Mehutesti ateisteille (ja uskoville)

Minä laitan toripöydälle kaksi mehupurkkia ja 2dl maistamismukeja,

A.1 litran purkki ja
B.toisessa litran purkissa on samaa 0,8 litraa, mutta sanon että sen yläosassa on 315 miljoonaa molekyyliä kuuluisan ihmissyöjä-sarjamurhaajan Jeffrey "Jeff" Dahmerin (teloitettu 1994) vesi- ja hiilidioksidimolekyylejä.
Näistä molekyyleistä ehkä miljoona on hänen uhriensa molekyylejä, kun hän pisteli ne lihoiksi, säilytti jääkaapissakin ja nautiskeli osaksi hänen aineenvaihduntaansa, josta osa on siis päätynyt pulloon B. Pullo B:n vieressä on vielä kahden professorin aitoustodistus että puhun totta.


A:n mukillisen(2dl) juomisesta saa 1 euron, B:n mukillisen (2dl) juomisesta 1,50 euroa... vain yhtä saa kokeilla.

Kumpaa ottaisit ?

13

679

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • (tämä on II ovela testi jolla testaan onko uskomuksia ;)

      Tarjolla on kaksi pyörivää todella kätevää, tosin hiukan kitisevää, tuolia vuokrattavaksi. Paitsi että minä maksan !
      Saat vaihtoehdot:
      Tuoli A. Vuokraamisesta saa 2 e/päivä
      Tuoli B. Pedofiilin tuoli, jossa hän käsitteli kaltoin uhrejaan. Vuokraamisesta saa 3 e /päivä.
      Lisähintaa saa 1e eli yht 4 e/päivä jos antaa sen pienelle tyttärelleen.

      Molemmat on puhdistettu ja desinfioitu myyntikuntoon.
      Maksimivuokra-aika on 1 kk.

      Kumman ottaisit ?

      • wannabe-uskis

        Ajatus pedofiilin tuolista on inhottava. En luultavasti voisi istua siinä ajattelematta, mihin sitä on käytetty. Toisin sanoen en pystyisi kyseisellä tuolilla istuen keskittymään esim. kirjan lukemiseen, joten tuoli olisi itselleni käyttökelvoton.

        Mutta jos minulla olisi tytär, voisin antaa tuolin hänelle ja korottaa hänen viikkorahaansa. Mutta koska minulla ei ole lapsia, en osaa varmuudella sanoa, pystyisinkö kuitenkaan antamaan pedofiilin tuolia tyttärelleni.

        Muutenkin pedofiilin tuoli omassa kodissa voisi häiritä mielenrauhaa. Olen muutenkin pakkomielteinen ihminen.

        Ehkä sittenkin ottaisin vaihtoehdon A.


    • Jos tuon purkin B tai tuolin B (ilmaiseksi) siunaisi ja vihkisi puhtaaksi papillinen luottamushenkilösi, niin vaikuttaisiko se päätöksiisi ?

      • wannabe-uskis

        Ei vaikuttaisi. En usko rituaaliseen saastaan.


    • 315 miljoonaa molekyylia litrassa on kyllä niin pieni määrä että eipä sitä edes tietäisi juoneensa, ellei tietäisi. Litrassa vettä on n. 3 * 10^25 molekyyliä, ja tuo ehdotettu määrä n. 3 * 10^8 olisi siihen verrattuna pieru saharassa. suhdeluku olisi n. 1 : 10^15, miljardisosan miljardisosan tuhannesosa...

      Periaatteessa voisin ottaa Dahmer-mehua, mutta 1,50 on kyllä naurettavan pieni summa jotta ylipäänsä suostuisin mihinkään testeihin, joten tositilanteessa jättäisin mehut juomatta, koska 1,50 euroa on melko merkityksetön summa. Eihän sillä saa kuin 3 pussia pikanuudeleita tai litran maitoa, ja toisaalta sen antaminen hyväntekeväisyyteenkin tuntuu jotenkin teennäiseltä.

      • Mr.K.A.T.

        Jos (kuten näyttää useimmilla) puuttuu kolikoita ja vieressä tuoksuu kahvio, pelkkä kahvi 1,- mutta kahvi viineri 1,50 ja tämän kuulisit multa niin muuttaisiko se tilannetta ?
        (tai Tee vastaavasti)


      • Mr.K.A.T. kirjoitti:

        Jos (kuten näyttää useimmilla) puuttuu kolikoita ja vieressä tuoksuu kahvio, pelkkä kahvi 1,- mutta kahvi viineri 1,50 ja tämän kuulisit multa niin muuttaisiko se tilannetta ?
        (tai Tee vastaavasti)

        En juo kahvia, ja teetäkin vain harvakseltaan :)


    • wannabe-uskis

      En varmaankaan joisi ollenkaan mehulitkujasi, en kumpaakaan, koska olettaisin, että kyseessä on käytännön pila. Epäilisin mehujen sisältävän muutakin kuin vain vesi-, hiilidioksidi ja mehumolekyylejä. Edes "professoreiden aitoustodistukset" eivät vakuuttaisi.

      Mutta jos olisi pakko valita jompikumpi, ottaisin B:n, sillä en usko ihmissyöjä-sarjamurhaajan reaalipreesensiin. Rahat laittaisin pajatsoon.

    • hevonasdfasdf

      Minä en laita mitään purkkeja minnekään. Siten purkkia A ei ole, eikä purkissa B voi olla mitään, koska sitäkään ei ole.

      Nyt kysyn: Paljonko päivittäin juomassasi vedessä ja syömissäsi ruoka-aineissa on dinosaurusten aikaisten ja sitä edeltäneiden ja sen jälkeisten aikojen raadoissa, spermassa, paskassa ja kaikenlaisissa mätäliejuissa olleita atomeja ja molekyylejä?

      Paljonko on maailmansodissa kuolleiden ja mädäntyneiden sotilaiden ruumiissa olleita atomeita tämänpäiväisessä vesihörpyssäsi?

      Oma arvaukseni: Jotain väliltä jonkunverran-aika paljon.

    • apina

      Sitä B:tä!

    • Havaintopsykologi

      Henkilö, joka toripöydän ääressä selittäisi moisia ei kokemusteni ja opitun perusteella olisi täysin järjissään, joten todennäköisesti en suostuisi maistamaan kumpaakaan mehua oli maksettava hinta mikä tahansa.

      Kokemusteni perusteella tuollaisilla seliseli-molekyyleillä ei voisi olla mitään käytännön merkitystä minkään kannalta, joten se ei olisi esteenä. MUTTA: Mikäli sinulla olisi kahden tutkijan raportit siitä, että mehu B olisi esimerkiksi radioaktiivista, siinä olisi kolibakteereja yms. silloin jättäisin maistamatta. Tai, että kyseinen sarjamurhaaja olisi sairastanut esimerkiksi jonkin viruksen aiheuttamaa sairautta, jonka vaikutuksesta hänen mielensä järkkyi, niin maistamatta jäisi.

      Mitä ajat takaa?

      • Mr.K.A.T.

        Piece of cake. jos toinen juoma B on terästetty KCL:llä ja toinen A. NaCL:llä, n. 6g/litra niin B säteilee säteilee n. 100 Becquerellin taajuudella kaikkialle läpitunkevaa gammasäteilyä.

        Voin näyttääkin vieressä sen radioaktiivisuuden lähteenkin, vieressä on se suolapurkki, joka itse säteilee voimakkaasti 6000 Becquerellin taajuudella per kilo (geigeri jo rätisisi).
        Joisitko B:stä?

        Tämä galluppi meni sikäli piloille että näyttää ateistien ylivoimalta, uskikset ei tahdo vastailla muutenkaan (kokemusta on).
        Ja toisaalta että oletan että reaalitilanteessa ihmisillä olisi mystisomainen kammo, joka menee materialististen järkeilyjen yli. Ja Te ette välttämättä näytä siltä. Kammo perustuisi taikauskoon (vaikutus välittyisi ei-materiaalisesti), toisaalta tartuntavälttämisvaistoon (johon mikään laimennus ei auta).

        Todellisten kokeiden perusteella jos mehussa kerrotaan kelluneen torakka, mikään desinfioitu- täydellisesti-selityskään ei saa ihmisiä juomaan sitä..

        Se suolapurkki on tavaratalojen Seltin- tms vastaavaa suolaa, "terveellinen" mineraalisuola kun on melko radioaktiivista (ylläri ylläri :) sen kaliumin sisältämän gammasäteilevän K-40-isotoopin takia.

        Hyvää mineraalipitoista ruokahalua.. ;)
        tv MrrKAT


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      298
      3279
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      235
      1788
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      91
      1325
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1283
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      79
      1173
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1168
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      53
      1103
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      984
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      926
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      854
    Aihe