Mitä ostaisin 12 vuotiaalle tytölleni...

"Mitä ostaisin tytölle...

Mitä voisin ostaa 12 vuotiaalle tytölleni. Itse en oikein tiedä mitä hän haluaa. Olen töissä melkein puolet ajastani ja minulle ei jää paljon aikaa tytölleni. Koska meillä ei ole paljoa aikaa toisillemme en tiedä mitä hän tahtoo koska hän ei kirjoita edes lahjalistaa. Mitä useimmat lapset kirjoittavat. Tyttöni viettää paljon aikaa kaupungilla muiden kanssa ja valittaa kun hänellä ei ole muka mitään. Olen ostanut hänelle television jota hän katsoo monta tuntia päivässä iltaisin. Mutta nyt te voisitte kommentoida jos tellä on sen ikäinen lapsi, sisko tai joku sukulainen. Antakaa minulle jotain ehdoituksia. Että jotain mieluista tulisi.
Kiitos jo etukäteen vastanneille.
"mitä ostaisin tytölleni"

6

1025

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Saara

      Uskon että tuon ikäinen tyttö on siinä iässä haluaa ns. kuulua joukkoon.. vaikee ikähän se on. Jos hän haluaisi uusia vaatteita? ostaisit vaikkapa lahjakortin johonkin mukavaan vaateliikkeeseen. Tai sitten menisitte yhdessä ostamaan jotain...yhteistä aikaa samalla. rahatilanteesta riippuen esim.kännykkä voisi olla mieluinen lahja.

      Uskon että annoit minkä lahjan tahansa niin tärkeintä on se että viettäisit aikaa tyttäresi kanssa.

    • Aikki

      Moi! mun tyttö on kans 12v. Ostan hänelle toivomansa tik takin levyn Ympyrää. Uusi kännykkä on vielä hakusessa. Mullakin alkoi kolmivuorotyö, ei ole oikeen aikaa kierellä liikkeissä. Tytön vaatemaku on niin vaativaa, etten osta vaatteita, jotka jäävät kaappiin venymään. Oikein mukavia ostosretkiä sulle.

    • likka

      no yhteistä aikaa...sitä ei kyllä voi ostaa.. anna vaikka rahaa.. tai sitte voitte mennä yhessä kaupungille. ja voisit vaikka jutella sun tyttös kanssa ja kertoo kuinka paljon sitä rakastat.

    • Lahjafriikki

      Terve,

      Oma siskoni on aika samanikäinen. Trendi-ikä. Vaatteita voi kyllä aivan hyvin mielestäni ostaa, pääasia, että ne ovat aika kireitä eikä liian tyttömäisiä. Eli pitää muistaa, että kyseessä on nuori neiti eikä pikkutyttö. Väreistä saa varmaan vinkkiä parhaiten hänen pukeutumisestaan.

      CD:t on aina mukavia. Jos hän ei mitään erityisesti toivo, pistä jonain iltana radio soimaan ja katso saako joku tietty biisi hyvän arvostelun. Tietysti myös jos olet jonkun tytön kaverin kanssa puhellut paljon, voi sieltä päin myös tulla aivan uskomattomia vinkkejä.

      Uskoisin myös, että tyttö alkaa olla siinä iässä, että joku hajuvesi tai meikkipaletti saisi silmät kiilumaan todella kirkkaasti. Ja mikä parasta, pääsisit itse vaikuttamaan siihen, ettei tule liian voimakkaita tuoksuja tai värejä ;-) Nuorille tytöille hyviä tuoksuja mielestäni ovat esim. Tommy Girl ja Ralph Laurenin Polo Sport. Tietysti paikallisesta Body Shopista löytyy myös aika paljon sellaisia raikkaita, ei niin vahvoja, tuoksuja.

      Toivottavasti näistä oli edes joku sellainen vinkki, että sopii kohdallesi! Tsemppiä lahjajahtiin =)

      • joulutonttu

        terve

        muista että kyseesä on pikkutyttö eikä missään nimessä nuori nainen. yritä antaa hänelle jotain sydämmestä. piukat vaatteet eivät todellakaan sovi ala-astelaiselle tytölle. lisäksi liiaksi vanhemmat hukuttavat lapsiaan merkkivaatteisiin ja trendimerkkeihin, joulun aika on hyvä hetki opettaa nuorelle neidille perinteiden ja perheen merkitystä. seuraavat 6 vuotta hän ehtii olla ärsyttävä yläastelainen teini mikä ei välitä mistään. siis muista että hän on vielä pikkutyttö ja osta lahjasi sydämmellä.


    • ö

      Jalkasieni hoito olisi ihan kiva.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8186
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2519
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2233
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1899
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1644
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1479
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1163
    Aihe