Cabanan rangaistus ja

Haapasen haukut

Sportin fanien keskuudessa on herännyt keskustelua siitä, kuinka Titaanien Haapanen mukamas feikkasi loukkaantumisensa.
Onkohan kenelläkään tullut mieleen, että mahdollisesti sillä hetkellä, kun mies makasi jäässä, tunsi hän suunnatonta kipua ja hengenahdistusta? Kyllähän sen jokainen tietää, että usein kipu on huomattavasti pahempi tapahtumahetkellä, kuin jälkikäteen.
Ehkäpä illalla, kun hän lukemien mukaan juhlimassa oli, ei kipu ollut enää niin kova.

Keskusteluissa haukutaan Haapasta neidiksi. Kumpi tässä se neiti olikaan? Cabana ei kestänyt edes pientä sanallista naljailua. Ja mikäli hän tahtoi jo pelin aikana Haapasen kanssa tapella, niin miksi ei sitten vaan sitä itse aloittanut? Eikö uskaltanut, kun muu Titaani joukkue oli lähellä?

Cabana väittää, että Titaanit jättivät Haapasen yksin jäälle makaamaan ja lähtivät itse palkintojen jakoon. Todellisuudessa suurin osa pelaajista kerääntyi Haapasen ympärille ja lähtivät siitä pois vasta, kun paikalle ilmestyi muuta apua.
Osa pelaajistahan ei edes tajunnut palkintoaan hakea, kun niin Haapasen perään tuijotti!
Cabana myös väittää Haapasen virnuilleen hänellä Titaanien voitettua. Mitenhän Haapanen on voinut virnuilla, kun lähes heti summerin soitua Cabana iski TAKAAPÄIN (raukkamaista?). Hymyilikö Haapanen takaraivollaan?
Enkä usko Haapasen pahemmin hymyilleen enää jäällä makaillessaankaan. Katsomoon tilanne ainakin näytti siltä, että Haapanen makasi naama kohti jäätä (hymyili taas takaraivolla?) ja kun käännettiin ympäri, oli Cabana jo kaukana ja Haapasen ilme erittäin tuskainen. Mies haukkoi henkeä eikä hymyillyt kyllä yhtään.

Aivan sama, mitä Haapanen on pelin aikana mahdollisesti huudellut, tuo oli silti aivan törkeä teko eikä sitä voi kukaan puolustella! Cabanahan taas oli aivan varmasti hiljaa ja täysin syytön kaikkeen...

Sportin fanit eivät tilannetta nähneet (paitsi ne muutamat, jotka paikalla olivat), joten eivät voi siis tilannetta arvostella.
Ihmiset saisivat joskus miettiä ennenkuin puhuu!

5

205

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jepjep**

      Tämä(kin) tapaus viestii siitä, että jääkiekkoilu suomessa on menossa epäurheilijamaiseen suuntaan. Mitähän tiki sanos tästä "epäurheiljamaisesta" naljailusta ja suunsoitosta?

      • jäämies 58

        Kyllä tuommoisella Tammisen "maailmanluokan" pelaajalla pitää kasetti kestää,siis jos peli on selvä ja tekee noin raukkamaisen teon pitääkin antaa ihan kunnon tuomio.Jäämme mielenkiinnolla odottamaan pudotuspelejä jossa Sport häviää,vika on aina muissa ei valmentajassa ei pelaajissa vaan joko tuomareissa tai vaikkapa käytävillä olevilla weppi kameroilla!


      • ...................

        On tainnut TAMMISEN pässi taas käydä uhkailemassa liitossa että hän häipyy maasta jos CABANA saa pitkän pelikiellon,helvetti mikä rangaistus todella raukkamaisesta teosta vähintään viisi matsia olisi pitänyt tulla huilia,no tami saa kultapojun taas parin pelin päästä sikailemaan kentälle,toivottavasti muissa sakeissa tää kanukki pelle on merkitty mies ja joku käy hieman ojentamassa kyseistä neitiä tällaisia pelureita ei jääkiekossa kaivata.


      • ......
        jäämies 58 kirjoitti:

        Kyllä tuommoisella Tammisen "maailmanluokan" pelaajalla pitää kasetti kestää,siis jos peli on selvä ja tekee noin raukkamaisen teon pitääkin antaa ihan kunnon tuomio.Jäämme mielenkiinnolla odottamaan pudotuspelejä jossa Sport häviää,vika on aina muissa ei valmentajassa ei pelaajissa vaan joko tuomareissa tai vaikkapa käytävillä olevilla weppi kameroilla!

        Kyllä sen taas huomaa. Vaasalaiset raivoaa selvästä tilanteesta tullutta kahden ottelun rangaistusta (mikä on aika pieni, kun ottaa tilanteen huomioon), mutta onko missään keskusteluissa kotkalaiset raivonneet Kolhosen tuomiosta? Onko kukaan huomannut kotkalaisten haukkuneen Kauttoa feikkariksi, neidiksi tai pelleksi? Itse en ainakaan ole.

        Niin ne jotkut fanit jaksaa huutaa ja raivota, vaikka ei tilanteelle mitään mahda. Onko teitä kiusattu lapsina?


    • vs. Haapanen

      "Luulisi jos oikeasti joku noin vakavasti loukkaantuu niin muu joukkue olisi heti auttamassa, mutta muut seisoivat jo siniviivalla odottamassa palkintojen jakoa" -Cabana

      Pelaajat menivät hakemaan palkintoja tarkastettuaan, että Haapanen on edes jotenkuten kunnossa. Eihän siinä ympärillä mitenkään olisi voinut pyöriä 20 jätkää?
      Haapasta ahdisti ja pelaajamuuri vieressä ei varmasti tilannetta olisi helpottanut. Hyvä vaan, että olivat niin fikusuja miehiä, että tajusivat siirtyä sivummalle katselemaan tilannetta.
      Vaikkakin Haapasen viereen jäi lähes koko ajaksi pari Titaani-pelaajaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 197
      2732
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      239
      2640
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      65
      2356
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      196
      1841
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1364
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1328
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1297
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      22
      1266
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1234
    10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      158
      1132
    Aihe