Sinun sanasi Jumalan sanaa vastaan (4 kohdassa vielä)

Ihminen, joka on tullut uskoon adventistina, voi puolustella adventtikirkon jäseneksi (tai adventistien pariin eronneena) jäämistään sillä, että muka pystyy sitten kirkon sisältäpäin vaikuttamaan toisiin adventisteihin ja auttamaan heitä pois harhaopista.

Mutta Jumala ei yhdy tuommoiseen oman ilmoituksensa vastaiseen toimintaan ja niin tuo henkilö ei pystykään vaikuttamaan adventisteihin, vaan adventistit vaikuttavat häneen.

Jumala on ilmoittanut sanassaan selkeästi neljä kertaa, että uskovan on vetäydyttävä harhaoppisista eikä päinvastoin, että uskova voisi vetää jotenkin Jumalan sinne.

”Mutta minä kehoitan teitä, veljet, pitämään silmällä niitä, jotka saavat aikaan erimielisyyttä ja pahennusta vastoin sitä oppia, jonka te olette saaneet; vetäytykää pois heistä.” (Room 16:17)

”Mutta Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä me käskemme teitä, veljet, vetäytymään pois jokaisesta veljestä, joka vaeltaa kurittomasti eikä sen opetuksen mukaan, jonka olette meiltä saaneet.” (2 Tes 3:6)

”Vaan minä kirjoitin teille, että jos joku, jota kutsutaan veljeksi, on huorintekijä tai ahne tai epäjumalanpalvelija tai pilkkaaja tai juomari tai anastaja, te ette seurustelisi ettekä söisikään semmoisen kanssa.” (1 Kor 5:11)

”Harhaoppista ihmistä karta, varoitettuasi häntä kerran tai kahdesti” (Tiit 3:10)

Siis ei ainoastaan adventtikirkosta, vaan heistä jokaisesta.

Juoskaa kirjaimellisesti henkenne edestä ulos harhaopista ja sen vaikutuspiiristä, jos haluatte Jeesusta seurata! Ette voi astua kahta tietä, laveaa adventismin tietä ja kaitaa Jeesustietä - jos valitsette noita neljää Jumalan tarkkaa käskyä vastaan, olette jo valinneet synnin ja kääntäneet selkänne Jumalalle.

Älkääkä kuunnelko missään tapauksessa korvasyyhyynne niitä muiden kirkkojen ja seurakuntien edustajia, jotka tietämättömyyttään tai tieten tahtoen syntisyyttään, vakuuttelevat teille, että olette valinneet hyvän osan, kun toimitte vastoin Jumalan selvää kieltoa ja jäätte harhaoppisten pariin tai jopa ”vaikuttamaan sisältäpäin”. He eivät teidän parastanne aja, vaan haluavat itselleen mielisuosiota.

15

381

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kirkkoihin en

      mene. Kysynkin sinulta mihin kirkkoon pitäisi mennä jos eroaisin adventtikirkosta?

      • Et mihinkään, jos et kerran halua seurata Jeeusta, vaan pitää sapattia epäjumalanasi.

        Sitä sapattia ei ole Jumala sinuun istuttanut, vaan väärä profeetta demonisten näkyoppiensa kautta:

        "Mutta hän vastasi ja sanoi: "Jokainen istutus, jota minun taivaallinen Isäni ei ole istuttanut, on juurineen revittävä pois." (Matt 15:13)


      • paholaisen puolella
        uskova_1 kirjoitti:

        Et mihinkään, jos et kerran halua seurata Jeeusta, vaan pitää sapattia epäjumalanasi.

        Sitä sapattia ei ole Jumala sinuun istuttanut, vaan väärä profeetta demonisten näkyoppiensa kautta:

        "Mutta hän vastasi ja sanoi: "Jokainen istutus, jota minun taivaallinen Isäni ei ole istuttanut, on juurineen revittävä pois." (Matt 15:13)

        kun sanot Jeesuksen sapattia demonien veljeilyksi.


      • uskova_1 kirjoitti:

        Et mihinkään, jos et kerran halua seurata Jeeusta, vaan pitää sapattia epäjumalanasi.

