Suomessa ei ole uskonnon

vapautta vaikka väitetään

Miehistä yli 80 prosenttia kuuluu kirkkoon joka kieltää tappamasta. Silti jokaisen miehen on suoritettava joko armeija tai siviilipalvelus. Eihän näillä siksi oikeasti ole uskonnon vapautta. Jos olisi heidän ei tarvitsisi suorittaa asevelvollisuuttaan koska raamatussa on käsky joka kieltää tappamasta. Voivathan he toki suorittaa siviilipalveluksen, mutta uskonnon takia ei tulisi velvoittaa mihinkää palvelukseen jos maassa on uskonnon vapaus.

8

1064

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -.-.--..-

      Uskonnonvapaus tarkoittaa sitä, että saat uskoa mihin haluat.

      Ei sitä, että saat tehdä niinkuin haluat, jos uskontosi on jotain mieltä. Eihän kristinuskokaan esim. kiellä orjuutta suoralta kädeltä. Näin ollen orjien pitäminen pitäisi siis sallia saman logiikan mukaan.

    • pakostakin

      Kuten keisari neron aikana, niin myös nytkin, kristillinen kirkko joutuu toimimaan "maan-alla". Eli suomalaiset ateistit ja luterilainen kirkko vainoavat kristityitä tekaistuilla syytteillään (mm Tomashot, Ellilä) ja monia on tuomittukkin.

      Kristillinen kirkko on aina joutunut toimimaan maanalla koska maallinen esivalta vihaa kristillistä kirkkoa, siksi meillä on nämä jumalanpilkka lainsäädännöt joilla he myös Jeesuksen tuomitsivat kuolemaan.

      Kristillisen opin mukaista on että kirkko ei voi toimia julkisena järjestönä, vaan sen on oltava sala-järjestö kuten keisari neron aikaan. Olkoon esikuvamme Raamatun Ester joka oveluudellaan sai tapatettua pahan ja rikollisen Hamanin. Ester kätki syntyperänsä kuninkaalta ja petti kuningasta ja tämän takia jumala siunasi häntä.

      Jokainen joka valehtelee pahansuovalle valtiovallalle, se tekee Jumalan tahdon mukaisesti.

      "olkaa viisaita kuin käärmeet" (Matt. 10:16

    • ei halua

      puolustaa omaa maataan, ja menee siinä asiassa Jumalan selän taakse piiloon, vetäköön samalla hameen päällensä. Se ei ole mies eikä mikään. Mikkihiiri isolla ämmällä. Jumala on meille antanut meidän maan, niinkun kaikille muillekin omansa, eikä tää tosiaankaan oo mikään paratiisi tää maapallo, jossa kaikki vaan rakastaa toisiaan ja huolehtii toistensa hyvinvoinnista. kilin kellit. Täällä tapetaan ja ryöstetään ja raiskataan naisia ja lapsia, ja jokainen täyspäinen ihminen puolustaa omaa reviiriään kun sinne muut tunkee. Kannattas vähän tarkemmin tsekata Raamattua, kyllä sielläkin oli sotajoukkoja ja maan rajojen puolustajia joka maassa. Niin Israelissa kun kaikissa muissakin maissa. Ylihengelliset ja vastuuta pakoilevat hihhulit vetää toisen posken kääntämisen ja vihollisen rakastamisen 100 kertaa överiks. Sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, etteikö olis oiken puolustaa omaa maataan ja kotiaan. Tosin tässä maassa ei enää juurikaan miehiä ole, ressukoita vaan, sillä vapaus ja itsenäisyys on mennyt ja maa kohta puhtaaksi ryöstetty hallituksen sallimana, ja toopelit vastuuta välttelevät ja jumalan seläntaakse piiloutuva "maan suola" siivilöi hyttysiä ja nielee kameleita. Sillanpään marssilaulussa sanotaan mm: kun on vaaralle alttiina syntymämaa, kotiaskaret jäädä saa. Mitä lieneekin aarteita Suomessa, toki kallehin on vapaus. Tääl´ on suorana seistä ja kaatua, joka miehellä oikeus. siis te lapset ja vanhukset, ja te äidit ja morsiamet. niin kauan teillä on suojattu lies, kun on pystyssä yksikin mies. Aikunen ihminen ymmärtää vastuunsa oman napansa lisäksi myös kotinsa, kotikaupunkinsa ja kotimaansa hyvinvoinnista ja tekee oman osuutensa totuuden ja oikeudenmukaisuuden voittamiseksi niihin liityvissä asioissa, eikä vaan istu kotona viilaamassa kynsiään tai huutamassa hallelujaa.

      • miksi uskovaisen pitää käyd...

        En sano ettei maataan pitäisi puolustaa. Mutta jos väitetään ja kai lakiinkin on kirjoitettu että Suomessa on uskonnon vapaus niin se ei pidä paikkaansa. Oikea termi olisi "Suomessa on rajoitettu uskonnon vapaus".


      • hölö...
        miksi uskovaisen pitää käyd... kirjoitti:

        En sano ettei maataan pitäisi puolustaa. Mutta jos väitetään ja kai lakiinkin on kirjoitettu että Suomessa on uskonnon vapaus niin se ei pidä paikkaansa. Oikea termi olisi "Suomessa on rajoitettu uskonnon vapaus".

        Kyllä Suomessa saa uskoa ihan minkälaisiin olentoihin tahansa ja näitä uskovia pitää kunnioittaa, eikä heidän tunteitaan saa loukata. Paljon vaikeampaa on olla uskomaton, heitä kun saa pilkata ihan vapaasti.


    • vastaan uskonnonvapautta

      No mun mielesta pakkokaste on samalla tavalla vastoin uskonvapautta.

      Toisaalta, jos lahtaan oikein pitkan kaavan mukaan vetamaan, niin kyllahan tiedekin on uskonto, ja sen opettaminen kouluissa siten vastoin uskonvapautta.

      • Kastettu

        Raamattu mielellään soisi ihmisen kastettavan.
        Se perusasia. Pakkosana jostain syystä liitetään usein luterilaiseen kirkkoon, joka on hieman yksioikoinen tapa. Ei hellarit tai vaparit ota jäsenikseen jos ei ole kastettu. Sikäli pakkokaste on kaikissa uskonsuunnissa voimassa.
        Mutta ei vesi ketään vahingoita, ei se ole väkivaltaa, ellei sitten hukuteta veteen!
        Ei siis ole kovinkaan suuri vapauden riisto, kastaa ihminen! Itse olen saanut kasteen jo lapsena, ja hyvä niin!


    • bmw m3_po

      sää ny sekotat tekemisen ja uskomisen! siis uskoo saat vaikka legopalikoihin :) ja en usko et siel sinun uskonnossa lukee et armeijan käynti on kieletty?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      249
      2246
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      82
      1866
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      75
      1555
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      131
      1320
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      64
      1180
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1145
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1066
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1064
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      980
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      891
    Aihe