Sellars kärähti ratista!!!

Putte

Harmillinen tapaus, mutta kuulostaisi aika erikoiselta, jos Sellars voisi enää tämän jälkeen jatkaa pelaamista Jokipojissa. Kaudella 2006-2007 korisliigassa ratista kärähti peräti neljä pelaajaa ja kaikkien sopimukset purettiin välittömästi. Minusta sillä ei ole mitään merkitystä hyväksyykö muut pelaajat Sellarsin jatkon vai ei. Yhteistyökumppanit ja suurin osa maksavista katsojista sitä ei varmasti hyväksy. Jos pelaaja käryää esim. dopingista niin siitähän seuraa välittömästi pelikieltoa, mutta rattijuoppo aiheuttaa vaaraa myös sivullisille, tiesitkö, että rattijuoppo on mukana joka viidennessä liikennekuolemassa? Edustusjoukkueen pelaajat ovat lisäksi esikuvia myös junnuille, joten ei tässä ole kuin yksi vaihtoehto miten tapaus Sellars tulee päättymään. Aivan varmasti olisin samaa mieltä jos kysymys olisi esimerkiksi Dickensonista.

17

456

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Fordél

      Ei Sellarsilla voi olla mitään mahdollisuuksia jatkaa pelaamista Jokipojissa. 1,7 promillen humala on jo sellainen tila, jossa auton kanssa voidaan saada pahaakin tuhoa aikaan. Onni onnettomuudessa, että nyt ei kukaan sivullinen joutunut kärsimään. HCfanit poislukien, suuri yleisö ja varsinkaan sponsorit eivät varmasti katso tapausta hyvällä, joten jatko on mahdoton yhtälö.

      Nämä ovat kuitenkin lätkää suurempia asioita ja niissä on vain vedettävä tiukka linja sekä kannettava vastuu. Sellars on varmasti hieno pelaaja jäällä, mutta omaa kaukalon ulkopuolella ongelman, josta hän ei pääse eroon jos joukkue katsoo tällaiset asiat sormien läpi ja mies ei joudu kantamaan vastuuta. Tällaiset selkkaukset kuitenkin taatusti vain yhdistävät muuta joukkuetta, joten tuskin sillä on mitään negatiivista vaikutusta joukkueen otteisiin.

      Myös minä olisin aivan varmasti samaa mieltä jos kysymys olisi esimerkiksi Dickensonista.

    • Ice Hockey

      Tätähän vähän arvailtiin, jo silloin Sellars Jokipoikiin tuli, ettei kauan mene, kun tälläistä tapahtuu. Yllättävän kauan siihen meni. Harvinaisen tyhmä temppu. Kunnon joukkuepelaaja. Ei meillä KooKoossa ole koskaan ollut tämmöisiä..

      • ice71

        En tiedä miten tuo Sellerissin asia on niin iso juttu teille kookoo poppoolle? Onhan se väärin kun kännissä ajaa sehän on ihan selvää, mutta kyllä minun mielesta Kultasen Bluesiin meno on paljon isompi asia pelilisesti kookoolle kuin ratti juopumus jokipojille. Jokipojat yrittävät tukea ja auttaa , eikä vaan syytä Lukea törttöilystä. Samaa Hifkkin teki Jeren jutussa, eli nämä puheet täällä keskustelu palstalla ovat pelkää kateutta koska kookoo on nyt jo pilkillä ja oottelemassa kesän alkua!!


    • mitämitä mitä...

      Se putte po**u uhoaa. LLuke vaan kehiin, taitaa kookoon faneja vituttaa ku joukkue kohta jää kesälomille. Rantapaloja teille.

