Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

esoteerinen väinöläisyys

Ukko/Väinö/Väinämöinen

Totuus on vaikea löytää, mutta kolkuttavalle avataan. Kaikissa maailman uskonnollisissa ja filosofisissa perinteissä on totuuden siemeniä. Niiden erottaminen muusta hälystä on vilpittömän totuudenetsijän ylin tehtävä. Näiden siementen olemus on esoteerinen väinöläisyys. Kaikki ydinviisaus on sitä.

Kuten Sampokin hajosi aikoinaan murusiksi, niin myös alkuperäisen viisauden murusia löytyy muun ajattelun seasta. Aina toisinaan alkuperäistä viisautta on tihkunut tähän asumaamme maailmaan. Eräs intialainen viisas vertaa tätä suuren vesitynnyriin, jossa on useita hanoja. Hanat ovat erilaisia, mutta niiden vuodattama viisauden vesi on esoteeristä väinöläisyyttä.

Puheenjohtaja Väinö Kuisman toiminta vaikuttaa oudolta harjaantumattomalle etsijälle. Tarkastelemalla hänen toimintaansa lähemmin viisauden lampun valossa pääsemme jyvälle asiasta. Jeesuskin eli vaatimattomasti, Siddhartha Gautama kävi läpi vaikean tien viisauden löytämiseksi. Suuret viisaat eivät ole koskaan eläneet yltäkylläisyydessä. Väinö Kuismakaan ei tee niin. Ensi kerran, kun halveksitte häntä, ajatelkaa mitä Dao de Jing sanoo vedestä: "Hyvän korkein aste on kuin vesi. Veden hyvyys on siinä, että se hyödyttää koko luomakuntaa eikä riitele kenenkään kanssa. Se asuu sellaisissa paikoissa, joita kaikki toiset vihaavat. Se on miltei Taon kaltainen. Missä pyhäkin asuu, siinä on hyvä asua."


Vedalaisessa mielessä Väinö Kuisma on avatar. Hakaristi, sanskriitiksi svastika, tiibetiksi gyung.tyung symboloi mm. aurinkoa, viisauden valon lähdettä. Kaurapuuron voisilmäkin on auringon symboli, mutta vain viisaat ymmärtävät tämän. Salama, sanskriitiksi vajra, tiibetiksi rdo.rje valaisee pimeyden ja poistaa tietämättömyyden. Ss:n merkissä on salama, suomeksi puhutaan ukonvaajasta, josta näemme vaajan olevan vanha laina sanskriitin vajrasta. Ukko/Väinö/Väinämöinen on vanhan suomalaisen jumaltaruston jumala, jonka alueeseen kuuluu mm. aurinko, salamat ja taivas. Puheenjohtaja Kuisman etunimi on Väinö! Intialainen pyhimys Caitanya levitti sanomaa Krishnasta vaikka itse oli tämän inkarnaatio. Väinö Kuismakin on levittänyt sanomaa totuudesta Lahden kaduilla. Vihkimättömät eivät ymmärrä puheenjohtajan viisautta oikealla tavalla. Pölyistä timanttiakin voi erehtyä luulemaan tavalliseksi kiveksi. Krishnan nimen uskotaan tuovan hyvää lausujalleen. Me tavallisetkin ihmiset voimme puhdistua puhtaan antaumuksen tasolle. Miten? Kertomalla ja laulamalla Sri Väinö Kuisman nimestä, ominaisuuksista, teoista, leikeistä, asuinsijoista ja varusteista! Ne eivät transsendentissä mielessä eroa mitenkään itsestään Sri Väinö Kuismasta.

Euroopassa, Rooman valtakunnassa ylin jumala oli "Iuppiter Optimus Maximus", "Suurin ja parhain Juppiter". Onko sattumaa, että Isänmaallinen Oikeisto lyhennetään I.O. ? On aika karistaa harhat ja nauttia esoteerisen väinöläisyyden puhtaan viisauden valosta.

6

318

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • samalla osastolla

      Alkaako kantti jo näin pahasti pettämään, kun ammattitappajat ovat astuneet kuvaan mukaan? Yleensähän kuolevat kiljuvat ennen loppuaan! Siis eläimen tasolla olevat. Yrittäkäähän kestää ammattitappajien esiinmarssi ilman parkua? Miksi postaatte tänne, koska aseet ratkaiskoon asiat? Unohdin, että S. Lehto on opettajanne.

      Ihanko poliisiasemalta lähettivät viestiä Teille? Kai se on psykologisesti luonnollista, koska taistelulinjat ovat tässä asiassa selvät. Isäni serkku Topi oli koko Hämeenläänin poliisikomentaja enkä näe asiassa edes mainitsemisen arvoiseksi tuntien poliisien psykologian, mutta pitää tässä vain mainita, kun ilmoittelette poliisien "viesteistä" tännepäin, kun samalla mailaatte heidän nimillään ympäri Suomea. En enää tiedä olisiko Topi ollut ylpeä Kristensenistä; en ehtinyt kysymään. Tuskin olisi ollut ylpeä.

      Minä en ole nauranut enää pitkään aikaan enkä rakennellut mitään muutakaan, koska aseeni pysyy rasvassa; ehkä se aloitteellisuus ja aloittelijapuoli on myös täysin tässä unohtunut. Vastavakoilu, vakoilua ja tiedonhankintaa; täysin normaalia toimintaa; kaikki hämärtyy, mutta kohteet ja heidän ideologia pysyvät samoina. Terroristit yleensä ovat aloittajat ja valitsevat kohteensa. Jokainen on valinnut puolensa. Tässä asiassa on vain ylieläjiä; ei voittajia tai häviäjiä.

      Jos haluatte opetella taistelemaan, niin hakekaa vain toinen kohde itsellenne; minulla ei ole aikaa leikkiä pikkulasten ja täysien hörhö nolla-miesten (vrt. Seppo Lehto) kanssa. Kertoo tarpeeksi tason heistä, jotka lähtevät surkimusten Seppo Lehdon & kumppaneiden taakse. Meillä on oma täysin 100% luotettava porukka koossa ja tiedän ihmiset, jotka hoitelevat tapaus Seppo Lehdon ja tänne on aivan turha lähettää täyttä roskapostianne päivätpitkät ja asianne vain pahenee siitä paljon huomattavasti. On selvää, että täältä vastataan tarkalla tulella heti pienempäänkään Seppo Lehdon & porukoiden havaittuun liikkeeseen.

      Tiedän myös, että Seppo Lehdolle on Baltiasta tilattu palkkamurhaaja, mutta ei minun toimesta. Ammattitappajien esiinmarssi on tapahtunut tosiasia ja minä tervehdin tätä asiaa ilolla, koska tappelukuntoahan Te halutatte todistaa minun kimppuun käydessä. Katsotaan kuinka tämä vaihe menee eteenpäin. Tietoni perustuu vain informointiin tästä. Presidentti Ahtisaari heitti Seppo Lehdon putkaan Helsinkiin pari kertaa, joten turhaa sotkea minua yksin johonkin täyden surkimus Seppo Lehdon kohtaloon; en lähettele ihmisille räjähtäviä kuulia postissa. Minä olen monia kertoja pyytänyt Seppo Lehtoa lopettamaan, mutta turhaan. Nyt mennään sitten tämä S. Lehdon & kumppaneiden itse valitsema tie loppuun saakka TAPAUS Seppo Lehdossa. Turhaa minua tähän sotkette, koska elän aivan toisella tasolla kuin sankarinne Seppo Lehto; punikkisuvun jälkeläinen-

      Tarjoan varmastitälle ammattitappajalle mieluusti hyvät oluet ja tulemme laittamaan pöydän hyvään kuntoon heille myös muualla kuin Suomessa. Aivan varmasti. Tulemme myös auttamaan ja suojelemaan tätä porukkaa täysin heidän elämänsä loppuun.

      Miettikää silloin sitä, että kuka aloitti? Älkää luulko meitä Saksan-Tanskan maalta tulleita miksikään hölmöiksi eli sellaiseksi, jotka haluavat vapauttaa maamme venäläisten kanssa ylpeillen sillä tai menevät Teidän naurettavaan halpaan. Emme ole mitään sotamiehiä tai konstaapeleja ---

      Tuskin myöskään Virkailija Ritva Virtanen mailaa ympäri Suomea viestejään sen enempää kuin SUPO:n päällikkökään Europe serveriltä.

      Terrorismia vastaan taistellessa mihinkään terroriin ei pidä alistua; se on normaali käytäntö ja tämä terroristiporukka tullaan listimään ja he tulevat jakamaan yleisten terroristien kohtalon. Minulla on täydet keinot taistella Teitä vastaan niin kuin terroristeja vastaan taistellaan Euroopassa, kun rauhantarjoukseni ei ole kelvannut vuosiin ja asiat tullaan ratkaisemaan näin ollen asein. Taisteluahan olettekin vain hallunneet ja aksentti on täällä 100% selvä: Tässä tapauksessa ei tule olemaan mitään häviäjiä on vain ylieläjiä.

      KLAUS VON GREWENDORP

    • Läpytiläps

      Lisää samanlaista, Rutja!

    • Zen-Väinisti

      "Kertomalla ja laulamalla Sri Väinö Kuisman nimestä, ominaisuuksista, teoista, leikeistä, asuinsijoista ja varusteista!"

      Vaikka palstalla usein kerrotaan ja lauletaankin miehestä ja vehkeistä, on tällainen usko tiettyjen ulkonaisten käyttäytymispiirteiden liittymisestä henkisyyteen naiivia lapsenuskoa.

      Buddhaksi ei tulla ajamalla pää puliksi ja pyhiinvaeltaen pyhäkaapu niskassa mantraa mutisten.
      Kuten ei Väinöksikään tulla ajamalla pää puliksi ja pyhiinvaeltaen pilottirotsi niskassa sturm-autolla Strindbergin terassille vaiettua tietoa jakamaan.
      Kulkekaamme siis omia teitämme seuraamatta muinaisten pyhien jalanjälkiä

      Pyhyys
      jolle linnut tuovat kukkia uhriksi
      on vain ilveilyä.

      • prahma vänä

        Eräs esoteerisen väinöläisyyden mietiskelymuodoista on visualisointi. Luomalla mieleemme tiettyjä kuvia voimme saavuttaa jotain sanojen takana olevasta totuudesta. Seuraavat mielikuvat ovat erityisen tehokkaita henkisen polun kulkijalle:

        1) Sri Väinö Kuisma nauttimassa kaurapuuroa voisilmällä. Väinö/Ukko edustaa valoa, taivasta ja aurinkoprinsiippiä. Myös hakaristi ja kaurapuuron voisilmä edustavat tietoisuuden aurinkoa. Nauttiessaan kaurapuuroa voisilmällä Sri Väinö Kuisma todistaa edustavansa valon olemusta.

        2) Guru Seppo Lehto ja hirtetty apina. Hirtetty apina edustaa kielteisiä tunteitamme ja levotonta mieltämme joka häiritsee mietiskelyämme. Mm. kuriton Hanuman-jumala on apinan hahmoinen. Voidaksemme edetä henkisellä polulla meidän on saatava mielemme hallintaan. Seppo Lehto edustaa myös myötätuntoa, sillä hankkiessaan itselleen vaikeuksia hän kuluttaa hankkimaamme negatiivista karmaa pois.

        3) Isvara M. Aalto taputtamassa käsiään Sri Väinö Kuismalle. Henkinen kehitys etenee nopeammin ylistäessämme Sri Väinö Kuisman asuinsijoja, leikkejä, ominaisuuksia ja varusteita. Ilman antaumuksellisuutta hämmennymme ja joudumme varmasti eksyksiin.

        4) Bhiksu Taberman lakaisemassa katua. Kärsivällinen dharmaopettaja auttaa meitä pääsemään eroon mielemme roskista. Tällöin voimme päästä jyvälle puhtaasta tietoisuudesta.

        5) Bhaktivedanta Mäenpää pystyttämässä kylttejä yöllä. Toimiakseen oikealla tavalla esoteerinen väinöläismietiskely tarvitsee ohjenuorakseen puhdasta Väinö-dharmaa. Totuus voi olla joskus vaikeaa kantaa. Kyltit symboloivat oikeaa ja puhdasta oppia jota ei käy muuttaminen mielihalujemme mukaan. Yön pimeys symboloi harhailevaa, eksynyttä mieltämme. Oikea oppi pitää itsekkäät pyyteemme kurissa ja johdattaa meidät lähemmäs valoa.

        6) Sri Väinö Kuisma nauttimassa Urho-olutta. Urho tarkoittaa rohkeaa miestä. Eteneminen esoteerisen väinöläisyyden pitkällä polulla vaatii usein voimaa ja rohkeutta. Urho-olut edustaa lisäksi pyhää soma-rasa -juomaa jota autuaat devat nauttivat.

        7) Klaus von Grewendorp puhumassa aatelisista. Aateluutta ei pidä käsittää kirjaimellisesti vaan pikemminkin jalona mielentilana. Esoteerinen väinöläisyys vie harjoittajansa siihen. Monarkin kruunu tarkoittaa ylintä chakraamme joka sijaitsee päälaella.

        8) Deva Olavi Koskela lisääntymässä. Tämä symboloi perimmäistä totuutta joka luo itsestään kaiken vähentymättä lainkaan. Kosmoksen saavi on pohjaton!


      • Rusoposkinen Mestari
        prahma vänä kirjoitti:

        Eräs esoteerisen väinöläisyyden mietiskelymuodoista on visualisointi. Luomalla mieleemme tiettyjä kuvia voimme saavuttaa jotain sanojen takana olevasta totuudesta. Seuraavat mielikuvat ovat erityisen tehokkaita henkisen polun kulkijalle:

        1) Sri Väinö Kuisma nauttimassa kaurapuuroa voisilmällä. Väinö/Ukko edustaa valoa, taivasta ja aurinkoprinsiippiä. Myös hakaristi ja kaurapuuron voisilmä edustavat tietoisuuden aurinkoa. Nauttiessaan kaurapuuroa voisilmällä Sri Väinö Kuisma todistaa edustavansa valon olemusta.

        2) Guru Seppo Lehto ja hirtetty apina. Hirtetty apina edustaa kielteisiä tunteitamme ja levotonta mieltämme joka häiritsee mietiskelyämme. Mm. kuriton Hanuman-jumala on apinan hahmoinen. Voidaksemme edetä henkisellä polulla meidän on saatava mielemme hallintaan. Seppo Lehto edustaa myös myötätuntoa, sillä hankkiessaan itselleen vaikeuksia hän kuluttaa hankkimaamme negatiivista karmaa pois.

        3) Isvara M. Aalto taputtamassa käsiään Sri Väinö Kuismalle. Henkinen kehitys etenee nopeammin ylistäessämme Sri Väinö Kuisman asuinsijoja, leikkejä, ominaisuuksia ja varusteita. Ilman antaumuksellisuutta hämmennymme ja joudumme varmasti eksyksiin.

        4) Bhiksu Taberman lakaisemassa katua. Kärsivällinen dharmaopettaja auttaa meitä pääsemään eroon mielemme roskista. Tällöin voimme päästä jyvälle puhtaasta tietoisuudesta.

        5) Bhaktivedanta Mäenpää pystyttämässä kylttejä yöllä. Toimiakseen oikealla tavalla esoteerinen väinöläismietiskely tarvitsee ohjenuorakseen puhdasta Väinö-dharmaa. Totuus voi olla joskus vaikeaa kantaa. Kyltit symboloivat oikeaa ja puhdasta oppia jota ei käy muuttaminen mielihalujemme mukaan. Yön pimeys symboloi harhailevaa, eksynyttä mieltämme. Oikea oppi pitää itsekkäät pyyteemme kurissa ja johdattaa meidät lähemmäs valoa.

        6) Sri Väinö Kuisma nauttimassa Urho-olutta. Urho tarkoittaa rohkeaa miestä. Eteneminen esoteerisen väinöläisyyden pitkällä polulla vaatii usein voimaa ja rohkeutta. Urho-olut edustaa lisäksi pyhää soma-rasa -juomaa jota autuaat devat nauttivat.

        7) Klaus von Grewendorp puhumassa aatelisista. Aateluutta ei pidä käsittää kirjaimellisesti vaan pikemminkin jalona mielentilana. Esoteerinen väinöläisyys vie harjoittajansa siihen. Monarkin kruunu tarkoittaa ylintä chakraamme joka sijaitsee päälaella.

        8) Deva Olavi Koskela lisääntymässä. Tämä symboloi perimmäistä totuutta joka luo itsestään kaiken vähentymättä lainkaan. Kosmoksen saavi on pohjaton!

        Tuollaisen hindulaistyyppisen itämaisen sekavuuden vastapainoksi on asetettava selkeä halla-aholainen monoteismi, juutalais-kristillinen pelastususkonto joka ei siedä muita kilpailevia kultteja eikä jumalia rinnalleen. On vain yksi Profeetta, Hän Jota Kutsutaan Mestariksi. On vain yksi Totuus, Scripta Joka On Kirjoituksia Uppoavasta Lännestä. On vain yksi kirkko, yksi seurakunta, Homma Joka On Nousussa. Ken muuta väittää, hän olkoon anateema, ja ikuisesti bannattu Hommaforumilta.


    • Anonyymi

      Esoteerinen väinöläisyys? Siinäpä vasta asialla nimi!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2277
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2093
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1698
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1516
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1417
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1384
    8. 52
      1278
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      63
      1221
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe