Eksytyspilarit läksynä 7.3.09

Tämän viikon lauantain, eli ellensapatin, läksyksi Adventtikirkon Pääkonferenssi on määrännyt opeteltavaksi maailmanlaajuisesti ja lauantaina kirkoissaan käsiteltäväksi “The Message of the Prophets” eli profeettojen sanomat.

Kuitenkaan ei käsitellä kenenkään profeettojen sanomia, vaan vain väärän profeetan Ellen Whiten Raamatun vastaisia näkyprofetioita, joista nimettiin aikanaan adventtikirkon tukipilareiksi ja niitä ne ovat yhä.

Viikon jokapäiväisiä läksyjä pohjustetaan vetoamalla 2 Mooseksen kirjan 2 luvun kymmeneen käskyyn. Tätä käskykohtaa sitten tietysti väännellään adventismiin sopivaksi ja sillä puolustellaan Ellen Whiten demonienkelinäyissään saamaa ellensapattia. Mutta ei ellensapatti ole Raamatulla puolusteltavissa, koska se ei ole vanhan liiton sapatti teurasuhreineen, leeviläisine pappeineen, temppeleineen jne. eikä sen paremmin uuden liiton sapatti, joka on uudestisyntyneen kristityn lepo Jeesuksessa joka ainoana viikonpäivänä loppuelämänsä (jollei uskosta luovu).

”jotka minua rakastavat ja pitävät minun käskyni” sanotaan myös tuossa 2. luvussa, mutta adventistit opeillaan rikkovat niitä, eli eivät rakasta Jumalan käskyjä. Rakastavat kyllä väärän profeetan Ellen Whiten käskyjä ja levittävät niitä muidenkin raskaiksi taakoiksi.

Ja samoin on siihen otettu 3 Mooseksen kirjan 16. luku adventismiin väännettäväksi. Tätä lukua tietysti väännetään demonisiin pyhäkkönäkyihin. Eli siihen, että Jeesus peseskelee verensä mukana taivaaseen vietyjen syntien saastuttamaa taivasta tutkivalla tuomiolla ja saatana kärsii lopullisesti kärsimyksen ihmisten synneistä.

Sitten Pääkonferenssi ottaa Matteuksen evankeliumin 24 luvun, jossa puhutaan juuri adventismia ja adventisteja itseään vastaan ”vääriä profeettoja nousee” eli heille nousi Ellen White ”ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin”. No Ellenhän ei tehnyt yhtään suurta tunnustekoa eikä ihmettä, mutta niiksi kuvitellaan Ellenin hengittämättömyyskohtauksia, silmien auki seisomista päässä pitkiä aikoja, kouristelua Raamattu kädessä, äänen muuttumista demonin kimittäväksi ääneksi jne. Näistä kaikista olen täällä kirjoittanut monet kerrat enkä niitä sen enempää kertaa tässä. Tuossa Raamatun kohdassa myös varoitetaan, jos joku sanoo ”'Katso, hän on kammiossa', niin älkää uskoko” ja Ellen Whitehän uskotteli, että Jeesus meni kammioon 22.10.1844 ja sulki oven perässään. Älköön siis kukaan ihminen uskoko tuommoista kammioon menemistä. Koko pyhäkköoppi kaikkine lisineen ja ristin sovituksen halventamisineen on kauhistuttava demonioppi.

Roomalaiskirjeen 3. luvulla ja Hebrealaiskirjeen 8:1-2 ja 9:23 jakeilla Pääkonfenssi yrittää vääntää Raamattua vinoon ja tukemaan Ellen Whiten omituisia näkyjä taivaan tapahtumista. Ellenhän väitti Jeesuksen menneen 22.10.1844 pyhästä huoneesta kaikkein pyhimpään ja sulkeneen oven. Koko oppi oli yritys peittää häpeä, kun Ellen oli odottanut muiden eksyneitten kanssa tuolloin Jeesusta tulevaksi eikä pystynyt tunnustamaan, että oli ollut väärässä. Niin piti hautoa keinoa millä säilyttää kasvonsa ja sitten saikin tuon demoninäyn, tai valehteli saaneensa, että Jeesus meni tuona päivänä taivaassa oven taa toiseen huoneeseen.

Sitten Pääkonferenssi lohkaisee oikein vitsin ottamalla 1 Tim 4:16 ”Valvo itseäsi ja opetustasi, ole siinä kestävä; sillä jos sen teet, olet pelastava sekä itsesi että ne, jotka sinua kuulevat”. Että tuommoista adventistien raamatullisuutta ja Raamatun tutkistelua! Tuokin Raamatun lause otetaan vakiinnuttamaan pysymistä adventismin harhaoppisissa opeissa ja vakuuttamaan, että niillä pelastuu ja pelastaa ne ketkä niihin pystyy eksyttämään.
Ennen tuota jaetta samaisessa luvussa varoitetaan luopumuksesta, riivaajien opeista, villitsevistä hengistä, ulkokultaisuudesta, ruokien nauttimisesta kieltäjistä ja ämmäin taruista eli juuri adventismista!

Sitten Pääkonferenssi yrittää paukuttaa päähän, että “ The crucial point to remember is that our church’s doctrines are based solely on the Bible.” eli: Ratkaisevaa on muistaa, että kirkkomme opit perustuvat yksinomaan Raamatusta.

Periaatteena on, että jos valhetta toistaa ponnekkaasti ja määräävästi, niin se sitten muuttuisikin tosiasiaksi. Mutta kuten jo pelkistä näistä ”Raamatun tutkistelu”-nimellä kulkevista sapattiläksyistä huomataan, niin eipä ole Adventtikirkon opit Raamatullisia. Periaatteena kun on, että opit perustuvat Ellen Whiten demoninäkyihin, mielikuvitukseen ja plagiointeihin ja Raamattua on törkeästi väännetty tukemaan noita oppeja.

Sitten luetellaan viikon läksynä noita Adventismin pilareita eli oppeja, joilla adventismi pysyy adventismina: ellensapatin käskynä pitäminen, taivaan ellenkammion puhdistus, ikuisen sielun kuvitteleminen poistetuksi ja ylienkeli Miikaeljeesuksen fiktiiviset tulevaisuuden retket.

Pääpilarihan on adventismissa ollut kokonaan Raamatusta löytymätön pyhäkkö tutkivan tuomion oppi.

Tuolta löytyy erään adventistivanhimman eli Annun pilariluettelo:
http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=1000000000000003&conference=4500000000001692&posting=22000000022786099#22000000022786099

Sitten otetaan pari Raamatun kohtaa, joissa puhutaan, että jokainen tekee syntiä, mutta ei käsitetä, että adventistinen luonteenkehitysoppi sotii tätä vastaan. Eikä sitä, että jos joku tulee uskoon, niin hän menettää uskonsa omaksuessaan adventismin ja hyväksyessään väärän profeetan oppiäidikseen. Tuolloin ihmiselle käy pahemmin kuin jos hän olisi pysynyt uskoon tulematta ”Sillä jos he meidän Herramme ja Vapahtajan Jeesuksen Kristuksen tuntemisen kautta ovat päässeetkin maailman saastutuksia pakoon, mutta niihin taas kietoutuvat ja tulevat voitetuiksi, niin on viimeinen tullut heille ensimmäistä pahemmaksi. Parempi olisi heille ollut, etteivät olisi tulleet tuntemaan vanhurskauden tietä, kuin että sen tunnettuaan kääntyvät pois heille annetusta pyhästä käskystä. Heille on tapahtunut, mitä tosi sananlasku sanoo: "Koira palaa oksennukselleen", ja: "Pesty sika rypee rapakossa." (2 Piet 2:20-22)

Ja jos hän vielä avustaa hiemankaan jotain muuta ihmistä eksymään adventismiin, niin aina vaan tilanteensa pahenee ”Mutta joka viettelee yhden näistä pienistä, jotka uskovat minuun, sen olisi parempi, että myllynkivi ripustettaisiin hänen kaulaansa ja hänet upotettaisiin meren syvyyteen” (Mat 18:6)

Sitten puhutaan lakihenkisyyden tai halvan armon vaaroista. Todellisia vaaroja uskovalle olisivatkin, mutta kun lääkkeenä adventisteilla ei ole tähän uskoon tulo ja uskossa vaeltaminen Jeesustietä, vaan laittomuus; väärään profeettaan ja harhaoppeihin lankeamisen ja niissä pitäytymisten muodossa.

Siinä on sitten taas mennyt viikko adventisteilla Ellen Whiten oppeja päntätessä ja kerratessa, että eivät taatusti niistä lipeä ja osaavat niitä puolustella ei-adventisteille ja eksyttää heitä sujuvasti. Maanantaina Pyhäkköoppi/Tutkivan tuomin oppi, tiistaina ellensapatti, keskiviikkona sielun pitäminen hetkellisenä ei iankaikkisena ja tuonelan poisto, torstaina vääristellyt lopunajan tapahtumat ja sitten tietysti perjantaina Ellen Whiten kirjojen lukemista.

Pääkonferenssi määrää opettelemaan Ellen Whiten Suuri Taistelu kirjasta kymmeniä sivuja (tämäkö Raamatun tutkimista!) väärän profeetan eksytyksiä ikuisen sielun poistosta, saatanasta ja tuonelan poistosta (s 540-549).

Sekä kertomuksia, kuinka adventistit pakoilevat syrjäisissä maan kolkissa vainoja. Sitten haudat aukeavat ja Ellenin keksimään tai demoneilta saamaan Kolmen enkelin sanomaan uskoneet nousevat haudoista. Ne keillä ei ole ellensapatin sinettiä nousevat haudoista kauhuissaan. Miikaeljeesus tulee pilvessä pimeyteen verhottuna ja pilvi kirkastuu lähestyessään. Sitten adventisteille, Aatamille ja ennen Elleniä olleille uskoville lahjoitetaan kuolemattomuus ja he menevät vanhaan Aatamin paratiisiin, joka onkin kaupunki. 144.000 adventistia saavat erityispalkintoja, koska heidän luonteenkehityksensä on saavuttanut maan päällä täydellisen synnittömyyden ja he ovat ilman Jeesusta välittäjänään pystyneet kestämään maan päällä vainot oman synnittömyytensä varassa. Erityisesti huomautetaan, että he eivät ole valehdelleet ja ovat täysin tahrattomia. (s 614-630)

Hohhoijaa siinäpä sitä sitten adventistien ylpeys ja luulot itsestään ja muitten halveksiminen kasvaa, kun tuota taas kertaavat. Ja erityisesti vahvistuu pelko, että jos jättää adventismin ei voi pelastua. Vaikka kuulostaa uskomattomalta, että joku voi tuollaisiin fiktioihin uskoa, kun niillä ei ole mitään muuta tekemistä Raamatun kanssa kuin sieltä täältä on jakeen osia kaivettu noita Ellenin demonin näkyjä tukemaan.

Ellen White in 1890: “As a people, we have preached the law until we are as dry as the hills of Gilboa that had neither dew nor rain. We must preach Christ in the law.”—Review & Herald, March 11, 1890

Ellen White vuonna 1890: Kansana olemme saarnanneet lakia kunnes olemme niin kuiva kuin Gilboan kukkulat, jotka eivät ole saaneet kastetta eivätkä vettä. Meidän täytyy saarnata Kristusta laissa."

Voi höpönlöpöt! Ikäänkuin Ellen olisi ikinä ollut muu kuin kuiva erämaa samoin kuin häneen uskoneet seuraajansakaan silloin tai nyt.

Lähde: http://www.ssnet.org/qrtrly/eng/09a/less10kjv.html

23

438

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • että.

      Riitta on tarkkana,ja laittaa raamatun,ja Ellenin vertailuun. Riitta on varmasti perillä adv.opista,ja siitä mitä adv.maailmassa,ja Suomessa tapahtuu,paremmin kuin moni adventisti,ja sekös heitä närästää....

      • alex-kasi

      • täyttyvät kyllä
        alex-kasi kirjoitti:

        en luota Riittan kirjoituksiin paljoakaan - enkä Riittan uskoon myöskään.

        Se täyttää mielestäsni oikein hyvin seuraavat väärän evankeliumiun vaatimukset:

        http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=1000000000000003&conference=4500000000001692&posting=22000000042236663

        ... muttei Riitan kirjoituksissa vaan adventtikirkon aivan sairaassa opissa.

        Kuten voimme todeta heti ensi alkuun, EGW:n asema on "arvovaltaine totuuden lähde", elikkä profeetatar joka on antanut lukuisia todistettavasti kertakaikkiaan pieleen menneitä ennustuksia on arvostettu yli yksittäisen uskovan mielipiteen.

        Opin arvostaminen yli Raamatun sanan on selkeä harhaopin muoto. Kuten hailoo on selkeästi näyttänt toteen parissa kohtia on adventtitotuudet useassa kohden täysin raamatun vastaisia eikä adventtikirkolla ole millä itseänsä puolustaa.

        Häpeäisitte, kun vielä puolustelette vaikka olette täysiä valheen opettajia.


      • alex-kasi
        täyttyvät kyllä kirjoitti:

        ... muttei Riitan kirjoituksissa vaan adventtikirkon aivan sairaassa opissa.

        Kuten voimme todeta heti ensi alkuun, EGW:n asema on "arvovaltaine totuuden lähde", elikkä profeetatar joka on antanut lukuisia todistettavasti kertakaikkiaan pieleen menneitä ennustuksia on arvostettu yli yksittäisen uskovan mielipiteen.

        Opin arvostaminen yli Raamatun sanan on selkeä harhaopin muoto. Kuten hailoo on selkeästi näyttänt toteen parissa kohtia on adventtitotuudet useassa kohden täysin raamatun vastaisia eikä adventtikirkolla ole millä itseänsä puolustaa.

        Häpeäisitte, kun vielä puolustelette vaikka olette täysiä valheen opettajia.

        Ei taida uskoa. Keksii vain seli-tyksiä ..

        1. Tim.
        13 Jumalan edessä, joka kaikki ELÄVÄKSI TEKEE, ja Kristuksen Jeesuksen edessä, joka Pontius Pilatuksen edessä todisti, tunnustaen hyvän tunnustuksen, minä kehoitan sinua,
        14 että tahrattomasti ja moitteettomasti pidät käskyn meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen ilmestymiseen saakka,
        15 jonka aikanansa on antava meidän nähdä se autuas ja ainoa valtias, kuningasten Kuningas ja herrain Herra,
        16 jolla AINOALLA on kuolemattomuus; joka asuu valkeudessa, mihin ei kukaan taida tulla; jota yksikään ihminen ei ole nähnyt eikä voi nähdä-hänen olkoon kunnia ja iankaikkinen valta. Amen.

        1. Joh. 3:
        14 Me tiedämme siirtyneemme kuolemasta elämään, sillä me rakastamme veljiä. Joka ei rakasta, pysyy kuolemassa.
        15 Jokainen, joka vihaa veljeänsä, on murhaaja; ja te tiedätte, ettei KENESSÄKÄÄN MURHAAJASSA OLE IANKAIKKISTA ELÄMÄÄ, joka hänessä pysyisi.


      • eihän tuo
        alex-kasi kirjoitti:

        Ei taida uskoa. Keksii vain seli-tyksiä ..

        1. Tim.
        13 Jumalan edessä, joka kaikki ELÄVÄKSI TEKEE, ja Kristuksen Jeesuksen edessä, joka Pontius Pilatuksen edessä todisti, tunnustaen hyvän tunnustuksen, minä kehoitan sinua,
        14 että tahrattomasti ja moitteettomasti pidät käskyn meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen ilmestymiseen saakka,
        15 jonka aikanansa on antava meidän nähdä se autuas ja ainoa valtias, kuningasten Kuningas ja herrain Herra,
        16 jolla AINOALLA on kuolemattomuus; joka asuu valkeudessa, mihin ei kukaan taida tulla; jota yksikään ihminen ei ole nähnyt eikä voi nähdä-hänen olkoon kunnia ja iankaikkinen valta. Amen.

        1. Joh. 3:
        14 Me tiedämme siirtyneemme kuolemasta elämään, sillä me rakastamme veljiä. Joka ei rakasta, pysyy kuolemassa.
        15 Jokainen, joka vihaa veljeänsä, on murhaaja; ja te tiedätte, ettei KENESSÄKÄÄN MURHAAJASSA OLE IANKAIKKISTA ELÄMÄÄ, joka hänessä pysyisi.

        sovi siihen "jokainen on Jumalan kaltainen - siis kuolematon" - oppiin, niin että miten siihen vois miten siihen sitten voisi uskoa.


