nordean palvelut

huonontumassa?

Avasin noin kuukausi sitten nordeaan tilin. Ajattelin laittaa sinne palkan. Nordean mies sanoi kun lappuja kirjoiteltiin, että verkkopankkitunnukset saa sitten kun ensimmäinen talletus on tehty. No siinä sitten pari viikkoa jälkeenpäin kiikutin koko palkkani nordeaan, kun en kerinnyt tilisiirtoa tekemään toisesta pankistani,laskuissa viimeinen eräpäivä, enkä ollut kerinnyt tilinumeroa ennen palkanmaksua työnantajalle antamaan. No tein talletuksen, sanoin että saanko nyt ne verkkopankkitunnukset, Myyjä vastaa: et saa täytyy tulla toistuvia suorituksia. Mitä vittua. Toinen pankkini olikin sitten jo kiinni ja laskut jäi maksamatta. Ei mikään kauhea vaiva, mutta ihmeellistä silti. No eipä tarvitsekkaan vaihtaa pankkia.

Onko se OK, jos annan koko tilin olla, en hae niitä tunnuksia, enkä myöskään sulje koko tiliä?

23

1821

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pankkien käytännöistä

      Nordeassa säännölliset tulot tarkoittavat 500 € kolmen kuukauden ajalta, joten jos olet vasta aloittanut tilin siellä, voi "säännöllisten tulojen" todentaminen kestää vielä hetken.

      En tiedä sitten, tuleeko verkkopankkitunnukset missä vaiheessa, mutta itsellä tuli viidessä minuutissa palveluneuvojalta. Tosin olin tuolloin jo ns. vanha asiakas.

    • Feeder5

      Nordea surkea muutenkin, surkeat korot sekä yrittävät saada Visa Electron kortissakin 1,00EUR/kk
      ja verkkopankkikin maksaisi 1,50EUR/kk.

      Lopetin pitkäaikaisen asiakkuuteni tuonne (yli 25.v)
      ja suljin SYP & KOP aikaiset tilini. Rahat siirsin Handelsbankeniin jossa peruspankkipalvelut (Visa Electron & verkkopankki) ** OVAT ILMAISIA **.
      Korkoakin saa 2,00 Sijottajatilille. SUOSITTELEN !!

      • ja halvempi

        ainoa ongelma on ollut koron kinastelu joka kerta ja aina on muualta saanut useita kymmenysosia parempaa korkoa, määräaikaisille talletuksille, aivan suoraan netistä tallettamalla.

        mutta jos sellainen olisi naapurissa, nyt 100km päässä,
        keskitäisin sinne enemmän rahojani.


    • sdsdg

      siellä olla, mutta varmista ettet maksa tiliotteesta. Ja toki voit lopettaakin sen tilin. Ei muissa pankeissa tietääkseni ole tuollaisia idioottisääntöjä verkkopalvelutunnuksia varten.

      • Pankit suohon

        Kyllä nykyään on, esim. OP:ssä on sama sääntö. On kuulemma väärinkäytöksien takia???


    • pankkitunnukset

      Miksei pankkitunnuksia saanut heti ja mitä ihmeen toistuvia talletuksia? Nordean sivuilla kun lukee "Verkkopankkisopimus avataan konttorissamme. Kun avaat sopimuksen, saat kaikki palveluiden käyttöön tarvittavat tunnukset mukaasi."

      Kyllähän pankkitunnukset on sellainen asia että jos niitä ei saa heti kun tulee pankin asiakkaaksi niin sitten saa kääntyä koroillaan. Jos tunnuksia ei sittenkään luvata heti mukaan niin kävelee viereiseen pankkiin. Melkoista asiakkaan kyykytystä.

      • kovinkaan tarkasti, kun on varaa maksaa

        moni ei välitä vaikka euroja, vitosia menisi joka kuukausi, koko elämän ajan, 50 vuoden ajalta,
        moni ei edes korttiostoksiaan tarkista, eikä pankin tiliotetta,
        maksaa kun on varaa.

        moni maksaa puheluistaan aivan turhaan 10-15 € kk, kun on varaa,

        moni mieluummin säästä asumisen tasostaan, lapsista ja matkailusta,
        niin se vaan on.

        Jos puoletkin valitsisivat pankin järkisyiden perustella,
        olisi maksut pienempiä.


    • väärin..

