mitä tiistain

eli eiisen

jaksossa tapahtu pliiz kertokaa

1

457

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rhanna

      Tiistai 24.3.09

      Laboratoriossa Forrester Originalsissa Ashley on jättämässä viestiä Ridgelle, kun Rick pistäytyy puhuakseen myyntiä edistävästä taiteesta Phoeben tuoksua varten. Ashley hämmästyy nähdessään Rickin, koska hän arveli että tämä viettäisi aikaa Phoeben kanssa suuren konsertin jälkeen. Rick selittää että hänen lavalla tapahtunut sovintonsa Phoeben kanssa ei kestänyt, koska Phoebe on jo hylännyt hänet, tällä kertaa lopullisesti. Ashley kysyy oliko erolla jotain tekemistä hänen kanssaan. Rick vakuuttaa Ashleylle että ei, ja selittää että Phoebe tunsi että he kaksi ovat eri paikoissa elämissään, aivan kuten Ashley ennusti äskettäin. Hän vain toivoo että olisi kuunnellut Ashleyn varoituksia. Ashley myöntää olevansa pahoillaan siitä, että hänen varoituksensa osoittautuivat oikeiksi, koska hän alkoi todella uskoa että Rick ja Phoebe kuuluvat yhteen. "Ehkä Phoebe tuntee samalla tavalla kymmenen vuotta", Rick mutisee, huomauttaen, että hänellä nyt on paljon aikaa työssä kulutettavaksi.

      Ashley sanoo että hän voi kertoa millaista se on, koska hän on hautautunut työhönsä sillä tavalla muutaman kerran. Rickkysyy mitä Ashley tarkoittaa, mutta tämä väistelee kysymystä. Rick arvelee että Ridge on iloinen kuullessaan erosta ja kyy Ashleyltä vieläkö tämä tapailee Ridgeä. Kun Ashley vahvistaa että kyllä, Rick on iloinen että ainakin yksi heistä on vielä onnellinen. Johdattaen keskustelun takaisin heidän työhönsä, Ashley tekee Rickille kysymyksen tuoksun promotoinnista, mutta Rick ei voi auttaa koska ei saa kuin välähdyksiä ajasta jonka hän vietti Ashleyn kanssa Pariisissa. Nähdessään kaukaisen ilmeen Rickin silmissä, Ashley kysyy onko tämä ok. Rick sanoo että hänellä vain on vaikeaa keskittyä työhönsä kun kaikkea on meneillään. Ashley on pahoillansa että näkee Rickin sellaisena. "Et puoliksikaan pahoillasi kuin mitä minä olen", Rick mutisee.

      Toisaalla rakennuksessa Stephanie on puhelimessa ja keskustelee joistakin tilauksista, kun Thorne livahtaa toimistoon mukanaan joitakin raportteja Ericille. Thorne yrittää livahtaa ulos yhtä nopeasti kuin sisään, mutta Stephanie estää tätä ja pyytää odottamaan. Thorne yrittää päästä tilanteesta pois koska hän ei halua kuunnella enempää äitinsä Donnaa kohtaa tapahtuvaa mollaamista. Stephanie lupaa tehdä heidän puheensa kivuttomaksi, mutta Thorne ei usko sen tapahtuen sen tavan jälkeen jolla äiti esti hänen morsiamensa pääsyn heidän perheensä kotiin aiemmin. Stephanie yrittää puhua järkeä Thornelle; hän tietää että Thorne on ollut yksinäinen siitä lähtien kun Darla kuoli, joten hän voi nähdä miksi Thorne on innostunut Donnalta saamastaan huomiosta. Mutta samaan aikaan hän ei ole sitä mieltä, että Thorne rakastaa Donnaa, etenkään samalla tavalla kuten rakasti Darlaa. Thorne kertoo äidillensä, että mitä hän ja Darla jakoivat, oli kerran elämässä asia, mutta Stephanie on sitä mieltä että Thorne voi silti olla onnellinen. Thorne kertoo Stephanielle että Donna tekee hänestä onnellisen. Stephanie kertoo Thornelle että tällä on hänellä on huomionsa, mutta Thorne kertoo äidilleen että tässä ei ole kyse äidistä. Siinä on kyse tavasta, jolla tämä sai hänet ja hänen morsiamensa tuntemaan itsensä ei-tervetulleeksi hänen perheensä omaan kotiin. Stephanie kertoo Thornelle että tämä on aina tervetullut, mutta Donna ei ole oikea nainen Thornelle. "Koska hän on Logan?" Thorne kysyy. Kun Stephanie ei vastaa, Thorne ehdottaa että äiti joko hyväksyy hänen tulevan avioliittonsa Donnan kanssa, tai... "Tai minä menetän poikaani?" Stephanie kysyy vastaukseksi.

      Donna avaa ovensa ja yllättynyt nähdessään pikkusiskonsa Katien seisovan siellä. Katie selittää, että hän ei voinut pysyä poissa sen jälkeen kun hän kuuli Donnan ja Thornen tulevista häistä. Donna kertoo pikkusiskollensa miten innoissaan hän on siitä että hänestä tulee Mrs. Thorne Forrester. Katie kysyy Donnalta onko tämä kuullut Brookesta, koska tämä ei vastannut puhelimeen kun hän soitti. Donna sanoo että Brooke käy läpi jotain. Arvellen että Brooken ongelmilla on tekemistä Stephanien kanssa, Katie myöntää että hän hämmästyi kuullessaan että Donna haluaa mennä naimisiin Forresterin kanssa ja saada samanlaisia ongelmia kuin heidän isosiskonsakin. "Minä voin käsitellä Stephanietä", Donnan julistaa, kertoen Katielle kaikki suunnitelmistaan mennä naimisiin Thornen kanssa Forresterien kartanossa. Hän vain toivoo että Stephanie oppii hyväksymään hänet, sen jälkeen kun hän osoittaa miten antaumuksellinen vaimo ja äitipuoli hän on. Katie on sitä mieltä, että on villiä että Forresterit ja Loganit tulevat yhä olemaan yhteyksissä, vaikka Brooke päätti asiat Ridgen kanssa, ja hän kysyy Donnalta meneekö tämä naimisiin Thornen kanssa vain kostaakseen Stephanielle. Donna pyytää sisartansa lakkaamaan olemasta sellainen murehtija ja lupaa että hän rakastaa Thornea. "Sitten minä toivon sinulle ja Thornelle kaikkea parasta", Katie vastaa.

      Donna lähtee ulos valitsemaan hääkakkua, joten Katie on yksin kun Stephanie käväisee kylässä. Ottaen huomioon Katien mainitsevan häät, Stephanie ilmaisee tyytymättömyytensä Donnan kanssa naimisiin menevästä pojastansa. Katie myöntää että hän hämmästyi kuullessaan että häät ovat Stephanien kodissa. Stephanie tähdentää että ei tule olemaan häitä, ja hän tuli tänne kertoakseen sen Donnalle. Katie huomautta, että Thorne ei ole muuttanut mieltänsä, saaden Stephanien varoittamaan nuorinta Logania ettei tämä ottaisi oppia sisariltansa vastustaa häntä. Katie kiittää Stephanietä neuvoista, mutta hän myös huomauttaa että Donna väittää rakentavansa onnellisem, rakkaudentäyteisen elämän Thornen kanssa.

      Stephanie väittää että Donna vain haluaa olla Thornen kanssa napauttaakseen häntä. Katie ymmärtää, miksi Stephanie saattaa ajatella niin, ottaen huomioon kireät välit Stephanien ja Loganin perheen välillä, erityisesti Brooken kanssa, mutta hän uskoo että Donna rakastaa Thornea. Huomauttaen ne lukuisat kerrat jolloin Stephanie on kutsunut Brookea huonoksi äidiksi, Katie antaa ymmärtää että Stephanie todistaa itsensä hyväksi äidiksi toivottamalla tervetulleeksi perheeseen naisen, jota Thorne rakastaa. Stephanie pyörittelee silmiään ajatuksesta että kaupungissa on jälleen yksi Loganin nainen joka kiduttaa häntä.

      Cafe Russen katolla Andy jatkaa Ridgen pitämistä ahtaalla 50,000 voltin antennilla. Ridge varoittaa jälleen että hän soittaa poliiseille; Andy kehottaa Ridgeä tekemään sen ja valmistautumaan elämänsä suurimpaan järkytykseen. Riiputtaen Brooken talon ylimääräistä avainta, Andy kerskailee että se mitä hän teki Brookelle, oli täydellinen rikos sen avun ansiosta jonka hän sai rikoskumppaniltansa. Ridge vaatii tietää kuka auttoi Andyä. "Ehkä pieni lintu kertoi minulle missä avain on", Andy vastaa, katsoen ympärilleen katolla olevia kyyhkysia. Ridge kysyy jälleen kuka petti Brooken mutta Andy veikkaa että Ridge ei koskaan uskoisi häntä. Ridge kysyy onko se joku, jonka hän tuntee, tai joku jonka Brooke tuntee. Andy rehentelee että paras osa tätä koko asiaa on, että hän tulee pääsemään kuin koira veräjästä tai muuten hän vetää jonkun toisen helvettiin hänen kanssansa, jos hänet pidätetään. "Kuka se on?!", Ridge kysyy. Andy aikoo vastata vain nähdäkseen ilmeen Ridgen kasvoilla, mutta sillä hetkellä vartija ryntää katolle ja kysyy mitä on meneillään. Vartijan läsnäolo säikäyttää katolla olevat kyyhkyset, saaden linnut lentämään Andyn kasvoille. Kykenemättömänä pitämään tasapainoaan, Andyn horjahtaa taaksepäin ja surmataan kuoliaaksi sähköllä, kun hän perääntyy, pitäen yhä antennia sähkömuuntajana.