        Sitä sapattia ei ole Jumala sinuun istuttanut, vaan väärä profeetta demonisten näkyoppiensa kautta:

        "Mutta hän vastasi ja sanoi: "Jokainen istutus, jota minun taivaallinen Isäni ei ole istuttanut, on juurineen revittävä pois." (Matt 15:13)

        Kuulu lainkaan Jumalan sanan ilmoitukseen. Jostain syystä Jumala valitsi Sapatin Jeesuksen pyhitys päiväksi, Jos tämä on ollut tarpeeksi hyvä Jeesukselle ja alkuseurakunnalle, niin kyllä minäkin sen voin heidän esimerkkiensä kera hyväksyä. Ei kai se sapatti, niin paha voine olla, koska se on kelvannut itselleen Jumalalle.

        Tosin Rooman keisareilla oli aivan omat Jumaluutensa, jotka he ovat jättäneet omilleen perinnöksi, Koeta olla tyytyväinen valintaasi. Eihän sapatti ole muuta kun itsensä Jumalan suosittelema Jumalan palveluspäivä. Ei Jumala ole kansalleen epäjumalia antanut. Sapatti on koetus kivenä uskon kuuliaisuuden mukaan. Olethan sinäkin sunnuntain herralle uskon kuuliainen, etkö olekin?


    • Adventisti veli

      Ihan haluan lyhyesti esittää asiani. Haluan lainata Ps. 119:105 sanoja: "Sinun sanasi on lamppu, joka valaisee askeleni, se on valo minun matkallani".

      Toinen asia, joka tulee mieleeni löytyy Ps. 23. Siinä minua lohdutetaan tietoisuudella siitä, että kun olemme uskossa saaneet elämämme luovuttaa Herran johtoon, niin meillä on Opas aina mukanamme. Hän vie vihreille niityille, johdattaa vetten ääreen, virvoittaa sielumme ja ohjaa meitä oikeaa tietä. Kun omat voimat ehtyvät ja tilanne näyttä inhimilliseti ylivoimaiselta, meillä ei ole tarvetta pelätä, koska hän on meidän kanssamme. Herramme ja Vapahtajamme hyvyys ja rakkaus ympäröi meitä kaikkina elämämme päivinä. Kukaan muu ei voi tällaista osaa ihmiselle tarjota. Jumalan lapsen osa eli malja on "ylitsevuotavainen".

      • Et sinä Ellen Whiten veli missään turvassa ole, vaan olet eksytyksen vallassa. Ei siinä auta Raamatun lauseitten litaniat, jos et halua tulla uskoon ja tehdä parannusta ja seurata Jeesusta kuolemaasi asti.


      • kolme-enkeliä
        uskova_1 kirjoitti:

        Et sinä Ellen Whiten veli missään turvassa ole, vaan olet eksytyksen vallassa. Ei siinä auta Raamatun lauseitten litaniat, jos et halua tulla uskoon ja tehdä parannusta ja seurata Jeesusta kuolemaasi asti.

        pimeyden polulla. Taistelet Jumalaa vastaan, hyi sinua Riitta!!


      • missään
        uskova_1 kirjoitti:

        Et sinä Ellen Whiten veli missään turvassa ole, vaan olet eksytyksen vallassa. Ei siinä auta Raamatun lauseitten litaniat, jos et halua tulla uskoon ja tehdä parannusta ja seurata Jeesusta kuolemaasi asti.

        turvassa ole, vaan eksytyksen vallassa. Ei siinä auta Raamatun lauseitten litaniat, kun sinä et halua tulla uskoon ja tehdä parannusta ja seurata Jeesusta! Vaan haluat pilkata Kristuksen omia rikinkatkuisen saatanasi kautta.
        Sillä sinä olet täynnä syyttäjähenkeä, syystä, että sinä olet riivattu.

        Tee senvuoksi parannus ja lakkaa valehtelemasta lähimäisistäsi.


    • alex-kasi

      adventisteja mollaamassa.

      Missä sellaisia adventistaja on? jotka kääntyisivät uskomaan omaan kuolemattomuutensa? Kopvin ovat haksahtaneet siinä tapauksessa.

      Taidat vaan taas keksiä jotain jutun juurta mistä saisit adventisteja syyttää. Ai ai etkö tiedä? mitä Raamattu sanoo väärin syyttämisestä? Ei Jumalan valtakuntaan pääse valehtelijat, vaikka kuinka keksisivät puolusteluja valheilleen, mut ku se sano että, nii ja toi sano että sentähden minä sitt sanoin että ne on sellaisia ... varo kieltäsi.. minusta se lipsahtelee ihan liikaa.. syytöksiä muita ihmisiä kohtaan tulee kuin nauhalta ... mietihän vähän .. JOS SINUN TARVITSEEKIN KERRAN TODISTAA ETTÄ OLET SYYTTÄNYT IHMISIÄ OIKEUDENMUKAISESTI JA RAKKAUDELLISESTI

      ja ajattele

      JOS SINULLE KERRAN SANOTAANKIN, ETTÄ OLET JOHDATTANUT MONET IHMISET HARHAAN - POISPÄIN JUMALAN VALTAKUNNASTA..

      En usko, että olet oikeassa Raamatun tulkinnoissasi en usko että olet edes tulkinnut itse niitä - vaan uskot joihinkin jotka ovat saaneet sinut uskomaan oppejaan ...

      Kyllä sinu´llekin olisi parempi olla vapaa niistä lahkoistasi ja vapaa tutkimaan Jumalan Sanaa - eikä niinkuin nyt vain mollaamaan muita - etupäässä adventisteja..

      Itse pidän adventisteja (mikä nimi muuten sillä he tuskin ovat muutakuin Jumalaan uskovia ihmisiä) uskon veljinäni ja sisarinani siinä kuin muitakin uskovia, vaikka en adventisti olekaan (vaikka senkin nimen olet sinäkin minulle muiden nimien ohessa antanut) ...

      Ja koska vakio vastauksesi on kaikille joptka eivät ikuiseen piinaan usko että "tule uskoon" niin sanon vain jo nyt että minä uskon todelliseen Jumalaan ja Jumalan Poikaan - siis todelliseen en mihinkään kummaliseen Jumalaan jota ei kukaan voi missään asiassa ymmärtää ja joka sanoo rakasta minua kaikesta sydämmestäsi ja kaikesta sielustasi ... TAI HEITÄN SINUT TULISEEN JÄRVEEN JA PIINAAN SINUA IKUISESTI..

      SE on sinun uskosi Riitta, siihen uskoon sinä haluat käännyttää ihmisiä - jos minä olisin sinun asemmassasi - menisin kotiin ja pysyisin siellä ja alkaisin lukemaan Raamattua alausta ja lukemaan sen siten kuin siihen kirjoitettu.

      Ala täältä.

      Alussa loi Jumala taivaan ja maan. Ja maa oli autio ja tyhjä, ja pimeys oli syvyyden päällä, ja Jumalan Henki liikkui vetten päällä.

      Ja Jumala sanoi: "Tulkoon valkeus". Ja valkeus tuli. Ja Jumala näki, että valkeus oli hyvä; ja Jumala erotti valkeuden pimeydestä. Ja Jumala kutsui valkeuden päiväksi, ja pimeyden hän kutsui yöksi. Ja tuli ehtoo, ja tuli aamu, ensimmäinen päivä.

      Ja Jumala sanoi: "Tulkoon taivaanvahvuus vetten välille erottamaan vedet vesistä". Ja Jumala teki taivaanvahvuuden ja erotti vedet, jotka olivat taivaanvahvuuden alla, vesistä, jotka olivat taivaanvahvuuden päällä; ja tapahtui niin. Ja Jumala kutsui vahvuuden taivaaksi. Ja tuli ehtoo, ja tuli aamu, toinen päivä.

      Ja Jumala sanoi: "Kokoontukoot vedet, jotka ovat taivaan alla, yhteen paikkaan, niin että kuiva tulee näkyviin". Ja tapahtui niin. Ja Jumala kutsui kuivan maaksi, ja paikan, mihin vedet olivat kokoontuneet, hän kutsui mereksi. Ja Jumala näki, että se oli hyvä. Ja Jumala sanoi: "Kasvakoon maa vihantaa, ruohoja, jotka tekevät siementä, ja hedelmäpuita, jotka lajiensa mukaan kantavat maan päällä hedelmää, jossa niiden siemen on". Ja tapahtui niin: maa tuotti vihantaa, ruohoja, jotka tekivät siementä lajiensa mukaan, ja puita, jotka lajiensa mukaan kantoivat hedelmää, jossa niiden siemen oli. Ja Jumala näki, että se oli hyvä. Ja tuli ehtoo, ja tuli aamu, kolmas päivä.

