MANNOLAN SÄÄLIPISTEET!

Harmittaa...

kun hyvä pari putosi ja kankea Mannola saa leskeytensä turvin jatkaa. Kaikkea muuta kuin "nautittavaa"! Tanssi niska jäykkänä jaa naama peruslukemilla -toki ikääkin jo ladyllä on...mutta silti.
Lumoava Mia putosi turhaan...

9

1293

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mjhy

      Pirkko tanssi hyvin, Mia on ollut kankea aina, vaikkakin varmasti on paneutunut ja ollut täysillä mukana. Voihan Wilsson olisi saanut jo tippua, mutta taitaa mennä finaaliin saakka, Miaa huomattavasti huonompi tanssija.

      • anni

        Kyllähän se on toisinpäin, Miia osaa tanssia, Mannola vain juosta kipittää partnerin vieressä!Ei vanha kissa enää temppuja opi!


      • Pirkko osaa
        anni kirjoitti:

        Kyllähän se on toisinpäin, Miia osaa tanssia, Mannola vain juosta kipittää partnerin vieressä!Ei vanha kissa enää temppuja opi!

        ja oppii vaan lisää. On sen verran vuosien varrella harrastanut liikuntaa ja pitänyt itsensä kadehdittavan notkeana.
        Katsoin ( ja tallensin )osia aamupäivän iskelmäparaati elokuvaa - 50v takaa. Siinä oli monia sen ajan nousevia tähtiä, mm Pirkko Mannola ja Lasse Liemola. Pirkko on edelleen miltei 50v takaisissa mitoissa. Ei voi kuin ihailla. Monia muita oli ja laulajilla niin kirkkaat äänet, joita ei nykyään kuule missään Idols-kilpailuissa.

        Ikä ei muutenkaan ole este minkään uuden asian oppimiselle jos on halu ja taidot saatu geeneissä. Esim minun mieskumppani on todellinen kankikaikkonen, eikä oppisi edes Wilsonin lailla tanssin kiemuroita. Nykyään 80v oppii netin käytön - tv.s oli yli 90v tanskalainen nainen joka otti netin ja alkoi käyttää sitä. Opetuksen kautta. Moni 80v väitellyt jopa tohtoriksi jne..Ikä ei ole este. Kyynisyys on pahasta ja kateus, jotka joillain valtaa alaa kun vanhenee...

        Se taito tulee luontaisesti jos tulee. Sama kuin matikkapäätä on tai ei ole. Ei kaikki opi soittamaan mitään instrumenttia ja jotkut soittavat korvakuulolta. Taidot tulevat pitkälti geeneissä ja ovat hienoja "lahjoja" jotka vaan paranevat kun harjoittelee.


      • Heiskutti

        Kisassa pitää nähtävästi olla joku 'lemmikki'tänäkin vuonna ,viimeksihän oli 'kanki' tällä kertaa 'Voihan Wilson',ikävää vaan niiden kannalta jotka ovat tanssitaidossa parempia.


    • sa muut

      Ens viikol taas itkee iltsaris kuink saa suruuns lohtua tassimal.

      ja tyhmät äänestää.....

    • ihmetyttää

      Ja sitä paitsi, miksi kaikkien muiden kohdalla tuomarit katsovat tanssista sitä teknistä puolta esim. meneekö ne askeleet nyt niinkuin pitää ja ovat vielä tiukkanakin sen suhteen, mutta Mannolan kohdalla ei niistä puhuta mitään, katsotaan sitä tanssia vain kokonaisuutena..Jotenki tuntuu että sitä ei saa edes moittia. Ei se valssi ollut sen kummempi kuin niillä muillakaan, mutta saipahan hyvät säälipisteet ja varmaan se pidetään kilpailussa loppuun saakka, vaikka väkisin.

      • näin se menee

        Valtion laskuun äänestävät pitävät Wilsonen parketilla finaaliin asti ja Wilson hyppii sahapukkia edelleen. Toisen finaaliparin harrastelijana on Satu.


      • on työnantajat
        näin se menee kirjoitti:

        Valtion laskuun äänestävät pitävät Wilsonen parketilla finaaliin asti ja Wilson hyppii sahapukkia edelleen. Toisen finaaliparin harrastelijana on Satu.

        maksavat äänestyspuhelut näille hupi tanssijoille.

        Mielestäni ohjelman alussa, joskus silloin neljän vuoden takana, puhuttiin kilpailijan kehityksen olevan tärkeintä, siksi valitaan heitä jotka eivät osaa tanssia mennessään/ohjelman alussa..
        Tuon periaatteen mukaa Mato oli ainoa kriteerin täyttävä, Pirkko toinen. Mielestäni Pirkko on kehittynyt hyvin tanssijana.


    • anikkari

      eipä paljon huvita katsoa koko ohjelmaa tumarit ovat niin puolueellisia viime sunnuntaina mannola sai parhaat pisteet vaikka tanssi oli tosi jäykkää tosi hyvin tanssinut pari sai vain 3ja 4 pisteitä kyllä on tosi paska homma

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2759
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      360
      2614
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      96
      2190
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      66
      1866
    5. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      71
      1788
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1773
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1764
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      139
      1678
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1593
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1432
    Aihe