Mieheni ehdotti vierasta miestä

jaa-h

Mieheni ehdotti eilen illalla muutamien kaljojen jälkeen että ottaisimme vieraan miehen mukaan kolmanneksi. Menin sanattomaksi, sillä en osannut odottaa tuollaista ehdotusta häneltä.
Tuo juttu jäi kuitenkin mieleeni pyörimään. Onhan mun fantasiani jo pitkään ollut se että saisin kahta miestä, mutta... Ja olenhan mä pitkään haaveillut myös isokaluisesta vieraasta miehestä ja mustakin kiihottaisi, mutta...
En tiedä uskaltaisinkohan mä lähteä mukaan tuohon mieheni ehdotukseen. Jos hän ei ihan oikeasti loppujen lopuksi haluaisikaan tuota. Onko muilla vastaavia kokemuksia ja miten olette asian hoitaneet.

102

81162

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kannattaa koittaa kookasta

      kannattaa koittaa. jos mustasukkaisuutta ei ole niin on äärimmäisen kivaa nauttia oikein kunnolla. meillä ainakin on kivaa vaihtelua aina välillä kun saa useampaa miestä oikein kunnolla ja pitkään. kerkiää nainenkin nautiskella kun saa useamman tunnin yhtäsoittoo.

      • kokeillut

        Jos vain on mahdollista, kannattaa koitaa isoa, joko miehesi kanssa tai sitten ihan yksikseksi. Itselläni kävi kerran niin, että tuli tilaisuus kokeilla vierasta miestä, ja tällä miehellä oli iso. En ole koskaan katunut tuota. Saattaisin katua jos olisin jättänyt tilaisuuden käyttämättä. Vaikka sanotaankin, ettei koolla ole väliä, mutta minusta iso kyllä tuntui todella upealta. Jos olet niin hyvässä asemassa, että miehesi antaa sun kokeilla vierasta, niin lähde mukaan.


    • Tisca

      ..parisuhde on kunnossa. Kummankin täytyy olla varma toisistaan ja ottaa kokemus suhdetta parantavana juttuna. Mustishommat voi alkaa, jos mies kokee, ettei sen vehje olekaan tarpeeksi jotain...Omalla kohdallani homma toimii, mutta joskus kimppatilanteista on muilla alkanut huorittelu- yms.puheet. Ne ei ole kivoja kenellekään.

      • teidän mukaan

        joku kerta tälläinen kivan näköinen 32v 176/86 mies? Tahtois kokeilla ihanaa kimppaa;o)


      • Olisikiva kuulla sinusta lisää...


    • sana .

      tässä on tuo parin kaljan jälkeen. Myös naidessa mielellään hekumoidaan ajatuksella, mutta sitten kun ihan selvinpäin pidemmän keskustelun jälkeen tuo vielä molemmista tuntuu hyvältä ajatukselta ja mustasukkaisuudesta ei ole tietoa, niin sitten laskisin vielä kymmeneen ennenkuin lähtisin toteuttamaan.

      Keskivertomiehelle kuitenkin sitten vähän huonomman pivän tullen tälläinen juttu voi alkaa kalvaa oikein tosissaan ja sitten se pieni tai isompi lisänautinto voi olla aika triviaalia ja merkityksetöntä kun harmitus alkaa...

      En siis tyrmää tätä pornoelokuvien mallin mukaista toimintaa, mutta toisaalta harkitsisin kyllä aikas pitkään. Se mikä pienissä kaljoissa, fantasioissa ja kesken petipuhien tuntuu hyvältä ajatukselta voi keskellä arkea tai vaikka sukupuolitautiklinikalla tuntua jo vähän erilaiselta...

      • satatuhatta kertaa

        juuri näin. mietikkää samalla et kuka niinku rakastaa teitä ja että kuka teidän autot korjaa ja silleen. ja että mies saattaisi esim ottaa luodin nuppiin naisensa puolesta. mikäs siina jos haluaa kumpiki panna oikeen kunnon porukalla, mutta miehes pitäis kyllä tietää et haluat nimenomaan sitä "isoa kalua". jos et saa mieheltäs tarpeeks, lemppaa se. äläkä haaveile sen selän takana ja hätkähdä joka kerta ku se kysyy "mitä mietit kulta?".

        Vittu mitä paskaa!

        signed by mies


    • samaa mieltä

      Jos sinä olet minun oma 33v vaimoni, niin yhä olen sitä mieltä että sinä olet oikeutettu saamaan kunnon kalua, tietysti joltain vieraalta. Sinun parastahan me ajattelemme, olet sen ansainnut.

      • normikaluinen

        Ahaa..täällähän se alistuneitten aisureiten ja horovittuiseten areena onkin..mitä jos arvon daamit koittaisitte tehdä sille värkillenne jotain..ei ole miesten vika että vehkeenne fuskaa


      • Drcock
        normikaluinen kirjoitti:

        Ahaa..täällähän se alistuneitten aisureiten ja horovittuiseten areena onkin..mitä jos arvon daamit koittaisitte tehdä sille värkillenne jotain..ei ole miesten vika että vehkeenne fuskaa

        ... kaksituumaisen omistava kikkeliville.


      • uihh87y78
        Drcock kirjoitti:

        ... kaksituumaisen omistava kikkeliville.

        on täällä taso korkea...aikuiset ihmiset...hommaisitte elämäänne jotain muuta sisältöä,ku vaan seksihurjastelua,noloo


    • Minä suostuin

      Taitaa pyöriä monen miehen mielessä ajatus, että näkisi vieraan miehen naivan vaimoa. Meilläkin mies ehdotteli monta kertaa, että kutsuttaisiin vieras meillä ja saisin kahta miestä vuorotellen ja peräkkäin. Ajatus tuntui aluksi kovin oudolta, mutta vähitellen uteliaisuus voitti tai miksei halu näyttää miehelleni miten panen vieraan kanssa hänen edessään. Kyllähän se jännitti ja jännitys lisäsi halukkuuttani ja halusin oikein näyttää miehelleni, miten nautin vieraan kanssa naimisesta. Sen kerran jälkeen meillä on käynyt monta vierasta, ja melkein aina kokemus on ollut miellyttävä.

    • aitoääliö

      Tästähän jo puhuttiin. Jos uskaltaa ottaa fantasian esiin, saa huomata, että se saattaa viehättää puolisoakin :) Aika paljon näkee palstoilla miehiä, jotka haluavat kolmanneksi naisen, mies onkin jo kauhistus. Minusta tämä on oikein hyvä, että apumiestä. Minusta tämä kielii halusta tuoda naiselle nautintoa, eikä ole niin seksuaalisesti itsekästä. Ei taida olla pelkoa, että suhde tuon toteuttamiseen kaatuu. Toisen miehen valinnassa kannattaa olla tarkka. Sen, kun tarvitsee sopia vähän niinkuin molemmille. Se neuvo silti, että etene rauhassa, ettei kokemuksesta tule pettymystä.

    • jaa-h

      Tänään aamulla mieheni, joka muuten oli täysin selvä, kyseli multa että joko mä oon miettinyt sitä juttua mitä hän ehdotti.
      Vastasin, että en oikeastaan, vaikka mielessä se on lähes koko ajan pyörinyt. Sain kysyttyä häneltä, että onko hän nyt ihan tosissaan tuon jutun kanssa ja hän vastasi olevansa ihan tosissaan ja jo pitkään harkinnut tuota juttua, ja että hän haluaisi nähdä mut vieraan miehen kanssa.
      Mä sitten lupasin harkita asiaa... Mieli tekee aivan hirveästi toteuttaa tuo juttu, mutta uskallusta vielä puuttuu.
      Kiitoksia muuten kaikista vastauksista mitä olen tähän mennessä saanut. Toivottavasti te joilla on kekemusta, jaksatte vielä lisääkin vinkkejä ja kokemuksia jakaa.

      • habla con ella

        Kerro vaan rehellisesti miehellesi, että ajatus kiihottaa sinua. Jos miehesi haluaa sitä vielä paljastuksesikin jälkeen, niin käykääpä pohtimaan, mitä se tarkoittaisi ihan käytännössä.


    • tunne-mies

      Kapakkaillan jälkeen meille yhteinen tuttu mies pyydettiin jatkoille kun ei ollut Hännellä käynyt tuuria.
      Kysyin vaimolta sopiiko että kutsutaanko T meille jatkoille, sauna päälle ja jutellaan, muutama paukku ja vaikka grillausta.

      Onnistui. Tiesin että vaimoni pitää tilanteesta koska olimme asiasta joskus jutelleet.

      Saunan jälkeen meni nainniksi.
      T:llä pikkuisen isompi kulli kuin minulla mutta ei haitannut. Vaimo oli siinä vaiheessa kiimassa niin että aina kun sai kullia sisään ja toinen hyväili pepua työntäen sinne sormen.

      Lopulta Hän halusi molempiin reikiin samaan aikaan. Onnistui sekin.
      Seksi on sen illan jälkeen ollut aina kolmen kauppaa, nautittavasti.

      Vaimoni on ensimmäisen illan jälkeen tullut melkoisen kiimaiseksi.
      Viikonloput menee naidessa kolmistaan.
      Naisella on taito saada miehet nopesti uuteen vireeseen.
      Joten ei muuta kuin kokeileen...

      • Ei sitä

        Ei se nyt noinkaan oikein kivalta kuullosta... Vaikka kimppakiva onkin kivaa niin en mä tykkäis kun meille muuttas asuun joku vieras tyypi, joka vielä luulis olevansa vieras eikä osallistuis mihinkään kotitöihin.


      • Ei sitä kirjoitti:

        Ei se nyt noinkaan oikein kivalta kuullosta... Vaikka kimppakiva onkin kivaa niin en mä tykkäis kun meille muuttas asuun joku vieras tyypi, joka vielä luulis olevansa vieras eikä osallistuis mihinkään kotitöihin.

        Olemme kaverin kanssa tehneet ruokaa ja siivottu kun vaimo vielä lepää kimppa yön jäljiltä.
        Kaveri viettää paljon viikonloppuja meillä.
        Saamme hyvää seksiä ja vastineeksi auttelemme kotihommissa.


      • Anonyymi
        AviopariN38M40 kirjoitti:

        Olemme kaverin kanssa tehneet ruokaa ja siivottu kun vaimo vielä lepää kimppa yön jäljiltä.
        Kaveri viettää paljon viikonloppuja meillä.
        Saamme hyvää seksiä ja vastineeksi auttelemme kotihommissa.

        Me autetaan myös kotitöissä vaimoa ja vastineeksi saamme hyvää seksiä.
        Kaveri on asunut meillä 2 kertaa toisella kerralla 3.5kk ja toisella 5kk.
        Kaverilla on näennäisesti yläkerrassa oma kämppä vaikka nukkuukin vaimoni alastoman vartalon takana välillä pannen rouvaa.


    • Vähän kokenut kotirouva

      Voin kokemukseni perusteella sanoa, että kivaa on leikkiä kahden miehen kanssa, mutta kyllä ensimmäisellä kerralla oli pupu pikkuhousuissa kun ei yhtään tiennyt, minkä näköinen ja luonteinen mies meille tulee, ja kuitenkin olin suostunut naimaan hänen kanssaan. Sen kokemuksen jälkeen samaa on jatkettu verkkaiseen tahtiin, mutta kyllä vieläkin joka kerta jännitän sitä uutta miestä.

      Kalun koosta haluan sanoa sen verran, että se taitaa olla miestenkeskeinen asia. Niin pientä ei vielä ole vastaan tullut, ettei se ulottuisi sisälle asti ja hoitaisi tehtävänsä. Rakastelussa ainakin naisten kannalta korvien välissä tapahtuvat asiat ovat 90 % koko leikistä, ja kyllä miehen kuin miehen jalkoväli huolehtii siitä lopusta 10 %:sta.

    • Juulia

      Meillä ainakin mentiin pikkuhiljaa sopimuksen mukaan.
      -Ekaksi sähköpostilla mitä haluut ja mihin suostut
      -Sit muutama kasvoton kuva
      -Tapaaminen julkisesti, ei mitään seksi keskustelua
      -Sitten vierailu, saunominen
      -Ja sitä rataa
      -Julkisesti asiallinen keskustelu erotiikka vain netissä
      Vasta sängyssä juteltiin seksistä.

      • kätsä

        Onko kellään vaimo pyytänyt vierasta miestä samaan sänkyyn. Tällä välin oma mies katsoo ja pääsee sen jälkeen liukkaille.


      • Nauttivat varmasti
        kätsä kirjoitti:

        Onko kellään vaimo pyytänyt vierasta miestä samaan sänkyyn. Tällä välin oma mies katsoo ja pääsee sen jälkeen liukkaille.

        Sepä tässä maailmassa onkin niin kummallista, että naiset harvemmin pyytät mieheltään saada vieraita miehiä sänkyynsä. Ns. syrjähyppyjä tekevät vaikka kuinka paljon. Mistä ne miehet muuten vieraita naisia saisivat. Kyllä sitten omassa sängyssä on ihanaa, kun oma ukko katselee vieressä ja vieras mies nussiin sen kun ehtii.


      • nainut
        kätsä kirjoitti:

        Onko kellään vaimo pyytänyt vierasta miestä samaan sänkyyn. Tällä välin oma mies katsoo ja pääsee sen jälkeen liukkaille.

        Oma mieheni haluaa liukkaille, mutta ilman kumia en ole kolmannelle pyörälle antanut, koska muutakaan ehkäisyä en käytä. Mutta kuka tietää, ehkä joskus yllätän mieheni.


      • Anonyymi

        Olisi mukavaa jutella sun kanssa juulia vaikka messengerissä eri juttuja ja elämästä voitaisiin vaidella kuvia jos näet kuvaa minusta alasti ja pidät mun kropasta voitaisiin tavata toinen vaihtoehto olisi videoneuvottelu jossa näkisit mua alasti ja minä näkisin sun pimppiä se kiihottaisi mua paljon👍😍👍


    • 05ukko

      Ilmeisesti oot vielä seksikäs pakkaus kun miehesi haluaa vieraan naivan sua. Itsekkin tykkäisin aikanaan moisesta. Mutta nykyään tuo rouva on päässyt lihomaan etenkin vyötärönseudulta niin ettei sitä makkaraa kellekkään kehtaa tarjota...

    • ottaa sisääni

      ketään toista miestä kun olen löytänyt kumppanini,ei se tuntuisi oikealta tai hyvältäkään enään.
      Joskus nuorempana kokeilin kahden miehen kanssa yhtäaikaa olemisen..kyllähän se tietysti kokemisen arvoista voi olla,sain niitä vielä yhtaikaa kummastakin suunnasta.
      Mutta ei enään mulle,jos sitä tunnetta haluaa yrittää jäljitellä miehensä kanssa ilman kolmatta pyörää niin voihan sitä ottaa dildon avuksi..

    • uu-h

      Minäkin sain aikaan samanlaisen ehdotuksen mieheltäni ja ehkä täytyy myöntää, että jossain vaiheessa vähän esitinkin vähän vastenhakoista. Kynnys oli silti kova, kun mieheni ollut siihen asti ainoani.

      Hän sitä esitti, mutta täytyy myöntää, että ehkä vähän käytin häntä hyväkseni, kun sain hänet pyytämään kolmanneksi hänen tosi komean työkaverinsa, josta olin nähnyt untakin monet kerrat. Olisin kyllä mielelläni ollut hänen kanssaan kaksin, mutta mieheni mieliksi olin he molemmissanikin. Se likainen touhu oli kiihottavaakin, ehkä liiankin.

      Huonoa oli se, että asiasta tuli pakkomielle ja varsinkin humalassa baarissa kontrolloimatontakin. Kerran törmäsin baarissa työpaikallamme harjoittelevaan opiskelijapoikaan, jonka kyydissä lähdin kotiin. Havahduin itsekin siihen, että nuo parikymppiset pojat onnistuivat provosoimaan minut seksiin ja harrastin lopulta neljän kanssa seksiä. Tunnustin miehelleni, sillä elämme pienellä paikkakunnalla ja tämän jälkeen vieraan kanssa ei ole kiinnostanut touhuta.

      • Missä oli useampia

        Katselimme kerran yhdessä netistä pornoa, missä pariskunnan mukana oli toinen mies.
        Mieheni huomasi, että aloin jo käymään vähän kuumana. Rakastelimme siinä filmiä katsoessa, sillä tietsikka oli siinä pöydällä vuoteen vieressä.

        Mieheni alkoi kuiskailemaan, että jos minä tykkäisin saada "tuommosta isoa?". No minä vaan inisin kiihkosta ja saimme yhtäaikaisen orgasmin.
        Mieheni huomasi millaisen vaikutuksen filmi ja puhe aktin aikana oli minuun tehnyt.

        Siispä jo seuraavana iltana hän taas etsi netistä filmin ja minä kiihoituin vielä enemmän.
        Rakastelumme aikana hän kertoi haluavansa nähdä minut toisen kanssa. Ajatus kiihotti valtavasti.

        No parin viikon kuluttua olin lähdössä työkavereiden kanssa Tukholman risteilylle Mariellalla. Lähtiessäni miheni kuiskasi:
        "Etsi nyt mies laivalla ja kerro sitten minulle".
        Minusta tuntui, että pikkarit kostuivat hiukan siinä paikassa.

        Laivalla sitten... Onnistuinkin pääsemään erään minua vanhemman miehen seuraan. se ilta päättyi hänen hyttiinsä. Mies oli eronnut ja ollut ilman naista jo kauan, joten häneltä riitti. Tosin eka koetus lensi jo parin vedon jälkeen.

        Työkaverini kiusasivat minua, mutta olin todella tyytyväinen kahden yön rakasteluun. Laitoin miehelleni tekstarinkin, että "nyt se on tapahtunut". Mies laittoi kuvaviestin, missä tyydytti itseään.

        Sen reissun jälkeen olemme yhdessä etsineet kavereita ja onnistuneet siinä hyvin. Ei mitään mustasukkaisuutta kummankaan puolelta ja miehestäni on kehittynyt oikea rakastelukone.

        Olemme (kavereiden luvalla) usein filmanneetkin yhdyntämme, Näitä filmejä katsellessa sitten rakastellaan kiihkeästi. Toisillä nää jutut toimii, toisilla ei. Meillä se on oikein ihanaa!!


      • ne filmit
        Missä oli useampia kirjoitti:

        Katselimme kerran yhdessä netistä pornoa, missä pariskunnan mukana oli toinen mies.
        Mieheni huomasi, että aloin jo käymään vähän kuumana. Rakastelimme siinä filmiä katsoessa, sillä tietsikka oli siinä pöydällä vuoteen vieressä.

        Mieheni alkoi kuiskailemaan, että jos minä tykkäisin saada "tuommosta isoa?". No minä vaan inisin kiihkosta ja saimme yhtäaikaisen orgasmin.
        Mieheni huomasi millaisen vaikutuksen filmi ja puhe aktin aikana oli minuun tehnyt.

        Siispä jo seuraavana iltana hän taas etsi netistä filmin ja minä kiihoituin vielä enemmän.
        Rakastelumme aikana hän kertoi haluavansa nähdä minut toisen kanssa. Ajatus kiihotti valtavasti.

        No parin viikon kuluttua olin lähdössä työkavereiden kanssa Tukholman risteilylle Mariellalla. Lähtiessäni miheni kuiskasi:
        "Etsi nyt mies laivalla ja kerro sitten minulle".
        Minusta tuntui, että pikkarit kostuivat hiukan siinä paikassa.

        Laivalla sitten... Onnistuinkin pääsemään erään minua vanhemman miehen seuraan. se ilta päättyi hänen hyttiinsä. Mies oli eronnut ja ollut ilman naista jo kauan, joten häneltä riitti. Tosin eka koetus lensi jo parin vedon jälkeen.

        Työkaverini kiusasivat minua, mutta olin todella tyytyväinen kahden yön rakasteluun. Laitoin miehelleni tekstarinkin, että "nyt se on tapahtunut". Mies laittoi kuvaviestin, missä tyydytti itseään.

        Sen reissun jälkeen olemme yhdessä etsineet kavereita ja onnistuneet siinä hyvin. Ei mitään mustasukkaisuutta kummankaan puolelta ja miehestäni on kehittynyt oikea rakastelukone.

        Olemme (kavereiden luvalla) usein filmanneetkin yhdyntämme, Näitä filmejä katsellessa sitten rakastellaan kiihkeästi. Toisillä nää jutut toimii, toisilla ei. Meillä se on oikein ihanaa!!

        No kuule.Laita tähän ne filmit ilmaiseksi ilman viruksia niin katsellahan porukoiden


      • Pelimerkki...

        Kieltämättä se kyllä vie mennessään. Meilläkin käy pari paikkakunnalla opiskelevaa poikaa säännöllisesti kylässä...


    • jaa-h

      Olen tässä nyt viikon verran pyöritellyt mielessäni mieheni ehdotusta vieraasta miehestä meidän kanssa kolmantena ja pakko myöntää, että ajatus on alkanut kiihottamaan niin paljon, että tänä iltana ajattelin vihjaista miehelleni, että vosiin suostua tuohon, jos hän edelleen on sitä mieltä. Toivon tosiaankin, että hän on vielä sitä mieltä, sillä mieleni on alkanut tehdä aivan hirveästi vierasta, ja toivottavasti myös isoa kalua.
      Kiitos kaikille vastanneille. Toivottavasti vielä jatkossakin kirjoittelette kokomuksistanne ja ajatuksistanne asiaa koskien. Kirjoitan tänne miten meidän juttu edistyy.

      • Jaa-h

        Juteltiin pitkään mieheni kanssa ja sovimme, että me toteutamme mieheni toiveen. Tulen saaamaan vierasta. YES. Nyt vaan mietitään, mistä saadaan mies kolmanneksi. Pitäisi olla iso kalu, enkä panisi ollenkaan pahakseni jos olisi musta mies. Ja kuulemma miehellenikin sopii.
        Toivotaan, että kaikki menee hyvin... Mutta ilmoitellaan siitä sitten taas tuonnempana.


      • Kateellinen
        Jaa-h kirjoitti:

        Juteltiin pitkään mieheni kanssa ja sovimme, että me toteutamme mieheni toiveen. Tulen saaamaan vierasta. YES. Nyt vaan mietitään, mistä saadaan mies kolmanneksi. Pitäisi olla iso kalu, enkä panisi ollenkaan pahakseni jos olisi musta mies. Ja kuulemma miehellenikin sopii.
        Toivotaan, että kaikki menee hyvin... Mutta ilmoitellaan siitä sitten taas tuonnempana.

        Pyydä mieheltäsi allekirjoitus paperiin, jossa lukee, että idea oli miehesi.

        Jos miehesi tulee vuosien saatossa mustasukkaiseksi, niin voit hyvällä omallatunnolla näyttää hänelle ko. paperin. Sinua ei saa kutsua koskaan halventavasti asian vuoksi.

        Jumankauta - sähän teet mitä miehesi haluaa, silleen kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

        Toivottavasi kaikki menee nappiin.


      • mustamies1
        Jaa-h kirjoitti:

        Juteltiin pitkään mieheni kanssa ja sovimme, että me toteutamme mieheni toiveen. Tulen saaamaan vierasta. YES. Nyt vaan mietitään, mistä saadaan mies kolmanneksi. Pitäisi olla iso kalu, enkä panisi ollenkaan pahakseni jos olisi musta mies. Ja kuulemma miehellenikin sopii.
        Toivotaan, että kaikki menee hyvin... Mutta ilmoitellaan siitä sitten taas tuonnempana.

        Ma olen musta 36v isokaluinen, olen aina haaveilut panna toisen vaimoa, mutta harmitavaa asun nykyaan Dubaissa...Onea vaan etsimestasi


      • vieras32
        Kateellinen kirjoitti:

        Pyydä mieheltäsi allekirjoitus paperiin, jossa lukee, että idea oli miehesi.

        Jos miehesi tulee vuosien saatossa mustasukkaiseksi, niin voit hyvällä omallatunnolla näyttää hänelle ko. paperin. Sinua ei saa kutsua koskaan halventavasti asian vuoksi.

        Jumankauta - sähän teet mitä miehesi haluaa, silleen kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

        Toivottavasi kaikki menee nappiin.

        pitkään juteltu vieraasta sänkytouhuissa ja kuviteltu millaista olisi yhden tai useamman vieraan
        miehen ollessa vaimon kimpussa, kun vaimo nykyään
        pukee itsensä seksi asuihin ja meikkaa merkkaa se aika villiä vantasiaa minkä hän kertoo sitten naidessamme kuinka häntä nussii vieraat ja huorittelevat se saa meidät molemmat hirvittävään kiimaan. tähän asti ei kuitenkaan ole ollut edes
        valmis miettimään vierasta sänkyymme.
        Nyt viime lauataina meikkasi jälleen ja kertoi
        vantasiansa ja villi rakastelu kesti tunteja,
        makailtiin sänkullä päätteeksi ja vaimo ehdotti
        että mentäisiin johonki hotelliin ja hommattais
        2-3 miestä kuitenkin eri aikoihin eli yks kerrallaan miehellä olisi noin puoli tuntia aikaa
        naida vaimoa joka olisi seksi asuissa ja meikeissä
        miettipä vielä että otettaisiinko pikku maksu.


      • Jaa-h
        mustamies1 kirjoitti:

        Ma olen musta 36v isokaluinen, olen aina haaveilut panna toisen vaimoa, mutta harmitavaa asun nykyaan Dubaissa...Onea vaan etsimestasi

        Ehkäpä olisi voitu toteuttaa sun ja mieheni haave ja ennen kaikkea nyt myös mun haave ISoSTA mustasta kalusta...


      • mustaa ottaisin
        Jaa-h kirjoitti:

        Ehkäpä olisi voitu toteuttaa sun ja mieheni haave ja ennen kaikkea nyt myös mun haave ISoSTA mustasta kalusta...

        jos vain saisi...


      • kiinnostunut...
        Jaa-h kirjoitti:

        Juteltiin pitkään mieheni kanssa ja sovimme, että me toteutamme mieheni toiveen. Tulen saaamaan vierasta. YES. Nyt vaan mietitään, mistä saadaan mies kolmanneksi. Pitäisi olla iso kalu, enkä panisi ollenkaan pahakseni jos olisi musta mies. Ja kuulemma miehellenikin sopii.
        Toivotaan, että kaikki menee hyvin... Mutta ilmoitellaan siitä sitten taas tuonnempana.

        Joko on jotain tapahtunut? Olisi kiva kuulla miten meni ja miten tapahtu.


      • jaa-h
        kiinnostunut... kirjoitti:

        Joko on jotain tapahtunut? Olisi kiva kuulla miten meni ja miten tapahtu.

        Eli sopiva mies on vielä hakusessa.
        Tässä on nyt vaan varmistunut se, että mieheni on todellakin ihan tosissaan tässä mukana, eli kaikki epäilykseni siitä, että hän jotenkin koettelisi mua, on menneet.
        Ja sekin on varmistunut, että mä todellakin haluan vierasta ja isolla varustettua miestä. Enää en tästä peräänny, vaan toteuttan tuon vaikka yksikseni, jos niin on. Niin paljon mun on alkanut tehdä mieli vierasta tässä kuluneena aikana.
        Ei oo mitenkään helppo löytää sopivaa miestä kolmanneksi. Vieraista ei aina tiedä ja pitäisi päästä jotenkin ensin tutustumaan, että on asiallinen mies ja sitten vielä sopivan kokoisella varustettukin.
        Esim jos iskisi jonkun miehen, ja mies olisi halukas niin jos sitten töksäyttäsi jotain sellaista kuin, Sopiiko sulle että mieheni katselee kun sinä nait mua? Aika moni mies varmaan katoaa tuossa vaiheessa.
        Tuttujen kanssa sitten taas on omat ongelmansa. Ehkä. Yksi tuttu kyllä olisi, kenen kanssa mä haluaisin naida. Ainakin olen katsellut, että hänellä olisi tosi iso varustus.
        On meillä ollut sellaistakin puhetta, että menisin eka kerralla ihan yksinäni ja sitten jatkossa mieheni olisi mukana.
        Mutta katsellaan ja kuunnellaan...
        Toivottavasti saan pian vierasta...


      • Mieheni hoiti
        jaa-h kirjoitti:

        Eli sopiva mies on vielä hakusessa.
        Tässä on nyt vaan varmistunut se, että mieheni on todellakin ihan tosissaan tässä mukana, eli kaikki epäilykseni siitä, että hän jotenkin koettelisi mua, on menneet.
        Ja sekin on varmistunut, että mä todellakin haluan vierasta ja isolla varustettua miestä. Enää en tästä peräänny, vaan toteuttan tuon vaikka yksikseni, jos niin on. Niin paljon mun on alkanut tehdä mieli vierasta tässä kuluneena aikana.
        Ei oo mitenkään helppo löytää sopivaa miestä kolmanneksi. Vieraista ei aina tiedä ja pitäisi päästä jotenkin ensin tutustumaan, että on asiallinen mies ja sitten vielä sopivan kokoisella varustettukin.
        Esim jos iskisi jonkun miehen, ja mies olisi halukas niin jos sitten töksäyttäsi jotain sellaista kuin, Sopiiko sulle että mieheni katselee kun sinä nait mua? Aika moni mies varmaan katoaa tuossa vaiheessa.
        Tuttujen kanssa sitten taas on omat ongelmansa. Ehkä. Yksi tuttu kyllä olisi, kenen kanssa mä haluaisin naida. Ainakin olen katsellut, että hänellä olisi tosi iso varustus.
        On meillä ollut sellaistakin puhetta, että menisin eka kerralla ihan yksinäni ja sitten jatkossa mieheni olisi mukana.
        Mutta katsellaan ja kuunnellaan...
        Toivottavasti saan pian vierasta...

        Meillä myös mieheni ehdotteli minulle vieraan kanssa naimista. En alkuun uskonut, mutta vuoden verran siinä meni ja sitten päätettiin kokeilla. Se miehen löytäminen kaikista kirjoitteluista huolimatta olikin aika vaikeaa. Lähdin tansseihin ja tuuria oli, mutta ei kukaan halunnut lähteä meille, kun kuuli, että mieheni odottaa siellä.

        Sitten mieheni alkoi hoidella asiaa ilmoitusten avulla. Suurin osa vastauksista oli kehnoa tai ala-arvoista kieltä ja mukana pelkkiä kullin kuvia. Minulle se koko ei merkitse mitään kunhan on kova tarpeeksi kauan. Lopulta löytyi mies, jolla seisoi se mutta korvien välistä löytyi virtaa. Jännitin eka kertaa valtavasti, mutta se oli ihana kokemus. Mieheni kuvasi orkkuni kameralla ja teetätimme siitä oikein suurennoksen makuhuoneen seinälle.

        Nyt niitä miehiä on käynyt meillä paljon. Uutuus ei enää viehätä samalla tavalla kuin aluksi mutta vaihtelu kylläkin. Kun odottaa riittävän kauan niin hyvää saa. En oikein ymmärrä puhettasi kullin koosta. Niin pientä ei ole tullut vastaan - tai sisälle - ettei se tuntuisi hyvältä ja laukaisisi minut. Miehelläni on lähes 18-senttinen, ja se riittää "arkikäyttöön".


      • Nam nam
        jaa-h kirjoitti:

        Eli sopiva mies on vielä hakusessa.
        Tässä on nyt vaan varmistunut se, että mieheni on todellakin ihan tosissaan tässä mukana, eli kaikki epäilykseni siitä, että hän jotenkin koettelisi mua, on menneet.
        Ja sekin on varmistunut, että mä todellakin haluan vierasta ja isolla varustettua miestä. Enää en tästä peräänny, vaan toteuttan tuon vaikka yksikseni, jos niin on. Niin paljon mun on alkanut tehdä mieli vierasta tässä kuluneena aikana.
        Ei oo mitenkään helppo löytää sopivaa miestä kolmanneksi. Vieraista ei aina tiedä ja pitäisi päästä jotenkin ensin tutustumaan, että on asiallinen mies ja sitten vielä sopivan kokoisella varustettukin.
        Esim jos iskisi jonkun miehen, ja mies olisi halukas niin jos sitten töksäyttäsi jotain sellaista kuin, Sopiiko sulle että mieheni katselee kun sinä nait mua? Aika moni mies varmaan katoaa tuossa vaiheessa.
        Tuttujen kanssa sitten taas on omat ongelmansa. Ehkä. Yksi tuttu kyllä olisi, kenen kanssa mä haluaisin naida. Ainakin olen katsellut, että hänellä olisi tosi iso varustus.
        On meillä ollut sellaistakin puhetta, että menisin eka kerralla ihan yksinäni ja sitten jatkossa mieheni olisi mukana.
        Mutta katsellaan ja kuunnellaan...
        Toivottavasti saan pian vierasta...

        Viäkö olet kuulolla?

        Oli aivan pakko kaivaa tää viestiketju esille ja kysyä kuulumisia.


      • hienoa
        jaa-h kirjoitti:

        Eli sopiva mies on vielä hakusessa.
        Tässä on nyt vaan varmistunut se, että mieheni on todellakin ihan tosissaan tässä mukana, eli kaikki epäilykseni siitä, että hän jotenkin koettelisi mua, on menneet.
        Ja sekin on varmistunut, että mä todellakin haluan vierasta ja isolla varustettua miestä. Enää en tästä peräänny, vaan toteuttan tuon vaikka yksikseni, jos niin on. Niin paljon mun on alkanut tehdä mieli vierasta tässä kuluneena aikana.
        Ei oo mitenkään helppo löytää sopivaa miestä kolmanneksi. Vieraista ei aina tiedä ja pitäisi päästä jotenkin ensin tutustumaan, että on asiallinen mies ja sitten vielä sopivan kokoisella varustettukin.
        Esim jos iskisi jonkun miehen, ja mies olisi halukas niin jos sitten töksäyttäsi jotain sellaista kuin, Sopiiko sulle että mieheni katselee kun sinä nait mua? Aika moni mies varmaan katoaa tuossa vaiheessa.
        Tuttujen kanssa sitten taas on omat ongelmansa. Ehkä. Yksi tuttu kyllä olisi, kenen kanssa mä haluaisin naida. Ainakin olen katsellut, että hänellä olisi tosi iso varustus.
        On meillä ollut sellaistakin puhetta, että menisin eka kerralla ihan yksinäni ja sitten jatkossa mieheni olisi mukana.
        Mutta katsellaan ja kuunnellaan...
        Toivottavasti saan pian vierasta...

        Hei! Olisi kiva kuulla näin pitkän ajan jälkeen kokemuksistasi. Kuinka homma on sujunut. Meitä on täällä varmaan monta uteliasta, jotka haaveilee samanlaisesta kokemuksesta.


      • Feme voitti

        Miehelläni oli vanha mies kylässä, ehdotteli että vois jäädä meidän kanssa sänkyyn. Luulin että haluu kaverinsa olla mun kanssa? Kävin veskissä ja mun miestä naitiin perseeseen, pyysivät mukaan mutta jäin katselemaan kun naivat toisiaan. Aamulla nukuin niiden vieressä ja äijä yritti naida mut ei sillä seisonut. Tunsin itseni noloksi. "mieheni hihtti ja isokalunen vanhus ei pystynynyt".Hommasin seuraavan kerran nais tuttavanai ja rupes homma toimii munkin puolelta..


      • voijesajasentään
        Kateellinen kirjoitti:

        Pyydä mieheltäsi allekirjoitus paperiin, jossa lukee, että idea oli miehesi.

        Jos miehesi tulee vuosien saatossa mustasukkaiseksi, niin voit hyvällä omallatunnolla näyttää hänelle ko. paperin. Sinua ei saa kutsua koskaan halventavasti asian vuoksi.

        Jumankauta - sähän teet mitä miehesi haluaa, silleen kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

        Toivottavasi kaikki menee nappiin.

        "Pyydä mieheltäsi allekirjoitus paperiin, jossa lukee, että idea oli miehesi.!"

        Just veit sanat suustani.. tää on tämä naisten logistiikka, jolla miehiä kusetetaan mennentullen. Akka saa vierasta munaa ja vielä mustaa (jota on aina himoinnut) mutta "vain" miehen mieliksi. Voi vittu teitä akkoja :)

        ..ja te miehet ootte niin aisankannattajapässejä!


      • jontsus
        jaa-h kirjoitti:

        Eli sopiva mies on vielä hakusessa.
        Tässä on nyt vaan varmistunut se, että mieheni on todellakin ihan tosissaan tässä mukana, eli kaikki epäilykseni siitä, että hän jotenkin koettelisi mua, on menneet.
        Ja sekin on varmistunut, että mä todellakin haluan vierasta ja isolla varustettua miestä. Enää en tästä peräänny, vaan toteuttan tuon vaikka yksikseni, jos niin on. Niin paljon mun on alkanut tehdä mieli vierasta tässä kuluneena aikana.
        Ei oo mitenkään helppo löytää sopivaa miestä kolmanneksi. Vieraista ei aina tiedä ja pitäisi päästä jotenkin ensin tutustumaan, että on asiallinen mies ja sitten vielä sopivan kokoisella varustettukin.
        Esim jos iskisi jonkun miehen, ja mies olisi halukas niin jos sitten töksäyttäsi jotain sellaista kuin, Sopiiko sulle että mieheni katselee kun sinä nait mua? Aika moni mies varmaan katoaa tuossa vaiheessa.
        Tuttujen kanssa sitten taas on omat ongelmansa. Ehkä. Yksi tuttu kyllä olisi, kenen kanssa mä haluaisin naida. Ainakin olen katsellut, että hänellä olisi tosi iso varustus.
        On meillä ollut sellaistakin puhetta, että menisin eka kerralla ihan yksinäni ja sitten jatkossa mieheni olisi mukana.
        Mutta katsellaan ja kuunnellaan...
        Toivottavasti saan pian vierasta...

        Otappa yhteyttä.Kokoa löytyy ja ei ujostuta


      • Vierestä seurannut..
        jaa-h kirjoitti:

        Eli sopiva mies on vielä hakusessa.
        Tässä on nyt vaan varmistunut se, että mieheni on todellakin ihan tosissaan tässä mukana, eli kaikki epäilykseni siitä, että hän jotenkin koettelisi mua, on menneet.
        Ja sekin on varmistunut, että mä todellakin haluan vierasta ja isolla varustettua miestä. Enää en tästä peräänny, vaan toteuttan tuon vaikka yksikseni, jos niin on. Niin paljon mun on alkanut tehdä mieli vierasta tässä kuluneena aikana.
        Ei oo mitenkään helppo löytää sopivaa miestä kolmanneksi. Vieraista ei aina tiedä ja pitäisi päästä jotenkin ensin tutustumaan, että on asiallinen mies ja sitten vielä sopivan kokoisella varustettukin.
        Esim jos iskisi jonkun miehen, ja mies olisi halukas niin jos sitten töksäyttäsi jotain sellaista kuin, Sopiiko sulle että mieheni katselee kun sinä nait mua? Aika moni mies varmaan katoaa tuossa vaiheessa.
        Tuttujen kanssa sitten taas on omat ongelmansa. Ehkä. Yksi tuttu kyllä olisi, kenen kanssa mä haluaisin naida. Ainakin olen katsellut, että hänellä olisi tosi iso varustus.
        On meillä ollut sellaistakin puhetta, että menisin eka kerralla ihan yksinäni ja sitten jatkossa mieheni olisi mukana.
        Mutta katsellaan ja kuunnellaan...
        Toivottavasti saan pian vierasta...

        Toivottavasti homma etenee hyvin. Odotan tilanne raporttia innolla. Meillä vaimo myönsi että aluksi oli hankala laueta minun silmien alla. Mutta kun huomasi miten nautin siitä alkoi hänkin myös rentoutua ja nayttämään sen.


    • Sen seuraus

      Mieheni sai selville, että minulla on jonkinlainen suhde yhden työtoverini kanssa. Puhuttiin aika isoin kirjaimin, mutta lopulta sovittiin, että hän saa nähdä ja katsella ja osallistua, kun minä panen vieraan (ei sen työtoverin) kanssa.

      • aitoääliö

        Ottakaa ajoissa ja etukäteen puolisonne kanssa puheeksi, jos kaipaatte vierasta. Saatatte yllättyä. Ja sopukin säilyy. Ja jos reaktio ei ole myötämielinen, niin saattepahan sitten lisää aikaa miettiä, että kannattaako petturuus. Ja hyvässä lykyssä siinäkin tapauksessa alatte puhua toiveistanne ja tarpeistanne seksin saralla, eikä ehkä vierasta enää tarvita.


      • ja silti kuitenkin
        aitoääliö kirjoitti:

        Ottakaa ajoissa ja etukäteen puolisonne kanssa puheeksi, jos kaipaatte vierasta. Saatatte yllättyä. Ja sopukin säilyy. Ja jos reaktio ei ole myötämielinen, niin saattepahan sitten lisää aikaa miettiä, että kannattaako petturuus. Ja hyvässä lykyssä siinäkin tapauksessa alatte puhua toiveistanne ja tarpeistanne seksin saralla, eikä ehkä vierasta enää tarvita.

        Saatat olla oikeassa, vaikka miehetkin ovat kovin erilaisia. Tapasin ruotsalaisen miehen, joka käy muutaman kerran vuodessa Suomessa, ja olemme viettäneet hänen kanssaan yhteiset illat. Se lipsahti sitten muutaman viinilasillisen jälkeen puheeksi mieheni kanssa, ja yllättäen hän ei pannut sitä pahakseen. Sovimme kuitenkin, että vapaus on molemminpuolista. Luulen, ettei mieheni ole käyttänyt kertaakaan tätä optiota hyväkseen, mutta asia on kuitenkin nyt sovittu.


      • aina...
        ja silti kuitenkin kirjoitti:

        Saatat olla oikeassa, vaikka miehetkin ovat kovin erilaisia. Tapasin ruotsalaisen miehen, joka käy muutaman kerran vuodessa Suomessa, ja olemme viettäneet hänen kanssaan yhteiset illat. Se lipsahti sitten muutaman viinilasillisen jälkeen puheeksi mieheni kanssa, ja yllättäen hän ei pannut sitä pahakseen. Sovimme kuitenkin, että vapaus on molemminpuolista. Luulen, ettei mieheni ole käyttänyt kertaakaan tätä optiota hyväkseen, mutta asia on kuitenkin nyt sovittu.

        meillä on sujunut hyvin kun on ollut isosti varustettuja miehiä minua tyydyttämässä. 1-2 vierasta antaa kunnon tyydytyksen ja on vielä helppo järjestää. 4-5 miestä vaatii naiselta hyvää kuntoa ja paikkojen kestävyyttä jotta kaikki ovat tyytyväisiä. kimpassa kun miehet ei lopeta ekan laukeemisen jälkeen kuten normaalisti vaan naivat montakertaa kukin. tulee seisokki helposti uudestaan kun katsoo naintia livenä vieressä tai imettää kiimaisen naisen suussa. miesten pitää aina muistaa että me naiset päätämme miten kimpassa toimitaan niin ihania hetkiä tulee vielä lisääkin.


      • Kuulostellan miten meni
        aina... kirjoitti:

        meillä on sujunut hyvin kun on ollut isosti varustettuja miehiä minua tyydyttämässä. 1-2 vierasta antaa kunnon tyydytyksen ja on vielä helppo järjestää. 4-5 miestä vaatii naiselta hyvää kuntoa ja paikkojen kestävyyttä jotta kaikki ovat tyytyväisiä. kimpassa kun miehet ei lopeta ekan laukeemisen jälkeen kuten normaalisti vaan naivat montakertaa kukin. tulee seisokki helposti uudestaan kun katsoo naintia livenä vieressä tai imettää kiimaisen naisen suussa. miesten pitää aina muistaa että me naiset päätämme miten kimpassa toimitaan niin ihania hetkiä tulee vielä lisääkin.

        Joko se on tapahtunut että sait naida vieraan miehen kaa? Nautitko ja nauttiko oma miehesi?


    • Sattui kohdalle

      Ei siinä mitään ennakkosuunnitelmia tarvita, kun kohdalle sattuu. Viime kesänä lomakylässä tapasimme miehen, joka tuntui kaikissa suhteissa mukavalta. Jatkettiin meidän huoneistossa iltaa, ja jotenkin leikin varjolla mieheni ehdotti pussailuja ja hyväilyjä, kun istuin heidän välissään. Juotavalla oli kyllä merkitystä, ja seuraava ehdotus olikin, että mennään kolmistaan sänkyyn. Siitä se lähti liikkeelle. Mies asuu eri paikkakunnalla ja käy meillä ainakin kerran kuussa. Odotan suorastaan niitä viikonloppuja, ja nyt olemme jo suunnittelemassa yhteistä lomaa jossakin sopivassa paikassa ensi kesänä. Kyllä vaihtelu virkistää, ja mieheni väittää minun olevan sängyssäkin paljon aktiivisempi näiden tapaamisten jälkeen.

      • toivoo...

        Tää oli aika kannustava viesti. Jotain tuollaista kun tapahtuisi, niin se olisi tosi hieno juttu. Jos löytyisikin vakituinen vieras mies...


      • wertyW
        toivoo... kirjoitti:

        Tää oli aika kannustava viesti. Jotain tuollaista kun tapahtuisi, niin se olisi tosi hieno juttu. Jos löytyisikin vakituinen vieras mies...

        Tottakai silloin oma mies pyrkii parempaan ja varmaan fantasia kiihottaa. Mustasukkaisuutta siinä ei saa olla.


    • vapaamielinen mies

      heti naisen kanssa joka tykkäis antaa pillua kimpassa koska mikään ei ole niin upeeta kuin jakaa oma
      rakas toisten miesten kanssa.

      • Jaetaan!

        Olen 110% samaa mieltä. Cuckoldin ei napeksi. Minua kiinnostaa ainoastaan puhdas seksinautinto porukassa ja vaimoa lainaten muille jos itse ei mukaan ehdi tai vaimo ja toinen mies haluavat pitää hauskaa keskenään.

        Näissä asioissa mottoni on: Jaettu ilo on paras ilo!

        Ja mikä sen suurempi kunnianosoitus vaimon kauneutta, miellyttävyyttä, iloisuutta, seurallisuutta ja lempeyttä kohtaan kuin muiden miehen tapa ylisää häntä saamalla häneen orgasminsa!


      • kankimies
        Jaetaan! kirjoitti:

        Olen 110% samaa mieltä. Cuckoldin ei napeksi. Minua kiinnostaa ainoastaan puhdas seksinautinto porukassa ja vaimoa lainaten muille jos itse ei mukaan ehdi tai vaimo ja toinen mies haluavat pitää hauskaa keskenään.

        Näissä asioissa mottoni on: Jaettu ilo on paras ilo!

        Ja mikä sen suurempi kunnianosoitus vaimon kauneutta, miellyttävyyttä, iloisuutta, seurallisuutta ja lempeyttä kohtaan kuin muiden miehen tapa ylisää häntä saamalla häneen orgasminsa!

        Jos miehesi ehdottomasti ei ole mustasukkainen ja raittiina pystyy hommiin, niin eipä taitaisi olla nautittavampaa kuin kahdella kalulla naida. Oma kaluni hypähti pystyyn jo ajatuksesta.


      • vuyu
        kankimies kirjoitti:

        Jos miehesi ehdottomasti ei ole mustasukkainen ja raittiina pystyy hommiin, niin eipä taitaisi olla nautittavampaa kuin kahdella kalulla naida. Oma kaluni hypähti pystyyn jo ajatuksesta.

        Tuo raittius on semmoinen jota itsekin kannatan ja suosittelen. Juopottelu ja känni ei kuulu ryhmäseksiin tai parinvaihtoon.

        Ellei selvinpäin pysty, niin sitten ei pysty ollenkaan koska seuraavana päivänä on kuitenkin se selväpäisyys edessä ja ajatukset myös. Tietysti sitä voi ottaa seurassa vaikka tervetuliaismaljan että vähän rentoutuu, mutta känniin ei saa tulla koska siitä ei synny kuin kusipäisiä lapsia vastaparin vaimolle. ;)

        Ainakin itse olen huomannut, että tuollainen ns. tervetuliaismalja tai paukku ei ainakaan alkoholin voimalla vie jännitystä pois koska siitä ei vielä känniin tule, vaan enemmänkin sen avulla että siinä samalla tutustutaan tilanteeseen, nollataan päivän edeltävät tapahtumat ja lähdetään nyt yhdessä viemään asiaa eteenpäin, kuin jos pelkästään alettaisiin vain hommiin. Siihen kävisi siis myös pelkkä mehu tai limsa.


    • Kokemusta on

      Ihana tilanne, jos molemmat haluavat vierasta. Tapauksessanne miestä. Meillä vaan vaimoni innostui hieman liikaakin ja hieman oli joskus mustasukkaisuutta puoleltani. Mutta vieraan peniksen työntyminen vaimon sisään on kaunista katsottavaa ja siitä tulevat molemmat hurjan kiimaisiksi.

      • Kokemustenkiimaa

        Se on juuri niin kun näkee vieraan kalun työntyvän oman vaimon pilluun niin kyllä kiihottaa.


    • erästosimies
      • Toinentosimies.

      • Kuis kävi
        Toinentosimies. kirjoitti:

        miehistä näkökulmaa:

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/6986889

        No kerrohan jaah jo viimeinkin, joko homma hoidettu ja millaiset kokemukset. Meillä ainakin homma pelannut hyvin ja olemme molemmat tosi tyytyväisiä.


      • pienikaluinen mies
        Kuis kävi kirjoitti:

        No kerrohan jaah jo viimeinkin, joko homma hoidettu ja millaiset kokemukset. Meillä ainakin homma pelannut hyvin ja olemme molemmat tosi tyytyväisiä.

        Vaimo saa huomenna vierasta edenissä.....kiihottavaa.


      • kusnetsov
        pienikaluinen mies kirjoitti:

        Vaimo saa huomenna vierasta edenissä.....kiihottavaa.

        meillä vaimo tyydytti edenis höyrysaunas ulkolaisen miehen kädellä ja suulla arvatkaa kiihottiko olla vieressä ja tumputtaa omaa pientä nappulaa....


    • hän on vaan mun

      Hyi helvetti! Mä en kyllä antais vieraiden panna vaimoani.
      En päästä muutenkaan sen lähelle ketään äijiä, jos ollaan
      jossain illanvietossa tai kapakassa. Turpaan tulee.

      • Onnellinen pari

        Kai se on ihan ok ajtella noinkin,jos se on vaimosikin mielestä ok,ettei hänellä ole tarvetta minkäänlaiseen kanssakäymiseen muiden miesten kuin sinun kanssa...?
        Minä suhtaudun kuitenkin täysin päinvastaisesti,en näe mitään väärää siinä että vaimoni ystäväpiiriin kuuluu miehiäkin ja hän viettää heidän kanssa aikaansa,eikä hän tee niin suinkaan seksimielessä.
        Mutta sitäkään vastaan minulla ei mitään ole,että vaimoni nai muidenkin kanssa,jos hän sitä haluaa.
        Ei hän tosin ole seksiä harrastanut kuin yhden vieraan miehen kanssa,mutta on viihtynyt miehen kanssa sänkyhommissa sitäkin ahkerammin,viikottain jo monen vuoden ajan.
        Eikä se ole johtanut siihen,ettei hän haluaisi minunkin kanssa lemmiskellä,paremminkin päinvastoin...
        Vaimoni ja tämän miehen seksisuhde alkoikin aloitteestani,jouduin vieläpä houkuttelemaan vaimoani siihen pitkään,taisi vuoden päivät mennä siitä,kun ensimmäisen kerran otin puheeksi sängyssä,että haluaisin nähdä hänet seksihommissa työkaverini kanssa,ennen kuin vaimo viimein pyyntööni suostui,kun vietimme ravintola illan jatkoja kotonamme työkaverini kanssa.
        Saattaisi olla vieläkin vaimolla ne seksin ilot kokematta,jos ei hän olisi ollut silloin aamuyöstä aikalailla huppelissa,niin estottomalla tuulella..
        Minä käytin tietysti hyväkseni sitä,kun hän huppelissa kaverilleni flirttaili.
        Työkaverini on todella isolla varustettu ja olin sanonut hänelle monta kertaa vuosien varrella,että hänen pitäisi panna joskus vaimoani,antaa vaimolle sellaista sarvea että tuntuu.
        Työkaverini olikin heti juonessa mukana,kun sanoin lähteväni hakemaan tupakkaa nakkikioskilta,tiesi mitä ajattelin.
        Sanoin kaiken varalta vielä lähtiessäni hänelle eteisessä,että nyt on vaimolla sellaiset fiilikset,että saatat saada pillua sillä aikaa,kun olen liikenteessä ja lupasin jonottaa sitä tupakkaaa aika kauan...
        Istuin nakkikioskilla kolmisen tuntia ja ajattelin että eiköhän kotona ole hommat tehty,jos niin hyvin olisi käynyt.
        Mutta en ihan oikeaan siinä osunut,kuulin vaimoni yninän ja voihkimisen heti kun oven avasin ja kun hiivin makuuhuoneen ovelle,näin että ajoitus osui kohdalleen, vaimo oli sängyssämme ilkosen alasti nelinkontin ja työkaverini pani häntä seisaaltaan takaapäin niin että läiske kuului.
        Menin olohuoneeseen häiritsemästä,tuntui että pano kesti ikuisuuden.
        Kun he viimein lopettivat,menin makuuhuoneeseemme,vaimo yritti hädissään vetää peittoa päällensä,kun huomasi että jäi rysän päältä kiinni,mutta sekin tilanne laukesi samantien kun kerroin että juuri sitä varten halusin jättää heidät kahdestaan.
        Pari tuntia myöhemmin annoimme työkaverin kanssa vaimolle munaa vuoroa vaihtaen,naimme häntä molempiin reikiin yhtä aikaa ja kokeilimme kaikkea mitä 1n/2m voi sängyssä harrasta.
        Sitä on jatkunut siitä asti,työkaveri käy meillä viikottain,eikä eniten siksi että me miehet sitä haluaisimme,vaimo meistä kolmesta se kaikista innokkain on tätä harrastamaan.
        Monesti olen miettinyt,miten vaimolle oli niin vaikea hypätä sänkyyn työkaverini kanssa,kun tykkää siitä kuitenkin tosi paljon.
        On hän kertonut,ettei olisi voinut kuvitella että työkaverillani on niin iso,vaikka olin sen hänelle kertonut,ja on hän kertonut senkin,ettei osannut ajatella sitäkään,että seksi vieraan iso munaisen miehen kanssa voisi olla niin kiihottavaa.
        Eikä seksiä kahden miehen kanssa voita kuulemma mikään.
        Siinä olen vaimoni kanssa täysin samaa mieltä,en tiedä nimittäin itsekkään mitään niin kiihottavaa,kun saan nähdä vaimon ohjaavan työkaverin kovan kullin huulilleenn,kun näen miten hän nautti kun vieras iso kulli pumppaa häneen samalla kun nuolen häntä.
        Mikään ei voita sitä,kun saamme työkaverin kanssa yhteistyössä vaimon laukeamaan monta kertaa perättäin,muistan aina erään lauantaipäivän muutama kuukausi sitten,kun naimme,nuolimme ja pidimme vaimoa koko päivän niin hyvänä,että hän kiemurteli,ynisi ja voihki orgasmin pyörteissä päivän mittaan 19 kertaa.
        Hullu olisin jos sellaisen ilon vaimoni elämästä veisin,etten sallisi yhdenkään toisen miehen koskevan häneen.
        En taida vetää työkaveriani turpaankaan...


      • liikaaonehkäliikaa
        Onnellinen pari kirjoitti:

        Kai se on ihan ok ajtella noinkin,jos se on vaimosikin mielestä ok,ettei hänellä ole tarvetta minkäänlaiseen kanssakäymiseen muiden miesten kuin sinun kanssa...?
        Minä suhtaudun kuitenkin täysin päinvastaisesti,en näe mitään väärää siinä että vaimoni ystäväpiiriin kuuluu miehiäkin ja hän viettää heidän kanssa aikaansa,eikä hän tee niin suinkaan seksimielessä.
        Mutta sitäkään vastaan minulla ei mitään ole,että vaimoni nai muidenkin kanssa,jos hän sitä haluaa.
        Ei hän tosin ole seksiä harrastanut kuin yhden vieraan miehen kanssa,mutta on viihtynyt miehen kanssa sänkyhommissa sitäkin ahkerammin,viikottain jo monen vuoden ajan.
        Eikä se ole johtanut siihen,ettei hän haluaisi minunkin kanssa lemmiskellä,paremminkin päinvastoin...
        Vaimoni ja tämän miehen seksisuhde alkoikin aloitteestani,jouduin vieläpä houkuttelemaan vaimoani siihen pitkään,taisi vuoden päivät mennä siitä,kun ensimmäisen kerran otin puheeksi sängyssä,että haluaisin nähdä hänet seksihommissa työkaverini kanssa,ennen kuin vaimo viimein pyyntööni suostui,kun vietimme ravintola illan jatkoja kotonamme työkaverini kanssa.
        Saattaisi olla vieläkin vaimolla ne seksin ilot kokematta,jos ei hän olisi ollut silloin aamuyöstä aikalailla huppelissa,niin estottomalla tuulella..
        Minä käytin tietysti hyväkseni sitä,kun hän huppelissa kaverilleni flirttaili.
        Työkaverini on todella isolla varustettu ja olin sanonut hänelle monta kertaa vuosien varrella,että hänen pitäisi panna joskus vaimoani,antaa vaimolle sellaista sarvea että tuntuu.
        Työkaverini olikin heti juonessa mukana,kun sanoin lähteväni hakemaan tupakkaa nakkikioskilta,tiesi mitä ajattelin.
        Sanoin kaiken varalta vielä lähtiessäni hänelle eteisessä,että nyt on vaimolla sellaiset fiilikset,että saatat saada pillua sillä aikaa,kun olen liikenteessä ja lupasin jonottaa sitä tupakkaaa aika kauan...
        Istuin nakkikioskilla kolmisen tuntia ja ajattelin että eiköhän kotona ole hommat tehty,jos niin hyvin olisi käynyt.
        Mutta en ihan oikeaan siinä osunut,kuulin vaimoni yninän ja voihkimisen heti kun oven avasin ja kun hiivin makuuhuoneen ovelle,näin että ajoitus osui kohdalleen, vaimo oli sängyssämme ilkosen alasti nelinkontin ja työkaverini pani häntä seisaaltaan takaapäin niin että läiske kuului.
        Menin olohuoneeseen häiritsemästä,tuntui että pano kesti ikuisuuden.
        Kun he viimein lopettivat,menin makuuhuoneeseemme,vaimo yritti hädissään vetää peittoa päällensä,kun huomasi että jäi rysän päältä kiinni,mutta sekin tilanne laukesi samantien kun kerroin että juuri sitä varten halusin jättää heidät kahdestaan.
        Pari tuntia myöhemmin annoimme työkaverin kanssa vaimolle munaa vuoroa vaihtaen,naimme häntä molempiin reikiin yhtä aikaa ja kokeilimme kaikkea mitä 1n/2m voi sängyssä harrasta.
        Sitä on jatkunut siitä asti,työkaveri käy meillä viikottain,eikä eniten siksi että me miehet sitä haluaisimme,vaimo meistä kolmesta se kaikista innokkain on tätä harrastamaan.
        Monesti olen miettinyt,miten vaimolle oli niin vaikea hypätä sänkyyn työkaverini kanssa,kun tykkää siitä kuitenkin tosi paljon.
        On hän kertonut,ettei olisi voinut kuvitella että työkaverillani on niin iso,vaikka olin sen hänelle kertonut,ja on hän kertonut senkin,ettei osannut ajatella sitäkään,että seksi vieraan iso munaisen miehen kanssa voisi olla niin kiihottavaa.
        Eikä seksiä kahden miehen kanssa voita kuulemma mikään.
        Siinä olen vaimoni kanssa täysin samaa mieltä,en tiedä nimittäin itsekkään mitään niin kiihottavaa,kun saan nähdä vaimon ohjaavan työkaverin kovan kullin huulilleenn,kun näen miten hän nautti kun vieras iso kulli pumppaa häneen samalla kun nuolen häntä.
        Mikään ei voita sitä,kun saamme työkaverin kanssa yhteistyössä vaimon laukeamaan monta kertaa perättäin,muistan aina erään lauantaipäivän muutama kuukausi sitten,kun naimme,nuolimme ja pidimme vaimoa koko päivän niin hyvänä,että hän kiemurteli,ynisi ja voihki orgasmin pyörteissä päivän mittaan 19 kertaa.
        Hullu olisin jos sellaisen ilon vaimoni elämästä veisin,etten sallisi yhdenkään toisen miehen koskevan häneen.
        En taida vetää työkaveriani turpaankaan...

        Arvaappas "Onnellinen pari" kumman naises valitsis jos joutus/pääsis tilanteeseen JOMPIKUMPI?

        Oletko pohtinut jospa vaimos onkin oikeesti ihastunut tähän toiseen mieheen ja vaihtaisi jos mies vain huolisi??


    • leijona55

      me olemme aina rakastellessa fantasioitu että joku katselee kun rakastelemme ja on ollut puhetta että sitten kun olen tarpeeksi kiimainen niin saan ottaa kalun käteeni ,suuhuni,pilluuni.kiihotun siitä ihan kamalasti.sitten toissa lauantaina ovikello soi ja oventakana 25v nuorimies,itse olaan 50v,tutustuttiin,rupateltiin.ja mieheni samalla hieroi minua sieltä täältä ja levitti haarani nuoren kaverin nähtäväksi.sillä seisoi housussa ja sanoin että ota housut pois.komea kyrpä seisoi edessämme.pyydettiin se lähemmäs,otin sen käteeni ja runkkasin vähän ja kysyin otanko sen suuhun.sillä tuli alle 2 minuutin ja katsoin kun mieheni runkkasi vieressä ja siltä tuli kanssa.runkkasin kumpaakin ja imin ja kalut seisoi ,istuin nuoren kaverin kalun päälle ja sain ratsastaa ihanalla kalulla.suosittelen.otamme uusiksi.

    • minun tarina

      Meille tuli 4.v sitten avioero ryhmä seksi kokeilun takia.Olimme olleet 12.v naimisissa.koskaa ei voi tietää=(

    • Nainen 55

      Miehelläni ei seiso kun miesten kanssa, olen saanut valita nuoren mieleiseni sänkyyn. Sitten mieheni tulee kesken kaiken kun poika panee päällä ja rupee naimaan poikaa samaanaikaan.Ollaan löydetty kiva nuori mikä suostuu molempien haluihin samaanaikaan.

      • BI_M

        Teillä on ollut onnea matkassa. Voisin itsekin tulla teille vieraisille, kokemusta on vuosien varrelta, ja ne kaikki hienoja kokemuksia jolloin olen ollut parin makuuhuoneessa. olen siisti, luotettava 60v ok mies, ns hyvin varistettu bi.


      • Pari 60

        Meillä naisena saan valita nuoren miehen, säännöt on jos suostuu että mieheni saa ensin panna. Sitten kun saa tarpeeksi menee nukkumaan ja saan nuoresta nauttia koko yön. Meillä on muutama vaki pano. Välillä vaihtelu piristää, jopa saanut kahtakin,


      • Bi37pari40
        BI_M kirjoitti:

        Teillä on ollut onnea matkassa. Voisin itsekin tulla teille vieraisille, kokemusta on vuosien varrelta, ja ne kaikki hienoja kokemuksia jolloin olen ollut parin makuuhuoneessa. olen siisti, luotettava 60v ok mies, ns hyvin varistettu bi.

        Hei oletko mistä päi jos olet 09A niin ota yhteyttä [email protected]


      • Vuosia
        Pari 60 kirjoitti:

        Meillä naisena saan valita nuoren miehen, säännöt on jos suostuu että mieheni saa ensin panna. Sitten kun saa tarpeeksi menee nukkumaan ja saan nuoresta nauttia koko yön. Meillä on muutama vaki pano. Välillä vaihtelu piristää, jopa saanut kahtakin,

        Pakko vastata niin meilläkin, mieheni menee nukkuu ja saan peuhata koko yön nuoremman kanssa. Aamu kahvilla mieheni käy kuumana ja odottaa vieraan lähtöä että pääsee itse rakastelee kanssani. Tää toimii meillä hyvin ja saan tarpeeni tyydytettyä.


    • Minä olen itse ehdottanut miehelleni kimppakivaa, hän ei vaan ole oikein lämmennyt vielä ajatukselle. Hän tunnustaa mustasukkaisuutensa, minkä ymmärrän, mutta nyt jo pystyy asiasta edes keskustelemaan.

      Toivon parasta, olen kyltymätön ja haluaisin olla useamman miehen pantavana.

    • komea kolli

      otappa yhteyttä :D olen komea kolli :P

    • sekolmas

      Ajatus oli sama vaikka mies olenkin. Kaveri kerran kyseli kun oltiin kaljalla että suostuisinko tavallaan kolmanneksi hänen katsellessa ja minä saisin panna luvalla hänen vaimoa. Sanoin että pitää siihen olla ensin myös se vaimon lupa tai oikeastaan halu, en nimittäin haluaisi tavallaan väkisin haluttoman näköistä naista.
      Myöskin se että ollaanko enää sen jälkeen ystäviä ja tuleeko kaverista mustasukkainen myöhemmin.
      Vähän jännitti kun menin heille iltaa istumaan, mutta yllätys oli suuri kun loppuillasta sain seksiä haluavan naisen kanssa ja jopa kiihkeitä suudelmia tuntui hyvälle kun sai olla myös haluttu. Kaveri siinä istui katselemassa ja tyydytti itseään orgasmiin asti.
      Muutaman kerran jälkeen puhuttiin kolmestaan että eikö hänen tekisi mieli jossain kohtaa mukaan, mutta kuulemma haluaa katsella ja nauttia.
      Tosin nyt pitäisi asia uskaltaa kertoa uudelle ystävälle ja se vähän pelottaa että hyväksyykö hän myös tai pitääkö hän kimpasta ollenkaan ja lähtee lätkiin.

      • << ...mutta kuulemma haluaa katsella ja nauttia.>>

        Ei ollenkaan harvinainen halu. Minäkin nautin tavattomasti katsoessani, kun nainen esittellee ja avaa suloista vittuaan. Näinhän on pornossakin. Toinen nauttii katsellessaan, kuinka naiset näyttävät herttaista ja kukankaunista vittuaan, toinen taas nauttii katsoessaan seksiaktia.


    • Tuskinpa alottaja enää seuraa ketjua, mutta vastaavassa tilanteessa oleville pohdiskelijoille rohkenen mainita, että kivi hiertää kengässä niin kauan, kunnes sen poistaa. Jos miettii, on se merkki, että ainakin hiukan kiinnostaa. Siis toimeen. Jos se ei miellyttänyt, niin ei, mutta jos miellytti, niin hyvää jatkoa vain ja iloa elämään. :-)

    • Olen ollut kahden miehen kanssa sängyssä 16 vuotta.
      Ensimmäinen "vieras" mies on säännöllisesti kanssamme vieläkin
      1-3 kertaa kuussa yökylässä. Usein myös viikonloppuja meillä. Molemmat miehet ovat tuoneet myös omia ystäviään kimppaan mukaan sovitusti.

      • Aloitte siis silloin, kun olit 22. Olet löytänyt onnen. Iloitsen kanssasi. Hyvää jatkoa teille! :-)


    • moi,tässä on 19/5

      • Miksi-tuo-pitää-sanoa

        Ai, ensi kuussa täytät 20?


    • Tsegele

      Nainen jos haluaa ja tarvitsee vieraita naimaan, silloin se sallittakoon. !

      • Omaasia

        Olet oikeassa jokaisen oma asia! Itse tykkään silloin tällöin saada vierasta. N 54


      • Hhkchjhjjihj

        Niin onki


    • ihanaa

      miehes on todennäköisesti bi ja haluaa miehen sänkyynsä.
      kolmanneksi halukas mies on todennäköisesti bi kanssa.
      jos sulle ok että nussit kahden miehen kanssa, jotka nussivat keskenään niin ok.
      mitä luulet: saisitko kickeseja jos miehes tarjois bottomina bebaa vieraalle kundille teidän aviosängyssä.

      mun vaimo käy kuumana, kun kundi nussii mua meidän sängyssä, useimmat naiset kävis täs
      sä tilanteessa kylmänä.

      • Ihanaa

        Työnnä sinä käyn sinuun niin kuumana etten itse pysty.
        Saat sitten jauhokauhalla tarvitsemiasi jauhoja.

        Olet ihana


    • Anonyymi

      Minä suostuin pitkän miettimisen jälkeen ja sanoin minä valitsen. Olimme tyttöjen kanssa raflassa ja tansittajia riitti, yksi nuori tumma kiinnosti. Soitin miehelleni jos saan nyt testata ja myöhemmin kolmistaan suostun. Oli pitkään hiljaa ok kun olet varovainen.
      Varasin huoneen ja illan mittaan kerroin olen yksin. Siirryimme huoneeseen olin aivan kiimaisena, kun riisuimme toisia ja kun kalu n sain esiin se oli musta ja pitkä jo levossa tai aika levossa. Suudeltiin ja hyväiltiin toisia kun sain kalun käsiini laskeuduin alas pidin kaksin käsin kiinni ja sopi juuri ja juuri suuhun, poika työnsi minut seljälleen ja alkoi nuolla olin niin kiimassa että tulin melkein heti, poika vaan jatkoi nousi ja työntyi sisään olen inhonnut lähetyssaarnaaja asentoa mutta nyt valtava kalu painui sisään, se tunne olen pantavana musta mieletön kalu nai sai minut huutamaan koko ajan nostin jalat ja pillu valui rajusti kiimaa olisin halunnut olla siinä vaikka koko yön. Nousin ja kävin pesulla, poika käänsi minut vatsalleen ja poisti peiton kalu oli taas kova kuin kivi annoin takaa kuin hutsu huudahtelin ja nautin mielikuvissa välillä toivoin että olisi monta mustaa jotka panevat kun tunsin että tulee huusin ja huusin sain ison lastin sisään.
      Sain pojan numeron, nousin ylös ja läksin kotia olin noin neljän aikaan kotona, menin mieheni viereen ja nukahdin. aamulla kysyi oliko kivaa, oli nyt vain mietitään milloin kolmestaan, mieheni suuteli,katsotaan. Kerron kun tapahtuu lisää

      • Anonyymi

        Selvästi miehen kirjoittamaa tökeröä tekstiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Selvästi miehen kirjoittamaa tökeröä tekstiä.

        Niin on. Sama paska kirjoittaa raiskausfantasioitaan.


    • Anonyymi

      Meidän kaveri tulee yleensä jo perjantai iltana ja vaimo menettää samalla pikkarinsa kun saa ensimmäiseksi vierasta miestä.
      Yleensä koko viikonloppu on vaimoni kimppa naisena ja saadaan panna aina kun mieli tekee.

    • Anonyymi

      Meillä oli kanssa vaimon kanssa puhetta ja kiinnostustakin. Minulle tuli toisen toimipaikan miehet kylään otettiin meille että mukavampi kuin hotellissa, no vaimo otti meidän kanssa ja humaltu kunnolla oli nätisti pukeutunut kaunis mekko päällä. Lähti puolilta öin makkariin, kävin katsomassa, otin sievästi liivit ja pikkarit pois. Jonkin ajan päästä Reksa lähti vessaan sanoin katsoppa vaomoa elääkö. Reksa tuli on se seksikäs sun vaimo. Vein Reksan ovelle ja levitin vaimon jalkoja , ota vapaasti. Ensin ei kuulunut mitään sitten vaimon huokailuja ja kohta puhetta, missä Heikki. Nukkuu humalaansa, alkoi kuulua huokailuja ja puhetta panet ihanasti ja noin iso. Sanoin Niilolle mene sekaan pankaa kunnolla on ollut puhetta jos sais kahta. Kuuli hei sinäkin ja lakoi kuulumaan imemistä ja kunnon nainnin ääniä, olkkarissa oli pimeää katsoin ovelta kun vaimo sai kunnolla takaa ja valitti. Rakastelivat aika pitkään useaan kertaan ennenkuin miehet tuli takaisin. Menivät nukkumaan. Heräsin neljältä , ei vaimoa menin hiljaa ovelle siellä sai taas kunnolla kyrpää. Tuli viereen ja nukahti. Miehet lähti aamulla ja vaimo nukkui. Menin Makkariin ja katsoin tukka pörrössä spermaa rinnoilla, herätin vaimon vähän säikähti. Sanoin miehet lähti kun ei jaksaneet enää naida sinua. OLETKO, olen olin hereillä kun aloititte ja aamulla jatkoitte. Miltä tuntui. Aluksi en tiennyt että on vieras halutti kunnolla ja sitten en voinut lopettaa halusin olla naitavana ja sitten tuli toinen imin nuolin ja annoin pillua oli ihanaa aivan oikeasti. Haluan myös sinua pääset liukkaille tule tule.

    • Anonyymi

      Mene mukaan jos käy ettei toimi voi lopettaa.Mene mukaan yllätyt hyvästä läheisyydestä.

    • Anonyymi

      Minulla oli samallainen tilanne asiasta puhuttiin monesti, kun mieheni sanoi tänään yksi kauempaa kulkeva kaveri tulee. Härnäsin miestäni päivällä hyväilin kalua, annoin kopeloida kävi jo kuumana olisi halunnut heti. Sanoin ei katsotaan illalla.
      Kun olivat ottaaneet viinaa sanoin sauna on lämmin istuin miheni syliin kädet kävi vartalolla siirrin pois, tunsin kalu painaa jo kovaa, sanoin saunaan.

      Mieheni houkutteli kunnolla kaverin kuullen lähde meidän kanssa.
      Menin sunaan heidän jälkeen, nousin lauteille, miehelläni seisoi kunnolla, vähän hyväilin kalua, käänsi minut seljälleen ja sanoin vieraalle, annetaan vaimolle mitä se tarvii. Alkoi kahden miehen hyväily kävin kuumana, nousin ja peseydyin. Miehet tuli melkein heti. Mieheni vei minut heti makkariin jossa jatkui kahden miehen hyväily.
      Kun nostelin jo kiimasena lantiota vieras sai panna ensin. olin tosi kiimasta antaa kun mieheni katsoi vierestä, sain melkein heti vieras vaan jatkoi huusin ja tulin uudestaan silloin sain sisään kuumaa spermaa, mieheni hyppäsi päälle ja jatkoi tunsin että olen lutka kun koko ajan tulee lisää ja entisen valuu pois.
      Kumpainenkin pani kaksi kertaa ennenkuin lähtivät keittiöön drinkille. Makoilin ja nautin tunteesta ja siitä että saan aamuun asti. Kannattaa kokeilla jos tilanne tulee ja ei tule mustasukkais kohtauksia.

    • Anonyymi

      Humalassa mieheni puhui samoja juttuja sais nähdä kun vieras panee. Oltiin meillä ja miehen kaverit Rauno ja Jouni oli myös, kaikki vähän humalassa, mieheni kuiskaili jos nyt uskaltaisin ja hävyttömästi miesten nähden hyväili että kiihottuisin Rauno jo sanoi älä kiusaa turhaan eivät tienneet miheni suunitelmaa. Molemmat kun teki paukkuja huomasin tekee ukolle reilut paukut, pikku hiljaa alkoi nuokahtelemaan kuiskas mulle sitten joskus toiste joohan sanoin joo joo. Pari paukkua ja nukahti.
      Jonkin ajan päästä Rauno istui vieressä sanoi oli vähän törkeä kun sinua hieroi, nauroin milloin se on väärin . Rauno hieroi rintoja sanoi nämä on halukkaat veti puseron päältä molemmat alkoi riisumaan olin en sin alasti Rauno tuli voimalla sisään huusin oli niin kova ja iso Rauno pani kysymättä annoin halusta huusin lisää ja sain Rauno laukesi Jouni tuli tilalle taas isompi kalu pillu valui kiimaa vaan inhottava pillun loiske annoin panna kesti pitempään ja laukesi. Nousin ja kiitin miehiä. istuttiin jonkin aikaa kun veivät minua toiseen kamariin vuoroin panivat edestä ja takaa tunsin että olen hutsu se vain kiihotti. Kun miehet lähti sanoin ette kerro kellekkään sanoivat ei kerrota.
      Aamulla mieheni kiroili juottivat varsin sanoin lähtivät kun nukahdit, silitteli no nyt jäit ilman sanoin ei haittaa olikohan edes hyvä suunnitelma. Samalla pillua tykytti imin mieheni kohmelokalun ja nain päällä onneksi oli kohmelo kesti pitkään sain uudelleen saman tunteen annan kaikille.

    • Anonyymi

      Vaimo haaveilee kaksi hänenen molemmissa ja minä suusa😍 suostun koska minuakin kiihottaa.

    • Anonyymi

      Ja sitten heräsit

    Ketjusta on poistettu 47 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      58
      4377
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      24
      1402
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1205
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe