Peniksen koko, testosteronitaso ja käyttäytyminen

Ei kovin iso itsellä

Luin netistä testosteronin vaikutuksista teineillä kuten itse olen (16v). Kolmenlaista juttua oli selvästi eri tutkimuksissa maailmalla havaittu:

1. geneettisesti korkeat testosteronitasot aiheuttavat teinipojilla kaikenlaista antisosiaalista käyttäytymistä, häirintää ja taipumusta yrittää dominoida ja kiusata heikompia miehiä (koulukavereita). Samoin korkean testosteronitason omaavat nuoret miehet ovat itsevarmempia kuin muut ikäisensä ja harrastavat seksiä enemmän, nuorempana ja useampien kumppanien kanssa kuin muut.

2. geneettisesti korkeat testosteronitasot saavat nuorilla miehillä aikaan nopeaa lihasten kasvua sekä miehekkäät (komeat) kasvonpiirteet esim jykevän leuan.

3. geneettisesti korkeat testosteronitasot teini-iässä saavat peniksen ja kivekset kasvamaan suuriksi (siis jos testosteronia on paljon jo ennen 15 vuoden ikää, sen jälkeen ei vaikuta enää). Tämä selittää pitkälti mustien ja valkoisten erot penisosastolla, sillä mustilla keskimäärin 18% enemmän testosteronia teini-iässä.

Tarkkailin tämän jälkeen liikuntatuntien ja punttisalin jälkeen luokkakavereitani suihkussa. Ja totta se on: lähes poikkeuksetta kaikilla ns "pahoilla pojilla" eli koulukiusaajilla ja muilla häirikoillä on selkeästi aika isot penikset, siinä missä kaikilla hiljaisilla, ujoilla pojilla taas pienet. Samoin urheilullisilla ja lihaksikkailla nuorilla miehillä on keskimäärin ehkä n tuplasti niin isot kuin laihoilla ruipeloilla. Usein tietysti laihat ruipelot ovat niitä ujoja ja hiljaisia (alhaisen testosteronin kilttejä lampaita) ja lihaksikkaat luokan kingit niitä itsevarmoja räyhiä (korkean testosteronitason geeneissä saaneita isomunaisia sonneja).

Aika mielenkiintoinen juttu kaiken kaikkiaan ja selittää paljon monesta jutusta ainakin mulle. Luulisi olevan nuorten naistenkin kannalta kiinnostava fakta (ei tarvitse enää arvailla kenellä luokkakavereista on iso ja kenellä ei).

11

3545

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 18v

      jätkä puhuu totta! siis oon itekki kelaillu tota samaa ja myös todennu sen et niin se vain on mut on sit tietenki niit poikkeus tapauksia.:D

      • tutkimustutkimusvalhe

        Täyttä höpöä taas
        Onhan homoillakin vaikka minkäkokoisia vaikka osalla testosteronit tosi vähissä.
        Itsellä teroneita aina vaikka muille jakaa, mutta kylmällä ei löydy koko pippeliä.
        Oletteko muuten huomanneet, että kehonrakentajilla on yleensä hyvin pienet.


    • Id . oj. ll

      Useammalla tuntemallani koulukiusaajalla on itse asiassa pienempi penis kuin keskimääräisellä ihmisellä.

      Olen itse nähnyt ja kuullut monen mutkan kautta.

      Häirikköys ei korreloi testosteronin kanssa kuten oletat.

    • ei..

      Testosteroni ei aiheuta häiriökäyttäytymistä jos se on kropan omaa tuotantoa. Jos sitä taas lisätään jostain ampullista, niin tuloksena on kutistuvat kivekset ja agressiivinen käytös.
      Tuo teoria siitä että pahiksilla on korkeampi testosteroniarvo ei kyllä taida pitää paikkaansa, pahiksilla on vaan munattomat vanhemmat jotka eivät anna lapsilleen tarpeeksi piiskaa.

      • jees jees

        Näinhän se on. Murrosikä ei näitä 15-20vuotiaita kynäniskoja miehistä paljoakaan muutenkaan heheh.

        tiedehän on täynnä juuri tuollaista puppua. kumma kyllä jokainen näistä pikkupojista on sitä samaa koff-lippalakkikansaa ja rähinöinti selittyy muuten vain kusipäisellä käytöksellä.

        t. kehonrakentaja78


      • naiset aina
        jees jees kirjoitti:

        Näinhän se on. Murrosikä ei näitä 15-20vuotiaita kynäniskoja miehistä paljoakaan muutenkaan heheh.

        tiedehän on täynnä juuri tuollaista puppua. kumma kyllä jokainen näistä pikkupojista on sitä samaa koff-lippalakkikansaa ja rähinöinti selittyy muuten vain kusipäisellä käytöksellä.

        t. kehonrakentaja78

        rakastuvat renttuihin?


    • hahaaaaa

      Toi on osittain totta mutta osittain ei, koska ihmiset on kaikilla tavoilla erilaisia.. isomunaisuutta/itsevarmuutta ei voi nähdä aina siitä miten käyttäytyy..eli jos kiusaa muita jatkuvasti ja etsii muista paljon vikoja, sen takana on usein se, että itsellä on jokin iso ongelma mikä pitää peittää etsimällä muista vikoja..ISOMUNAISUUS/ITSEVARMUUS näkyy pikemminkin siinä, minkälainen asenne elämää kohtaan on..esim jos on isomunainen ja itsevarma OIKEASTI ja VITUN ILONEN siitä, muita ei tarvi dissata olleenkaan, ja voi keskittyä siihen omaan loistavaan elämään ja nauttia kaikesta etuoikeuksista joita jumala on siunannut sille isomunaselle, ja isomunasen ei tarvi miettiä mitä muut ajattelee hänestä, koska kokee olevansa itse voimakas. Esim koska tiedän että mulla on HELVETIN ISO KYRPÄ, en koskaan pelkää miettiä mitä muut ajattelee musta, oon aina ilonen kun muistan kuinka hyvin pystyn tyydyttämään naisia..en pelkää yhtään mitään, olen aivan peloton. Veikkaatte kuinka käyttäydyn ja elän? Oon hiljaa koulussa koska ei kunnon kavereita ja käyttäydyn hyvin rennosti ja en ota paineita jos muut dissaa jostain. Lisäksi kuuntelen HIP HOP/RAP jotta muistan miten onnekas olen ;) Olen siis 170 jäpiskä melko lyhyt, 16v, en hyvä nyrkki tappeluis, koska mun ei tarvi olla, koska en pelkää hävitä tappeluu, koska oon voittaja ison peniksen takia. Monet ei siis pelkää jokka kävelee vastaan koska oon nättinaama ja aika snadi jätkä mut jos ne jätkät sais tietää millanen peli mul on jalkojen välis, ne alkais pelkää mua ja rupeis kelaa kovasti, mitä mietin niistä, ei haluis kohdata mua enää ikinä ;)

    • Anonyymi

      Haittaako jos vetää testoa että saa enemmän tulosta salilla 16v

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      No vittu kukaa ei vastaa vedän testoa ni tulee iha helvetisti lihaksia

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5135
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3227
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1375
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1296
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1277
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    Aihe