvokaa siis, sillä ette tiedä päivää ettekä hetkeä (Mt 25:13).
      Kuitenkin olen tiennyt Jeesuksen tulemuksen ajan noin 40 vuotta. Aika tiedetään tapahtumana, joista olen kirjoittanut kolme kirjastakin: Tuleva Lähi-Idän rauhansopimus ja uskovien katoaminen (1986)(löytyy ilmaisena netissäkin), Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin (1995)(löytyy ilmaisena netissäkin) ja Palestiina maan päälle ja seurakunta yläilmoihin (2019).

      Eräs vouhottaa Suomi 24:ssä Veijosen TÖRKEÄNÄ erehdyksenä, kun ennustin Kalliomoskeijan tuhoa ajankohtaan 11. 9. 2021. Ennustus on törkeä palestiinalaisille, jotka vastustavat Kalliomoskeijan tuhoa uuden Juutalaistemppelin tuloksi. Ennustus itsessään ei ole edes huono vaan hyvä, jos ja kun Kalliomoskeija tuhoutuu ja Juutalaistemppeli tulee. Senkin tapahtuman ajankohdassa ymmärrys lisääntyy, ajankohta tarkentuu. Olen nyt puhunut kahtalaista mahdollisuutta: 11. 9. lähivuonna tai hieman myöhemmin kun Trump on palannut valtaan.

      Lienee virhe puhua 70. vuosiviikosta viimeisenä vuosiviikkona. Jeesuksen paluun laskelmat-kirjasessani (löytyy ilmaisena netissäkin) puhun viimeisestä vuosiviikosta. Lakelmissani 70. vuosiviikko oli viimeinen ennen valerauhan teon alkamista 1993. Laskin näet juutalaisten säädettyä asumista Jerusalemissa. Toivottavasti se laskelmani ei ole tarkalleen oikeassa, sillä silloin Messias olisi kuollut 38 jKr. ja tuhatvuotislaskelmalla Messiaan näkyvä paluu tulisi vasta 2038.

      Seurakunnan ylösoton aikaa olen siis ennustanut oikein jo 40 vuotta, mutta viikkoa milloin se tapahtuu ei ole ollut mahdollista tietää, vielä. Se tiedetään silloin kun sovitaan siitä milloin Lähi-Idän valerauhasopimus tehdään sisältäen Jerusalemin ja Palestiinan ja Antikristuksen mukana ollen.

      Viikkoa on odotettu mm. 1986, 2007 ja 2014,
      mutta turhaan kun valerauhasopimiseen ei vielä ollut ryhdytty. En ole kovin halukas vieläkään esittämään sen kriittisen viikon ajankohtaa.
      Toki olen puhunut mahdollisuuksista tammikuun loppu 2026 tai 2028.
      Ne ovat kuitenkin epävarmoja. Varmaa on, että ajankohta tarkentuu loppuun asti.

      Harri Veijonen http://veijonen.fi

    • Anonyymi

      https://www.pelastussanoma.fi/paivittaista-seurantaa/2024/06/16/mietteita-nain-pakanahelluntain-iltana/



      16.6.2024

      Mietteitä näin ”pakanahelluntain” iltana

      Olen aina ollut sitä mieltä, että me saamme nähdä ennen ylösottoa päivän, jona kaikki muuttuu. Siksi Paavali juuri sanoi, ettei se päivä yllätä meitä.

      Päivä, jona profetiat alkavat muuttua todeksi ja pilkkaajien naama vääntyy vaikean näköiseksi ja pelokkaaksi.

      Penseät ystävät ja sukulaiset alkavat kysellä meiltä, että kuinka tärkeää on se valvominen, jota sinä olet koko ajan tehnyt jne.

      Päivä, joka muuttaa kaiken. Sellaista päivää olen odottanut, vaan ei sitä ole vielä tullut. Kaikki hiljeni, kuten on aina joka kevään kynnyksellä tehnyt tähän saakka ja sitten aika on laukannut jälleen ohi kesän, syksyyn ja talveen ja uuteen kevääseen.

      Minulle toki kelpaa mikä päivä tahansa! Tärkeintä on, että pääsemme pois, vaikka se tapahtuisi kuinka yllättäen. Kaipuu Jeesuksen luo on niin valtavan suuri, että se voittaa kaiken pelon, jonka ihminen voi kokea maallisessa elämässä.

      Tänään illalla auringon laskiessa päättyi pakanaomerin laskenta ja nyt jäämme ihmettelemään.

      Toki laulujen laulunkin voi vielä ”saivarrella” kesän pituiseksi jaksoksi. Vai miten sinä tämän miellät:

      Laulujen laulu 2:10-13 Rakkaani lausuu ja sanoo minulle: ”Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule. Sillä katso, talvi on väistynyt, sateet ovat ohitse, ovat menneet menojaan. Kukkaset ovat puhjenneet maahan, laulun aika on tullut, ja metsäkyyhkysen ääni kuuluu maassamme. Viikunapuu tekee keväthedelmää, viiniköynnökset ovat kukassa ja tuoksuavat. Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule.

