Hyvä ja edullinen hammaslääkäri Vantaalla

purukalusto uusiks

Onko kokemuksia yksityispuolen hammaslääkäreistä Vantaalla? Missä olisi hyvä paikka/ lääkäri ja kohtuuhintainen. Mieluiten itä-tai pohjois-Vantaalla tai Kerava/Jpääkin käy.

50

11256

  Vastaukset

  • Halvasta en tiedä mutta Korsossa Dentinelli.
   Reagoivat siellä purukaluston ongelmiin mistä ei ole muualla edes mainuttu. Emsimmäinen hammaslääkäriasema missä olen saanut hyvää palvelua.
   Hyvää ja halpaa ei ole.

  • Vantaalla jukinen hammashoito toimii hyvin. Aikoja saa ihan kohtuullisesti ja palvelu hyvää ja hintaa muutaman kympin.

   Itse en ole vuosikausiin käyttänyt sikahintaisia yksityispalveluja. Miksi ihmeessä olisin?

   • itse ylin vuoden hoidettu hampaita juurihoitoja,juoksutettu haartmannin kadulla ym,,,,ei anneta oikeanlaista hoitoa,eikä suhtauduta asiallisesti luulevat tietävänsä paremmin vaikka särkyä ym.ongelmia ikenissä hampaissa ja saa odottaa jatko aikoja kuukausi kaupalla!!!!!!ja aina kun menee hakemaan apua naureskellaan ja huokaillaan ääneen:(((((((((kukaan ei turhaan tule hammaslääkärille köyhänkin on lainattava rahaa ja mentävä parempiin käsiin!!!!!!yhteys sydän sairauksiin suun ongelmissa:((((olen tosi vihainen ja väsynyt Vantaan hammaspolitiikkaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kaikenlaista on sattunut!!!!!!ei vaivauduta avaamaan jos kuvissa ei selkeästi näy kipu kova juoksutetaan helsinkiin ja edestakaisin.......ja lasku käteen tekemättä mitään..ja leimataan lulo tautiseksi kun ei saa erikoishoitoa purentaan ym,ongelmiin kun ikää tulee!!!!


   • ei naurata kirjoitti:

    itse ylin vuoden hoidettu hampaita juurihoitoja,juoksutettu haartmannin kadulla ym,,,,ei anneta oikeanlaista hoitoa,eikä suhtauduta asiallisesti luulevat tietävänsä paremmin vaikka särkyä ym.ongelmia ikenissä hampaissa ja saa odottaa jatko aikoja kuukausi kaupalla!!!!!!ja aina kun menee hakemaan apua naureskellaan ja huokaillaan ääneen:(((((((((kukaan ei turhaan tule hammaslääkärille köyhänkin on lainattava rahaa ja mentävä parempiin käsiin!!!!!!yhteys sydän sairauksiin suun ongelmissa:((((olen tosi vihainen ja väsynyt Vantaan hammaspolitiikkaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kaikenlaista on sattunut!!!!!!ei vaivauduta avaamaan jos kuvissa ei selkeästi näy kipu kova juoksutetaan helsinkiin ja edestakaisin.......ja lasku käteen tekemättä mitään..ja leimataan lulo tautiseksi kun ei saa erikoishoitoa purentaan ym,ongelmiin kun ikää tulee!!!!

    Mulla on pelkästään hyviä kokemuksia julkissta hammashoidosta Tikkurilassa niin hoidosta kuin asiakaspalvelustakin. Toki on myönnettävä, että mulla hampaat on kohtuullisessa kunnossa, normaalit hoidot ja paikkaukset silloin tällöin. Ei siis juurihoitoja tms isompia juttuja.
    Ajan olen aina saanut kohtuullisen ajan päähän aina n tunnista - muutamaan viikkoon riippuen tarpeesta.
    Hinta murto-osa ykksityisen hinnoista.


   • haa ei todellakaan toimi hyvin!!!!!!vähän katsovat päältä ajat 1kk-----eteenpäin hoidot kestävät sata vuotta,terveys menee ja särkylääkettä kuluu!!!!!!!tylyjä hammaslääkereitä monta!!!!!epäasiallista käytöstä!!!!!!kiitos ei tikkurilaan tai korsoon!!!!!!


