Science-lehti - > kreationistit pelkureita

Nyt se selkenee miksi kreationisteille..
-heavy-Lordit on kauhistus
-tabukysymyksiin, galluppeihin, vastaaminen vaikeaa
-rohkea tutkiminen ja tiede on kauhistus
-miksi he eivät muuta kantaansa suurtenkaan datamäärien edessä

SIKSI
Koska heillä on poikkeava fysiologia, he reagoivat säikymmin kauhuihin ja aistiyllätyksiin kuin viher-vasemmisto-liberaalit. Tämä on pysyvät piirre ja tunnekysymys.


18.09.2008, klo 22.00
"Ihmisen tapa reagoida äkillisiin ääniin tai pelottaviin kuviin voi selittää millaisia poliittisia mielipiteitä hänellä on, havaittiin Yhdysvalloissa tehdyssä tutkimuksessa. Helposti säikkyvät ihmiset kannattivat varustautumista kaikenlaisia uhkia vastaan ja olivat siksi mm. Irakin sodan, vapaan aseenkanto-oikeuden, kuolemantuomion ja kirjaimellisen raamatun tulkinnan kannattajia.

Ne jotka eivät hätkähtäneet ääniä tai kuvia, edustivat vastakkaista laitaa ja kannattivat esimerkiksi kehitysapua, maahanmuuttoa, oikeutta aborttiin ja pasifismia. Tutkijat arvelevat, että äärimmäisten poliittisten mielipiteiden yhdistyminen fysiologisiin reaktioihin voi selittää miksi niitä on vaikea muuttaa."

http://www.yleradio1.fi/tiede/tiedeuutiset/id17373.shtml

Ei siis olle sattumaa että nyt kristilliset on liitossa juuri muukalaisvastaisten voimien eli PS:n kanssa.. KD pusi pusi PS..

9

476

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hööhö..

      Tais mennä suoraan höpöhöpö-tutkimusten kärkikolmikkoon..

      • Osoita, mikä kyseisessä tutkimuksessa oli huuhaata. Vai oletko kunnon uskovainen ja osaat vaan huudella tyhjiä kädet korvilla ja silmät kiinni?


      • Mr.K.A.T.

        ..tutkimuksista (viitteet about 1990-luvulta muistaakseni), jonka mukaan lasten poliittiset ja aborttimielipiteet peritäänkin biol. eikä kasvatusvanhemmilta, mikä voi tulla nykyvanhemmille ikävänä yllärinä.


      • Mr.K.A.T.

        Ketä suvun pelkurit äänestää, ketä äänestää ne pelottoman rohkeat..

        Eikö ole niin että KD:t ja PS:t levittää kauhupelkokuvia muslimien hyökyaallosta (ainakin kolme kreationistia olen nähnyt tässä muslimivihamielisen hyökyaallolla pelottelun harjalla..) ?


    • ei ole hankalaa

      ainakaan minulle, jos puhut esim homoista ja lesboista. Tieteellinene videnssi osoittaa, että lesboilla on 2.5 kertaa suurempi risk sairastua diabetekseen ja liikalihavuuteen, joten suosittelisin välttämään moista elämäntapaa, vieläkin kun Raamatussa on jo tästä edeltäkäsin, vuosiTUHANSIA ennen lääketieteen kehittymistä varoiteltu(sodoma ja gomorra). Se ei ole normaalia vaan luonnontonta, moraalitonta ja kauhistuttavaa.
      "-rohkea tutkiminen ja tiede on kauhistus "
      Jos tiede olisi avoin evoluutiota voitaisiin käsitellä avoimesti, muttakun alan viisaat eivät ole sitä mieltä, ettei Jumalaa ole olemassa niin on suorastaan pakonomainen tarve osoittaa, että näin on vaikka omassatunnossa olisi kuitenkin vallan jotain ihan muuta.

      • ja voi kauhistus

        "Tieteellinene videnssi osoittaa, että lesboilla on 2.5 kertaa suurempi risk sairastua diabetekseen "

        Saisiko linkin kyseiseen tutkimukseen. Ihan näin mielenkiinnosta..?

        Tieteellinen evidenssi myös osoittaa, että heteroilla on suurempi riski sairastua sukupuolitauteihin kuin esim lesboilla, joten suosittelisin välttämään tätä kyseistä elämäntapaa ;)

        "Se ei ole normaalia vaan luonnontonta, moraalitonta ja kauhistuttavaa. "

        Määrittele normaali.
        Luonnotonta se ei ole, koska luonnossa sitä tapahtuu myös (muiden) eläinten kohdalla.ja kauhistuttavuus on vain omassa mielessäsi. tuskimpa minua kauhistuisit nähdessäsi, kun et edes leboudestani tietäisi. ei se näy ulospäin.


        "Jos tiede olisi avoin "

        Tiede on aina avoin uusille ideoille.

        "alan viisaat eivät ole sitä mieltä, ettei Jumalaa ole olemassa niin on suorastaan pakonomainen tarve osoittaa, että näin on "

        tarkoitat varmaan että ovat sitä mieltä.
        Tiedeyhteisössäkin on muuten myös uskovia. kukaan ei yritä todistaa jumalaa olemassaolevaksi eikä myöskään olemattomaksi. Tiede vain tutkii miten asiat toimivat, olemassaolevien konkreettisten todisteiden pohjalta. Jumala vaan ei ole mitattavissa..


    • perussuomalaisista vielä

      Perussuomalaiset on ok, koska suomen kansa ei lisäänny tarpeeksi. Tämä johtuu e-pillerien hyväksymisestä. Jos niitä 550 000 lasta ei olisi abortoitu, niin meidän ei tarvitsisi ottaa muslimeja, jotka ajan mittaa lisääntyessään uhmaavat demokratiaamme ja lakejamme. Ja vielä korjaan tuota omatuntoasiaa: ateisteilla ei tietysti ole omaatuntoa, koska kukin saa tehdä mitä haluaa, kun kaikki kerran on summanmutikassa luotu niin silloin luonnon laki on se että tehdään mitä mieli tekee, esim jokelat naturalbornkillerit jne. kuuluu tähän yhteen(joka sanoi siis toteuttavansa luonnonvalintaa käytännössä).

    • anteeksi...

      en lukenut viestisi viimeistä osaa kun sen alkuosa oli niin sepollusta. Sanotaanko näin: suojeluvaisto on tärkeää, että uskaltaa pelätä Jumalaa, mutta ylireagointi on asia erikseen. Jumala kyllä suojeelee, ja tässä tapauksessa pelko kielii siitä, ettei heillä ole turvallisuudentunne Jumalaa kohdin oikein, tavallaan ei ole pelastusvarmuutta, melko varmasti joitainn syntejä/asioita elämässä joista ei halua luopua, Yhdysvallat on sellainen ja sinne on tuomio tulossa. Siksi Jumala murskaa tuon talousmahdin. Tosin, tuokin on suhteellista: jokaisella kansalla ON oikeus ja vapaus elää niin kuuin haluaa, mutta jos he tekee jotain huonoa, kuten lesboilevat ja homoilevat, niin silloin tuomio on tulossa, koska heidän arvostelukyky heikkeneee ja ihmisett sortuvat yhä enempään pahaan, eikä kukaan tule pelastamaan elleivät he usko Jumalaan.

      "Ne jotka eivät hätkähtäneet ääniä tai kuvia, edustivat vastakkaista laitaa ja kannattivat esimerkiksi kehitysapua, maahanmuuttoa, oikeutta aborttiin ja pasifismia. Tutkijat arvelevat, että äärimmäisten poliittisten mielipiteiden yhdistyminen fysiologisiin reaktioihin voi selittää miksi niitä on vaikea muuttaa." "
      Niin, jumalattomilla on tyyni mieli kun he eivät halua välittää. Loppujen lopuksi ateistithan antavat kuusi kertaa vähemmän hyväntekeväisyyteen kuin uskovat, joten kukahan se tässä hyväntekeväisyyteen eniten mahtaakaan panostaa.

      • Apo-Calypso

        Ja vielä neljänneksi: Ateistit osaavat kirjoittaa koherentteja lauseita.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      317
      7210
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2194
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      33
      1611
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1439
    5. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      111
      1153
    6. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      72
      1135
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      335
      1026
    8. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      15
      873
    9. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      50
      865
    10. Miksei persut järjesteä koskaan miekkareita tai kulkueita?

      Pelkäävätkö saavansa pataansa, ja sen vuoksi vain öyhöttävät netissä? Ei öyhöttämisellä muuteta maailmaa. Pitää olla ak
      Maailman menoa
      274
      787
    Aihe