      Ei ne multa Nordeassa vaatineet sitä että pitää ensin olla muutaman kuukauden ajan tulot siellä ennenkuin verkkopankkitunnukset saa. Mä olisin saanut tunnukset heti jopa ilman alkutalletusta kun tilin avasin mut laitoin kumminkin sinne pienen alkupesämunan tilille. Korttejakin sain melko nopeesti, Electron tuli viikossa puolessatoista ja sen jälkeen tilasin sit muut kortit. Electronin tilasin koska tiesin saavani sen nopeesti ja pakko olla joku kortti jolla tiliä käyttää, myöhemmin sain sit luottokortin jne.

      Kyllä toi jäpikkä jonka luona kävit, menetteli siis ihan väärin. Tee valitus hänestä. Oliko toisella kertaa sama jäpikkä? Jos ei niin sit siinä itse konttorissa ja sen koko väessä on jotain vikaa koska ei noin saa menetellä.

    • kun,

      "kun en kerinnyt tilisiirtoa tekemään toisesta pankistani"


      et kerinnyt tilisiirtoa, veit palkkasi rahana,
      yleinen tapa on että kerrot palkanmaksajallesi uuden tilinumeron ja heti seuraavat palkat menee uuteen pankkiin.

      itse teit erikoisesti, ei omat tilisiirrot ole toistuvaisuussuorituksia, saanen huomauttaa

      • poikaseni...

        "En kerinnyt antamaan työnantajalle tilinumero"

        Jospa opettelisit lukemaan?


    • pankin vaihto kahdesti

      Itse lopetin vanhan kotipaikkani (pieni maalasikylä) ja sikäläisen OP:n tilin.

      Avasin lähikorttelin Nordeassa uuden.
      Samalla käynnillä kun allekirjoitin tilin avauksen, sain ne solo-pankin tunnukset.
      Koko hommaan meni 5-10 minsaa.
      Euroakaan ei ole vielä rahaa uudella tilillä. Odotan, että vanha Op-pankkini saa ne siirrettyä uuteen.

      Ota virkailijan nimi ylös ja kerro se konttorin johdolle.

      • nordea on hyvä

        näin se normaalisti menee. aloittajan kohdalle on sattunut joku vittuileva virkailija. totta helvetissä solo-tunnukset voi ja täytyy myöntää, varsinkin kun ne ovat tavaraa, jotka ovat tavallaan "myytävänä", eli asiakas maksaa niistä.

        On se kumma ettei rahallakaan saa.


      • aloittaja
        nordea on hyvä kirjoitti:

        näin se normaalisti menee. aloittajan kohdalle on sattunut joku vittuileva virkailija. totta helvetissä solo-tunnukset voi ja täytyy myöntää, varsinkin kun ne ovat tavaraa, jotka ovat tavallaan "myytävänä", eli asiakas maksaa niistä.

        On se kumma ettei rahallakaan saa.

        Että, samassa konttorissa avasin tilin ja SAMA kassaherra oli, kun avasin tiliä ja kun tein talletuksen. Ensimmäisellä kerralla piti tehdä talletus, seuraavalla kerralla piti tulla toistuvia suorituksia. Jo on kummaa pelleilyä, nordealle valitin katsotaan mitä he vastaavat.


      • tollasta pelleilyä
        aloittaja kirjoitti:

        Että, samassa konttorissa avasin tilin ja SAMA kassaherra oli, kun avasin tiliä ja kun tein talletuksen. Ensimmäisellä kerralla piti tehdä talletus, seuraavalla kerralla piti tulla toistuvia suorituksia. Jo on kummaa pelleilyä, nordealle valitin katsotaan mitä he vastaavat.

        siellä nortissa, niin neuvoisin vaihtaan pankkia. Eipähän tarttis sitten niittekään vaivautua enää antamaan niitä nettipankkitunnuksia, niin oliskohan nekin sitten onnellisempia.


    • veronkiertäjät

      ovat vähän epäilyttäviä ja pankkienkin kuuluu tarkkailla teitä. Ihan vaan tiedoksi muille vastaajille jotka sinisilmäisenä lukivat alkuperäistä kirjoittajaa.

      • Pankkikriisi

        Niin, epäilyttävä on tässä myös vaimoni, joka avasi tilin Nordeaan. Pankkikortti tuli miltei heti, mutta verkkopankkitunnuksia ei saa jos ei ole säännöllisiä tuloja tilille. Hänellä ei ole, joten ei saanut!

        Samoin minä, siirsin asiani Nordeasta OP:hen ja koska seuraava tili on n. kk päässä, en saanut edes pankkikorttia, saatika verkkopankkia. Vasta sitten kun on muutama säännöllinen pano tullut tilille.


