Lisää sapattiläksyä Ellenistä

Pääkonferenssin läksytys tälle viikolle ja huomisena 28.3.09 ellensapattina kuulusteltavaksi on ”Confidence in the Prophetic Gift” eli luottamus profetiaan lahjaan. Ja kun Adventtikirkosta on kyse, niin tuohan tarkoittaa luottamus väärään profeettaan Ellen G. Whiteen.

Ja tehokeinoksi on otettu tähän tarpeeseen Raamatusta:
”Mutta varhain seuraavana aamuna he menivät Tekoan erämaahan. Ja heidän lähtiessänsä Joosafat astui esiin ja sanoi: "Kuulkaa minua, te Juudan ja Jerusalemin asukkaat. Uskokaa Herraan, Jumalaanne, niin te olette hyvässä turvassa, ja uskokaa hänen profeettojansa, niin te menestytte." (2 Aik 20:20)

Mutta se on väännetty tukemaan Elleniä eikä oikeita profeettoja. Ellen muka olisi ollut väärine ennusteluineen ja Raamatun vastaisine opetuksineen Jumalan profeetta ja Elleniin uskomalla menestyisi. Silti adventistit itsekin varoittelevat toisiaan, ettei saa lukea liikaa Elleniä eikä liian tarkasti pitäytyä häneen, kun monet adventistit ovat siitä seonneet – mitäs menestystä Ellen heille toi. Ei kukaan ole seonnut päästään pitäytymällä Jeesukseen tai Raamattuun.

Jeesusta ei käsketä uskomaan, kun Jeesus sanoo: ”Kavahtakaa vääriä profeettoja, jotka tulevat teidän luoksenne lammasten vaatteissa, mutta sisältä ovat raatelevaisia susia.” (Mat 7:15) Tai noh, jos sitä käytettäisiin, niin sekin väännettäisiin niin, että Ellen White on oikea profeetta ja muut vääriä, joita pitää varoa.

Ensin Pääkonferenssi kertoo esimerkkiä ihmisistä, jotka olisivat halukkaita liittymään Adventtikirkkoon ja ovat opetelleet kirkon oppeja, mutta heitä arveluttaa Ellen White. Ja tekopyhästi päivitellään ”After all, with so many false prophets and false teachers out there, they wanted to be careful.” Loppujen lopuksi on niin monia vääriä profeettoja ja vääriä opettajia liikkeellä, että he haluaisivat olla varovaisia.

Sitten Pääkonferenssi opettaa, että kun he vaan lukevat Ellen Whiten kirjoituksia ajan kanssa, niin osa asioista on sopusoinnussa ja osa jättää yhä kysymyksiä, mutta jokaisen pitää lukea hänen kirjojaan. ”In the end, her writings are really the best and
ultimate testimony regarding their origins.” Loppujen lopuksi hänen kirjoituksensa ovat todella paras ja lopullinen todiste niiden alkuperästä. "

Sitten manipuloivia kysymyksiä oppilaille, että mitä pahaa voi tapahtua, jos ei pitäydy profeetan eli Ellenin sanaan ja minkä takia ihmiset kapinoivat profetian lahjaa eli Elleniä vastaan. Näin oppilas eli adventisti juurruttaa mieleensä kauhukuvia, miten huonosti hänelle voi käydä, jos hän ei pitäydy Ellen Whiteen ja hänen epäraamatullisiin oppeihinsa.

“What parallels do you see between the experience of the disciples after
the Crucifixion and the early Advent believers after the Great
Disappointment in 1844? Luke 24:13–272”

Mitä rinnakkaisuuksia näet opetuslasten ristiinnaulitsemisen jälkeisessä kokemuksessa ja varhaisten adventistiuskovien suuren pettymyksen vuonna 1844 jälkeisessä?

Sitten on otettu Luukkaasta kohtaus Emmauksen tiellä, kun opetuslapset eivät tunteneet Jeesusta. No onhan tuo kohtaus verrannollinen adventisteihin. Koska adventistien silmät ovat yhä pimitetyt eivätkä he näe, että sekä Millerin ennustus Jeesuksen tulosta 22.10.1844 että Ellen Whiten taaksepäin ennustelu, että Jeesus menikin 22.10.1844 kaikkein pyhimpään ja laittoi oven kiinni ja saatana ilmestyi Jumalan valtaistuimelle, ovat vääriä. Ellen Whiten silmät eivät auenneet elinaikanaan eivätkä niiden, jotka häntä seuraavat. Mutta joka vuosi Jumala avaa silmät osalle adventeista ja he näkevät pimeyden, jossa ovat eläneet ja johon ovat luottaneet ja tulevat uskoon ja puhdistavat adventismin pölyt jaloistaan.

Pääkonferenssi jaksaa paukuttaa, että 22.10.1844, tuo adventismin kivijalka oli oikein, vain sen merkitystä ei Miller ymmärtänyt. Mutta Miller katui ja pyysi anteeksi tuota päivämääräennustustaan, mutta Ellen ei koko elämänsä aikana sitä ja sen perustalle luomaansa Raamatun vastaista näkyoppijärjestelmäänsä katunut eikä pyytänyt anteeksi.

Sitten kerrotaan, kuinka opetuslapset pettyivät, kun Jeesus ristiinnaulittiin ja heillä oli vääriä ideoita Jeesuksen tulemuksesta vielä jälkeenpäinkin. Ja tähän sitten verrataan:

“The early Advent believers also experienced a great disappointment
because of William Miller’s mistaken view that the sanctuary in
Daniel 8:14 was the earth. And just as Bible study and God’s supernatural
interventions had helped the disciples to shed their mistaken
views, so, too, did the early Advent believers come to a new understanding
of the sanctuary truth through their study of Scripture and by
God’s guidance in the prophetic ministry of Ellen White.”

Alussa adventistiuskoiset kokivat myös suuren pettymyksen William Millerin virheelliseen käsityksen takia, että pyhäkkö Daniel 8:14 mukaan oli maan päällä. Ja aivan kuten Raamatun tutkiminen ja Jumalan yliluonnollinen väliintulo oli auttanut opetuslapsia pääsemään eroon vääristä näkemyksistä, samoin myös varhaiset adventistiuskovat tulivat uuteen ymmärrykseen pyhäkkötotuudesta Kirjoitusten tutkimisen ja Jumalan ohjauksen Ellen Whiten profeetanviran kautta.

Sitten tulee vakuutteluja, kuinka kaikki adventismiopit perustuvat muka Raamattuun, mutta sehän tiedetään, etteivät perustu.

Sitten Pääkonferenssi käskee opettajia käskemään:

”Do: Uphold the Bible and the writings of Ellen G. White.”

Tee: Vaali Raamattua ja Ellen Whiten kirjoituksia.

Sitten Pääkonferenssi käskee opettajan pistää oppilaat miettimään: “How do you feel when people attack the Bible or Ellen G. White’s writings? How should we respond to critics?”

Miltä sinusta tuntuu, kun ihmiset hyökkäävät Raamattua tai Ellen G. Whiten kirjoituksia vastaan? Miten meidän pitäisi vastata arvostelijoille?

Näin adventisteja varustetaan, ettei mikään valo ikinä vain läpäisisi heidän pimeäksi kipsattujen silmäluomiensa läpi, vaan he pysyisivät Adventtikirkon hanskassa ja demonioppien vietävänä.

“How have you grown in your understanding of the Bible or Ellen G.
White’s writings? What was that journey like? How might it benefit others?”

Miten olet kasvanut Raamatun tai Ellen G. Whiten kirjoituksien ymmärtämisesssä? Millainen prosessi se oli? Miten se hyödyttää muita?

Siinä se nyt nähdään, Adventtikirkko kasvattaa Ellen Whiten kirjoitusten ymmärtämiseen. Sitä pidetään noin ilmiselvänä prosessina ja sitä pitää soveltaa muihin ihmiseen ja sillä heidän ”hyödyttämiseensä”.

“Summary: There always will be critics of the Bible and of Ellen G. White’s writings”

Yhteenveto: Aina tulee Raamatun ja Ellen G. White 's kirjoitusten arvostelijoita.

Sitten toistetaan tuota jokaisen adventistin päähän kaikkina aikoina taottua hokemaa, että Ellen White korotti Raamattua ja Jeesusta. No korotti ja korotti – kun oli ensin molemmat muuttanut oman mielikuvituksensa ja demoninäkyjensä kaltaisiksi, niin korotti sitten niitä omia mielikuvitustekeleitään.

Toinenkin hokema on läksyssä opeteltavana, eli että Ellen Whiten kirjoituksia ei pidä laittaa Raamatun edelle. No kuulostaisi hyvältä, jos ei tuntisi adventismia, mutta kun tuon sanonnan sisältö on: ei pidä laittaa Ellenin kirjoituksia Ellenin mielikuvituksen mukaiseksi muokatun Raamatun edelle. Eli sanonta on plus miinus nolla.

Nollatutkimusta koko Raamatun tutkiminen, kun jo peruslähtökohtana ja luetun ymmärtämisen muokkaajana ovat adventismin eli Ellen Whiten demoninäkyjen mukaiset opit.

Sitten Ellenin höpinöitä, kuinka hän muka rakastaa Jeesusta. No eihän se ollut mitään Jeesuksen rakastamista, että Ellen eli elämänsä kyhäten demoninäkyjen mukaan harhaoppeja ihmisten eksyttämiseksi pois Jeesuksesta. Ei ystävä tai rakastava noin toimi. Jeesusta rakastava ei käännytä uskovia pois Jeesuksesta demonioppeihin.

“Despite all the evidence for the integrity and validity of Ellen
White’s ministry, even among us there are those who are, in a sense,
spilling “the blood of the prophets.” Among us, as in ancient Israel,
there are those who in various ways, subtle and sometimes not so subtle,
are working to destroy confidence in the prophetic ministry of
Ellen White. It has been that way from the beginning, and we can be
sure it will be right up to the end, as well. Just about every charge leveled
against her and her works are similar to the charges leveled
against the prophets of old and against the Word of God itself.”

Huolimatta kaikista Ellen Whiten papinviran rehellisyyden ja oikeellisuuden todisteista, on jopa omassa joukossamme niitä, jotka tietyssä mielessä vuodattavat "profeettojen verta". Joukossamme, kuten muinaisen Israelinkin,
on niitä, jotka eri tavoin, hienovaraisesti ja joskus ei niin hienovaraisesti, työskentelevät tuhotakseen luottamuksen Ellen Whiten profeetalliseen papintoimeen. Niin on ollut alusta alkaen ja voimme olla varmoja, että niin tulee olemaan loppuun asti. Suurin piirtein jokainen häneen ja hänen työhönsä suunnattu syytös on samanlainen kuin vanhojen aikojen profeettoja ja Jumalan sanaa itseään vastaan.


Sitten kaikenlaisia arveluja siitä, minkä takia Ellen Whiten kirjoituksia vastustetaan ja sitten oppilailta kysytään: ”What is your own attitude about the writings of Ellen White? Why do you hold them? Think through your reasons for those
attitudes. Are you open to change, if need be?”

Mikä on oma asenteesi Ellen Whiten kirjoituksiin? Miksi pidät niistä kiinni? Mieti syitäsi noihin asenteisiin. Oletko avoin muutokselle, jos tarpeen?

Sitten luetellaan Jeesuksen tekemiä ihmeitä ja taas verrataan:
”Over the years, there have been numerous accounts of the miraculous ways in which the Lord worked through the ministry of Ellen White.”

Vuosien saatossa on ollut lukemattomia kertoja ihme keinoja, joissa Herra teki työtään Ellen Whiten papinviran kautta.

Mitään ihmeitähän Ellenin kautta ei tapahtunut, vaikka adventistit pitävät erilaisia kouristuksia, silmien seisomisia, demonin äänellä kimityksiä ja penkeiltä putoamisia todistuksina siitä, että Ellen oli profeetta. No sitten ovat mielisairaalat täynnä profeetoita, jos nuo ovat siitä merkkejä. Ei Jeesus sen paremmin kuin apostolitkaan tuommoisia ”ihmeitä” tehneet.

Sitten opettajia käsketään luettelemaan kaikenlaisia asioita, mihin ihmiset luottavat puhelinyhtiöstä liikennevaloihin ja miettimään niitä ja liittämään nuo luottamusten periaatteet Ellen Whiten profetian lahjaan. Kaikenlaista lapsellista manipulaatiota sitä onkin! Ja kaikki tämä lapsellinen palturi on tarkoitettu aikuisille ihmisille.


Sitten käsketään taas lukea Ellen Whiten kirjoituksia omista “Todistuksistaan” kirjasta Selected Messages nr 1. Kirja löytyy täältä: http://wordoftruth.seedoftruth.net/books/36/3

Siinä Ellen ensin kertoo näystään, kuinka jotkut pitivät nykyisen totuuden (eli sen aikaiset adventismivalheet), mutta eivät ottaneet Ellenin näkyjä tosissaan ja Ellen uhkaileekin heitä, että he hyökkäävät Pyhää Henkeä vastaan vastustamalla hänen näkyjään. Ja sitten seuraa kaikenlaista uhkailua ja pelottelua, kunnes lopulta Ellen hokee, kuinka se on saatana, joka hänen näkyihinsä uskomattomien kautta toimii ja yrittää viedä ihmisiä pois totuudesta (siis Ellenin totuudesta, joka on valhetta).

Ja vielä Pääkonferenssi luettelee syitä Ellen G. Whiten kirjoituksiin joko välinpitämättömästi suhtautumisesta tai niiden vastustamisesta. Ei olla luettu niitä tarpeeksi, on ensimmäisenä listassa. No varmasti pitää paikkansa, että mitä enemmän viihtyy lukemassa Ellen Whiten kirjoituksia, sitä varmemmin eksyy, koska demoninen henki vaikuttaa niiden kautta, ei vain eksyttävä teksti.

Muita syitä sitten, etteivät ihmiset muka tajua niiden olevan ajankohtaisia nyt, näinä päivinä. Tai eivät usko niiden olevan Jumalan sanaa. Tai ihmiset eivät ole valmiita tekemään uhrauksia tavoistaan ja mukautumaan Ellenin kirjoituksiin jne.

Hirveä hätä on Pääkonferenssilla syyllistää ihmisiä siitä, jos nämä uskaltavat käyttää järkeään tai mikä kauheinta joutuvat Pyhän Hengen vaikutuspiiriin ja alkavat nähdä Ellenin sellaisena kuin hän oli, vääränä profeettana, ja hänen kirjoituksensa epäraamatullisena harhaoppina, jota on varottava.

Ja lopulta käsketään koko luokan keskustella niistä siunauksista, mitä Adventtikirkko on saanut Ellen Whiten työn kautta. Ja makustella keskenään, mikä kenenkin mielilainaus on Elleniltä. Ja kuinka kukin on kasvanut Ellenin kirjoitusten kautta.

Sitten pitää keskustella keskenään siitä, mitä pitäisi puhua Ellenistä ei-adventisteille, että he saisivat tasapainoisen kuvan hänestä.

Ja loppuhuipennukseksi; miten on tämän neljännesvuoden kestäneen Ellen White sapattiläksyopettelun kautta oppinut ymmärtämään paremmin Profetian Henkeä (eli Ellen Whiteä). Miten asenteet ovat muuttuneet ja mitä uutta on opittu.

Lähde: http://www.absg.adventist.org/2009/1Q/TE/PDFs/ETQ109_13.pdf

16

387

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Huomannut*

      Alkaa Pyhän Lusiferin sapatti. Sillon vasta iloa tulee kansalle. Kansa muistaa Semiramista Tammusta Nimroodia Isis Jumalatarta Ja Horus Poikaa. Eikä sitä Mitraakaan tule unohtaa. Jeesushan ei ole koskaan kuulunut auringon Jumalien palvojiin Hänet on vain otettu ottolapseksi mahtavaan aurinko kulttiin. Tässä mainitussa kultissa toimii Kuoleva ihminen Jumalan pojan viran sijaisena. Tämähän on sitä ihan oikeaa uskoa. Kirkollis kokous antaa aina uusia ohjeita omilleen, etteivät he unohtaisi muinaisia pyhyyksiä!

      Muinoin Mexsikossa uhrattiin ihmisiä auringolle, joka ilta, ettei aurinko unohda ilmaantua aamulla näkyviin.

      • adventismin ominaisuus

        Valejuutalaisuus ja sapattilla kerskaaminen palastaa kun vain muistat maksaa kymmenyksesi.


    • eepu*

      Kirjoitit:
      "Millerin ennustus Jeesuksen tulosta 22.10.1844 että Ellen Whiten taaksepäin ennustelu, että Jeesus menikin 22.10.1844 kaikkein pyhimpään ja laittoi oven kiinni ja saatana ilmestyi Jumalan valtaistuimelle, ovat vääriä."

      *
      eepu:
      Kyllä, Ovi sulkeutuu/sulkeutunut! Näin juuri tulee tapahtumaan, jokaiselle joka ei käänny Totuuteen!
      Sillä; ”Emme voi hankkia itsellemme pääsyä taivaaseen rekisteröimällä nimemme seurakunnan jäsenluetteloon sydämemme ollessa vieras Kristukselle.” ! (ks. EGW. Todistusaarteita I, ”Seurakunnan jäsenten velvollisuus”, s.421)

      Ovet sulkeutuu vanhalle puhdistamattomalle opille/kansalle!!!
      Jumala sanoo sellaisesta opista/kirkosta:
      "Lähtekää siitä ULOS, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa, sillä hänen syntinsä ulottuvat taivaaseen asti, ja Jumala on muistanut hänen rikoksensa."
      UUDISTUKAA/PUHDISTUKAA kaikesta laittomuudesta, kaikesta katolisenkirkon hapatuksesta!

      "Katsokaa siis, ettei kukaan teitä EKSYTÄ. Jos joku jolla ei ole tekoja ja sanoo teille: "'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko. Jos minä en tee Isäni tekoja, älkää uskoko minua, heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman."
      Sillä, monta seurakuntaa tulee Minun nimessäni sanoen: 'meillä on Kristus', ja he eksyttävät monta; Senkaltaisia karta. Sillä sellaiset palvelevat vain huulillaan, ei sydämellään/teoissa!
      Sana sanoo: "Pysykää LAISSA ja TODISTUKSESSA!" Elleivät he näin sano, ei heillä aamunkoittoa ole.”
      ”Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden, jotka pitävät Jumalan käskyt ja uskon Vapahtajaan.” (Jes.8:20; Ilm.14:12)

      Totisesti, Halleluja! Aamen!

      *
      Hetki vielä ja Hän Tulee!
      "Hän, joka näitä todistaa, sanoo: "Totisesti, minä tulen pian." Aamen, tule Herra, meidän Pelastajamme!” (Ilm.22:20)

      *
      Ystävällisesti Siunausterveisin Totuuden etsijöille
         
      minulle niin Rakkaassa
      Voittoisassa ja Voimallisessa י ה וֹ שׁ ﬠ
      JAH SHUAN (Ilm.14:1) MESSIAAN Armollisessa ja Pyhässä Nimessä

      eepu
      *
      Jumala sanoo Sapatistaan: ".. SAPATTINI MINÄ annoin heille, olemaan MERKKINÄ MINUN ja heidän välillään, että he tulisivat tietämään, että MINÄ olen HERRA, joka pyhitän heidät.
      " .. pyhittäkää MINUN SAPATTINI; ne olkoot merkkinä välillämme, MINUN ja teidän, että tulisitte tietämään, että MINÄ olen HERRA, teidän JUMALANNE." (ks. Hes.20.Luku)!

      Jumalan määräämä Sapatinaika (pe illasta klo 18.00 - la iltaan) kuuluu edelleen aikaamme!

      Tulkaamme Yhdeksi Jumalan Seurakunnaksi!
      http://suomi24kristinuskomme.foorumit.fi/viewtopic.php?f=2&t=2&sid=cef631871e0a84f8e9ef92631c4110c5
      *
      http://suomi24kristinuskomme.foorumit.fi/viewtopic.php?f=2&t=16&p=34#p34
      *
      Suomen Ekklesia Sapattiadventtiseurakunta
      *
      ♥ MARANATA! ♥

    • benedi= siunattu

      " Mistä sinä tulet" Saatana vastasi Herralle ja sanoi: " Maata kiertelemästä ja siellä kuljeksimasta",...ja adventistien foorumilta kirjoittelemasta!!

      • ns. "kristityille"

        Erikoinen Jumala että hän antoi autoriteetin jollekkin ns. "kristityille" jakamaan sunnuntai pedonmerkkejä.
        Pahempaa kuin valejuutalaisuus.


      • ihmettelen,
        ns. "kristityille" kirjoitti:

        Erikoinen Jumala että hän antoi autoriteetin jollekkin ns. "kristityille" jakamaan sunnuntai pedonmerkkejä.
        Pahempaa kuin valejuutalaisuus.

        että pedonmerkki otetaan niin hyvin vastaan ja jaetaan sitä melkein joka vauvalle, joka syntyy tähän maailmaan.
        Miksi melkein kaikki jakavat pedonmerkkiä?
        Eikö ketään kiinnosta Jumalan merkki?


    • päässä länsimaissa

      Nyt valhepapit yrittävät ottaa KYMMENYKSIÄ ja ORJIAAN kehitysmaista jakamalla ruokaa ja valkoisia paitoja...?

      SEKIN aika kohta loppuu ja VALHEET paljastuvat eli koko palkkapappeus on EGW:n vastainen eli oma profeettansakin sen tuomitsee?

      TERVEYSASIOITA ja JEESUKSEN TULEMUSTA julistavat jo muut, eli perusidea pysyy vaikka pettäjäkirkko jäsenineen kuoleekin?

      "Se puu, joka ei kanna oikeaa hedelmää kaadetaan ja oksat heitetään tuleen!"

      ARMONAIKA ON PÄÄTTYNYT SUHTEESSA ADVENTISTEIHIN JA OVI ON SULKEUTUNUT---ON TUOMION AIKA!!!

    • oppaana

      Sattui silmääni Adventtiairut 80 l alkupuolelta. Siinä oli pääkonfferenssilta viesti " Profetian henki - aiheisen rukousviikon lukemisen siivittämiseksi. Itse rukousviikon lukeminen oli joka päivälle manipulaatiota EGWn seuraajaksi.

      Pääkonfferessin viestissä luki tähän tyyliin: " EGWllä oli omien sanojensa mukaan oppaanaan enkeli, josta hän käyttää nimitystä oppaani, eli opettajani".

      " Kirkas henkiolento, joka järkähtämättä seisoi hänen vierellään näkytilassa"


      Enkeliopetuksella on syntynyt muitakin New Age tyylisiä kirkkoja.

      Hengen kyllä tietää

      • sokeasti uskoville

        EGW kirjoittaa pääteoksestaan Suuri taistelu ,kirjassa Ajankohtainen työ, aijemmalta nimeltään kolportöötikirjaevankelista, Kirjatoimi.

        " Olen saanut ohjeita, joiden mukaan meidän tulisi juuri nyt levittää laajasti tietoa saatanan lankeemuksesta taivaassa, siten tavoitettaisiin monia"

        EGWn pääteos on paholaiskeskeinen, samoin kuin hänen "pääprofetiansa": Nykyaikaisen spiritismin nousu, katolisten ja protestanttien yhteenlittymä, sunnuntailait USAssa.

        Hedelmistään puu tunnetaan tässäkin asiassa.

        Suuressa taistelussa sanotaan totuus adventismista: " Pyhäkköoppi on seurakuntamme tukipylväs numero 1"

        Ei siis ihme, jos seurakunta on menossa konkurssiin Tutkivan tuomion : "TT" siivittämänä.


      • DANIEL...

        newage kirkon kun hänellä on Raamatussa enkeli oppaana????


    • kristittyjen profeetta

      Whiten asemaa kuvastaa kirkon kanta, jossa häntä pidetään Moosekseen, Jeremiaan ja Johannes Kastajaan verrattavissa oleviin henkilöihin; ks. Advent Review, June 4, 1992, sivut 3, 9. vastoin virallisten sivujen ilmoitusta Raamatun ensisijaisuudesta, vuonna 1981 Adventtikirkon virallinen Ministery Magazine -lehden lokakuun numero ilmoitti Whiten saamien ilmestysten olevan samanarvoisia Raamatun ilmoituksen kanssa: "We believe the revelation and inspiration of both the Bible and Ellen White's writings to be of equal quality". Käytännössä suurin osa Whiten kirjoituksista on osaksi osoitettu toisten uskonnollisten kirjoitusten plagioinniksi. Tämän osoitti 1982 evankelikaalinen adventtipastori Walter Rea kirjassaan White lie; ks. kappale 12 "The incredible story of how the Great Controversy was copied by White from others" sivulla

    • KIITOS !!!

      BABYLONIA ei voi parantaa, mutta aina muutamia tulee tietoiseksi saatanan eksytyksistä ja he kääntyvät Jeesuksen puoleen. Luin noita Ellenin valheita joihin adventtikirkko haluaa sitoutua ja minua alkoi oksettaan.
      Pienenä "pääsiäisenäni" voin viettää adventtikirkosta vapautumistani!

      • Olenko oikeassa

        Valehtelet, ei varmasti oksettanut, vaan sinussa nousi viha Totuutta vastaa, eikö näin ?!


    • Tarkkailia *

      Jäsen määrä on alkanut lisääntymään Pastori Riitan Julistuksen johdosta. Paljon kiitoksia Riitalle Evankeliumista. Näyttää siltä, ette se Cannabis, niin pahaa olekaan Riitallakin luistaa se avulla mielikuvitus loistavasti, Jos tämä Riitalle sopii, Sanoisin ettei se kaikille sovi. Riitta Pastori lentelee aivan pilvessä. Hän julistaa tarinoita, joista Adventistit eivät tiedä yhtään mitään. Siinä kirjoittelunsa lomassa hän välillä haistelee Rikin hajua, Näet Enkeli on hänellä saneliana, Jospa tuo Rikin haju tulee tuosta Inspiraatio Enkelistä? Nyt Pääsiäinen lähestyy, Näinä aikoina monet tarkkailevat Espoon taivaalle. Pian alkaa kova keskustelu noista Lentävistä Ihmeisä, jotka aina ilmaantuvat Pääsiäiseksi. Ei Riitta ole kuin aivan nykyaikainen nainen Pastorin liperit kaulalla. Hän on kertonut, kuinka Pietisminen kirkkoherra on antanut hänelle erikoisen P.Hengen. Minä pidän omasta mielestäni Riittaa Valepastorina. Näet eihän Raamatussa ole mitään mainintaa Naispastoreista. Ehkä hän on vääränä Profeettana Palstalla ja jopa harhaisena, Tätä ei saa sanoa ihan suoraan. Näet suorista sanoista Riitta voi loukkaantua. Tällaiset asiat pitää kertoa kiertäen, ettei me Vain loukattaisi tuota Riitan Henkeä joka häntä opastaa.

      • He tarvitsevat

        Apua Malawiin lähetys asemalle koko henkilökunta on siellä sairastunut Tähän AIDS sairauteen, Nyt on Riitalle hyvä Haaste alkaa parannus ohjelma omien Pyhiensä parissa. Nyt ei ole kysymys uskon opeista vaan todellisesta Jumalan voiman hyväksi käytöstä. Olkaa nyt laupiaita Samarialaisia ja auttakaa Sisarianne ja veljiänne parantumaan tästä kauheasta taudista. Heidän uskonto kunnallaan on Tunnksena: www.armo.info.fi. He totella tarvitsevat apua. Hyvät laupiaat samarialaiset Parantakaa heidän sairautensa. Jos todella olette Kristuksessa. Tässä on teille Haaste! Unohtakaatte Herjat vähäksi aikaa ja aloittakaa heidän auttamisensa joukolla rukoamisen voimalla.


    • PAKKOMIELLE!

      demonisoit itseäsi parempia ihmisiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      346
      7777
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2274
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      34
      1662
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1509
    5. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      118
      1238
    6. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      77
      1224
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      335
      1066
    8. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      16
      955
    9. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      50
      945
    10. Kuvaile kaivattuasi kolmella

      Emojilla. Oma vastaus 💨🚮💣
      Ikävä
      103
      843
    Aihe