Nelonen pilaa elokuvat

Elokuvien ystävä

En ole varmaan ainut jonka Nelonen on saanut ärsyyntymään laittamalla mainoksia ohjelmista elokuvien päälle. Tähän käytäntöön ei ole minkäänlaista perusteltua syytä, koska katsojat voivat tarkistaa ohjelmatarjonnan digiboksin ohjelma-oppaasta, tekstitelevisiosta, internetistä tai lehdistä. Toivottavasti mainosten pakkosyöttö loppuu mahdollisimman pian. Jos olet samaa mieltä, laita palautetta Neloselle:
http://www.nelonen.fi/palaute/

8

1034

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mainossotkuilla

      Ja elokuvat ei ole ainoita kärsijöitä. Se taisi olla juurikin Nelonen, joka pilaa oikeastaan kaikki muutkin ohjelmat runnomalla ohjelman loppuosan päälle kaiken maailman "seuraavaksi" -mainoksia niin, että varsinainen ohjelma jää pyörimään pikkuruutuun kuvan yläreunaan.

      Tällainen toiminta on mielestäni typerää ja ohjelmien tekijöitä kohtaan loukkaavaa, sillä tällaisella toiminnalla saatetaan pilata ohjelman loppuhetkien katsominen, jos esim. lopputekstien alla tapahtuu vielä jotain. Ja ei ne lopputekstit ohjelman lopussa huvikseen ole, kyllä ne on tarkoitettu näytettäväksi. Eikö kymmenien ihmisten tuotantotiimi ansaitse edes sen verran tunnustusta, että lopputekstit näytettäisiin lukukelpoisen kokoisina?

    • tekee .........

      Samaa tekee myös maikkari... ja palautetta on jo pitkään lähetetty, mutta ei se mitään auta.
      Olisipa jossain sellainen henkilö, joka kertoisi perustelut tälle typerälle menettelylle... ja ylettömälle ohjelmien puffaamiselle.

    • mitä välii, kun

      Niit mainoksii on muutenkin sinne ohjelman katkoihin laitettu, joten mitä hiton välii on, jos pikkasen tekstii on leffan päällä. Leffa on pilalla, jos siihen tehdään TAUKO tai ajatteles sitä helvetin kanavalogoo, joka on nyky kanavilla kaikissa... itke siitäkin, niin helpottaa.

    • Markkinataloutta

      Testailevat ja lisäävät vähitellen jos kukaan ei puutu.
      Puuttumisella tarkoitetaan siis viranomaista, katsojista ei olla niin kiinnostuttu.
      Subilla on ollut jo mainoksia kesken elokuvankin.
      Maksakaa vaan TV lupa kiltisti. Lupahan on vastaanottimesta. Kukaan ei ole väittänytkään että kunnolla ohjelmia pitäisi näyttää.
      Menkää elokuviin rentoutumaan.

    • fffellini

      Nelosen elokuvat ovat enimmäkseen sitä tasoa, että ne vain paranevat siitä, jos päälle laitetaan kaikenlaista hauskaa mainosta.

      Se on sitten eri asia, jos johonkin Bergmanin tai Fellinin mestariteokseen liimaillaan mainoksia päälle. Mutta milloinkas tuon tasoisia elokuvia olisi nelosella nähty?

      • ei ole

        liiemmälti nähty kyseisten mestareiden tuotantoa. Itse olen sitä mieltä että jos elokuva on kyllin huono jommpi kumpi kyseessäolevista herroista on jotenkin päässyt vaikuttamaan lopputulokseen.


    • pilaa noin

      Jim tekee noin ja on kai alusta asti tehnyt, Maikkari on alkanut kans tehdä tuota, Sub puolestaan väläyttelee kesken leffan tai sarjan mainoksia tulevista uusista ohjelmista.

      Canal kai tuota on harrastanut pisimpään. Ennen ne laittoi lopputekstien päälle ne seuraavaksi kanavallamme-mainoksensa, nyt niitä laitetaan jo itse leffankin päälle.

      Ikävä kyllä myös KinoTV ja Discovery ovat alkaneet tehdä tuota että laitetaan joko kuvan päälle "Seuraavaksi: mmmmmm" kuten tekee Discovery, tai sitten kutistetaan lopputekstit pieneksi niin ettei saa mitään selvää ja siihen muuhun osaan tulee kaikkea tietoa tulevasta...näin tekevät sekä Discovery että KinoTV.

      Yleinen suuntaus. Ja todella ikävä sellainen.

      Ja sille yhdelle joka sanoi "mitä väliä" ja että "itkekää siitäkin" ym. blaa blaa...mitähän jos ite menisit pois täältä, toisia tuo asia harmittaa vaikka ei sua mut ei sun tarvi toisille siitä vittuilla!

    • Tosi ärsyttävää tuo mainosten tunkeminen joka väliin.. Mua häirii eniten se et ku niit tungetaan jo jonkun hyvän elokuvan päälle sinne johonkin yläkulmaan muka kätevästi.. Monesti oon jo "häiriintyny" ku on keskittyny elluun ja yht'äkkiä on putkahtanu jättikokoinen mainosplakatti melkein keskelle ruutua..
      En tiä oletteko te muut huomannu mut mun mielest ne ohjelma- yms mainokset on kasvattanu jossain välissä kokoaan kokoajan koreammiks.. Aluks ne oli "siististi" ja lähes huomaamattomasti siel yläkulmas, mut nykyään ne on värikkäitä ja "hienoja"..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      107
      7714
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2852
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2432
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      119
      2155
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1819
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1583
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1436
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1434
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1397
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1359
    Aihe