      • po**u

        Luke Sellars säästyi potkuilta

        Maanantaiaamuna ratista kärähtänyt ja Rantakylässä lumipenkkaan autollaan ajanut puolustaja Luke Sellars saa jatkaa Jokipojissa tapahtuneesta huolimatta. Kanadalainen Sellars puhalsi poliisitiedotteen mukaan 1,7 promillen lukemat ja häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Sellars ehti pelata Jokipojissa 33 runkosarjan ottelua (tehot 1 14/ 17), kunnes pelit päättyivät loukkaantumisen takia. Hän kävi tammikuun lopulla tyräleikkauksessa ja aloitti jääharjoittelun uudestaan helmikuun lopussa. Sellarsin saattaa palata kaukaloon ensi viikolla, mikäli Jokipojat etenee Mestiksen välieriin.


      • putelle
        po**u kirjoitti:

        Luke Sellars säästyi potkuilta

        Maanantaiaamuna ratista kärähtänyt ja Rantakylässä lumipenkkaan autollaan ajanut puolustaja Luke Sellars saa jatkaa Jokipojissa tapahtuneesta huolimatta. Kanadalainen Sellars puhalsi poliisitiedotteen mukaan 1,7 promillen lukemat ja häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Sellars ehti pelata Jokipojissa 33 runkosarjan ottelua (tehot 1 14/ 17), kunnes pelit päättyivät loukkaantumisen takia. Hän kävi tammikuun lopulla tyräleikkauksessa ja aloitti jääharjoittelun uudestaan helmikuun lopussa. Sellarsin saattaa palata kaukaloon ensi viikolla, mikäli Jokipojat etenee Mestiksen välieriin.

        Luke Sellars sittenkin jäämässä Jokipoikiin

        Jokipoikien kanadalaissyntyinen puolustaja Luke Sellars, 27, on epäiltynä henkilöauton kuljettamisesta alkoholin vaikutuksen alaisena. Asia on parhaillaan poliisitutkinnassa ja myös seuran johto kuullut Sellarsia asiasta.

        - Tämä on äärimmäisen ikävä tapaus niin seuralle kuin pelaajallekin, tällaista ei kerta kaikkiaan saa sattua. Kysymyksessä on vakava liikennerikkomus, joka on jyrkästi seuran periaatteita ja arvoja vastaan. Olemme seurana erittäin pahoillamme asiasta ja myös Luke Sellars katuu tapahtunutta syvästi. Jokipojat ei hyväksy tämänkaltaista törttöilyä ja tapauksesta lankeaa pelaajalle seuran puolelta merkittävät sanktiot. Luke selvittää myöhemmin asiansa tietenkin myös viranomaisten kanssa, kertoo seuran toimitusjohtaja Aki Lindroos.

        - Luke Sellars tiedettiin jo ennakkoon paitsi lahjakkaaksi urheilijaksi, niin myös keskimääräistä riskialttiimmaksi persoonaksi. Sen vuoksi hänen kanssaan on puhuttu toiminnan pelinsäännöistä hyvinkin tarkasti. Hän on ollut tietoinen seuran arvoista ja säännöistä ja hyväksynyt ne. Seuran tietoon on kuitenkin kauden aikana tullut Sellarsin terveydentilaan liittyviä seikkoja, jotka todennäköisesti altistavat miehen herkemmin tällaiseen sääntöjen vastaiseen käyttäytymiseen. Nämä seikat tekevät sopimuksen välittömän irtisanomisen tässä nimenomaisessa tapauksessa monimutkaisemmaksi, selvittää Lindroos.

        - Jokipoikien periaatteiden mukaan olisi vastuutonta jättää pelaaja tällaisessa tapauksessa oman onnensa nojaan. Vaikka kysymyksessä on näinkin selkeä rikkomus, on asialla myös inhimillinen puolensa. Kysymyksessä on myös nuoren miehen elämä ja tulevaisuus, emmekä haluaisi antaa Jokipojista kuvaa seurana, joka hylkää pelaajansa heti vastoinkäymisten ilmaannuttua. Jokipojat haluaa kantaa vastuunsa ja tarjota Luke Sellarsille mahdollisuuden saada apua tässä tilanteessa. Luke puolestaan kantaa vastuunsa Suomen lakien ja seuran sääntöjen edessä.

        - Olemme olleet yhteydessä myös osaan yhteistyökumppaneitamme. He tuomitsevat yksiselitteisesti Sellarsin käytöksen, mutta haluavat olla Jokipoikien takana, olipa lopullinen päätös mikä hyvänsä. Myöskään pelaajien puolelta ei ole asetettu esteitä Sellarsin jatkamiselle joukkueessa. Sellarsin mahdollisesta pelaamisesta päätetään myöhemmin jos ja kun siihen edellytyksiä on, päättää Lindroos.

        http://www.jokipojat.com/jokipojat/www/fi/index.php?we_objectID=7702


    • Jepjep**

      tutkimukset ovat vielä kesken. Eipä tuomita etukäteen.

    • oikeus ja kohtuus

      Voisiko Jääkiekkoliito tässä tapauksessa määrätä esim. loppukautta koskevan pelikiellon? Ja seuralle väroituksen/pistemenetyksen?

      • Jepjep**

        Pelikielto olisi hyvä ratkaisu siinä mielessä, että ilmeisesti joukkuejohto oli irtisanomisen kannalla, mutta juridisin perustein(ko) (?) päädyttiin tähän ratkaisuun.


      • voittajaksi

        vai???


      • Jepjep**
        voittajaksi kirjoitti:

        vai???

        niin sitten pelaajaa, eikä joukkuetta.


      • käräjäoikeudelta
        Jepjep** kirjoitti:

        niin sitten pelaajaa, eikä joukkuetta.

        Suurin syy näihin kirjoituksiin on siinä kun kookoolaisia vituttaa kun jokipojat pärjää niin hyvin niin halvalla joukkueella kookoon ulkkareihin on mennyt samanverran kuin jokipojilla koko joukkueeseen.


      • ja hevosella pääsee
        käräjäoikeudelta kirjoitti:

        Suurin syy näihin kirjoituksiin on siinä kun kookoolaisia vituttaa kun jokipojat pärjää niin hyvin niin halvalla joukkueella kookoon ulkkareihin on mennyt samanverran kuin jokipojilla koko joukkueeseen.

        KOOKOO
        10   OP   TUOMI Niko
        16   OH   RAMSAY Michael
        22   KH   NISTAS George
        27   P    MAKWAY Steve
        33   OH   TUOMI Michael
        41   KH   TOOMEY Ryan
        54   VH   DICKENSON Lou

        Määrä korvaa laadun (vai miten se ny oli).

        JOKIPOJAT
        29   P    SELLARS Luke


    • haisee

      Luulisi jollain Sellarsin historialla kyllä tehtävän ihan selvä kerrasta poikki sopimus. Paitsi jos haluaa tukea kriminaalia ainesta...

      • ice71

        kyllä haisee, kun kookoo miljoonan euron porukka onkin kesälomalla heh heh ai niin taidan muuten matkustaa joensuuhun esiviikolla ja mennä kattomaan Jokp - tuto peliä!!! Sellers on muuten huippu pakki , entäs teidän kultanen! ratkaisu pelit kun alkoi niin hän meni bluessiin!!!! heh heh


    • Kiekkomies 58

      Koska nämä varsinkin ulkomaalaiset pelaajat ovat monen nuoren esikuvina,pitäisi loppupelit olla pelattu ehdottomasti tällä kaudella.Ei Joensuussa tarvitse kuitenkaan kääntää muuten hänelle selkäänsä,eikä minusta mitään sanktiota Jokipojille eikä joukkueelle koska eihän se heidän vikansa ole.Mutta pelikielto antaisi kuvan että ei tuommoista vakavaa töppäilyjä katsota läpi sormien oli kyseessä miten hyvä pelaaja tahansa.Tsemppiä kuitenkin Joensuuhun,voittakaa koko paska!

    • ice71

      hyvä sellers hän onlin huippu peli mies ja surkea kookoo onkin nyt kesä lomalla ja kaipa se viinakin on maistunut kookoo pojille! hyvä jokipojat!!!!!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 185
      2048
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1942
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      147
      1544
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1207
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1173
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1138
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1137
    Aihe