KARVAINEN ALAPÄÄ KIIHOTTAA

mies

Olen mies, enkä pysty kiihottumaan jos naisella on pelkästään paljas reikä vatsan alapuolella.

Naisen alapään karvat on se ainoa kiihottava asia.
Kaikki normaalit suomalaiset miehet pitää (onneksi) karvaisesta alapäästä, eikä mistään prostituoitujen paljaasta reiästä.


Ajattelin vaan kertoa.

24

7789

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minustakin

      Naisen alapään karvotus on täysin luonnollinen asia .
      Eihän naiset koskaan alunperin ole karvattomia !
      Ainoa missä hyväksyn karvattomuuden on lähinnä sairauden lääkityksestä johtuvana tai periytyvänä.

    • Komea ja kokenut

      Minkähän avaruusolion kanssa olet sängyssä ollut jos "pelkkä reikä vatsan alapuolella". Pillu sisältää ulkoisesti paljon muutakin kuin sen reijän. Ja siksi se juuri kaunis posliinina onkin. Makuja on tietty monia. Huorissa kun ei ole ollut tarvetta käydä niin heidän posliineista en tiedä.Minun vaimollani on erittäin kaunis posliiniksi ajeltu alapää. Myös itse saan ajella sitä välillä josta vaimoni nauttii suunnattomasti. Sen kun osaa oikein, ei jää näppylöitä ja pillu jos jokin on paikka jota on mukava hoitaa, siistiä jne. Jos pillu on ruma niin silloin se kannattaakin jättää karvojen peittoon...

      • kitty

        Oikein sanottu, että karvat saa ruman pillun ympärille jäädäkin, on esteettisempää. Miksi ne sinne yleensä kasvaa jos ne pitää ajella pois vahalla ja höylällä? Karvankasvuni on muutenkin vauhdikasta, sais ajella kuten miehet partaa-päivittäin.


    • niin minuakin

      olen täysin samaa mieltä kanssasi että karvainen alapää. minusta se on kaunista ja naisellista olen nähnyt netistä kuvia ja yhteis höyrysaunassa joissa on naisia alasti jotkut olivat posliinia ja joillakin oli hieman mutta vähän karvoitusta huomaa siitäkin että on ajeltu minusta luonnollinen karvoitus on todellakin kaunista onko naisten karvotus kuolemassa sukupuuttoon kun monet ajelevat posliiniksi uimaasua varten yms. on vain harvoilla joilla nuorella ja vanhemmalla naisella on luonnollinen karvotus

    • Puristi

      "Kaikki normaalit suomalaiset miehet pitää (onneksi) karvaisesta alapäästä, eikä mistään prostituoitujen paljaasta reiästä."

      Jos olet mies, miten sinulle olisi onni, että kaikki muutkin miehet pitäisivät naisen karvaisesta alapäästä? Taidatkin itse olla se karvainen nainen.

      • super-sonni

        niimpä,joko kirjoittaja on karvainen nainen tai mies joka omistaa naisen jolla on super-ruma pillu.


      • ÄXx

        Normaali ihminen ei tarvitse kovin erikoista lukutaitoa ymmärtääkseen, että ekan viestin kirjoittaja tarkoitti seuraavaa:

        Jos suomalaiset miehet tykkäisivätkin luonnottoman paljaasta pimpsasta niin sitten suurella osalla naisista olisi se paljas pimpsa. Ja satunnainen matkailija kohtaisi retkillään enemmän ikäviä yllätyksiä kuin kauniita ja luonnollisen karvaisia pilluja.

        Voisitko sinäkin lukea viestin ensin ajatuksen kanssa ennen kuin tänne kirjoittelet.


      • Puristi
        ÄXx kirjoitti:

        Normaali ihminen ei tarvitse kovin erikoista lukutaitoa ymmärtääkseen, että ekan viestin kirjoittaja tarkoitti seuraavaa:

        Jos suomalaiset miehet tykkäisivätkin luonnottoman paljaasta pimpsasta niin sitten suurella osalla naisista olisi se paljas pimpsa. Ja satunnainen matkailija kohtaisi retkillään enemmän ikäviä yllätyksiä kuin kauniita ja luonnollisen karvaisia pilluja.

        Voisitko sinäkin lukea viestin ensin ajatuksen kanssa ennen kuin tänne kirjoittelet.

        Hyvä, että kaltaisesi sananselittäjät löytävät tiensä näillekin palstoille, niin voivat huonompilukutaitoisetkin päästä perille sanan oikeasta tarkoituksesta.

        Kun näyt kuuluvan "miehen" kanssa samaan posliininkammoksujien veljes(sisarus-?)kuntaan, niin kerronpa teille kahdelle ja muillekin samoin uskoville pari tosiasiaa:

        1) Suomalaiset (ja muunkinmaalaiset) miehet p i t ä v ä t "luonnottoman paljaasta pimpsasta". Ostapa mikä tahansa miestenlehti tai käy vaikka netin aikuisviihdesivuilla, niin huomaat, että lähes 100 % naismalleista ovat posliineja. Miksiköhän? Miksiköhän niitä "kauniita ja luonnollisia karvaisia pilluja" ei lehdistä tai netistä etsimälläkään tahdo löytyä, vaikka teidän mukaanne kaikki normaalit miehet niistä tykkäävät? Vastaan: siksi, että miesten valtaenemmistö niin maailmalla kuin Suomessakin pitää posliinista enemmän kuin karvapehkosta.

        2) Se, että naisten enemmistö ainakaan täällä Pohjan perukoilla ei vielä taida olla posliineja, ei ole mikään todiste sen puolesta, että miehet (miesten enemmistö) eivät pitäisi posliinista. Naisilla on omat syynsä karvojen säilyttämiseen, eivätkä he valinnoissaan lähde pelkästään miesten mielihalujen tyydyttämisestä.


    • Wesku

      Voit olla ylpeä sillä olet POIKKEUS isolla P:llä! Sillä lähes jokaista miestä kiihottaa posliini tai puolposliini. Itsekkin rakastan ajeltuja pimppoja.

      • Pooka

        EN voi tajuta mikä siinä karva kasassa kiihottaa?? Tyttöystävälläni oli pehko... Mainitsin hänelle että suuseksi voisi olla mukavampaa minulle jos hän "siistisi". Aluksi hän loukkaantui, mutta kun selittelin että olisiko hänellä mukavaa jos saisi minun karvojani suuhun... Ja tätä päätöstä hän ei ole katunut ;)

        Vejjarinikin tykkää enemmän :P Ennen veitikka lopahti täysin kun annoin suuseksiä ja nyt pysyy kovana koko ajan :)


    • Vihtori

      on karvat!

    • Nainen eikä tyttö enää

      Ymmärrän kyllä ajellun alapään käytännölliset puolet, mutta sitä en ymmärrä miksi täysin paljas, kehittymättömän lapsen sukupuolielimen näköinen pimppa kiihottaa. Itseäni ällöttää ajatus siitä, että näyttäisin 10-vuotiaalta ja poikaystävääni kiihottaisi se kovasti (vaikka varmaan kiihottaakin, jos tilastoja ajattelee). Mielelläni trimmaan ja siistin, mutta posliiniksi ei ikinä. Olen puhunut.

      • jnkjjkhkhjk

        Vai että luulet näyttäväsi 10-vuotiaalta, jos ajat posliiniksi! Kyllä aikuisen naisen pillu on taatusti erilainen jopa ilman karvojakin, tai sitten en ole koskaan pillua nähnytkään.


    • Petse

      Jaa, joku täällä kirjoitti, että mela lepsahtaa, kun "joutuu" nuolemaan karvaista pillua. Voi, voi. Nythän on tainnut aika pitkään olla pornoteollisuudessa trendinä karvattomuus. Kyllähän ne elimet sitten kuvissa ja filmillä paremmin erottuukin, kun ei ole karvoja peittämässä. Mutta onkohan tässä käymässä niin, että kun kundit kattelee tarpeeksi näitä "opetusfilmejä", niin ne ei osaa enää suhtautua mitenkään sellaiseen luonnolliseen alapään karvoitukseen; rupeaa siinä sitten näitä reppanoita vallan naurattamaan ja hitto vie potenssikin häipymään, kun karvainen pillu sattuu kohdalle. Täytyy kyllä olla melko rajoittunut, jos seksihalut on pelkästään pillun karvoituksesta kiinni.

      • toinen mies

        kyllä "sen"pitää karvanen ollakkin.Yäk poslareita
        ei nappaa meikäläistä.Mutta kunnon tuuhea tuhero se on nannaa ja ei se nuolemista haittaa sillä en nuole muutenkaan sitä. muuta kun sormella koitan ja kanki sisään...yäk nuolemisia tiijä minkä taudin saa...


      • kauko

        Petse,puhut asiaa!
        Minuakin ottaa pannuun tämä nykyinen paljaaksi ajelemisen vimma!.Aikuiselle naiselle kuuluu karvoitus pilluun ja pyllyyn.
        Muistaakohan kukaan kun nuorukaisena sai pujotettua kätensä tytön pöksyihin ja tunsi ensin sormissaan tytön pehmoisen karvoituksen,ja karvojen keskellä sormet pujahtivat sitten liukkaaseen ja läpimään rakoon!.

        Häpykarvat ovat kauniit ja osa naisellisuutta.Olisi kiva jos Suomessa julkaistaisiin miestenlehteä jossa kaikilla malleilla olisi luonnollinen karvoitus pillussaan,niinkuin se on tarkoitettukin!.
        Lehdet ovat pullollaan pelkkiä karvattomia naisia,se on tylsää!.


    • Ossi-Homo

      Viddu en bylsi posliinia!

    • Anonyymi

      Oikein ajateltu veli brother. Karvaton pillu ja persvako suhtaautuvat täysluomualapäähän samalla lailla ku millinsänkitukka puolimetriseen hiuspehkoon. Saa sitä mujalahi olla, minne sitä nyt luontojaan puskee: kainaloihin, pakaroihin, reisiin sääriin, jalkapöytiin, varpaisiin vatsaan, nivusiin, käsvarsiin, joskus nänniin ja leukaan/huuliinki jokunen. Sokerivahaus ja epilaattorit on pahalaisen keksintö

    • Anonyymi

      Kyllä naisella kuuluu olla täysin ajelematon, luonnollinen häpykarvoitus! Se kiihottaa erittäin paljon!

      • Anonyymi

        kyllä, navasta häntäluuhun karvaa, jos luonto on sellaiset avut suonut, muttamieluiten sittenkin ilman hirsutismia, koska se on sairaus joka voi tehä naisesti miesmäisen, mahon tai sairastelevaisen


    • Anonyymi

      Kunnon karvainen haarojenväli naisella on kaunis ja luonnollinen. On erityisen seksikästä, jos karvoitus tulee vielä bikinirajasta ulos, niin avot!

    • Anonyymi

      Haittaako jos karvat haisee kuselle, hiivalle ja bakteerivaginoosille?

    • Anonyymi

      Allekirjoitan kaiken minkä sanoit.

      Kunnon häpykarvoitus saa pillun näyttämään kutkuttavan tuhmalta ja saa aikaan senkin että pillun tietty aivan upea "roisius" muodostaa seisauttavan vastakohdan naisen muuten niin siloihoiselle olemukselle.

      Kuitenkin on mielestäni hyvin lyhytkatseinen se tapa jolla tietyt tahot epäilevät posliinia symppaavia pedofilisten taipumusten omaamisesta. Samalla logiikalla voisi väittää että naiset, jotka tuntevat enemmän vetoa partansa ajaneisiin miehiin kuin parrallisiin, "ilmeisesti tuntevat jotain ihme vetoa pikkupoikiin".

      Kyse on todellisuudessa vain ja ainoastaan kahdesta asiasta: 1) henkilökohtaisista makumieltymyksistä; ja 2) jatkuvissa sykleissä elävistä muoti-ilmiöistä, jotka jossa määrin voivat vaikuttaa useiden ihmisten henkilökohtaisiin makumieltymyksiin.

    • Anonyymi

      En ajele. Antaa kaikkien karvojen kasvaa vaan.

    Ketjusta on poistettu 21 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe