Älkää viitsikö märistä

Tyytyväinen katsoja

Nyt Kotikadussa on viimeinkin mielenkiintoisia juonikuvioita. Minusta tämä uusi on paljon puhuttelevampi ja uskottavampi kuin entinen.
Olen taas vakiokatsoja monen vuoden tauon jälkeen. Hyvä Kotikatu!

11

769

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Silkkoo paskoo

      Jos tykkää "Kauniit ja rohkeat" -tasoisesta tuubasta, anna palaa.
      Kotikatu oli oikeasti vähän fiksumman kansanosan suosikki ja lähes niitä ainoita viikkotason sarjoja, joita viitsi katsella. Nyt siitä on tulossa kovaa vauhtia täyttä shittiä. Valinta on Ylen, minkäs katsoja sille voi. Lupamaksuilla Jungnerin joukot tekevät ihan mitä vaan. Mm. maksavat rouva J:n palkan.

      • Olen aloittaja

        EN OLE ylen maksama mielipidemuokkaaja vaan aidosti Kotikadun katsoja. Katsoin alusta asti - ne torstait olivat tärkeitä päiviä kun sarja tuli. Mutta viime vuosina kyllästyin täysin siihen samanlaiseen jankkaamiseen ja lopetin seuraamisen.
        Mutta nyt Kotikatu on uusiutunut ja se on tehnyt hyvää. Olen aloittanut katsomisen uudelleen. Odotan innolla seuraavaa jaksoa.
        Nyt minua todella kiinnostaa taas mitä sarjahenkilöille kuuluu.
        Uudistukaa tekin kalkkeutuneet katsojat!


      • maija mehiläinen
        Olen aloittaja kirjoitti:

        EN OLE ylen maksama mielipidemuokkaaja vaan aidosti Kotikadun katsoja. Katsoin alusta asti - ne torstait olivat tärkeitä päiviä kun sarja tuli. Mutta viime vuosina kyllästyin täysin siihen samanlaiseen jankkaamiseen ja lopetin seuraamisen.
        Mutta nyt Kotikatu on uusiutunut ja se on tehnyt hyvää. Olen aloittanut katsomisen uudelleen. Odotan innolla seuraavaa jaksoa.
        Nyt minua todella kiinnostaa taas mitä sarjahenkilöille kuuluu.
        Uudistukaa tekin kalkkeutuneet katsojat!

        Uskoisinko, kyllä tämä tuotannon kätyreilyltä vaikuttaa...Mutta siinä on onnistuttu, että sarja herättää taas keskustelua, onhan sekin jotain.


    • Icie

      Olen katsonut Kotikatua alusta asti, yhtään jaksoa ei ole jäänyt väliin. Se on tähän asti ollut laatusarja, joka kuitenkin on nyt muutaman viime jakson aikana muuttunut Salatut elämät ja Kauniit ja Rohkeat -sarjojen tasolle. Jos YLE haluaa kilpailla kyseisten typerien saippuasarjojen kanssa, olisi sitten aloittanut uuden sarjan, eikä pilannut vanhaa laatusarjaa. YLE on ollut tähän asti laatukanava, mutta ei ole enää.

    • Örks

      Minäkin pidän sarjan uusista käänteistä vaikkeivat ne olekaan uskottavia kaikki, tai ovat mutta tapahtuvat aika nopeassa tahdissa.

      Oikein odotan mitä ne taas keksivät vanhaan jumputukseen verrattuna. Olin vuosia lähes kokonaan katsomatta silloin kun Eevalla oli syöpä ja muuttivat sinne toiseen paikkaan ym. kriiseja kriisin perään, se oli tylsää.

      Jotain Hanneksen ja papin tapaamista vatvottiin koko jakso plaa plaa plaa.

    • katsoin sarjaa

      ennen innokkaasti. Nyt unohtuu joka kerta, niin vähän kiinnostaa.
      Onneksi tulee uusia katsojia sarjalle, ja minulle uusia ohjelmia katsottavaksi, jotka kiinnostavat.

    • täällä jokaisella

      on yksi ääni, vai?

    • tylsäääääääää

      Olen seurannut sarjaa alusta asti, välillä hypännyt sivuun kun olen totaalisesti kyllästynyt puiseviin hahmoihin. Nykymeno ei iske kipinää mitenkään. Kun aiemmin oli sentään taustayö jotenkuten hoidettu, juristi teki juristin töitä, poliisi poliisin hommia uskottavasti, nyt lakitieteen tohtorin meriitiksi riittää käyntikortin heilutteli siistissä puvussa hyvin leikatussa tukassa ja vaappuva lähikuva nenän ihohuokosesta ja poliisi iskee työmoraalinsa merkiksi parhaan kaverinsa autosta sivupeilin p..kaski päästäkseen muhinoimaan ystävänsä vaimoa. Juonen ohuus ja ontuvuus ei vakuuta sisällön köyhyyttä, valmiiksi pureksittua, ajateltua, syötettyä, aivopestyä, steriiliä halpamakkaraa. Ei kiitos!

    • sarjaan

      saatiin mielenkiitoa parin tosi alavireisen ja tylsän vuoden jälkeen. Hyvä fressi nykyaikainen ote eikä mitään Rintamäkeläiset touhua. Hyvä!

    • just older

      Sarja pyörinyt jo niin kauaa paikallaan, että oikea suunta on, että jotain tapahtuukin. Jaksaa taas katsoa. Silti ihmettelen, miksi Janne Virtanen on jokapaikassa, koska se näyttelee aina samaa roolia.

    • hyvä että tapahtuu

      mutta onko aina pakko olla sitä pettämistä ja panemista? Mulla ärsyttää tuo seksin pakkosyöttö joka paikassa, nyt Kotikatu on pelkkää seksiä tai seksin jälkituotosten pohtimista tai jalostamista mitä nyt vähän köyhyttä ja rahattomuutta valitetaan. Leffoissakin ne pakolliset panemiskohtaukset aiheuttaa ällötystä. Siis pidän kyllä seksistä livenä, mutta en halua katsella sitä väkisin tehtynä telkkarista enkä ympättynä irrallisina elokuvista. Nyt kun Kotikatuunkin on ängetty sitä actioniksi niin voi viude. Pidin viime jaksossa siitä että oli vähän sellaista itseironiaa Eevan roolissa(epäonniset nettitreffit, auton työntäminen).

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      116
      9045
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2653
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      130
      2410
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2009
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1517
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1448
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1267
    Aihe