  • Kummasta alotetaan, hyvästä vai halvasta? :D Itse olen käynyt Dentinellissä Korsossa ja se on ainakin hyvä ja tuskin myöskään kaikista kallein. Kato lisää tuolta www.dentinelli.fi

  • Oral Tikkurila on mielestäni paras hammaslääkäriasema Vantaalla.

   • Hyvä joo mutta HALPA?! 15 minuutin vilkaisu suuhun 187 euroa ja neljän hampaan poisto yli 1200 euroa.


  • Korsossa (Maakotkantie 6) Hammashoito Dentinelli on aivan loistava paikka. Hienot odotustilat, huippuystävällinen ja - laadukas palvelu. Pärjää myös hintakilpailussa. Nyt on purukalustoni kunnossa.
   Vellu

  • Taitaa Dentinellin omistajat täällä nyt kehua omaansa. Aivan paska paikka, en suosittele ollenkaan.

   Hakunilassa on Pera, hoitaa homman kun homman, puudutus taattu, kirkkailla!

  • Dentinelli hyvin kallis , paikka irtosi :(
   En suosittele :(

  • vittu sä oot mulle huntin pydes.tuu vittu myrtsin steissille ni mä vittu hoidan sun vittun leegot kuntoon vittu.

   • Jep,menkää vaan etuilemaan nakkipudarin jonoon,niin joku vetää legot kiduksiin.
    Halpaa vai mitä.Ei siinä kallista hammasleguria tarvita.


  • Rajatorpan hammaslääkärit. Ei mitään moitittavaa.

  • Martinlaaksossa, siinä metrotalossa oleva, on kyllä tosi kallis. En nyt osaa sanoa onko huonompi tai parempi kun muukaan. Mutta hurjia laskuja lähettävät.

   • mikä on metrotalo täällä martsarissa?

    tuo uusi ostari?


   • Itse olen käyttänyt nyt tohtorille.fi palvelua hammaslääkäri ja myös silmälääkäri ajanvarauksessa. Molemmat löytyi helposti. Oma käsity on että perus huolloissa yksityinen on bauttiarallaa samanhintainen kuin julkinen, mutta palvelussa yksityinen voittaa julkisen 6-0. Isommat rempat hoitelen verorahoilla minäkin :)


  • Vantaan Kielotiellä on KotiHammas-klinikka. Hinnat ovat edulliset.

  • Länsi-Vantaan Hammaslääkärit :((((((((
   Kävin hammaslääkärissä ja vastanottaja oli Arja-Leena K.! Mukavaa vastanotto, mutta hymyn takana turha laskutus! On mukamas paikkattu paikkoja, mutta todellisuudessa on vaan hiottu hieman vanhoja paikkoja pois ja pikkasen laitettu uutta muovia! Kävin uteliaisuuden vuoksi toisessa hammaslääkärissa ja hän kertoi mitä hampaille oli tehty (hänen mielestään) ja oliko muita vaivoja, mitä Arja-Leena K. oli hoitanut, hoidettu liian aikaisin/turhaan, jotta voitaisiin laskuttaa enemmän! Eli EN SUOSITTELE Länsi-Vantaan Hammaslääkäreitä www.LVH.fi!!!!

   • Samoja kokemuksia LVH:sta. Otettiin kalliita kuvia, paikattiin ja hiottiin ja yhä vieläkin jotenkin mystisesti jäi huomaamatta reikä, joka tietenkin taas sikahinnalla paikattiin. Jäi huijauksen ja rahastuksen maku suuhun. Jätin sen kerran jälkeen menemättä. Nyt olen varaamassa aikaa julkiseen hammashuoltoon.


