Uusin jakso todella outo

huomasitteko_saman?

Uusin jakso oli todella poikkeava vanhoista. Kameran kuvakulmat oli jotenkin todella outoja ja muutenkin outo meno. Mitä mieltä olette itse / huomasitteko saman?

11

1505

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tamitsu

      Kotikadun katsojaluvut putoavat varmasti. Ainakin meidän perheessä ei tykätty. Huomaa, että käsikirjoittajatiimiin kuluu sama henkilö kuin Salkkareissa.

      • kahtelija

        Minä en oikein tiedä tykkäsinkö. Periaatteessa se oli ihan viihdyttävää katsottavaa. MUTTA. Jos muistetaan että ohjelman pitäisi olla Kotikatu, niin sitä se ei kyllä muistuttanut pätkääkään. Ehkäpä jos eilinen jakso olisi ollut jonkin uuden sarjan ensimmäinen jakso, katsoisin seuraavankin. Samoin aion katsoa Kotikadun seuraavan jakson, ja katsoa josko sen Kotikaduksi tunnistaisin.


    • koko'

      ohjelman.

    • muistan lukeneeni

      että uusi ohjaaja/kässäri jolla yrittävät saada vaihtia ja vipinää juonenkäänteisiin. Ollut liian lässyä tähän saakka ja katsojat kyllästyneet. Menkiö sitten liiankin yli...?

      • Satunnainen katsoja.

        Seuraan sarjaa ajoittain. Minusta Pertin vauvakuvio on yllättävä piristys. Tuollainen juttu voisi oikeasti tapahtua. Sen sijaan Niinan ja poliisin suhde ei tunnu uskottavalta. Kyseiset henkilöt eivät käyttäytyisi minusta noin. Parjatut sekomummot ovat minusta mainioita.


    • Vuosia katsonut

      Viime jakso oli kaameaa katsottavaa. Liikaa älyttömiä lähikuvia ihmisten kasvoista, kohtaukset leikattiin liian nopeasti seuraavaan, ihme kilinää taustalla. Juonikuviot epäuskottavia: Kiltti vaimo Niina muuttui parissa jaksossa pettäjävampiksi. Roopella on kotona paljon kauniimpi nainen kuin Niina, mutta on yhtäkkiä lääpällään Niinaan? Hurumummot dementioineen yhtäkkiä Tallinnassa.
      Juonikuviot ovat kuin Salkkareista: Pertillä on salainen lapsi, Niinalla ja Roopella salainen suhde. Mitä vielä näemmekään?

      • edellisiin..

        Näin tämän "uuden" jakson nyt la kun se tuli uusintana. Olihan erikoinen, kamera oli tosiaan koko ajan näyttelijän naamassa kiinni. Ja suht leppoisiin (välillä "haukotus") juonenkäänteisiin ko. sarjassa tottuneena, nyt on todella laitettu uusi vaihde päälle. Pitääkö paikkaansa että salkkareiden tyyppi häärää nyt kotikadussakin? Ei taida hyvää seurata tai sitten on vain todettava että aikansa kutakin..


      • kamera-ajot
        edellisiin.. kirjoitti:

        Näin tämän "uuden" jakson nyt la kun se tuli uusintana. Olihan erikoinen, kamera oli tosiaan koko ajan näyttelijän naamassa kiinni. Ja suht leppoisiin (välillä "haukotus") juonenkäänteisiin ko. sarjassa tottuneena, nyt on todella laitettu uusi vaihde päälle. Pitääkö paikkaansa että salkkareiden tyyppi häärää nyt kotikadussakin? Ei taida hyvää seurata tai sitten on vain todettava että aikansa kutakin..

        ovatkin tästä eteenpäin pääosassa, kun muitten roolisuorittajien osat eivät yhtään katsojia sytytä?

        Eipä enää muista edes katsoa, kun sarjaa esitetään, ikävä.


      • voi voi...

        Ihminen ei voi ihastua, jos kotona on kauniimpi. Eikö pettämisessä ole kyse juuri siitä, ettei kotona ole ymmärtäjää??


    • kookonen

      Huomasin myös eron edellisiin jaksoihin.
      Näyttää että kuvauksessa olisi siirrytty progressiiviseen muotoon ja alettu käyttää hyväksi pienempää/ lyhyempää terävyysaluetta.Samoin kuvat olivat tiiviimpiä kuin ennen.
      Sisällöstä ja käsikirjoituksesta en sen enempää viitsi kommentoida yhden jakson perusteella mutta toivottavasti ei mihinkään Salkkari-tyyppiseen olla menossa.

      • Kotikadun

        uuteen muutokseen, että taidan jättää koko sarjan seuraamisen.

        Aivan käsittämätöntä, että se pappi houkuttelee kunnon isä-Teemua sivuhyppyilyyn.

        Ja Niina ei ikinnä minusta vaihtaisi Teemua tuohon Roopeen, käsittämätöntä.

        Roope ja vaimonsa sopivat toisilleen íhan nappiiin, kukaan ei heitä kadehdi.

        Ja ne mummut viime jaksossa menivät vähän jo liian pitkälle. Mistä se vieras mummu nyt yhtä-äkkiä niin virkeäksi ja kekseliääksi muuttui, kun oli ihan muissa maailmoissa aikaisemmin.

        Sen selkien hieronnan oli kai tarkoitus kovastikin naurattaa. Tylsää se oli ja raakaa, kun pappa oli menehtyä lääkkeiden puutteessa.

        Ainoa plussa oli se Mäkimaan Pertin uusi vauva. Siitä voisi kehitellä vaikka mitä.
        Voisi sen tympeän Eevan jo jättää omiin oloihinsa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Savonlinnassa machete hyökkäys!

      Myös kirvestä käytetty lyömäaseena......näin se Savonlinnakin rikastui...
      Maailman menoa
      133
      1758
    2. Jos sinua kiinnostaa nainen

      tai olet miettinyt, niin ei minulla ole ollut ketään. Olen viettänyt hiljaista ja yksinäistä elämää. En ole "käynyt nais
      Ikävä
      57
      1411
    3. Suoraan Sinulle

      En usko välttämättä mihinkään sielunkumppanuuteen tai muuhun maagiseen voimaan, mutta sinussa olen silti nähnyt jotain,
      Ikävä
      49
      1159
    4. Mikä siinä sun kaivatussasi on niin

      erityistä muihin verrattuna? 🙋‍♂️
      Ikävä
      82
      1026
    5. Apokryfikirjat: mitä "kielletyt kirjat" kätkevät sisäänsä?

      Itämaiset palstat eivät ole Raamatun tai kristinuskon asialla, mutta koska meitä häiritään täällä, meidän on puhuttava a
      Hindulaisuus
      371
      871
    6. Miksi toisille löytyy kumppani, mutta joillekin ei?

      Usein ihmettelee, miten helppoa joillekin on löytää seuraa. Jo nuoresta asti on kumppani vierellä ja jos tulee ero, vaih
      Sinkut
      124
      739
    7. Niin siinä kävi

      Mä ihastuin suhun. Kukapa ei? Olisi pitänyt kuunnella sisäistä naisen vaistoa, etten takuulla ollut ainut. Kuulin sattum
      Ikävä
      39
      701
    8. aa eli nyt tajuan..

      eli siis pitkä-aikainen vaikeus parisuhteen saamisesta johtuu omalta kohdaltani alhaisesta yhteiskunnallisesta asemasta.
      Sinkut
      117
      685
    9. Mitä siellä tapahtuu?

      Mitä ihmettä? Joku hyökkäys?
      Savonlinna
      17
      661
    10. Mikähän auttaisi kun kuIIi

      Seisoo kun lipputanko. PaIIien sitominen antaa voimakkaan orkun mikä jeesaa himoja hetkeksi, mutta se panetus tulee pian
      Ikävä
      69
      656
    Aihe