      Ja Jumala sanoi: "Tulkoot valot taivaanvahvuuteen erottamaan päivää yöstä, ja olkoot ne merkkeinä osoittamassa aikoja, päiviä ja vuosia, ja olkoot valoina taivaanvahvuudella paistamassa maan päälle". Ja tapahtui niin: Jumala teki kaksi suurta valoa, suuremman valon hallitsemaan päivää ja pienemmän valon hallitsemaan yötä, sekä tähdet. Ja Jumala pani ne taivaanvahvuuteen, paistamaan maan päälle ja hallitsemaan päivää ja yötä ja erottamaan valon pimeästä. Ja Jumala näki, että se oli hyvä. Ja tuli ehtoo, ja tuli aamu, neljäs päivä.

      Ja Jumala sanoi: "Viliskööt vedet eläviä olentoja, ja lentäkööt linnut maan päällä, taivaanvahvuuden alla". Ja Jumala loi suuret merieläimet ja kaikkinaiset liikkuvat, vesissä vilisevät elävät olennot, kunkin lajinsa mukaan, ja kaikkinaiset siivekkäät linnut, kunkin lajinsa mukaan. Ja Jumala näki, että se oli hyvä. Ja Jumala siunasi ne sanoen: "Olkaa hedelmälliset ja lisääntykää ja täyttäkää meren vedet, ja linnut lisääntykööt maan päällä". Ja tuli ehtoo, ja tuli aamu, viides päivä.

      Ja Jumala sanoi: "Tuottakoon maa elävät olennot, kunkin lajinsa mukaan, karjaeläimet ja matelijat ja metsäeläimet, kunkin lajinsa mukaan". Ja tapahtui niin: Jumala teki metsäeläimet, kunkin lajinsa mukaan, ja karjaeläimet, kunkin lajinsa mukaan, ja kaikki maan matelijat, kunkin lajinsa mukaan. Ja Jumala näki, että se oli hyvä. Ja Jumala sanoi: "Tehkäämme ihminen kuvaksemme, kaltaiseksemme; ja vallitkoot he meren kalat ja taivaan linnut ja karjaeläimet ja koko maan ja kaikki matelijat, jotka maassa matelevat". Ja Jumala loi ihmisen omaksi kuvaksensa, Jumalan kuvaksi hän hänet loi; mieheksi ja naiseksi hän loi heidät. Ja Jumala siunasi heidät, ja Jumala sanoi heille: "Olkaa hedelmälliset ja lisääntykää ja täyttäkää maa ja tehkää se itsellenne alamaiseksi; ja vallitkaa meren kalat ja taivaan linnut ja kaikki maan päällä liikkuvat eläimet". Ja Jumala sanoi: "Katso, minä annan teille kaikkinaiset siementä tekevät ruohot, joita kasvaa kaikkialla maan päällä, ja kaikki puut, joissa on siementä tekevä hedelmä; olkoot ne teille ravinnoksi. Ja kaikille metsäeläimille ja kaikille taivaan linnuille ja kaikille, jotka maassa matelevat ja joissa on elävä henki, minä annan kaikkinaiset viheriät ruohot ravinnoksi". Ja tapahtui niin. Ja Jumala katsoi kaikkea, mitä hän tehnyt oli, ja katso, se oli sangen hyvää. Ja tuli ehtoo, ja tuli aamu, kuudes päivä. Niin tulivat valmiiksi taivas ja maa kaikkine joukkoinensa.

      Ja Jumala päätti seitsemäntenä päivänä työnsä, jonka hän oli tehnyt, ja lepäsi seitsemäntenä päivänä kaikesta työstänsä, jonka hän oli tehnyt. Ja Jumala siunasi seitsemännen päivän ja pyhitti sen, koska hän sinä päivänä lepäsi kaikesta luomistyöstänsä, jonka hän oli tehnyt.
      --

      Ja niin edelleen..

      Huomaa Ei KUKAAN joka kerran on ymmärtänyt mistä Raamattu puhuu - koskaan voi kääntyä sellaiseen lahkoon missä ihminen uskoo olevansa kuolematon erossa Luojastaankin. Ulkopuolella jumalan valtakunnan, sellainen oppi sokeuttaa - ei ihminen joka todella on kerran tajunnut asiat voi enää koskaan voi alkaa uskomaan olevansa kuolematon kuin Jumala jos ei Jumala häntä auta saamaan sen..

      Joten eiköhän olisi aika sinunkin siivota oma pesä ensin ja katsoa sen jälkeen että mitä jää jäljelle..

      alex

      • Sinä ja Sirkka-Iita olette adventistien julkeimpia vihamiehiä tällä palstalla. Haluatte heidän pysyvän eksyneenä, etteivät he pelastuisi.


      • alex-kasi
        uskova_1 kirjoitti:

        Sinä ja Sirkka-Iita olette adventistien julkeimpia vihamiehiä tällä palstalla. Haluatte heidän pysyvän eksyneenä, etteivät he pelastuisi.

        sinun evenkeliumisi tulikin ihan kokonaan.. :)

        Totuus on etä Sirkka-Iita on yksi palstan "todellisista uskovista" vaikka olet uskova_1 nimen itsellesi varannutkin.

        Ei tuollainen syytteleminen ja muiden tuomitseminen mitä sinä harrastat ole mitään muuta kuin piukka pipoista lahkolaisuutta ja uhkailevaa helvetin uskoa.

        Olen muuten ihan varma, että sinun pietismisi kärsii noista muita ihmisiä halveksivista kirjoituksistasi enemmän kuin A-kirkko konsanaan.

        Minun mielestäni sinä et ole mikään hyvä esimerkki kristityille, et missään muodossa...

        Uskosi on tiukkapipoista ikuisella piinalla uhkaamista, evankeliumisi ihmisten parjaamista ja halvensuntaa -- ja mikä onkaan puolustuksesi !! JUU !! ihmiset ovat niin huonoja.. että .. voi voi..

        alex


      • Kaikkien siunaaja
        uskova_1 kirjoitti:

        Sinä ja Sirkka-Iita olette adventistien julkeimpia vihamiehiä tällä palstalla. Haluatte heidän pysyvän eksyneenä, etteivät he pelastuisi.

        On hyvä tunne lukiessa uskova_1. kirjoituksia. Kokemus Pyhästä Hengestä on tuntuvaa. Samaa koen,
        http://p1.foorumi.info/ristinvalossa
        Luen sieltä kaikki viestit.


    • joka olet vääräuskoinen

      se siitä.

    • et vaikuta

      mitenkään hirveän vaarallisesta, mutta en halua kuitenkaan seurakuntaasi sekaantua.
      Mahdollisuus on aina siinä, että harhaoppi tarttuu. On sinulla jotain hyvää ja raamatullista, kuten se, että et hyväksy naispappeja, mutta toinen kolikon puoli on vielä kääntymätön.

      Kiva, että jaksat varoittaa harhaopeista. Se on paljon parempi viesti, kun jatkuva EGW. Totta on tietysti sekin, että adventistien joukkoon on sekaantunut niitä, jotka ovat epäjumalan palvelijoita. Tämä on raamatussa ennustettu, että luopumus tapahtuu ennen Jeesuksen paluuta.

      Jumalan johdatusta elämääsi, että olisit kerran perillä ja selvillä vesillä harhoistasi.

    • Kova luu se Riitta vaan on!

      Kolme-enkeliä, alex-kasi ja uuno ... siinäpäs
      koomikko valmiina nielaisemaan Riitan.
      Kova on lihanhimo poijilla ties minkälainen.

      On on --- on tämäkin mainittu ilmestyskirjassa,
      mitäpä sieltä ei löytäisi -

      Ilm. 12:16
      Mutta maa auttoi vaimoa: maa avasi suunsa ja nieli
      virran, jonka lohikäärme oli syössyt kidastansa.

      Tämähän tarkoittaa sitä että riitan pilkkaajista
      ei jää jälkeäkään jäljelle!

      Kaikkea hyvää Riitalle!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      361
      8192
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2324
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      34
      1692
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1549
    5. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      81
      1304
    6. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      121
      1293
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      349
      1116
    8. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      16
      1005
    9. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      54
      992
    10. Kuvaile kaivattuasi kolmella

      Emojilla. Oma vastaus 💨🚮💣
      Ikävä
      111
      911
    Aihe