Vapauteen - vankeuteen

Jeesus tuli vapauttamaan:

"Herran Henki on minun päälläni, sillä hän on voidellut minut julistamaan evankeliumia köyhille; hän on lähettänyt minut saarnaamaan vangituille vapautusta ja sokeille näkönsä saamista, päästämään sorretut vapauteen (Luuk 4:18)


Ellen White taas tuli vangitsemaan:

Demonihenki oli hänellä päällään, sillä hänet oli riivattu julistamaan kolmen enkelin sanomaa rikkaille, ja demoni lähetti hänet saarnaamaan vankeutta vapaille, ja näkeville sokeuttamista, kahlitsemaan Jumalan lapset orjuuteen.

Onhan se niin lihalle mieleistä sitten olla tuossa orjuutetussa tilassa, toimia kuin robotti ja opetella adventismin oppeja, ellenlakeja ja -sääntöjä. Ei tarvitse itse ajatelle eikä päättää. Ei ole itse vastuussa, kun on heittäytynyt Ellen Whiten ja Adventtikirkon varaan. Eikä tuossa mitään ihmeellistä ole, niinhän muutkin ei-uskovat tekevät: tukeutuvat toisiin ihmisiin sanoen mielessään ”olen kuin muutkin, mitä pahaa minulle siitä voi tulla”. Joukossa tyhmyys tiivistyy!

Mutta Jumala katsoo juuri sinua, juuri sinä olet vastuussa omasta elämästäsi ja siitä Jumala vaatii sinut tilille. Ei auta yhtään vedota Ellen Whiteen, Adventtikirkkoon eikä muihin ihmisiin. Adventistina olet synnin tiellä, et Jeesustiellä. Tee parannus ja anna Jeesuksen pelastaa ja vapauttaa sinut. Äläkä enää anna pikkusormeakaan adventismille, sillä se vie koko käden ja lopulta koko ihmisen helvettiin ikiajoiksi.

7

263

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kristitty ei voi pelata korttia, tai rahapelejä, ei tanssia, käydä teatterissa, eikä tyytyä muutoinkaan huvittelemaan niin, että hänen hengelliset aistinsa turtuvat.
      Ne kaikki liittyvät maailmaan, joilla ei ole sijaa kristityn sydämessä. Kristitty ei yhdy maailman vaellukseen, eikä synnilliseen huvinpitoon.

      Tälläinen on suurelta osaltaan aikamme tunnustus kristillisyyden tila. Vastakohdan näille maailman mukaan muodostuville nimikristityille muodostavat todelliset Jumalan lapset.

      Tämä ilmaisee kristityn suhteen musiikkiin. Hän kuuntelee musiikkia, mikä ylläpitää hengellisiä ihanteita. Hän valitsee radiosta vain sellaista musiikkia mikä ei aiheuta epäsointua hänen Jumala suhteeseensa. Muun kaiken hän sulkee pois koko perheensä kuuluvilta.

      Nämä tekstit on lainattu kirjasesta: Kirjoitettu on. Laatinut I.L. Shuler "Kirjatoimi".

      Mitä tuohon teatteri kristillisyyteen kuuluu, niin mielestäni Jouko Turkka antoi näytteen teatterin sopivaisuudesta kristillisen yleisön seurattavaksi.
      Teatterin johtaja Turkka kärräsi näyttämön reunalle ihmisen luontaista produktiota, jota ei kehtaa edes mainita, ja heitti sitä teatteri väen silmille katsomoon.

      Mitä mieltä Riitta on tälläisestä kristillisyydestä ja sen sopivuudesta kristilliseen elämään?

      On meitä moneksi.

      • Kristityn malli on Jeesus.

        Enpä usko, että siitä olisi kenellekään hyötyä, että alkaisin esitellä ruoka-, elokuva-, televisio-ohjelma-, vaate-, meikki-, matkakohde- tms. makuani.

        Makuasiat ovat makuasioita ja niistä voidaan höpötellä jossain muissa yhteyksissä.


      • uskova_1 kirjoitti:

        Kristityn malli on Jeesus.

        Enpä usko, että siitä olisi kenellekään hyötyä, että alkaisin esitellä ruoka-, elokuva-, televisio-ohjelma-, vaate-, meikki-, matkakohde- tms. makuani.

        Makuasiat ovat makuasioita ja niistä voidaan höpötellä jossain muissa yhteyksissä.

        Niin, ruokakulttuuri, juomakulttuuri sun muut
        senkaltaiset - eivät ne kristityksi tee.
        Kyllä on tarkoitus erottua hengellisyydellä eikä
        maallisissa asioissa. Hengessä vaeltaminen tekee
        eron maailmaan ja lihallisiin järkeisuskoviin.

        Riitta puhuu ydinasiaa.


      • pitää erottautua
        AnttiVKantola kirjoitti:

        Niin, ruokakulttuuri, juomakulttuuri sun muut
        senkaltaiset - eivät ne kristityksi tee.
        Kyllä on tarkoitus erottua hengellisyydellä eikä
        maallisissa asioissa. Hengessä vaeltaminen tekee
        eron maailmaan ja lihallisiin järkeisuskoviin.

        Riitta puhuu ydinasiaa.

        tämän maailman kultuurista, että se ei tee kristyksi. Eli ei ottaa maailman ruokatavoista ja juomatavoista kinni, vaan pitäytyä raamattuun ja siihen henkeen. Raamatun henkeen ja vaeltaa siinä hengessä ja totuudessa.
        Hieno oivallus, joko olet päässyt sianlihasta eroon?


    • alex-kasi

      "Herran Henki on minun päälläni, sillä hän on voidellut minut julistamaan evankeliumia köyhille; hän on lähettänyt minut saarnaamaan vangituille vapautusta ja sokeille näkönsä saamista, päästämään sorretut vapauteen (Luuk 4:18)

      Ja juuri sitä on koko Raamatun Sanoma kuinka Kristus VAPAUTTAA synnin orjat - vaikka Raamattua luetaankin liian usein omien uskomuksien tueksi tai väännellään poliittisista syistä sopivaksi.

      Esimerkiksi SINÄ löydät Raamatusta mitä haluat ja hyppäät yli niiden kohtien jotka ei oppiisi sovi.

      Levität sellaista VÄÄRÄÄ tietoa Jumalasta että Hän ELÄMÄN LUOJA tulee piinaamaan SUURTA OSAA LUOMISTAAN IHMISISTÄ IKUISESTI jossain helvetin tulisessa pätsissä.

      Kyllä saatana tiesi mitä teki kun valehteli Eevalle: "Ei, ette te kuole. Mutta Jumala tietää, että niin pian kuin te syötte siitä, teidän silmänne avautuvat ja teistä tulee Jumalan kaltaisia, niin että tiedätte kaiken, sekä hyvän että pahan."

      Riittan silmät eivät ole vieläkään avautuneet - kuinka paljon hän Raamattua lukeekin.. HÄN USKOO YHÄ saatanan valheeseen ja niin uskovat mpnen monet pakana uskotkin.

      Mutta se ei ole Raamatun opetusta. Raamattu opettaa nimittäin että VAIN Jumalan valtakunnassa on iankaikkista elämää. Raamattu sanoo jos ihminen ei ole yhteydessä Jumalaan joko itse (kerran tulevaisuudessa) tai Kristuksen kautta (nyt) niin iankaikkinen elämä ei ole kenellekään MAHDOLLISTA. Näin sanoo Jumalan Sana.

      Totuus on että kuolemattomuuteen tarvitaan sellaisia TÄYDELLISIÄ ominaisuuksia joita ihmisella ei ole mutta JUMALLA ON. Se on totuus ja siksi ei kukaan ole kuolematon KUIN JUMALAN YHTEYDESSÄ - mikä tarkoittaa elämistä siinä oikeudenmukaisuudessa ja rakkaudessa mikä on Jumalan - SE ON RAAMATUN TOTUUS.

      Riittakin - tekee kuolemasta iankaikkisen elämän ja sen myötä vääntää Raamatun pelastuksen mikä on kuolemasta >elämään pelastumista toiseksi väittämällä että kyseessä onkin pelastuminen "ikuisesta piinasta >taivaaseen".

      Teet Raamatun kertomasta TUHOSTA "ikuisen piinan" (sinun kaltaisesi "uskojat" EIVÄT KOSKAAN käytä sanaa TUHO kun he puhuvat siitä mitä Raamattu sanoo ei-pelastetun kohtalosta - nimittäin että ihminen TUHOUTUU).

      Kuitenkin Raamatun Ut:ssä on tuhoutuminen kirjoitettu ainakin 30 kertaa.
      **

      Te ette enää "SAA iankaikkista elämää" (koska se jo uskonne mukaan on) - vaan te PÄÄSETTE taivaaseen.

      Raamattu sen sijaan puhuu kaiken aikaa iankaikkisen elämän SAAMISESTA. Ihminen välttää tekojansa seurauksena tulevan TUHON.

      Esimerkiksi Paavali kirjoittaa lähes aina TUHOUTUMISESTA. Hän käyttää aina sanoja jotka tarkoittavat TUHOUTUMISTA.

      Seuraukset tuosta teidän "erossa-Luojastakin-omaan-kulemattomuuteen-uskostanne" ovat todella VAKAVAT - sillä se eivät vain vääristele JUMALAN OLEMUSTA ja PILKKAA Häntä PIINAAJAKSI joka sallisi luomaansa elämää kidutettavan ikuisesti - mikä sekin on erittäin VAKAVA vääristely - vaan tekee koko Raamatusta aivan toisellaisen.

      Alla vain esimerkiksi mitä piina-usko aiheuttaa:

      A) Raamattu on luotujaan piinaavan jumalan hekeyttämää tekstiä ei oikeudenmukaisen ja rakkaudellisen Luojan henkeyttämää tekstiä.

      Näin Raamatusta tulee niin erilainen, että ei enää voida puhua samasta kirjasta.

      B) jos ei usko Raamatun Sanaan että vain Jumalalla on kuolemattomuus - silloin ei Jumalan elämän arvokkuus tule esiin siten kuin sen pitäisi tulla - sillä minkälainen roisto ja ryöväri olisi yhtä kuolematon kuin Jumala!! Siihen ei tarvita oikeudenmukaisuutta ja rakkautta.. kuten Raamattu asian sanoo.

      Totuus on että kuolemattomuuteen tarvitaan ominaisuuksia ja sitä täydellisyyttä mikä on vain Jumalassa - se on totuus kuolemattomuudesta.

      C) Pahuus ei koskaan tule katoamaan koska sillä on iankaikkinen elämä.

      Raamattu kertoo aivan toista - Jumala tulee poistamaan kaiken pahuuden - siitä ei jää jäljelle mitään.

      D) Piinauskovat (esim. uskova_1) jotuisivat muuttamaan koko uskonsa toiseksi - ajatuksensa oikeudenmukaisuudesta ja rakkaudesta myös ja se ei käy ilman todellista Pyhän Hengen vastaan ottamista - jos he kykenisivät ottamaan Sanan vastaan sinä sanomana kuin Jeesus sen ilmaisee - he tajuaisivat että Raamattu puhuu totta kun se sanoo:

      1. Tim. 13 >16
      Jumalan edessä, joka kaikki eläväksi tekee, ja Kristuksen Jeesuksen edessä, joka Pontius Pilatuksen edessä todisti, tunnustaen hyvän tunnustuksen, minä kehoitan sinua, että tahrattomasti ja moitteettomasti pidät käskyn meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen ilmestymiseen saakka, jonka aikanansa on antava meidän nähdä se autuas ja ainoa valtias, kuningasten Kuningas ja herrain Herra, jolla AINOALLA on kuolemattomuus; joka asuu valkeudessa, mihin ei kukaan taida tulla; jota yksikään ihminen ei ole nähnyt eikä voi nähdä-hänen olkoon kunnia ja iankaikkinen valta.
      Amen.

      1. Joh. 3: 14 >15
      Me tiedämme siirtyneemme KUOLEMASTA >ELÄMÄÄN, sillä me rakastamme veljiä.
      Joka ei rakasta, pysyy kuolemassa.
      Jokainen, joka vihaa veljeänsä, on murhaaja; ja te tiedätte, ettei KENESSÄKÄÄN MURHAAJASSA OLE IANKAIKKISTA ELÄMÄÄ, joka hänessä pysyisi.

      Alla Helvetin uskosta ja sen alkuperästä hieman historiaa.

      http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=1000000000000003&conference=4500000000001692&posting=22000000040761519#22000000040761519

    • IDENEB

      Vapauteen - vankeuteen
      Kirjoittanut: uskova_1
      12.3.2009 klo 15.36

      Jeesus tuli vapauttamaan:

      "Herran Henki on minun päälläni, sillä hän on voidellut minut julistamaan evankeliumia köyhille; hän on lähettänyt minut saarnaamaan vangituille vapautusta ja sokeille näkönsä saamista, päästämään sorretut vapauteen (Luuk 4:18)

      1. Kor. 7:23
      Te olette kalliisti ostetut;
      älkää olko ihmisten orjia.

      Siunausta Uskova_1:lle!

      • ylifariseus on kiinnostunut miten tämän palstan uskovilla leikkaa uskonnollisten asioiden ymmärtämisessä.

        Mitä eroa on Riitan, Ellenin, Pietismin ajan ja nykyisen maallistuneen kristillisyyden välillä.

        Kuinka voimme heitellä vain sontaa toistemme silmille, kun tulisi puhua evankeliumin oikeasta ymmärtämisestä.
        Jeesus puhui vertauksilla aikansa ihmisille, mutta nyt näyttää siltä, että Jeesus on jäänyt yksin temppelin sisäpuolelle kuuntelemaan ylipappien opetuksia.

        Benny Hinnit ja David Pawsonit ja Mellerit ovat teatteri kristillisyyden perikuvia, jotka eroavat Urho Muroman ja Ellenin hengellisten asioiden syvemmästä ymmärtämisestä.

        Nyt ei enää ajatella minkäkaltaisia meidän tulee olla vaelluksessamme Kristuksen tulemisen päivinä, vaan olemme kaukana Jeesuksesta ja hengellisen elämän sisällisestä tuntemisesta.

        Mihin ovatkaan jääneet seppä Hög Manin opetukset ja Paavo Ruotsalaisen saarnat.
        Vastaajat ovat sentään tunnistaneet ongelman ja huomanneet, että siinä missä valtio suunnittelee eläkeleikkauksia, siinä valhe kristityt leikkaavat opetuksia ja tekevät ne mieleisekseen.

        Minkä näköinen on sen Jeesuksen kuva, jonka me tästä kristillisestä mosaiikista piirrämme lukioiden eteen katseltavaksi oman ja toistemme uskon perusteista.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      206
      4974
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      292
      3085
    3. 134
      1797
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      228
      1647
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1451
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1223
    7. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      76
      1173
    8. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1164
    9. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      78
      1129
    10. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1128
    Aihe