      • mitään muuta kuin
        täyttyvät kyllä kirjoitti:

        ... muttei Riitan kirjoituksissa vaan adventtikirkon aivan sairaassa opissa.

        Kuten voimme todeta heti ensi alkuun, EGW:n asema on "arvovaltaine totuuden lähde", elikkä profeetatar joka on antanut lukuisia todistettavasti kertakaikkiaan pieleen menneitä ennustuksia on arvostettu yli yksittäisen uskovan mielipiteen.

        Opin arvostaminen yli Raamatun sanan on selkeä harhaopin muoto. Kuten hailoo on selkeästi näyttänt toteen parissa kohtia on adventtitotuudet useassa kohden täysin raamatun vastaisia eikä adventtikirkolla ole millä itseänsä puolustaa.

        Häpeäisitte, kun vielä puolustelette vaikka olette täysiä valheen opettajia.

        oman mielikuvituksensa tason.


      • benedictus= siunattu

        on äärettömän helppo ratkaista!
        Miten?
        Siten että vertaamme kunkin puhetta, saatanan puheeseen!
        Onhan kirjoitettu: " Sanoistasi sinut tuomitaan syylliseksi tahi syyttömäksi"

        Onhan meidän koko ajan pidettävä mielessämme että saatanallakin on jopa miljardeja ihmispalvelijoita, hänen enkeleidensä lisäksi!
        Niitä on suomessa ja joka puolella maapalloa:

        " Joka ei minun kanssani kokoa se hajottaa" Jeesus
        Ellenillä on kokonaisia kirjoja, joissa hän puhuu koko ajan saatanaa vastaan!
        Ja korottaa Kristusta.

        Koko tuotannossa on lukuisia esimerkkejä asiasta!
        Mitä väärään puheeseen tulee, niin puhuttehan tekin täällä väärää puhetta harva se päivä, mutta puhutte joskus myös totuutta!

        Sanommekko me siis teistä että te olette kokonaan saatanan lapsia, sen perusteella kun hairahdutte puheessa?

        Poimitaan muutamia Ellenin lauseita:
        " Herra ei jätä ahdistettuja koeteltuja lapsiaan
        Saatanan kiusausten heiteltäväksi. Etuoikeutemme on luottaa Jeesukseen, Taivaat ovat täynnä arvokkaita siunauksia" Sabbath School Worker, 1. 2.1896
        Puhuisiko demonin palvelija näin, tai näin:

        " Miksi emme usko yksinkertaisia sanoja: " Näin sanoo Herra"? Älä missään olosuhteissa lakkaa rukoilemasta. Henki on altis, mutta liha heikko, mutta Jeesus tietää tuon kaiken" sama luku

        " Herra Jeesus rakastaa kansaansa.Kun hänen kansansa jäsenet luottavat häneen ja riippuvat täysin hänestä, Hän vahvistaa heitä.
        Hän elää heissä ja innoittaa heitä pyhittävällä Hengellään.
        Näin sielu osallistuu hänen elämää antavasta voimastaan".-Sabbath School Worker, 1.2. 1896

        Eiväthän nämä ole riivaajan sanoja!

        Jeesus käski lukemaan ja tutkimaan Moosesta ja profeettoja,...ja kuitenkin Mooses tappoi oman käsin egybtiläisen!

        Jos Ellen olisi tappanut jonkun toiseen lahkoon kuuluvan jäsenen, niin ettekö te sanoisi:
        " Hän on murhaaja, mitä te hänen kirjoituksiaan tutkitte"!!

        "Missään vaiheessa emme voi levätä huolettomuuden
        asenteen vallassa.
        Emme koskaan saa unohtaa Kristuksen varoituksia: "Valvokaa ja rukoilkaa" " Pysykää siis alati valveilla ja rukoilkaa itsellenne voimaa" Luuk 21:36

        " Meidän tulisi käyttää hyväksemme jokaista tilaisuutta päästä siunauksen kanavan yhteyteen. Kristus on sanonut: " Missä kaksi tahi kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen heidän keskellänsä ( Matt 18: 20) Rewiew and Herald, 2.3.1897

        Saatanat ja demonit eivät kehoita kumartamaan ja rukoilemaan Herraa sinun Jumalaasi, Ellen kehoittaa aina!!
        Johtopäätös on että Ellenin sanoma on taivaasta, aivan samoin kuin Mooseksenkin sanoma, molemmat olivat Jumalan profeettoja, sillä erotuksella ettei Ellen ketään tappanut!


      • benedi= siunattu
        täyttyvät kyllä kirjoitti:

        ... muttei Riitan kirjoituksissa vaan adventtikirkon aivan sairaassa opissa.

        Kuten voimme todeta heti ensi alkuun, EGW:n asema on "arvovaltaine totuuden lähde", elikkä profeetatar joka on antanut lukuisia todistettavasti kertakaikkiaan pieleen menneitä ennustuksia on arvostettu yli yksittäisen uskovan mielipiteen.

        Opin arvostaminen yli Raamatun sanan on selkeä harhaopin muoto. Kuten hailoo on selkeästi näyttänt toteen parissa kohtia on adventtitotuudet useassa kohden täysin raamatun vastaisia eikä adventtikirkolla ole millä itseänsä puolustaa.

        Häpeäisitte, kun vielä puolustelette vaikka olette täysiä valheen opettajia.

        Hän ennusti että Niinivee hävitetään: " Vielä 40 päivää ja Niinivee hävitetään"
        Joona 3:4

        No, oliko Joona sen perusteella väärä profeetta, kun ennustus ei toteutunut!? Ei kait minun tarvitse vastata.

        Entä tekeekö se minusta väärän profeetan, jos minä ennustin: " Vielä 3 viikkoa ja Lieksan adventtikirkko palaa poroksi, niitten epäjumalien tähden, joita Herran temppelissä seinillä pidetään, ellette poista niitä"

        Kuvia ei poistettu, ja kirkko paloi maan tasalle, kuten olin kirjeessäni pastori T Hilbergille ennustanut tasan 3 viikon päästä!

        Ei profetoimiseni minusta ole synnitöntä tehnyt, kuten ei Ellenistäkään, eikä Myöskään maailman nöyrimmästä ihmisisestä Mooseksestakaan!


      • kynsin hampain

    • AnttiVKantola

      ### Eksytyspilarit läksynä 7.3.09
      Kirjoittanut: uskova_1
      6.3.2009 klo 22.37

      ämän viikon lauantain, eli ellensapatin, läksyksi Adventtikirkon Pääkonferenssi on määrännyt opeteltavaksi maailmanlaajuisesti ja lauantaina kirkoissaan käsiteltäväksi “The Message of the Prophets” eli profeettojen sanomat.

      Kuitenkaan ei käsitellä kenenkään profeettojen sanomia, vaan vain väärän profeetan Ellen Whiten Raamatun vastaisia näkyprofetioita, joista nimettiin aikanaan adventtikirkon tukipilareiksi ja niitä ne ovat yhä. ###

      • niin paljon kuin haluaa

        ja sitä sinä kiittelet. Olette molemmat Jumalan vihollisia ja sellaiselle varatun lopun saatte ellette tee parannusta.


    • IDENEB

      Pääkonferenssille kelpaa vain Ellen-PERINNE!!

      /// Pääkonferenssi määrää opettelemaan Ellen Whiten Suuri Taistelu kirjasta kymmeniä sivuja (tämäkö Raamatun tutkimista!) väärän profeetan eksytyksiä ikuisen sielun poistosta, saatanasta ja tuonelan poistosta (s 540-549).

      Sekä kertomuksia, kuinka adventistit pakoilevat syrjäisissä maan kolkissa vainoja. Sitten haudat aukeavat ja Ellenin keksimään tai demoneilta saamaan Kolmen enkelin sanomaan uskoneet nousevat haudoista.
      Ne keillä ei ole ellensapatin sinettiä nousevat haudoista kauhuissaan. Miikaeljeesus tulee pilvessä pimeyteen verhottuna ja pilvi kirkastuu lähestyessään. Sitten adventisteille, Aatamille ja ennen Elleniä olleille uskoville lahjoitetaan kuolemattomuus ja he menevät vanhaan Aatamin paratiisiin, joka onkin kaupunki.

      144.000 adventistia saavat erityispalkintoja, koska heidän luonteenkehityksensä on saavuttanut maan päällä täydellisen synnittömyyden ja he ovat ilman Jeesusta välittäjänään pystyneet kestämään maan päällä vainot oman synnittömyytensä varassa. Erityisesti huomautetaan, että he eivät ole valehdelleet ja ovat täysin tahrattomia. (s 614-630) \\\

      Tuohan on täydellistä; täyttä eksytystä.
      Kiitos Uskova_1 varoituksen sanoista.
      Me lukijat vastaamme siitä, miten suhtaudumme.

      • riivaajien valheiden

        vanki ja Jumalan vihollinen. Voi teitä Kainin tielle menneitä.


      • benedi= siunattu

        Etkös itse opeta että uskomalla Jeesukseen tahraiset vaatteet riisutaan pois?
        Ja meidät puetaan puhtaaseen pellavaiseen liinanvaatteeseen, joka on Jumalan vanhurskaus!

        Kun te taas julistatte itse Jeesuksen nimessä ihmisten syntejä anteeksi, vaikka ette osaa olla näkijänä so. profeetta, että se jolle julistitte synnit anteeksi oli ehkä surmannut ja raiskannut!

        Tällä tavallako se Jumalan vanhurskaus meille tuodaan?
        Teette mitättömäksi toisten synnit, ilman että tunnustavat ja hylkäävät ne, ja ilman että istuvat linnassa!

        Eikö se jo tee teistä syntien anteeksi julistajista osasyyllisen sekä maallisen että taivaallisen lain edessä.

        Lainrikkomuksethan tulee ensin selvittää perinjuurin, ja sitten kun viranomaisilta on lupa saatu voit pyytää ja antaa anteeksi, tämä rikoksista jotka eivät ole asianomistaja rikoksia!


    • Kristillisyys. Teidän kaikkien tulisi olla kiitollisia Pyhälle Lusiferille sunnuntaista. Onhan sunnuntai annettu meille perintönä Keisarilta. Riitalle on keisarin perintö rakas ihanne. Koko maailma Kristilliseltä osaltaan kallistuu Benediktus 16 palvontaan. Pietarin eli Jupiterin Varpaan suuteleminen on näiden Rooman pyhiin vaeltajien kohokohta. Eräskin kunnon pietisti näytti kuvaansa jossa hän suuteli Pyhän pietarin varvasta, joka oli hieman kulunut kovasta suutelemisesta.

      Riitalle pitää antaa kiitosta siitä, että hän levittää Adventti totuutta. Nuo Sapatti läksyt olivat kovasti avartavia keskustelun aiheita. Vaikka Riitta ei olekaan oikea Kristitty, hän kuitenkin auttaa Adventti totuuden levittämistä maailmalle. Ymmärrän hyvin Riitan mielen tilaa olen lukenut hänen itsensä antamaa oman luonteensa kuvausta! ymmärrän sinua hyvä Pastori. Vaikka Pietistit eivät olekaan sinua pastoriksi vihkineet. olet sinä itse ottanut itsellesi Pastorin valtuudet. Olet ihan oikea nainen papittarena. Olemuksesi muistuttaa minua, että sinussa on jotain yhtäläisyyttä Delfoin Oraakkelin kanssa. Sellaista Profeetan kaltaista.

      Olen tässä odotellut vousi kaupalla, koska se Papitar Riitan oma Evankeliumi alkaa tulla palstalle, että Adventistit voisivat mennä kuulemaan Ratki-riemukasta Riitan hyvää sanomaa Jeesuksesta? Tätä me emme varmaan tule koskaan kuulemaankaan, koska Riitalla on mielessään vain Herjasaarnat. Kysyisin vain kelle nämä Herja-saarnat ovat tarkoitetut? Muun muassa lausunto Riitalta:= Raamattu sanoo näin Herran sinun Jumalasi sapatti:= Riitta ottaa Jumalan sanan Herjan kohteeksi alentaen Itsensä Jumalan Elleniksi! Tämä on suoraa herjaa itseään Jeesusta kohtaan.

      Kysyyisin vain: kuinkahan kauvan Itse Jeesus antaa itseään pilkata? Tosin Saarnaaja sanoo, että kaikella on aikansa. Ei tuo itsensä Jumalan pilkka liene itselleen Jumalalle mieluista kuultavaa? Tosin pilkkaajien Evankeliumi on omaa luokkaansa.

    • läksyn aiheena

      ovat sapatti, Jeesuksen paluu, uskonvanhurskaus, pyhäkkö.

      Kaikki löytyvät Raamatusta.

    • itsesi riivaajien käyttöön?

      miksi olet myynyt sielusi??

    • käynyt niin, että

      "pesty sika rypee rapakossa".

    • tulee jälleen esiin

      läksyä läksyn päälle...6.koulupäivänä, kun muut Raamatun mukaan lepäävät 7.päivänä...?

      Kiitos referaatista eikä yhtään ollut liikaa omat kommenttisi, jotka paljastavat tietämättömille ja sokeille näitä "adventtikirkon karikkoja ja salaisuuksia".

      Menestystä tässä "varjosapattikoulussa" eli nettisamppiksessa!

      terveisin Nussi Turusta

    • kynsin hampain

      Jumala on kieltänyt Sanassaan hautamuistomerkkien tekemisen profeetoilleen.
      Ellen Whiten hautajaiset olivat suuri farssi.

      Yhdelläkään Raamatun profeetaalla ei ole hautamuistomerkkiä.

    • hailao

      ... että vielä jaksat jatkaa taistelua ilmiselvää saatanan hengen vaikutusta vastaan.

      Meillä on täällä menossa henkivaltojen taistelu. Aivan kuten Jeesus sanoi Matt. 16:23
      "Mutta hän kääntyi ja sanoi Pietarille: "Mene pois minun edestäni, saatana; sinä olet minulle pahennukseksi, sillä sinä et ajattele sitä, mikä on Jumalan, vaan sitä, mikä on ihmisten".

      Tässäkin esimerkissä Jeesus osoitti miten hurskaalta vaikuttava Pietari voi tulla saatanan kätyriksi yrittäessään estää Jeesusta toteuttamasta tehtäväänsä.

      Näitä kirjoituksia saat lukea tässäkin niin paljon, ÄLÄ anna niiden hämätä sinua. Saatana on se joka pettää.

      Riitta, muista että nämä ihmiset - vaikka ne vaikuttavat susilta - ovat Jeesuksen rakastamia ihmisiä, joita saatana käyttää jotta saisi sinut lannistettua.

      Meillä ON täällä henkivaltojen taistelu meneillään, ja mitä suurempi ongelma olet saatanalle, sen enemmän kristittyjä sinua tässä saatanan johdossa arvostelee ! Sillä ei meistä kukaan ole kutsuttu toisia tuomitsemaan, kuten nämä tekevät. Aivan kuten saatana tietää että hänen aikansa alkaa olla lopussa, tämä henkivaltojen taistelyu tulee yhä kiivaammaksi mitä lähemmäs lopun aikoja tulemme !!!

      Ilm 2:26.

      Sen neuvon antaisin sinulle, että nämä eivät vielä siedä vahvaa ruokaa, koska he tarvitsevat vielä maitoa.

    • Adventismi on toista evankeliumia, ei Jumalan valtakunnan evankeliumia.

      "Minua kummastuttaa, että te niin äkkiä käännytte hänestä, joka on kutsunut teidät Kristuksen armossa, pois toisenlaiseen evankeliumiin, joka kuitenkaan ei ole mikään toinen; on vain eräitä, jotka hämmentävät teitä ja tahtovat vääristellä Kristuksen evankeliumin. Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu. Niinkuin ennenkin olemme sanoneet, niin sanon nytkin taas: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä te olette saaneet, hän olkoon KIROTTU." (Gal 1:6-9)

      Turha siis yrittää hempeillä ja selittää, että kukin uskokoon tavallaan kunhan vaan itse sanoo olevansa uskossa. Adventismikin vääristää Kristuksen evankeliumia ja on juuri tuota Jumalan Raamatussa varoittamaa toista evankeliumia, johon liittymisestä ja jonka levittämisestä tulee kirotuksi!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      325
      7455
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2234
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      33
      1631
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1479
    5. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      114
      1196
    6. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      72
      1155
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      335
      1046
    8. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      50
      915
    9. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      15
      913
    10. Miksei persut järjesteä koskaan miekkareita tai kulkueita?

      Pelkäävätkö saavansa pataansa, ja sen vuoksi vain öyhöttävät netissä? Ei öyhöttämisellä muuteta maailmaa. Pitää olla ak
      Maailman menoa
      277
      813
    Aihe