      Näetkö sinä tässä koko kesän pituisen jakson, vai vain kesän kynnyksen?

    • Anonyymi

      https://www.joukopiho.fi/

      17.11.2009

      Raimo Hynysen Raamatun profetian selitystä Jeesuksen tulemuksesta

      Havaitsin muutama vuosi sitten erään asian joka voi olla piilotettu
      profetia. Kyseessä on Daniel 12:11-12, joka alla.

      11. Ja siitä ajasta, jolloin jokapäiväinen uhri poistetaan ja hävityksen
      kauhistus asetetaan, on oleva tuhat kaksisataa yhdeksänkymmentä päivää.
      12. Autuas se, joka odottaa ja saavuttaa tuhat kolmesataa kolmekymmentä
      viisi päivää.

      Päivät voidaan ymmärtää Raamatun profetioissa vuosina. Kun lasketaan 1290
      vuotta siitä eteenpäin kun Babylonia hävitti 586 eKr. Jerusalemin
      temppelin, niin tullaan vuoteen 705, sillä vuotta 0 ei ole. Jerusalemissa
      valmistui ensimmäisen kerran vuonna 705 nykyisen kaltainen Al Aqsa -
      moskeija. Sen historiasta on mm. Wikipediassa
      http://en.wikipedia.org/wiki/Al-Aqsa_Mosque .
      Danielin profetiassa oleva odottaminen voidaan ymmärtää myös niin, että
      vuodesta 705 odotetaan 1335 vuotta. Tällöin on autuas se joka odottaa ja
      saavuttaa tämän ajan. Tämä tarkoittaa vuotta 2040.

      Mikäli profetia tarkoittaa tätä, niin Jeesus on tullut takaisin vuoden 2040
      loppuun mennessä. Tekstin mukaan se voi tapahtua myös aiemmin mutta
      viimeistään silloin.

      Tämä profetia on monen muun Jeesuksen takaisintuloa ennakoivan profetian
      kanssa samassa linjassa. Kaksi muuta tärkeää ovat Jeesuksen itsensä
      sanomat.

      1. Viikunapuu, Luukas 21

      Jeesus puhuu viikunapuun puhkeamista lehteen. Monet ymmärtävät sen Israelin
      valtion uudelleenperustamisena 1948. Jeesuksen profetia voidaan ymmärtää,
      että on ihmisiä jotka ovat nähneet Israelin itsenäistymisen ja he näkevät
      myös Jeesuksen takaisintulon. Voidaan arvioida, että tämä profetia on
      voimassa noin 100 vuotta eli vuoteen 2048 saakka.

      2. Jeesus myös profetoi, että nousee kolmantena päivänä ylös, Luuk. 18

      33. "ja ruoskittuaan he tappavat hänet, ja kolmantena päivänä hän nousee
      ylös.
      34. Mutta he eivät ymmärtäneet tästä mitään, ja tämä puhe oli heiltä niin
      salattu, etteivät he käsittäneet, mitä sanottiin."

      Tämä on mielenkiintoinen kohta, sillä Raamattu sanoo sen olevan salattu.
      Jeesus sanoo toisessa kohdassa, Matteus 12:40, olevansa haudassa kolme päivää
      ja kolme yötä, mutta tämä kohta ei ole salattu.

      "Sillä niinkuin Joonas oli meripedon vatsassa kolme päivää ja kolme yötä,
      niin on myös Ihmisen Poika oleva maan povessa kolme päivää ja kolme yötä."

      Lisäksi Jeesus sanoo nousevansa kolmen päivän perästä, Mark. 9:31. Tämäkään
      kohta ei ole salattu, joskin kerrotaan etteivät opetuslapset käsittäneet
      puhetta.

      Sillä hän opetti opetuslapsiaan ja sanoi heille: "Ihmisen Poika annetaan
      ihmisten käsiin, ja he tappavat hänet; ja kun hän on tapettu, nousee hän
      kolmen päivän perästä ylös."

      Kuten edellä todettiin, niin Luukas 18 on salattu ja se on osittain
      toisenlainen kuin muut Jeesuksen profetiat omasta ylösnousemisestaan.
      Muissa on selvästi sanottu kuluvan kolme päivää ennen kuin Jeesus nousee
      kuolleista. Jeesuksen profetia Luukas 18 kohdassa voidaan myös käsittää,
      että Hän tulee takaisin vasta 2000 vuoden kuluttua kuolemastaan
      Jerusalemissa vuonna 30. Herralle yksi päivä voi olla kuin tuhat vuotta,
      jolloin Jeesuksen takaisintulo voisi olla vuoden 2030 jälkeen milloin vain.

      Edellä esitetyt kolme profetiantulkintaa ovat voimassa vuosien 2030 - 2040

    • Anonyymi

      Tuo viikunapuun kukkiminen tarkoittaa kai sitä että evankeliumi otetaan vastaan Israelissa. Ilmeisesti sitten kaikki on evankeliointi ja sitten tulee se monien odottama loppu. Lähi-itään on luultavasti tulossa suuri herätys.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe