Maailmanloppu 2029-2033

joh. 14:6

Tällöin tulee kuluneeksi 2000 vuotta Jeesus Kristuksen kuolemasta. Todisteet ennakoivat Lopunaikoja. Gog (Hamas) ja Magog (antisemitistit) käyvät Israelin kimppuun. Luonnonkatastrofit yltyvät hurjemmiksi kaiken aikaa. Homot, eunukit, rahanpalvojat, epäjumalain ja Saatanan palvelijat, ateistit ja väärät paimenet johtavat kansaa harhaan. Tosiuskovia vainotaan kaikkialla.

Vielä on kuitenkin aikaa myös Sinulla. Mutta muista, että vain Herran Armosta voit pelastua. Avatkaa siis sydämenne ja ottakaa vastaan Kristus ja Hänen rakkautensa. Tule Sinäkin Uskoon ja vältä Helvetin tulijärvi.

"Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan pääse Isän luo muuten kuin minun kauttani."

21

1781

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Profeetta vieraalta maalta

      Jeesus noutaa omansa pois tästä pahasta maailmasta tammikuun 2011 loppuun mennessä.

    • tällä kertaa

      tulee ja tuleekos ihan lentokoneella??
      Voi sinua yksinkertaista harhaanjohdettua!!

      • Elää täyttä elämää

        Maailmanlopun ennustajat on ennustaneet monta muutakin onnettomuutta, esim tsunamit,terroristi-iskut sillon 2001 vuonna tai joskus. Myös maanjäristyksiä ja nykyinen Gazan alueella olevan ydinsodan. Jos ne nyt oiskin mielellään väärässä, koska ennustus on todella tarkkaa ja en itse oikein tasan tarkkaan tiedä et mikä se maailmanloppu sitten on? Onko se sellainen, että koko maapallolle ei jää yhtäkään ihmistä vai joitakin jää eloon? Vai että tuleeko vain räjähdys ja kaikki kuolee? En jaksa edes aatella tuollaista, koska se on aivan turhaa vielä. Sitten näkkee mitä tapahtuu 21.12.2012, miten tuo päivämääräki on muka niin samantapainen vuoden kanssa. Hohhoijakkaa, toivottavasti osuivat väärään! Ei ole oikein etes julkaista maailmanlopun ennustuksen päivää, höpönlöpöä sanon minä!!


      • hekemoi
        Elää täyttä elämää kirjoitti:

        Maailmanlopun ennustajat on ennustaneet monta muutakin onnettomuutta, esim tsunamit,terroristi-iskut sillon 2001 vuonna tai joskus. Myös maanjäristyksiä ja nykyinen Gazan alueella olevan ydinsodan. Jos ne nyt oiskin mielellään väärässä, koska ennustus on todella tarkkaa ja en itse oikein tasan tarkkaan tiedä et mikä se maailmanloppu sitten on? Onko se sellainen, että koko maapallolle ei jää yhtäkään ihmistä vai joitakin jää eloon? Vai että tuleeko vain räjähdys ja kaikki kuolee? En jaksa edes aatella tuollaista, koska se on aivan turhaa vielä. Sitten näkkee mitä tapahtuu 21.12.2012, miten tuo päivämääräki on muka niin samantapainen vuoden kanssa. Hohhoijakkaa, toivottavasti osuivat väärään! Ei ole oikein etes julkaista maailmanlopun ennustuksen päivää, höpönlöpöä sanon minä!!

        Ei Gazassa mitään ydinsotaa ole, ne käyttävät pelkkiä ohjuksia ilman ydinkärkiä. Ja hamasin pommit on sidottu ilmapalloihi jotka pamahtaa Israelin päällä ja pommi putoo...:)


    • buudelinskis

      Joo ja muutama sata jeesusta istuu tällä hetkellä suljetuilla ympäri mualimaa, että ootellaan vaan ku heijän kuolemasta tulloo kaks tuhat vuotta nii siinä vaiheessa räjähtääpi koko universuumi!

    • koska 2012 on

      jo varattu maailmanlopulle. Vai onko se taas kerran peruttu?

    • laskelmista

      Onko tuossa maailmanloppulaskelmassa otettu huomioon se, että nykyisen ajanlaskun alku on väärä.

      Jeesuksen syntymäajassa on ainakin 6 vuoden virhe. Raamatussa mainittu kuningas Herodes oli Rooman virkaanasettama ja kuoli 4 vuotta ennen nykyisen ajanlaskun alkua.

    • näin ollen

      nooh... onhan se siistii jos omana elinaikana kokee kaikki maholliset mullistukset, teknologia kehittyy ja Jeesus tulee hakee meitsin. ihanaa :)

    • 2012

      Kyl sie oot myöhäs, se on 2012 vuonna.
      Vapaa-ajattelun spirritismit on sen ennustaneet.

      • bullshit

        Nostradamuskin ennusteli vielä 3000-luvun lopulle asti.


      • lähellä!
        bullshit kirjoitti:

        Nostradamuskin ennusteli vielä 3000-luvun lopulle asti.

        Kun nämä lopun ajan merkit alkavat tapahtua niin Jeesuksen tulemus on lähellä. Jeesus voi näin ollen tulla ennen kaikkein pahimpia katastrofeja. Mitään tarkkoja päivämääriä ei voi sanoa mutta raamattu kehottaa katsomaan että kun nämä alkavat tapahtua (Israelin itsenäistyminen ym merkit) teidän vapautuksenne päivä on lähellä.