    • Verkkotunnukset saa kyllä heti

      Pankin valinta ja vaihto on yleensä jonkinlaisen harkinnan tulos, eikö vaan?
      Eli sitä ehkä mietitään, pyydetään tarjous ja sitten avataan tili.
      Pankki joka valitaan, hoitaa lainat ja tilinsiirrot sinne uuteen pankkiin ja lopettaa puolestasi sen vanhan pankkisuhteen. Yleensä itse ei tarvitse tehdä yhtään mitään.

      Ehkä tuo käyttäytymisesi, että kiikutat jotain käteistä kassalle, et ehdi kertoa tilinroa työnantajalle jne jne sotkua, kuullostaa kenestä tahansa vähän oudolta?
      Ehkä sinulle ei siksi annettu heti tunnuksia, kun haluttiin ensin varmentaa taustasi asiakkaana. Eli oletko todella itse tienannut ne rahat jotka kiikutit pankkiin, miksi vaihtoit pankkia ja mistä.
      Jokaiset turhat solo.tunnuksetkin maksaa ja miksi niitä siis heiteltäisin tiskiltä jokaiselle kysyjälle alta aikayksikön.
      Luulen, jos olisit varannut ajan pankkineuvojalle tai istunut alas sinne pankkiin neuvottelemaan vaihdosta, tilanne olisi ollut kohdallasi ihan toinen.

      Nämä ovat ihan aiheellisia kysymyksiä nykyaikana, kun kaikenmaailman huijareita ja rahanpesijöitä on liikkeellä sielläkonttoreissa niiden tavismummojen ja duunareiden joukossa.

    • Op=paras

      Onpa metka homma. Voiko Nordeassa olla näin. Olen aina pitänyt sitä hyvänä pankkina. Osuuspankissakin vaaditaan säännölliset joko työ- , -eläke tai muu sellainen tulo, jos lainaa mielii. Mutta kyllä sieltä saa verkkopankkitunnarit muutenkin. Tosin, ei ole mahdollisuuksia edukkaaseen kuukausipalvelupakettiin 2,75€ /kk jos ei ole toistuvaissuoritusta.

    • Anonyymi

      Ihan tyypillistä nordean palvelua. Miten voi suomessa olla "pankki" mistä ei saa rahaa ulos . Ei saa edes tilattua aikaannetistä. Chatissa vastaa robotti " en ymmärrä mitä tarkoitat" Kun sitten soitat saat varttua ainakin 20 -30 minuuttia vuoroasi aivan omaan laskuun! Pois tälläiset pankin nimissä toimivat yritykset. On se kumma kun mikään kuluttaja suoja lautakunta tai muu instanssi ei ole puuttunut tälläisiin epäkohtiin kun kaikki on pakotettu tähän mukaan, asioita ja laskuja ei voi muulla tavalla hoitaa kun olla jonkun "pankin leivissä.

      • Anonyymi

        Suomessa ei taida enää nykyään hyviä pankkeja ollakaan, mietin Nordeaa, mutta nyt kun luin tämän, en enää mieti. Danske Bank on myöskin todella syvältä. Oliskohan kenelläkään suositella pankkia, jossa asiat hoituisivat ilman virheitä, vaivattomasti ja joustavasti? Vai pitääkö avata pankkitili johonkin toiseen EU -maahan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomessa ei taida enää nykyään hyviä pankkeja ollakaan, mietin Nordeaa, mutta nyt kun luin tämän, en enää mieti. Danske Bank on myöskin todella syvältä. Oliskohan kenelläkään suositella pankkia, jossa asiat hoituisivat ilman virheitä, vaivattomasti ja joustavasti? Vai pitääkö avata pankkitili johonkin toiseen EU -maahan?

        rahat ulos rosvo pankki


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomessa ei taida enää nykyään hyviä pankkeja ollakaan, mietin Nordeaa, mutta nyt kun luin tämän, en enää mieti. Danske Bank on myöskin todella syvältä. Oliskohan kenelläkään suositella pankkia, jossa asiat hoituisivat ilman virheitä, vaivattomasti ja joustavasti? Vai pitääkö avata pankkitili johonkin toiseen EU -maahan?

        Säästöpankki on pienen ja keskisuuren ihmisen asialla yrityksiä unohtamatta.


    • Anonyymi

      Totta Danske bank on aivan surkea kun myyisijoitus rahastoni omin päin polittisten
      päätösien takia tyhjensin kaikki osake ja rahat pankista ja siirsin OP hen

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 103
      1869
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1835
    3. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1834
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1657
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1573
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1350
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1310
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1296
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1281
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1242
    Aihe