Ehdinkin aloittaa sen ennen

tätä palstaa

Tuli siis 50 täyteen enkä jäänyt istumaan. Uusi duuni toi minut 1.luokassa karibialle jossa on nyt paljon haasteita todella isossa kansainvälisessä organisaatiossa. Joka päivä oppii uutta ja vihdoinkin saan tuon Espanjan kuntoon! Kiva asunto n.2-miljoonaisessa pääkaupungissa ja muutto toiseen samanmoiseen ennen kesää. Tosi kivaa lopettaa se vanha nyvääminen ja ottaa tällainen Sir tai Seior jobi.

Lopettakaa se nyhvääminen ja katsokaa kansainvälisiä haasteita joita kylla osaajille löytyy!

5

421

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ....

      Entä jos kuuluu kotinurkannyhvääjiin?

      • aloittaja

        Meillä kaikilla on mahdollisuuksia ihan itsemme rajoissa. Olet maailman parhaan koulujärjestelmän tuote ja sitä arvostetaan rajojemme ulkopuolellakin. Itseäni harmittaa hieman kun olin niin pöljä, että tein tämän vasta nyt. Ovet ovat kuitenkin auki joten miksi ei menisi niiistä sopivimmalta tuntuvasta sisään?

        Maailma kodin/kotinurkkien ulkopuolella on melkoinen. Eilisestä voin kertoa sen verran, että yksi ihan kuin JLo näyttää mukavalta. Sitten kun niitä on kolme ja ne alkavat tanssia latinopoppia, niin näky on mielenkiintoinen.

        Itse huomasin, että elämäni tärkein tekemätön asia oli se, että en ollut ihan täysillä elänyt sitä.

        Jos olet nurkanvaltaaja jonka vallattu nurkka löytyykin omasta mökistä, niin tee ensin itsellesi selväksi, että olet power-player ja lähde näyttämäään se maailmalle! Taivas on raja!


    • nähnyt olen uffon

      ja on hyvä että kompenssoit työttömyytesi ja varhaisvanhuutesi noinkin rikkaaseen mielikuvitukseen. Kun nyhvää kotona mutta on ajatuksissaan ja unelmissaan suorittamassa aikaansaamatonta elämäänsä vaikkapa karibialla niin ei sinua kukaan siitä tuomitse. Kaikilla ei ole noin rikasta tunne-elämää. Itse kyllä pystyisin vaikka maailmanympäri menemään. Mutta laiskuuttani en viitsi. Haluan elää kiinni arjessa ja todellisuudessa, joissa ei ole mitään moitittavaa.

      • mieltä kun

        olen kanssasi, mutta en osaa oikeen noin hyvin tuoda asioita kirjoittamalla esille : )


    • ja homma jatkuu

      Kuukausi täynnä ja nyt voi jo jotain kommetoida.
      Ihmiset täällä ovat todella ystävällisiä ja lähestulkoon liiaksi seurallisia. Kieliopinnot alkoivat hieman myöhässä mutta sitäkin laadukkaammin. Vaadin firmatla onnekseni yliopistotaustaisen ihmisen opeksi. Loppupelissä hänet sitten löysimmekin ja homma hoidetaan nyt työn ohessa. Arkisin tunnit 06-08 ja lauantaisin 4h ja sunnuntaisin 8h. Homma on jaettu siten, että arkisin kielioppia ja rakenteita ja viikonloppuna enemmän juttelua. Tänäänkin oltiin opettajan kanssa pitkä tovi kaupungilla ostamassa vaatteita ja katselemassa paikkoja. On töiden takia kiire saada tuo juttu kuntoon. Siis tuo ihmisten läheisyys ja auttamisenhalu ovat jotain käsittämätöntä ja ehdottomasti positiivisessa mielessä. Toteutan loppuelämän haavetta nyt kahdella saarella täällä. Molemmissa aina 2-viikkoa kerrallaan ja välissä parin tunnin lento. Firma ei maksa open reissuja joten toiselle sarelle pitää järjestää jotain. Onneksi työmaa on isossa firmassa niin nuo asunto- matkustus- ja autohommat on hanskassa.

      Maisemat ja paikat ovat upeat! Harmi kun ei ole vielä aikaa nauttia niistä. Iho kärähti heti tullessa kun kävelin pilvisellä ilmalla parin tunnin lenkin mutta nyt osaa olla varovainen.

      Ainut murhe on ikävä jota voi kuitenkin puhelimeela skypellä lievittää.

      Hakekaa hyvät ihmiset haasteita kotikontuja kauempaakin! Toteuttakaa niitä haaveitanne ihan oikeasti eikä saunanlauteilla istuen!
      Itseäni harmittaa, että miksi vasta nyt.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1565
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      172
      1243
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1080
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      997
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      86
      910
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      841
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      44
      828
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      60
      754
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    Aihe