   • Minäkään en suosittele Länsivantaan hammaslääkäriasemaa.Palvelu pelaa,jos kaikki sujuu hyvin,mutta vastuunkanto huonoa sekä palvelu,jos kaikki ei menekään hyvin.Itse jouduin turvautumaan toiseen hammaslääkärikeskukseen,kun purentani pilattiin ko.paikassa t-scanin avulla.Myös muuta mokaa tehtiin mm.kruunu jäi vuotavaksi,vihlovaksi,likaisen väriseksi,keraaminen paikka epäistuvaksi ja särkeväksi.Käteen jäi vain särky ja vihlonta iso rahallinen menetys.Kehotan välttämään ko.paikkaa!!Purennan tasapainotus kuuluu siihen erikoistuneelle hammaslääkärille,ei tavalliselle hammaslääkärille,joka ei ole erikoistunut.


   • Minäkin huomasin, että rahastuksen makua, eli ei hoideta kunnolla ja turhia tutkimuksia, eikä selitetä toimenpiteitä, ei myös kysytä potilaan mielipidettä vaan tehdään tutkimuksia,jäi tosi pettynyt olo


  • Suosittelen vittuilemaan nisteille, pääsee kerralla eroon kaikista hampaista. Muissa kaupungeissa ei ole tällaista palvelua. Korsossa ja Myyrmäessä parhaat.

  • Megaklinikka ei ole Vantaalla, mutta eikö kuitenkin se että pääsee käytännössä seuravana päivänä hoiton ole aika upeaa kun hintakin on maltillinen:

   https://www.megaklinikka.fi/ajanvaraus/

  • Jorma korsossa hoitaa hampaat kuntoon, vastaanotto sir kippiksessä.

  • Itse suosittelen vanhaa meidän klinikkaa, nyk. Esteettinen hammas malminkartanossa, ihanat hoitajat, ajan saa helposti ja hinnat on kilpailu kysyset kun niillä käytössä tuntivelotua systeemi, eli korjataan niin paljon kun ehditään!

  • Oral hammaslääkärit Korsossa. Paikkaukseen meni 14 minuuttia ulkoovelta ulkoovelle. Lasku oli 162 euroa arvioidun 100e sijaan. Laillinen ryöstö ? En todellakaan mene uudelleen

   • Julkisella puolella tuo olisi maksanut muutaman kympin. Ajankin olisit saanut ihan kohtuuajassa. Jos kivulias, niin tilanteesta riippuen heti tai max lähipäivinä, jos huono tuuri olisi ollut.

    Tietysti päivystykseen voi aina mennä, jolloin jonottamalla jonon pituudestä riippuen. Kerran tulehtuneen ja kivuliaan hampaan takia jonotin pari tuntia. Siitä jonotuksesta selvisi kipulääkkeillä, mutta jonottaessa pari tuntia on pitkä aika. Hyvä 'tuntipalkka' siitä kyllä kertyi.


  • Tikkurilan Oralissa huonoa palvelua. Viiden minuutin reissu säryn takia kustansi 80 euroa, tämä ok, mutta reissusta jäi huono fiilis. Tutkimuksen aikana lekuri ja hoitaja vain mutisivat itsekseen, jouduin kyselemään mitä kuvassa näkyi ja mikä on tilanne... Lopulta lekuri totesi, että juurihoidettu hammas tulisi avata ja juurihoitaa uusiksi. Kustannusarvio oli päälle 400 euroa. Sanoin, että kiitos, mutta käyn siinä tapauksessa julkisella puolella. Tämän jälkeen henkilökunta muuttui entistä nuivemmaksi ja kuulema julkinen puoli ei tee uusinta juurihoitoa. Hampaasta otettua ja maksettua kuvaa en saanut suoraan mukaani, vaan he olisivat postittaneet sen seuraavana päivänä. No, seuraavana päivänä sain ajan päivystykseen kaupungille ja hampaasta otettiin uusi kuva.... Kuulema mitään perustetta hampaan avaamiselle ja uudelle juurihoidolle ei ollut ja kyseessä oli purentavika ja lievä ientulehdus. Kiitos kaupunki, Oral ei saanut minua 400-500 euroa köyhemmäksi....

   • Julkisella puolella hampaat otetaan aina pois eikä aleta hoitamaan niitä =kuluu rahaa ja aikaa eli helpompi vain poistaa. Vaikka kuinka monta hammasta on saatu pelastettua uusintajuurihoidolla jolloin purenta säilyy hyvänä kun ei ole hampaaton suu. Yleensä sillon kannattaa satsata keraamiseen kruunuun, koska juurihoidettu hammas on aina heikompi. Kallista, mutta toki voit mennä poistattamaan hampaat myös kunnalliselle ja hankkia sitten proteesit kun alkaa syöminen käymään hankalaksi.
    Ientulehdus on yleensä vain oma syy ja johtuu huonosta puhdistuksesta. Sillä ei ole mitään osaa eikä arpaa sinun juurihoidettuun hampaaseen.

    Terveisin alan ammattilainen


  • Tuolla joskus kävin,kun asuin maisemissa.
   Ihan hyvää työtä tytöt tekivät,ei valittamista.

   http://www.koivukylanhammaslaakaripalvelu.com/

   Laulussa aikoinaan.
   Tiedän paikan kamalan.Koulun hammasklinikan.
   Siellä hampaat revitään,ikenet vaan jätetään.

   • KOIVUKYLÄN HAMMASLÄÄKÄRIPALVELUSSA olen käynyt, kun kunnalliselle joutuu odottamaan monta kuukautta mm. lohjenneen etuhampaan paikkaukseen odotin 5 kk; sain ajan ensin 4 kk päähän, mutta hammaslääkärin sairauden vuoksi siirsivät aikaa vielä kuukaudella!

    Lisäksi kunnallisella on ollut aika tylyä, vaikka ikäni olen yksityiselle rahaa kantanut ja vain muutaman kerran vaivannut heitä.
    Kunnallisen puutteita Vantaalla:
    - Ekalla kerralla lääkäri kysyi vihaisena, että miksi tulin, kun ei uskonut, että hammas, jota osoitin oli särkenyt. (Myöhemmin siihen hampaaseen tehtiin Koivukylän hammaslääkäripalvelussa juurihoito yhteen juureen, joka oli epäonnistunut joskus 20 v. sitten...
    - Toisella kerralla valitin yhtä paikkaa, joka on hieman lohjennut niin, että purukumi jää siihen kiinni. Hammaslääkäri sanoi hyvin halveksivasti, että sen purukumin jauhamisen voisit lopettaa.
    - Ekalla käynnillä Vantaan kunnallisella pelkäsin koko ajan hukkuvani, koska hammmashoitaja ei osannut imeä vesiä pois suusta. Olin koko hoidon ajan nielu täynnä vettä ja jännitin kurkku ettei se joudu hengitysteihin.
    - Yhdellä käynnillä lääkäri ei osannu puuduttaa poskihammasta, vaan injektoi puudutteen kurkkuun.
    - Minua ei ole kutsuttu kertaakaan hammastarkistukseen kunnalliselle, ja joka kerta siellä korjataan nihkeästi vain juuri se hammas, jossa valitan olevan vikaa. Vieressä olevia hampaita varotaan vilkaisemasta ettei vain näkyisi jotain, odottavat ilmeisesti, että kyllä yksityinen sitten ne tarkistaa ja korjaa.


  • Hyvä ja edullinen = kunnallinen. En enää kanna rahaa yksityisille.

   • Missäpäin Vantaata on hyvä ja edullinen kunnallinen?


  • Käisin Mikroravi Hambakliinikus, seal on suurepärane doktor, teeb nii juureravi kuid ka hambaravi mikroskoobiga. Avatud isegi nädalavahetustel. Tallinn, Tartu mnt.6-19a Mikroravi Hambakliinikus, saab visiidi broneerida veebi lehel www.mikroravi.ee või telefoni teel 6 669 669

  • Itse oon käyny korson oralissa jo pari vuotta.. linda rintamäki ainakin hyvä lääkäri.. ei nyt mistään halvimmasta päästä kyseinen firma mut eipä oo ollu valittamista ja hampaat pysyny suussa...

   • Ihana siinnä tuolilla istua kun Rintamäen tissit uhkeasti roikkuu naamalla.


   • Samoin suosittelen Korson Oralia. Tosin voisivat vaihtaa Novan eri asemalle odotustilassa.


   • Saako siellä oraalista hoitoa onnellisella lopulla?


   • Saa, mutta ei onnellisella lopulla vaan onnettomalla.


  • Oral Tikkurilaan menin useana vuonna. En mene enää. Muutaman kerran teki pieniä toimenpiteitä kalliilla ja kävin vuosittain tarkistuttamassa hampaani. Syksyllä kävin tarkistuttamassa ja keväällä sitten repivät hampaan pois "ei voi paikata". Toiselle puolelle tuli samanlaisia ongelmia ja onneksi löysin hammaslääkärin, joka pistää hampaan kuntoon eikä pelkästään poista.
   Oralin menetelmä tuntuu olevan,et tehdään tarkistuksia huonosti ja otetaan rahat pois. Sitten kun hammas on tarpeeksi huono otetaan pois kalliilla. Sitten istutetaan todella kallis hammas tilalle. Rahaa tulee.

   • Menin Oralin Tapiolan asemalle joskus 6--7 vuotta sitten, kun hammasta oli särkenyt armotta jo pari päivää. Nelikymppinen hammaslääkärirouva ei osannut käyttää "isoa röntgeniä" ja otti sitten jollain pikkuröntgenillä kuvan.

    Tihrusi kuvaa, ja sanoi että kyllä siellä jotain varjoja nyt on, mutta ei hän osaa tästä oikein varmaksi päätellä että mikä hammas on kipeänä. Saman tien rouva suositteli, että aloitetaan hammaskiven poisto. Ja varataankin aika viikon päähän, niin silloin on tuo röntgenkuvakin heillä tulkittu ja diagnoosi valmiina.

    Olin ihan pöllämystynyt kipeän hampaani kanssa. Soitin kunnalliselle Espoon terveysasmalle, ja varasin kiireellisen hammashoidon ajan. Sain sen seuravalle aamulle. Siellä hammaslääkäri löysi kipeän hampaan aivan helpolla, ja särkykin lakkasi.

    Tein reklamaation hoitamattomasta hoidosta Oralille, ja sainkin rahani sieltä takaisin. Uudelleen en ole Oralille mennyt.


  • Jorma Korsossa tekee jopa juurihoidot ilman puudutusta. Edullisesti!

  • Hammasoskari myyrmäessä on palvellut minua jo 7 vuotta hyvin. Omistaja vaihtunut välissä mutta erittäin ystävällistä ja ammattitaitoista palvelua saa sieltä :) eikä hinnatkaan ole niin kalliit kuin esimerkiksi tuolla oralissa jossa maksoin hampaan paikkauksesta melkein 300 euroa! Hammasoskariin pääsee myös lauantaisin mikä on iso plussa työssäkäyvälle. Suosittelen :)

  • Ääni täältä myös hammasoskarille! Pelkäsin kauheasti hammaslääkäriä mutta järkyttävän säryn takia oli pakko varata aika enkä uskaltanut kuitenkaan mennä kaupungille kun olin kuullut tuttavilta kauheita kokemuksia siitä. Tosi ystävällinen ja rauhallinen mies hammaslääkäri hoiti minulta säryn pois ja pelkokin lieveni hieman jo ensikäynnillä. Nyt tulossa tarkastus eikä pelota enää sekään niin paljoa. Uskon että tästäkin kammosta voi vielä päästä eroon :))

   • En suosittele hammasoskaria. Tökeröä palvelua ja mielestäni paikka vaikutti jokseenkin epähygieeniseltä. Tavaraa oli pöydillä pitkinpoikin ja varsinkin hammaslääkäri näytti lääppivän joka paikkaa hanskat kädessä. Ymmärtääkseni sellanen ei ole näinä aikoina kovin järkevää pöpöjen leviämisen takia. Hammaslääkäri myös hikoili ylläni kuin sika, koska huoneessa ei ollut ilmanvaihtoa lainkaan. Vastaanotossa puhuttiin vaivastani kovaan ääneen muiden asiakkaiden kuullen, koin tämän yksityisyyttä loukkaavana. En suosittele.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut