Taivaan pojat

bolgrad**

Mooseksen ensimmäisen kirjan kuudennesta luvusta:

1. Kun ihmiset alkoivat lisääntyä maan päällä ja heille syntyi tyttäriä,

2. huomasivat Jumalan pojat ihmisten tyttäret ihaniksi ja ottivat vaimoikseen kaikki, jotka he parhaiksi katsoivat.
3. Silloin Herra sanoi: "Minun Henkeni ei ole vallitseva ihmisessä iankaikkisesti, koska hän on liha. Niin olkoon hänen aikansa sata kaksikymmentä vuotta."
4. Siihen aikaan eli maan päällä jättiläisiä, ja myöhemminkin, kun Jumalan pojat yhtyivät ihmisten tyttäriin ja nämä synnyttivät heille lapsia; nämä olivat noita muinaisajan kuuluisia sankareita.

Jostain luin vielä, että Jumalan/taivaan pojat opettivat näille lapsille taikaoppia, mikä on siis selvännäköä ym.

Tämä herättää monta kysymystä;
1. ufojako?
2. Onko enkeleillä mahdollisuus lisääntyä myös keskenään?
3. Onko nais enkeleitä?
4. polveutuuko kaikki meediot, selvännäkijät ym. näistä taivaanpojista? (vaikka Jumala tappoikin kaikki, paitsi Noan, on jonkun tulkinnan mukaan taivaan pojat käyneet myöhemminkin parittelemassa täällä.)
5. Onko Enkelit isompia kuin alkuperäiset ihmiset, vai mistä viittaus jättiläisiin?
6. Ollaanko me nykyään jättiläisiä?
7. Miksi selvännäkö ym. kielletään raamatussa, vaikka kyseinen kirjakin on saatu aikaan meedioiden avulla?

18

1145

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ancast

      Niin kuin siinä lukee, nämä jumalat ja pojat tulivat aikoinaan muualta (taivaista), lihaa ja verta ne oli ne jumalatkin, ja me olemme heidän "luomis"työnsä tulos, jumalan kuvia, niinkuin on leikkisästi tapana sanoa..;),ei sen kummempaa.

      Mistä kuvittelet meidän muka tulleen?

      Jättivät tänne sitten evoluution hoiviin, ja tässä sitä nyt sitten ollaan. Joskus tulevat vielä tsekkaamaan työnsä hedelmät.

    • cybo-ceronimo-cabriel-61

      Tämä sivusto seliseli selittää tällä lailla kyseistä kohtaa.



      lainaus alkaa-->

      "Jumalien pojat ja ihmisten tyttäret, Genesis 6: 1 ja 4:
      Nyt nousee luonnollisesti esiin kysymys, että mistä ja milloin mahdolliset extraterrestiaaliset koodi-expertit ovat tänne tulleet ? Koodi saattaa vastata tähän kysymykseen kuuluisassa Genesis tekstissä, jossa on kertomus jumalien pojista, jotka yhtyvät ihmisten tyttäriin.

      1. Kun ihmiset alkoivat lisääntyä maan päällä ja heille syntyi tyttäriä, jumalien pojat huomasivat, että ihmisten tyttäret olivat kauniita ja he ottivat näistä vaimoikseen keitä halusivat.

      4. Siihen aikaan ja myöhemminkin eli maan päällä jättiläisiä, kun jumalien pojat yhtyivät ihmisten tyttäriin ja nämä synnyttivät heille lapsia. Juuri näitä olivat muinaisajan kuuluisat sankarit.

      Nykykäännös tekee epäselväksi, tarkoitetaanko kuuluisilla sankareilla jumalien poikien ja ihmisten tyttärien lapsia vai heidän isiään. Raamatun alkuteksti ei estä kuuluisien sankareitten viittaamista nimen omaan isiin eli jättiläisiin. Tätä tulkintaa tukee myös kohdan sananmukainen käännös ja alkutekstin alla oleva 13 seksvenssinen tasavälikoodi.

      Meitä kiinnostavat nyt näissä kolmessa jakeessa erityisesti käsitteet nefilim, beni elohjim, gibborim, olam, ha shem. Kun ensimmäiset käsitteet käännetään nimittäin sananmukaisesti sanahistoriallisissa merkityksissään, tulee myös viimeisen sanonnan sananmukainen käännös ymmärrettävämmäksi ja myös jakeiden viimeisestä sanasta nouseva koodi seksvenssilukuineen johdonmukaiseksi. Käsitteet ovat käännettyinä: neflim = alaslaskeutuneet, heprean verbistä nafal: tulla alas, beni elohjim = jumalien pojat, gibborim = ylösnousevat: heprean verbistä gabar: nousta ylös, olam, avaruus, heprean sanasta olma: salaisuus, maailmankaikkeus, ha shem = tulipatsas: sumerin sanasta shum = tulivesi.

      Nyt jakeen 4 viimeinen lause kääntyy: “Nämä olivat noita avaruudesta alaslaskeutuneita tulipatsaan miehiä.” Tämä lause päättyy alkutekstissä, kuten yltä nähdään, kirjaimeen mem. Jos nyt otamme tästä kirjaimesta intervallin 13 mukaan ulos kirjaimia, saamme mem`n jälkeen ensin alefin ja sitten daleth`n ja vielä uudelleen mem`n. Intervalli 13 antaa puolestaan anagrammina 31 sanan al, joka on heprean jumala-sanan vanhin perusmuoto, joka sananmukaisesti merkitsee voima.

      Kun saatu els 13:sta tuottama yhdistelmä madm päättyy vielä jumala eli elohjim sanan loppupäätteeseen -im, voimme ilman suurtakaan tuskaa lukea koodin sanaksi madim, joka nykyhepreassa kuten vanhassakin tarkoittaa - Mars planeettaa !

      Kun sanan ha-shem eli tulipatsas eli avaruusalus toistuu vielä samoin 13 jakeen intervallein välittömästi koodin edellä, ei kyseessä voine olla sattuma: Jumalien pojat, jotka ihmisten tyttäriin yhtyivät, olivat laskeutuneet tänne Marsista tai ainakin Marsin kautta. Näin saavat selityksensä sekä monet heprealaiset tavat, mm. että ns. Siiloan papit palvoivat Marsia, että sekin tosiasia, että arkkienkeli Gabrielin nimi - Gabriel oli juuri Marsin enkeli - johdetaan sekin sanasta gabar, joka on myös Marsille omistetun ns. Elämän puun kuudennen sefirothin eli Mars-sefiroth - geburahin juurena. Ja Marsin merkki oli edelleenkin miekka ja kilpi, Mars-enkeli Gabrielin varusteet!

      Kirkkoisä Athanasius Kircherin kirjassa on Oidipus Aegyptiacus oleva Marsin planeettasinetti. Sinetti on viisikulmio, jonka sisässä on numero viisi taikaneliö. Taikaneliön luvut muodostavat pysty- ja vaakasuoraan sekä neliön kulmasta kulmaan aina saman summan 65. Neliössä on samalla tulo 12 X 65 eli 780, joka on sama kuin Marsin synodinen kiertoaika auringon ympäri. Luku 65 on heprean gematriasta Adonai eli Herra. Tämä sana korvaa lausumatonta nimeä JHVH; joka on gematriassa luku 1056. Nyt 10,56 X taikaluku on 65 on 684,4, joka on Marsin sideerinen kiertoaika auringon ympäri.

      Kun Mars vielä lähimmässä asemassaan maahan nähden sijaitsee 56 miljoonan kilometrin etäisyydellä maasta ja sen punerruksen aiheuttaa rautaoksidin heijastuminen ohuessa ilmakehässä ja raudan atomipaino on 56, on selvää, että Kircher ei ole sattumalta valinnut Marsin sinetin taikaluvuksi 65 etenkin, kun juutalaisuuden pyhimmät merkit ovat vielä kuusi- ja viisikulmioita! Kysyä voi, mistä Kircher on saanut tietonsa. Mars esiintyy merkittävästi intervallikoodeissa."

      ---> lainaus päättyy

      Lähde: http://seppoheinola.net/?page_id=46

    • oajfoihföohöuqh

      Raamatussa olevat Jumalan pojat olivat langenneita enkeleitä. Tähän ajatukseen saa tukea mm. Juudaan kirjeestä, ja samassa yhteydessä puhutaan myös ajasta veden paisumusta. ja toisessa pietarin kirjeessä, luku 2, jakeet 4-5. Jeesus kyllä sanoi että enkelit ovat henkiolentoja, ja eivät mene avioon. Mutta jeesus ei sano, ettei enkeleille olisi mahdollista mennä avioon. Langenneille enkeleille, ja ihmisen tyttärille syntyi jättiläisiä, Jumalan rangaistuksena.

      • enkeleillä oli kyky siittää lapsia. Kun paha enkeli sai esmes.epäjumalanpapin ruumiin valtaansa, kykeni tämä siittämään lapsia aivan normaalisti. Tuohon aikaan tämä kuului epäjumalien palvelusmenoihin. Paheisiin langenneet naiset pitivät jopa suurena kunniana, kun heitä riittimenoissa näin raiskattiin. Tätä tarkoittavat raamatun sanat ,että Jumalan pojat saivat lapsia maan tyttärien kanssa.


    • zigi

      Jumala antoi kaikille luoduilleen vapaan tahdon ja kun nämä sitä käyttivät ja käyttävät itsensä ja toisen vahingoksi, niin Jumala päätti, että ihmisen elinaika on vain 120 vuotta.
      Alkuperäinen tarkoitus oli iankaikkinen elämä.

      Mutta onhan nykyään aika ihme jos joku noinkin vanhaksi elää. Enemmän kuin tavallista on että jo joskus 70-80- vuotiaina kuollaan.

      Jumala on kuitenkin pitää kiinni iankaikkisesta elämästä jonka Hän tarjoaa ihmiselle Jeesuksen täytetyn työn johdosta.

      • numerotiedoista voi hyvin vähentää kolme nollaa pois, niin ollaan lähempänä totuutta. Syynä ovat väärinkäsitykset ja sekaannukset, kun heprean numerojärjestelmä on väärin ymmärretty.
        Lisää aiheesta Kaarlo Syvännön kirjassa:Vanhan Testamentin käännösvirheitä.
        Esim. kun Mooseksen kirjassa sanotaan:'Ja Herra löi kansasta kuoiaaksi neljäkymmentätuhatta miestä'. Oikea luku on neljäkymmentä.


    • tähtösiä täynnä!

      1. ufojako?

      Kyllä, VT on kuuluisin ufokirja, vaikka harva sen on tajunnut. Sen jutut ovat selviä lainauksia sumerilaisten 'tarustoista'.

      2. Onko enkeleillä mahdollisuus lisääntyä myös keskenään?

      Jos tarkoitat enkelillä henkiolentoa, niin vastaus on ei, mutta jos viittaat VT:n *enkeleihin*, niin kyllä. Hehän eivät olleet henkiolentoja, vaan fyysisiä olentoja, jotka vaikuttivat olevan ihmeolentoja sen ajan ihmiskuntaan verraten.

      3. Onko nais enkeleitä?

      Henkiolennoilla ei ole sukupuolta, siis ei enkeleilläkään!

      4. polveutuuko kaikki meediot, selvännäkijät ym. näistä taivaanpojista? (vaikka Jumala tappoikin kaikki, paitsi Noan, on jonkun tulkinnan mukaan taivaan pojat käyneet myöhemminkin parittelemassa täällä.)

      Meissä kaikissa ihmisissä on noiden 'taivaanpoikien' geenejä; olemme heidän jalostus- ja osittain siitostyönsä ansioista tehneet noin 450.000 vuotta sitten valtavan evoluutiohypyn. (Huom.: tässä viittaan vain tämän nykyisen ihmiskunnan historian alkuaikoihin)

      5. Onko Enkelit isompia kuin alkuperäiset ihmiset, vai mistä viittaus jättiläisiin?

      Jos kehittyneimmät apinat/alkuihmiset silloin vajaat 500 000 tuhatta vuotta sitten olivat noin metrin tai vähän yli pituisia, niin varmaan parimetriset pleiadilaiset tai nibirulaiset (ketä ne sitten olivatkaan) vaikuttivat jättiläisiltä.

      6. Ollaanko me nykyään jättiläisiä?

      Kaikki on suhteellista!

      7. Miksi selvännäkö ym. kielletään raamatussa, vaikka kyseinen kirjakin on saatu aikaan meedioiden avulla?

      Ihanko totta? En ole vielä koskaan huomannut, että selvänäkö olisi kiellettyjen asioiden joukossa. Raamatussa on tosin selviä varoituksia kyselemässä neuvoja kaiken maailman ennustajilta ja ns. näkijöiltä, sillä viesti on, että jokainen saa tarvitsemansa vastaukset suoraan Jumalalta, kun vain uskoo ja luottaa Häneen. Selvänäkö on silti lahja, jonka tarkoitus on auttaa toisia esim. ratkaisemaan tässä hetkessä olevia ongelmia, mutta sen tarkoitus ei ole ennustaa tulevaisuutta (tulevaisuus = tässä hetkessä 'näkyvät' kaikki mahdollisuudet; jos joku uskoo johonkin ennustukseen, niin hän itse luo sen todeksi!).

      On aina ollut ihmisiä, jotka saavat toisia herkempiä saamaan/välittämään tietoa erilaisista lähteistä (henkimaailmasta ja sen lukemattomista 'tasoista', toisista maailmoista ja erilaisista olentoluokista). Ennenvanhaan sitä sanottiin profetoimiseksi, nyt puhutaan kanavoinnista; silti niillä ei ole mitään eroa teknisesti. Ainoa ero, nyt ja silloin, on viestin laadussa; mikä tahansa viesti, joka huokuu rakkautta, myötätuntoa ja jonka kukin itsessään voi hyväksyä, on silloin arvokasta. Mutta jos viestitys on pelkoa, uhkauksia, tuomimitsemista ja erottelua täynnä, niin se ei varmasti ole Korkeimman lähteistä annettua 'profetoimista', vaan ihmismielen pimennoista tuotua roskapostia.

      • bolgrad**

        Tätä pitää pohtia...

        Joskus lapsena minulta kysyttiin, kumpaan uskon; Evoluutio teoriaan vai raamattuun ja minä en uskonut silloin kumpaankaan. Nyt vanhempana olen alkanut miettiä asiaa, että molemmissa lienee vinha perä, mutta välistä puuttuu paloja...


      • täytyy..

        olla lainauksia muilta kansoilta? Sehän todistaa vain että Raamatussa kerrottu on konkreettisesti tapahtunutta, joka tieto on kulkenut eri kansoilla perinteenä, muuttuen tietysti vähän. Raamatussa kerrottu on se alkuperäinen, perusteena VT:n ja UT:n yhteneväisyys ja toteutuneet profetiat.

        >>mikä tahansa viesti, joka huokuu rakkautta, myötätuntoa ja jonka kukin itsessään voi hyväksyä, on silloin arvokasta.


      • vastaan vielä tämän kerran
        täytyy.. kirjoitti:

        olla lainauksia muilta kansoilta? Sehän todistaa vain että Raamatussa kerrottu on konkreettisesti tapahtunutta, joka tieto on kulkenut eri kansoilla perinteenä, muuttuen tietysti vähän. Raamatussa kerrottu on se alkuperäinen, perusteena VT:n ja UT:n yhteneväisyys ja toteutuneet profetiat.

        >>mikä tahansa viesti, joka huokuu rakkautta, myötätuntoa ja jonka kukin itsessään voi hyväksyä, on silloin arvokasta.

        "Ihminenkö se on mittari, joka erottelee Jumalan viestit se perusteenaan että ne voi itse hyväksyä? "

        Ihminen ja vain ihminen itse voi päättää, mitä uskoo ja mitä ei...raamatun kertomuksistakin. Ellei ole näin, niin hän on silloin antanut pois oman voimansa ja valtansa valita, koska häntä hallitsee silloin pelko eikä rakkaus ja luottamus Jumalan ohjaukseen.

        "Jumala puhuu ankariakin sanoja, jos tarve niin vaatii saadakseen ihmiset käännettyä tuhoon johtavalta tieltä."

        Olen edelleen vahvasti sitä mieltä, että Jumalan ohjauksesta saadut viestit/kanavoinnit/profetoinnit ovat aina rakkauden hengestä, eikä nissä koskaan ole pelottelua eikä uhkailua, vaikka kuinka 'vankkaa' sanaa tahansa niiden kautta ihmisille välitettäisiin.


      • vastaan vielä tämän kerran kirjoitti:

        "Ihminenkö se on mittari, joka erottelee Jumalan viestit se perusteenaan että ne voi itse hyväksyä? "

        Ihminen ja vain ihminen itse voi päättää, mitä uskoo ja mitä ei...raamatun kertomuksistakin. Ellei ole näin, niin hän on silloin antanut pois oman voimansa ja valtansa valita, koska häntä hallitsee silloin pelko eikä rakkaus ja luottamus Jumalan ohjaukseen.

        "Jumala puhuu ankariakin sanoja, jos tarve niin vaatii saadakseen ihmiset käännettyä tuhoon johtavalta tieltä."

        Olen edelleen vahvasti sitä mieltä, että Jumalan ohjauksesta saadut viestit/kanavoinnit/profetoinnit ovat aina rakkauden hengestä, eikä nissä koskaan ole pelottelua eikä uhkailua, vaikka kuinka 'vankkaa' sanaa tahansa niiden kautta ihmisille välitettäisiin.

        totta, mutta maallistunut kirkko pelotteli ihmiset kuoliaaksi paholaisenpelollaan. Sen näkee tämän(kin) palstan helluntailaisista. Puhutaan pyhän hengen ohjauksesta, mutta kun joku kirjoittaa omakohtaisesta paranormaalista kokemuksesta esim.selvänäkö,automaattikirjoitus,spiritismi niputetaan kaikki saatanasta johtuvaksi. Näin on käynyt mm. J.Greberin kirjoille. Mutta jos saatana puhuu itseänsä vastaan, kuten Greberin kirjoituksia haukutaan ,niin miten hänen valtakuntansa pysyy pystyssä? Näinhän Jeesuskin kysyi. Taivasten valtakunnan viestit kumpuavat lähimmäisenrakkautta, elämän kunnioitusta, Jumalan etsintää. Hedelmistään jokainen puu tunnetaan.


    • jenny.

      Se "jättiläinen"-kohta viittaa HENGEN "jättiläiseen", eli henkilöön/olentoon, jolla on suuret HENKISET kyvyt. (kuten esim. se selvännäkö sun muu...)

      • bolgrad**

        Miksen itse oivaltanut tuota?
        - Niinhän se täytyy olla. : )


      • Erjuth tantrikko

        Muistaen Raamatun kohdan:
        "Hän muisteli nuoruutensa päiviä, irstasta elämäänsä Egyptissä, ja hänen mielensä paloi Egyptin himokkaisiin miehiin, joilla oli elin kuin aasilla ja jotka sinkosivat siementään kuin orhi." (Hesekiel 23:20)"

        Mitäs jättiläisiä sieltä taivaalta oikein tulikaan? Kyllähän maan tyttäriä aina ovat jättiläiset kiehtoneet. Suuria kykyjä ja...

        Buah.


      • jenny.
        bolgrad** kirjoitti:

        Miksen itse oivaltanut tuota?
        - Niinhän se täytyy olla. : )

        :):)


      • klsdkldssd
        Erjuth tantrikko kirjoitti:

        Muistaen Raamatun kohdan:
        "Hän muisteli nuoruutensa päiviä, irstasta elämäänsä Egyptissä, ja hänen mielensä paloi Egyptin himokkaisiin miehiin, joilla oli elin kuin aasilla ja jotka sinkosivat siementään kuin orhi." (Hesekiel 23:20)"

        Mitäs jättiläisiä sieltä taivaalta oikein tulikaan? Kyllähän maan tyttäriä aina ovat jättiläiset kiehtoneet. Suuria kykyjä ja...

        Buah.

        No kylläpäs homo(?)eroottisen kohdan löysit...;)


      • Paholaisne palvelijoita kaikki selvänäkijät ovat.


    • mitenjokuosaa

      Tää on hyvä...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1826
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      46
      1608
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1554
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1497
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1485
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1395
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1153
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe