Pahin asema Euroopassa.

-masson

Pahin asema Euroopassa.
Pahin asema, johon maa(t) voivat joutua Natossa on täydellinen, tai ratkaiseva riippuvuus puolustuskyvystä Supervallalle, jolloin liittolainen voidaan pakottaa noudattamaan Supervallan tahtoa ja jolloin ei voida harjoittaa mielekkään järkevää ulkopolitiikkaa ja jopa sisäpolitiikkaa, ei edes silloinkaan kuin se olisi ehdottoman tärkeää.

- Tämä on aina ehdottoman tärkeää.

Nato toi vapauden, mutta kenties se myös vie sen laajentuessaan; saadessaan täyden yliotteen liiaksi Natoon-integroituihin armeijoihin ja muihin viranomaisiin.

Jos vielä sotilaat ja muut turvallisuusviranomaiset olisivat pääosin liiaksi "Supervalta mielisiä ja Nato-uskovia". Siis esim. Nato/USA vs. Suomen Tasavalta puolen valitseminen ei olisikaan AINA refleksinomainen itsestään selvyys omiltamme,- vaikka sitten oltaisiinkin Natossa. Eikä itsepetokseen ole varaa, sitä ei tuomioistuin ymmärrä, - tai voi kenties joissain tapauksissa ymmärtäää, muutei koskaan hyväksyä.

Tällä ei ole väliä niin kauan, kun se ei kosketa jäsenmaan kansalaisen koskemattomuutta ja sananvapautta, sekä omaisuutta ja hyvinvointia. Silloin asia muuttuu kipeäksi, jos näihin kajotaan. Mukaan kuuluu yhteisyydellinen turvallisuudentunne, silloinkin kuin Kansalainen lakia noudattaen ui vastavirtaa. On nähtävissä, että ehkäa "Suomen Nato asian viejät" ovat vähemmistö ja heidänkin rivinsä on alkaneet repeilemään.

Mitä siellä Nato-Brysselissä enää järkeä olisi puhua tulevina vuosikymmeninä, kuunella vaan sanelua "konsensushengessä".

Ehkä ei olisi mitään fyysistäkään taetta koskemattomuudestamme omassa Suomen Tasavallassa.

Takuumme on rauhankin aikana armeija ja aseiden olemassa olo. Sekä Poliisin eriyksiköt ja muut turvalisuusviranomaiset ja velvollisuudentuntoiset virkamiehet. Itse asiassa me kaikki, oli sitten mikä tahansa tai oli olematta, kun on halua vain puhaltaa yhteiseen hiileen omien voimiensa mukaan - ajatus on jo tärkeä, ajatuksen hyötysuhdetta ei voi mitata, esim. huono netti kirjoittaja voi synnyttää mielipiteillään ja asenteillaan kymmeniä todella hyviä uusia mielipiteitä, aivan muissa henkilöissä - tätä kutsutaan vuorovaikutukseskis ja usein sama asia keksitäänkin lähes samaan aikaaan, eri paikoissa, eri hekilöt. Asenne se ratkaisee ja se tarkoittaa, että huomatessaaan olevansa täysin väärässä, korjaa mielipiteitään, muttei anna muussa tapauksessa periksi, jos siihen on laillinen mahdollisuus.

Historia tuntee mielipide vangiit, se ei ole nyt ongelmamme ollut ja uskon ja toivon ettei tätä tapahtuisikaan. Jonkinlaiset pakonomaiset totaalikieltäytyjät voidaan minusta, katsoa aika pitkälle mielentilaltaan häiriintyneiksi ja sanktio sellainen ettei sitä iha leikillään eikä leikin jälkeenkään aikuinen nuorimies harjoita. Toisaalta monet meistä eivät sovi syystä tai toisesta varusmiespalvelukseen, vaikka mieli ja henki olisikin juuri oikea.

Mikäli Supervalta saa täydellisen niskaotteen jostain valtiosta ei edes valtion todelisesta autonoomisuudesta saati sitten valtion itsenäisyydestä ei ole enää kyse. (emme voi katsoa menneen ajaan Länteen, siellä sieltä ei näy tulevaisuuttamme, sen on jokaisen tunnustettava vaikka se ajatuksin ja sanavalinoin pilkahtaa monien puheista edelleen.)

Meille jäisi ekonominen puoli fyysiseksi takeeksi, joka tosin sekin voitaisiin murtaa ja riistää, monilla eri tavoin. Valtiosta vain jäljellä luhistunut kuori ja Kansa hajoittaa sille omille asuinsijoilleen väkivallattomasti, mutta tarvittaessa uhkaillen ja painostaen "tomenpiteillä".

Niitä on hyvin ikäviäkin "tomenpiteillä", jos "jonkinlaiset idealistiset kehittelijät" saavat/ottavat ylivallan - rakentavat sellaista, joka eivoi toimia - tuloksena painajainen vapaus typistyy, valtion on niskalenkissä.

Avain on EU:n rakenteiden kehittäminen oikeassa järjestyksessä.

Yhteiselle puolustukselle tilaa ja "jämäkyyttä" ilman uhoa, vanhoissa Kuningaskunnissa tai muissa se onkin ollut ensimmäinen asia, sotien kautta ja siitä, että ihmiset ovat hakeneet toinen toisistaan turvaa. Täsätä on muodostunut kyliä, kaupuknkeja ja valtakuntia. Me olisimme vielä luollissa muutoin. TÄMÄ ASIA ON A JA O, yksinkertaisesti.

http://saulmasson.org

1

444

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pahin asema Euroopassa.
      Pahin asema, johon maa(t) voivat joutua Natossa on täydellinen, tai ratkaiseva riippuvuus puolustuskyvystä Supervallalle, jolloin liittolainen voidaan pakottaa noudattamaan Supervallan tahtoa ja jolloin ei voida harjoittaa mielekkään järkevää ulkopolitiikkaa ja jopa sisäpolitiikkaa, ei edes silloinkaan kuin se olisi ehdottoman tärkeää.

      - Tämä on aina ehdottoman tärkeää.

      Nato toi vapauden 1948, mutta kenties se myös vie sen laajentuessaan; saadessaan täyden yliotteen liiaksi Natoon-integroituihin armeijoihin ja muihin viranomaisiin.

      Jos vielä sotilaat ja muut turvallisuusviranomaiset olisivat pääosin liiaksi "Supervalta mielisiä ja Nato-uskovia".

      Nato/USA vs. Suomen Tasavalta puolen valitseminen ei olisikaan AINA refleksinomainen itsestään selvyys mahdolisissa turvallisuusasioissa meidän omiltamme,- vaikka sitten oltaisiinkin Natossa, ongelmallisia kiistoja voi tulla jokatapauksessa, joita ei voida ratkoa Naton kuuluisassa "konsensushengessä" (kuten vakoilu). Eikä itsepetokseen ole varaa, sitä ei tuomioistuin ymmärrä, - tai voi kenties joissain tapauksissa ymmärtäää, muttei koskaan hyväksyä.

      Tällä ei ole väliä niin kauan Kansalle, kun se ei kosketa jäsenmaan kansalaisen koskemattomuutta ja sananvapautta, sekä omaisuutta ja hyvinvointia. Silloin asia muuttuu kipeäksi, jos näihin kajotaan. Mukaan kuuluu yhteisyydellinen turvallisuudentunne, silloinkin kuin Kansalainen lakia noudattaen ui vastavirtaa. On nähtävissä, että "Suomen Nato asian viejät" ovat vähemmistö ja heidänkin rivinsä on alkaneet repeilemään.

      Mitä siellä Nato-Brysselissä enää järkeä olisi puhua tulevina vuosikymmeninä, kuunella vaan sanelua "konsensushengessä".

      Ehkä ei olisi mitään fyysistäkään taetta koskemattomuudestamme omassa Suomen Tasavallassa, (itsenäiseen toimintaan kykenevää puolustusta.)

      Takuumme on rauhankin aikana armeija ja aseiden olemassa olo. Sekä Poliisin erikoisyksiköt ja muut turvalisuusviranomaiset ja velvollisuudentuntoiset virkamiehet. Itse asiassa me kaikki, oli sitten mikä tahansa tai oli olematta, kun on halua vain puhaltaa yhteiseen hiileen omien voimiensa mukaan.

      - Pelkkä ajatuskin on jo tärkeä, ajatuksen hyötysuhdetta ei voi mitata. Netti kirjoittaja voi synnyttää mielipiteillään ja asenteillaan kymmeniä todella hyviä uusia mielipiteitä - tätä kutsutaan vuorovaikutukseksi ja usein sama asia keksitäänkin lähes samaan aikaaan, eri paikoissa, erit henkilöt. Asenne se ratkaisee ja se tarkoittaa, että huomatessaaan olevansa täysin väärässä, korjaa mielipiteitään, muttei anna muussa tapauksessa periksi, jos siihen on laillinen mahdollisuus.

      Mikäli Supervalta saa täydellisen niskaotteen jostain valtiosta, ei edes valtion todelisesta autonoomisuudesta, saati sitten valtion itsenäisyydestä voi olla enää kyse.

      (emme voi katsoa ajassa menneeseen, taaksepäin sinne "Länteen" 1948-1991, sillä sieltä ei näy varmasti sitä tulevaisuuttamme, sen on jokaisen tunnustettava vaikka se ajatuksin ja sanavalinoin pilkahtaa monien puheista edelleen.)

      Meille jäisi ekonominen puoli fyysiseksi takeeksi, joka tosin sekin voitaisiin murtaa ja riistää, monilla eri tavoin. Valtiosta vain jäljellä luhistunut kuori ja Kansa hajoittaa omille asuinsijoilleen väkivallattomasti, mutta tarvittaessa uhkaillen ja painostaen "toimenpiteillä".

      Niitä on hyvin ikäviäkin "toimenpiteitä", jos "jonkinlaiset idealistiset kehittelijät" saavat/ottavat ylivallan - rakentavat sellaista, joka ei voi toimia - tuloksena painajainen, vapaus typistyy, Valtiomme on niskalenkissä.

      Avain on EU:n rakenteiden kehittäminen oikeassa järjestyksessä.

      Yhteiselle puolustukselle tilaa ja "jämäkyyttä" ilman uhoa. Vanhoissa Kuningaskunnissa tai muissa onkin armeija ollut ensimmäinen asia sotiensa kautta ja siitä, että ihmiset ovat hakeneet toinen toisistaan turvaa, uhkaavan vihollisen torjuntaan.

      Tästä on muodostunut ensin kyliä, sitten kaupunkeja ja valtakuntia. Me olisimme muutoin vielä luollissa asumassa. TÄMÄ ASIA ON A JA O.

      http://www.saulmasson.org/

      -masson

      -----------------------------------------------------------------------------------------------------......................................................................................................

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      348
      4634
    2. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      30
      2912
    3. Naisiin ei ole luottamista

      Ainakaan useimpiin suurin osa hakee vain hyötyä miehistä tavalla tai toisella.
      Ikävä
      95
      1979
    4. Herätys nyt vittu!

      Laihduta hyvänen aika
      Ikävä
      134
      1945
    5. Minun täytyisi lopettaa

      Kaipaaminen. Siksi kun en pysty mihinkään. Tulee vain harmia kun kaipaan. Olen niin väsynyt, ei kiinnosta mikään, enkä e
      Ikävä
      31
      1835
    6. Olet niin lähellä

      .... mutta en tiedä haluatko nähdä tai kuulla minusta. Minulla on ikävä sua, minua nuorempi nainen.
      Ikävä
      41
      1757
    7. Mies miten reagoisit jos

      satuttais näkemään sattumalta?
      Ikävä
      31
      1643
    8. Hävetkäämme!

      Rydman saa jatkaa. Hymyili leveästi haastattelujen aikana. Mikä meissä on vikana kun tuollainen "mies" ministerinä?
      Perussuomalaiset
      114
      1438
    9. Tänään onkin hyvä päivä

      Selata koko päivän Tinderin hunajaisia naisia. Jospa löytyy se rakkaus. Vähän kuin pelaisi hedelmäpelejä. 💘🍑🍍
      Sinkut
      61
      1319
    10. Miksi rikkaiden pitäisi

      maksaa köyhien ja laiskojen verot, en ymmärrä tätä laskuoppia?
      Maailman menoa
      177
      1302
    Aihe