      Takaisin Brooken talolle jossa Bridget odottaa äitinsä kanssa sanaa Ridgeltä. Bridget on huolissaan siitä mitä Ridge, joka on yhä ehdonalaisessa, saattaa tehdä kun on vastakkain Andyn kanssa. Brooke kuitenkin on vaivaantuneempi jostakin muusta. Hän huomauttaa Bridgetille että vain pieni joukko ihmisiä tiesi käsittelystä, jonka Dorothy Bascomb varasi lapsien palauttamiseksi takaisin kotiin. Bridget muistuttaa äitiänsä että mitä tahansa mitä tapahtuu Forresterien perheelle, pääsee otsikkoihin, mutta Brooke silti on sitä mieltä että on kammottavaa että Andy tiesi niin paljon hänen elämästään.

      Brooke menee yläkertaan hetkeksi, joten Bridget on alakerrassa kun Ridge palaa. Bridget on helpottunut nähdessään tämän, erityisesti koska hänen äitinsä kertoi hänelle, että Ridge ei tule sallimaan Brooken jahtaajaa viemään tämän lapsia pois. Ridge myöntää että hänestä tuntuu kauhealta mitä hän teki. Bridget on iloinen, että Ridge tekee asioita juuri nyt. Brooke tulee ja kysyy Ridgeltä löysikö tämä Andyn; Ridge pyytää Bridgetiltä hetkeä yksin Brooken kanssa, joten Bridget poistuu ja lähtee suihkuun. Yksinään Brooken kanssa Ridge kertoo kaiken kohtaamisestansa Andyn kanssa. Sen jälkeen kun Ridge kertoo Brookelle, että hän seurasi Andyä katolle, Brooke kysyy onko Andy nyt poliisien huostassa. "Hän on kuollut", Ridge kertoo Brookelle, selittäen, miten Andy ei enää ole uhka Brookelle tai kenellekään. Sen jälkeen kun Ridge paljastaa miten Andy kuoli, Brooke on ällistynyt. Ridge selittää että vartija soitti Lt. Bakerille, joka oli samaa mieltä että Andyn kuolema oli onnettomuus ja antoi hänen mennä. Sitten Ridge näyttää Brookelle tämän talon ylimääräisen avaimen, joka oli Andyllä ja informoi Brookea tavasta jolla Andy väitti että tällä oli rikoskumppani, joka auttoi löytämään avaimen. Järkyttynyt Brooke ihmettelee kuka sairas, ilkeämielinen ihminen tekee sellaista. Ridge toivoo että tietäisi. Kaikki mitä hän tietää, on, että kaveri oli juuri nimeämässä rikoskumppaninsa, ennen kuin vartija ryntäsi katolle.

      Ridge kertoo Brookelle, että Andy ei ole enää uhka tälle, mutta hän myös haluaa Brooken tietävän, että hän aikoo saada selville sen kuka auttoi Andyä tekemään sellaisia hirvittäviä tekoja. Brooke ei välitä kuka auttoi Andyä niin kauan kuin tämä juttu on päättynyt, ja hän pyytää Ridgeä pitelemään häntä. Ridge kertoo Brookelle että pahin on päättynyt, erityisesti koska Hope ja R.J. ovat pian takaisin kotona, minne he kuuluvatkin. Brooke myöntää, että hän tarvitsee lapsiansa niin paljon. "Ja he tarvitsevat äitiänsä", Ridge julistaa, pyytäen anteeksi sitä että ylireagoi ja epäili Brookea. Hän vain toivoo että Brooke voi antaa anteeksi hänelle. Brooke sanoo että hän on jo antanut. Ridge ajattelee kaikkea sitä mitä hän ja Brooke ovat käyneet läpi tänä vuonna, mikä on johdattanut hänet ja Brooken eri suuntiin. Mutta silti hän haluaa Brooken tietävän, että hän ei koskaan lopettanut tästä välittämistä, koska hän tuntee ja rakastaa Brookea sellaisena kuin tämä on. Nähtyään miten tämä koko asia sai hänet hajalle, Ridge pyytää Brookea lupaamaan R.J.:n vuoksi, että he eivät koskaan anna tällaisen asian tulla heidän väliinsä. Brooke ehdottaa että se on enemmän kuin vain R.J.:n vuoksi. Ridge kertoo Brookelle että tämä voi tulla hänen luoksensa milloin tahansa tämä joutuu vaikeuksiin, ja että tämä voi aina kertoa hänelle mitä tahansa. "Minä olen aina rinnallasi", Ridge lupaa, kun hän kumartuu antaakseen Brookelle pienen, viipyvän suudelman.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2505
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2183
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1857
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1631
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1585
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      73
      1436
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      95
      1344
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe