Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

KIITOS!

loistava muutos

Nyt sarjaa viitsii katsella, ennen ei jaksanut millään. Oletteko te ihmiset juuttuneet jonnekin 70-luvulle, kun teitä kauhistuttaa lesbo suhde? Se on nykyään ihan tavallista normaali elämää, varmasti teidänkin tuttavapiiristä löytyy joku joka pitää samasta sukupuolesta, te ette sitä vaan tiedä, koska noin ahdasmielisille ihmisille sitä ei kukaan halua kertoa.Kiitos tuottajille, kun näytätte todellista elämää,ettekä pelästy negatiivisista kommenteista.Eläkää hyvät ihmiset omaa elämäänne ja antakaa toistenkin elää! Taidatte vaan olla kateellisia, kun joku on onnellinen ja teidän elämä on jämähtänyttä perhe elämää :), jossa ei enää ole mitään hohtoa.

2

511

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tässä on

      se, että eivät ne uskalla näytää sitä todellista elämää! Tasa-arvon nimissä sarjaan on laitettu nyt lesbosuhde, mutta kuitenkaan tarinassa ei näytetty, miten ihastuminen on tapahtunut ja miten tarina on alkanut. Lisäksi kuvataan jostain sängynalta (ihmettelen miten nämä teini-ikäiset muka tajusivat käydystä keskutelusta suhteen, sehän olisi voinut liittyä mihin tahansa). Eli mitään ei tehdä kunnolla.

      Lisäksi sarjassa on tehty niin nopeita käänteitä niin lyhyessä ajsaa, että vanhalta sarjalta on pudonnut pohja kokonaan pois. Olisi ollut parempi jättää esim. Ninni sarjaan ja tehdä hänestä lesbo ja miellellään ilman tätä pettämiskuviota. Voi Risto parkaa. Lisäksi Jarkon hyväksyntä on epärealistista ajatellen lasten taustaa ja heidän kiintymistään Ristoon.

      Samaa p********a kuin mainosteeveen puolella viisi kertaa viikossa. Olitte antaneet meidän pitää rakkaan Kotikatumme.

      • pikiakka

        Niin modernia ihmistä minusta ei kulussa olevasta vuosiluvusta huolimatta milloinkaan tule,että lesbo/homusuhteen hyväksyisin, saati pitäisin sitä tasa-arvoisena heterosuhteeseen verrattuna. Eikä niin moderniakaan,että sitä tv-sarjassa sallisin esitettävän. Ihan mieluusti kannan tässä asiassa kalkkiksen roolin. Oli se vaan kiva - se "vanha" Kotikatu.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2053
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1658
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1476
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe