Persujen mielipide

Persu /Lempäälä

Muhammed opetti että 'kansa joka asettaa johtajakseen naisen ei tule menestymään'. Muhammed oli oikeassa.
Pohjoismaat ovat oiva esimerkki siitä mitä tapahtuu kun naiset saavat poliittisen vallan. Sensuuri, kollektivismi, veroriisto, ja muu sorto ja köyhyys ovat seurausta siitä kun naiset ovat saaneet poliittisen vallan yhteiskunnassa (ns naisvalta). Koraanin mukaan poliittinen valta yhteiskunnassa, äänestysoikeus ei kuulu naisille vaan miehille. Koraanin ja Raamatun mukaista on että äänestysoikeus kuuluu vain miehille.

Siksipä Perussuomalainen eduskuntaryhmä vaatii äänestysoikeuden rajaamista vain niille jotka ovat suoritttaneet asepalveluksen. Perussuomalaiset ovat aitoja muslimeja.


Koraani 2:228
Naisilla on sama oikeus miehiin nähden kuin miehillä heihin, kuten on kohtuullista; kuitenkin ovat miehet naisiin verrattuina korkeammassa asemassa. Niin, Jumala on mahtava ja viisas.


Jes.3:12
Minun kansani käskijät ovat lapsia, ja naiset sitä hallitsevat. Kansani, sinun johtajasi ovat eksyttäjiä..."

6

3306

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Valtion sotilas

      Persu-Sharia pyrkii siihen että äänestettäessä kaikilla äänestysoikeuden omaavilla on esittää vaalivirkailijoille sotilaspassi. Toisin sanoen, vain asevelvollisuuden hyväksytysti suorittaneet saavat äänetysoikeuden.

      Sotilaspassin saa kun suorittaa asevelvollisuuden hyväksytysti. Hyväksytty asevelvollisuus edellyttää kuntorata-testin läpäisyä (tetsausta, aseenkäsittelyä) ja arvosteluperusteissa ei ole puolueellisuutta. Vain noin 10% naisista ja 70% miehistä kykenee suorittamaan asevelvollisuuden.


      Äänestysoikeus ei ole itseasiassa edes vapaus vaan ETUOIKEUS joka pitää hankkia. Hankkia suorittamalla asevelvollisuus.


      me sovinistit tavoittelemme tasaarvoa; ne jotka käyvät armeijan HYVÄKSYTYSTI, ne saavat äänestää, miehet ja naiset. Ja ne jotka eivät käy armeijaa, ne eivät saa äänestää. Nyt feministit haluavat vain yhtäläiset oikeudet, mutta eivät yhtäläisiä velvollisuuksia, sillä feminismi on sortoon ja suosintaan tähtäävä ideologia.


      On ilmiselvää että yhteiskunnalliset velvollisuudet (asepalvelus) ja yhteiskunnallinen vaikuttaminen (äänestysoikeus) kulkevat käsikädessä.

      Perustuslaissa kansanedustajalta edellytetään 18 vuoden ikää, suomen kansalaisuutta, ja moitetteettomuutta jonka perussuomalaiset tulkitsevat tarkoittavan halua puolustaa maataan. Koska asevelvollisuuden suorittaminen vaaditaan kansanedustajilta, monet nykyisistä nais-kansanedustajista toimii laittomasti eduskunnassa. Laittomasti toimivat, epäkelvot kansanedustajat on poistettava istuntosalista. Lakialoitteen valmistelu epäkelpojen kansanedustajien poistamiseksi eduskunnasta on aloitettava pikasesti.

      Kun Persut saavat vallan, laittomasti toimivat nais- ja mies- kansanedustajat poistetaan eduskuntasalista. Eli kaikki ne kansanedustajat poistetaan istuntosalista joilla ei ole esittää sotilaspassia. Tämä on mahdollista jos riittävän suuri määrä poliisijoukkoja ja heitä avustavia kansalaisia asettuu Persujen kannalle. Silloin myös perustuslakia muutetaan niin, että äänestysoikeutta ei anneta niille jotka eivät hyväksytysti ole suorittaneet asepalvelusta.

      Sitten kun niitä kansanedustajia joilla ei ole esittää sotilaspassia, sitten kun heitä käsketään poistumaan eduskuntasalista, niin eiköhän silloin ratkaise se kenenpuolelle poliisin joukot ja armeijan yksiköt asettuvat. Ei siinä lastenhoidon kanssa ole mitään tekemistä, vaan silloin katsotaan kenellä on POLIITTINEN VALTA, äideillä vai miehilllä.

      Kaikki eivät onnistu suorittamaan sotilaan tutkintoa. Kuinka moni läpäisee sotilaan tutkinnon johon kuuluu lihaskuntoa vaativa kuntoratatesti joka pitää suorittaa (tetsata) läpi aseen ja varusteiden kanssa, kiipeämistä, uintia, juoksua, (tetsaamista) testaamista!

      Vain 10% naisista suoriutuu tuosta testistä. No niin siitä ja monesta muusta testistä naiset selviävät siinä missä miehetkin, vaikka sinua kuinka halkos ja vituttais! Riemuitaan siitä!

      Naisten heikompi lihaskunto ja fyysinen suorituskyky on yleisesti tunnettu asia. Ja näissä tetsteissä ei anneta säälipisteitä kuten nyt armeijassa. Eli ei läpäise nainen sotilaan testiä...


      Nyt on tärkeintä vain feministisen sortovallan kumoaminen johon kuuluu mm tulonsiirtojen lakkauttaminen ja veroriiston lopettaminen. Oikeudenmukaiseen yhteiskuntaan päästään vain noudattamalla Persu-Shariaa.

      Lapset on rajattu pois äänestyksestä. Ulkomaan kansalaiset on rajattu pois äänestyksestä. Nyt vielä lisätään se että ne jotka eivät ole suorittaneet asevelvollisuutta, nekin rajataan pois. Toisaalta pakollista asepalvelusta ei ole, vaan palkkaarmeija. Näin saadaan valta suurilukuiselle yhteiskunnan YDINJOUKOLLE, miehille, joka myös on sen voima ja rakennusaine.

      Me olemme valtion sotilaita, valtio on meistä tehty.

      • tässä vaiheessa..

        Nais-kansaneustajien poistamiseen istuntosalista ei siis tarvita lain muutosta, koska jo nykyinenkin laki sallii heidän poistamisensa epäkelpoina kansanedustajan toimeen. Kyse on siis lain tulkinnasta, ja siitä kenen puolelle poliisijohto ja armeijan yksiköt asettuvat. Myöhemmin lakeja voidaan tarkentaa tämänkin asian osalta.


    • seilaaja.

      Turha lässyttää naisten kanssa politiikasta kun ne vaan haluavat lypsää miesten rahat.

      Parempi kun pannaan stoppi sille!

    • Twinkel

      Haha :D onneksi mm. Afghanistanissa ja Pohjois-Koreassa on asiat paremmin. Kiitos miesjohtajien.

    • Arafat

      on ollut tässä asiassa oikeassa. On vaikeaa enää löytää mistään hallinnon aluetta missä ei olisi änkyttävä ja itsepintaine nainen selitämäässä asioita joista pitäisi vakavasti neuvotella. Naisen oinoa aina ja kaikessa kaikessa kansakaymisessä on se
      niin intohimoinen vallan tavaoitelia ja väsytätön oppurunisti, miehet jotka tarpetensa tyytdyttämisen edolla ovat taipuneen kuuntelemaan noita selityksia ja antamaan myöten havahtuvat vasta silloin kun se jo on myöhäistä.
      Sodat jotka käydään idässä ovat läntisien naisasianaisien aikaan saamia ja niiden avulla naiset pyrkivät halitsemaan maailaman kaikkia kolkia. Toivon mukaan Bataaniveljien viimeinen ritama kestää tämä porttojen sodan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5369
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4785
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3036
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1804
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1767
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      110
      1744
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1740
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1653
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1581
    Aihe