        Ihmiset tulevat vaan koko ajan ilkeämmiksi. Jumala ei katsele loputtomasti maailman sortoa se on ihan selvä asia. Antakaa pelastaa itsenne tästä nurjasta sukupolvesta sanoo raamattu.


    • se on jo varmaa

      Joo lui jostain lehdestä että on aivan varmaa että maailmanloppu tulee 21.12.2012. Se on tosi asia ja se todella pelottaa meikäläistä.

      • Tosi varma

        Ihan varmaan tulee....mutta jos se tuleekin 21.12.2112???? Mitäs sitten, kuinkas sitten suu pannaan?


      • htth

        enää lainoja lyhentelemään :=),


    • Milläpä

      Hamas käy Israelin kimppuun? Lähinnä lingoilla ja ihan heittelemällä kiviä käsivoimin. Pelkurit taas tappavat paljon viattomia ihmisiä. Ja ihan hyvää hyvyyttään -hehän eivät ole terroristeja.

    • Anonyymi

      Jeesus muisti suomalaisia, kun salli Leijonien voittaa ekan olympiakullan jääkiekossa.

    • Anonyymi

      Joo tulee kuluneeks 2000 vuotta Jeesuksen kuolemasta. Aina tota hoetaan.
      Eräs viittaus pääsiäisateriaan Jeesuksen kanssa "yläkerrassa" on joko se, kun pluto on nyt pian viimeistä kertaa vesimiehen tähdistön suunnassa, tai sitten kun tämä kalojen aikakausi päättyy, ja alkaa vesimiehn aikakausi eli n. v. 2150-60 paikkeilla.

    • Anonyymi

      Isä ja Jeesus ilmesty 2008 jolloin Suomen kohtalo sinetöitiin. He vaativat Pohjalaisia tunnustamaan avoimesti eli ripittämään pahat tekonsa. Niin ei käynyt vaan nuo alkoivat pilkata Jehovaa. Jehova sanoi nyt on Suomen osana 10 Egyptin vitsauksen kaltaista vitsausta.

      Ellei syntejä tunnusteta 31.08.2008 mennessä niin vuoden 2009 alusta alkaen Suomen kansa ja kotieläimet annetaan SAATANAN käsiin. Niin tapahtuikin kun rippiä ei kuulunut.

      Mitä Pohjalaiset tekivät 1998-2000 sekä 2003 keväällä olisi ilmeisesti pitänyt tunnustaa avoimesti. Jehova-Nissi kerubi ilmoitti jo 2003 kesällä että ei voi enää antaa anteeksi Suomea kohtaa kadotus.

      Mutta Jehova itse pyörsi tuon ja sanoi 200 vuotta sellaista ahdingoa jossa ainoa rukous kuin hoettava mantra on : PÄÄSTÄ MEIDÄT PAHASTA!

      Joka tapauksessa Suomen loppu alkoi 2009 ellei Jehova anna tuon lievennyksen käydä toteen.

      • Anonyymi

        Mitä sitten 1998 tapahtui saattoi olla ehkä etninen puhdistus natsimielisten toimesta?
        Ainakin itse kun matkustin jossakin Lappeenrannassa päin erään urheilukentän alle haudattuna aistin tumman miehen Hengen joka puhui sellaista että etninen puhdistus on tapahtunut. Vielä kun istuin vajassa tuolla urheilukentällä ja laitoin kynttilän palamaan niin tuo Henki saattoi takkini hihan syttymään kynttilästä tuleen.

        Myös 2003 keväällä näin näkyjä että oli tehtaissa kaasutettu hengiltä työväestöä. En tiedä näistä näyistä pitikö ne paikkansa vai ei. Joka tapauksessa epäilen jonkinlaisen vallankaappauksen tapahtuneen 2003 koska menetin silloin yhteyden työvoimatoimistoon henkisesti ja sen virkailijoiden Hengen tilalla olikin yhtä'äkkiä kiinalaisten oloisia henkiä.

        Voi olla että näin vain näkyjä. Tai sitten todella tapahtui vallankaappaus tuolloin.


    • Anonyymi

      Kaikesta päätellen arvelisin tapahtumien kulun menevän suunnilleen näin:

      Uskovien kristittyjen ylöstempaus 2023. Saamme kirkastetun ruumiin. Käymme läpi Kristuksen tuomioistuimen. Jos olemme tehneet jotain Jeesuksen kunniaksi, saamme palkkioita, jos olemme eläneet itsekkäästi, jäämme palkkioita vaille. Palkkiot heitämme Jeesuksen jalkojen juureen kiitollisuuden osoituksena. Kaikki kunnia pelastumisestamme kuuluu Jeesukselle. Hän pelasti meidät teoistamme huolimatta. Vietämme häitä taivaassa seitsemän vuotta.

      Tänne jääneille antikristuksen hallituskausi, hirveät 7 vuotta.
      Jeesus tulee takaisin maan päälle näkyvästi, kuninkaana, me seuraamme häntä ratsujoukkona. Jeesus tuhoaa antikristuksen, väärän profeetan ja muut vihollisensa ja asettuu hallitsemaan Jerusalemiin tuhanneksi vuodeksi. Meille hän antaa vastuutehtäviä hallinnossaan sen mukaan, miten palvelimme häntä uskossa ollessamme, maallisessa ruumiissamme.

      Viimeinen tuomio. Kirkon ajan uskovat ovat mukana päättämässä tuomiosta, luulen. Helvetissä viruneet nostetaan puolustamaan itseään, he myöntävät, että tuomio on oikeudenmukainen, kun Jumala heittää heidät tuliseen järveen.

      Jumala luo uuden taivaan ja uuden maan, jossa synti ei enää asu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe