linnanjuhlien räyhäjengi häpäisee itsenäisyyden!

citizen

Itsenäisyyspäivän arvokkain juhla vietetään presidentin linnassa, mutta jo useana vuonna peräkkäin on saanut nähdä uutiskuvista, että juhlintaa on kerääntynyt häiritsemään huonosti käyttäytyvä väkivaltaisen oloinen räyhäjengi. Naamioituneena ja mustiin pukeutuneena tämä irvokas "mielenosoitusjoukkio" purkaa vanhempiensa välinpitämättömyyden ja pettymyksensä aikuisten maailmaan niihin ihmisiin, jotka kansa on valinnut itseään edustamaan. Samalla häpäistään myös niiden ihmisten kärsimykset, jotka sotavuosina joutuivat itsensä maamme hyväksi uhraamaan. En ole koskaan ollut mikään suuri linnan juhlien kannattaja, - pukusirkus ja yleinen kantakirjanäyttely - siinä pikainen luonnehdinta juhlien moraalista, mutta koska vieraslistalla on joka vuosi ollut myös ansioituneita kansalaisia, sotaveteraanejakaan unohtamatta, juhla kuitenkin paikkaansa puolustaa.

Itsenäisyyden juhlinta on aina paikallaan, itsenäisyys on antanut meille kaiken sen vaurauden ja hyvinvoinnin, mikä meillä nyt on. Itsenäisyyden puolesta taistelleille sukupolville ei voi olla liian kiitollinen, joka tapauksessa olemme heille koko ikämme velkaa niistä hyvistä vuosista, jotka olemme saaneet.

Osa ihmisistä voi siis yhteiskunnassamme pahoin, mistä muuten tämä aktivistiporukka saisi joukkionsa kasaan? Miksi osa kansasta voi niin huonosti? Onko syynä loputon itsekkyys ja rahanahneus, jonka ansiosta me olemme valmiit uhraamaan kaiken, vai onko kysymys suuremmasta murroksesta..???Kuka siihen osaa vastata, hän on sitten viisas!.

5

446

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jordos

      Aamutelkkarissa oli jo joku hippi sanomassa, miten "rauhallista" viime vuonna oli siellä mielensoituksessa ja kuinka kauhistunut hän oli kun kotiin tullessaan näki uutisten kuvat aitoja kaatavista ja muista riehuvista tyypeistä. selitys oli tietenkin, että "media lietsoo tapahtuman näyttämään pahemmalta kuin se onkaan" ja että "ainahan jotain pientä tapahtuu". media lietsoo?!? pientä tapahtuu?!? mitä vittua?!? mediako ne jurpot käski aidat kaatamaan ja takseja potkimaan. pitäs ottaa kaikkien niiden jästipäiden nimet ylös ja sitten kun perheessä on joku hemmetin rippijuhla, niin käydä porukalla pieksämässä kaikki vieraat. "no ainahan nämä rippijuhlat vähän riistäytyy käsistä..."

      • citizen

        en usko että väkivalta on ratkaisu väkivaltaan, vaan että jostain muusta on kysymys.

        räyhääminen on seurausta henkisestä pahoinvoinnista ja henkinen pahoinvointi on seurausta moraalisesta rappeutumisesta, joka taas aiheuttaa henkistä pahoinvointia...

        henkiseen pahoinvoimiseen ei ole olemassa kuin yksi lääke? henkinen valveutuminen?


    • Viljo

      Totta. Jokin keino pitäisi kyllä olla mokoman pelleporukan kuriinsaamiseksi mutta jos poliisi vähänkin käyttää liikaa voimaa (mikä olisi varsin toivottavaa tällaisia räyhääjiä kohtaan) niin heti on poliisia syyte odottamassa, vaikka tämä tekee vain työtään ja on oikeutettu häätämään mellakoitsijat. Toivottavasti tänä vuonna kaikki rähinöitsijät saavat kunnon rangaistuksen jotta oppisivat tavoille mutta hillitsisikö kunnon rangaistus tällaista toimintaa? Se mikä sitten olisi sopiva rangaistus on vaikea sanoa. Kunnon sakot ja tapauksen vakavuudesta riippuen linnaa ja koko nimi ja kuva jokaiseen lehteen ja rikosnimikkeet perään niin saataisiin nähdä kehtaako riehuja naamaansa vähään aikaan näyttää missään mutta tämä on vain oma mielipiteeni.

      • kyllästynyt

        No,huomenna ne räyhääjät tulee itkee tänne sivuille mitä poliisi teki niille;näinhän se menee


    • Emilia

      Olet harvinaisen oikeassa! Olen itsekkin seurannut moista käytöstä ja se on kyllä häpeällistä itsenäisyydelle!! TÄMÄ ON TÄRKEÄÄ!! HALUAMMEKO NUORISON JOKA ON VÄKIVALTAISIA??

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      251
      18459
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      83
      3145
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      123
      2161
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      191
      1860
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      134
      1725
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      272
      1416
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1272
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      83
      1091
    9. Elämääni tulee pian uusi uros

      Se on sinisilmäinen, blondi. 😍 Toivottavasti tämä ok?
      Ikävä
      118
      960
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      232
      959
    Aihe