Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Oliko Jeesus kommunisti/sosialisti?

teologi

TALOUDELLINEN MENESTYS ON SIUNAUS

Sairaudet, köyhyys, sodat, väkivalta, riisto ja muu pahoinvointi on seurausta ihmiskunnan lankeamuksesta. Kun Jumala edustaa ihmisten välistä harmoniaa, edustaa saatana ihmisten välistä ristiriitaa ja väkivaltaa. Ihmiskunta on häikäilemättömässä ahneudessaan (sosialismi) hyljännyt profeettojen kautta ilmoitetun tien hyvinvointiin ja onnellisuuteen. Jeesus ilmoitti tehtäväkseen tehdä tyhjäksi sellaisetkin perkeleen työn hedelmät kuten köyhyys. Jeesus nimittäin tuli että ihmisillä olisi taloudellinen yltäkylläisyys ja hyvinvointi.

Matt.10:10
"Minä olen tullut, että heillä olisi elämä ja olisi yltäkylläisyys."

Taloudellinen menestys, eli rikkaus on Jumalan antama siunaus (Job:42:12). Kuuliaisuus Jumalan Sanalle johtaa sekä henkilökohtaiseen että kansalliseen menestykseen (1.Kun.2:3, 5Moos.4:40, 5Moos.28). Tottelematon ja uppiniskainen kansa saa osakseen köyhyyttä ja kärsimystä. Köyhyyden ihannointi on siten Jumalan kirouksen ihannointia.

Jumala siunaa tai on siunaamatta sitä ketä parhaakseen katsoo. Jumala antaa sateensa sataa myös jumalattomille (Job. 21:7-9, Psa.73:3-12, Matt.5:45). Sekä koettelemukset että on menestys ovat Jumalan antamaa, ja sekä menestyksessä että kärsimyksessä tulee ihmisen Jumalaa palvella.

Matt.5:45
"hän [Jumala] antaa aurinkonsa koittaa niin pahoille kuin hyvillekin, ja antaa sataa niin väärille kuin vanhurskaillekin."

Jokaisella teolla on seurauksensa. Myös tekemättä jättämisellä on seurauksensa. Jumala ei ole raha-automaatti. Jumala tietää mitä te tarvitsette jo ennenkuin te sitä edes rukoilette (Matt.6:8). Jumala ei myöskään ole henkilö jota voi palvoa uskontunnustuksin tai seremonioin (Matt.6:7). Ainoa Jumalalle kelpaava uskontunnustus on teot.

On Jumalan säätämyksen mukaista että ihmiset tarvitsevat ruokaa, juomaa ja muuta materiaalista hyvää. Tästä huolimatta meidän tulee asettaa oikeudenmukaisuus ja totuus kaiken materiaalisen hyvän edelle. Jos me tämän teemme, niin jumala antaa meille yllinkyllin siunauksiaan kulumattomasta kukkarostaan:

Luuk.12:29-31
"Älkää siis tekään etsikö, mitä söisitte ja mitä joisitte, älkääkä korkeita tavoitelko. Sillä näitä kaikkia maailman pakanakansat tavoittelevat; mutta teidän Isänne kyllä tietää teidän näitä tarvitsevan. Vaan etsikää Jumalan valtakuntaa, niin myös nämä teille annetaan sen ohessa."

Mutta köyhyys on saanut monet hylkäämään Jumalan. Kurjuusteologia, eli köyhyyden näennäinen ihannointi, on saanut suosiota köyhien keskuudessa kun ovat ahneudessaan ajautuneet väärän voiton tavoitteluun. Saatana viekoittelee kristittyjä kieltämään Jumalan hyvyyden ja kuiskuttelee että jumala kieltää nautinnon ja hyvinvoinnin. Saatana syyttää synnistä niitä jotka ovat kiittollisia Jumalan siunauksista ja tuntevat Jumalan hyvyyden.

VÄÄRÄ HYVÄNTEKEVÄISYYS PAHUUDEN NAAMIONA

Pahuuden voimille hyväntekeväisyys ja köyhistä huolehtiminen on keino pahojen päämäärien saavuttamiseksi, ikäänkuin teatteri jolla pahat teot ja häikäilemätön ahneus (sosialismi) voidaan kätkeä. Kertoohan evankeliumikin kuinka Juudas Iskariot tekeytyi muka "köyhien auttajaksi":

Joh.12:6
Mutta tätä hän [Juudas Iskariot] ei sanonut sentähden, että olisi pitänyt huolta köyhistä, vaan sentähden, että hän oli varas

Aina ei siis kannata sokeasti uskoa niiden julistuksia jotka hyväntekeväisyyden nimessä toimivat. Monille kristityillekään hyväntekeväisyys ei ole lähimmäisen auttamista vaan lähimmäisenrakkaudella pöyhkeilemistä ja itsensä korottamista. Miten on muka mahdollista että kristityt yhdellä kädellä auttavat köyhiä, samalla kun he heitä toisella kädellä riistävät.

Matt.7:9
Vai kuka teistä on se ihminen, joka antaa pojallensa kiven, kun tämä pyytää häneltä leipää, taikka, kun hän pyytää kalaa, antaa hänelle käärmeen?

Hyväntekeväisyysjärjästöt ovatkin sielunvihollisen vallassa. Näissä järjästöissä toimivat kristityt antavat köyhille leipää ja makaronia, mutta oikeutta ja oikeudenmukaisuutta he eivät köyhille halua antaa.

SEURAKUNNALLINEN VARAINHANKITA

Jeesus opetti: "Älä varasta" (Matt.19:18). Tämä tarkoittaa ettei meillä ole oikeutta ottaa muilta sitä mitä he ovat työllään ansainneet.

Sosialisti-kristityt vetoavat usein siihen että alkuseurakunnassa seurakunnan jäsenet antoivat omaisuuttaan yhteisomistukseen (Ap.t. 4:34-35). Mutta alkuseurakunnassa yhteisomistus perustui aina vapaaehtoisuuteen. Tämä käy ilmi Pietarin sanoista:

"Eikö se [lahjoitetun omaisuuden hinta] myymätönnä ollut sinun omasi, ja eikö myynnin jälkeenkin sen hinta ollut sinun?" (Ap.t.5:4)

Kuten Pietarin sanat osoittavat apostolinen seurakunta kunnioitti omistusoikeutta. Ketään ei pakotettu maksamaan rahaa apostoleille. Mutta sosialismissa "yhteisomistus" perustuu aina rangaistukseen tai rangaistuksella uhkaamiseen. Verovelvollisuuden laiminlyönnistä rangaistaan pakko-ulos-otolla, vankeudella tai sakolla. Jeesus ei koskaan pakottanut ketään (ts ei uhannut rangaistuksella) antamaan rahaa tai almuja messiaaniselle seurakunnalleen. Jos hän tai apostolit olisivat hankkineet omaisuutta ihmisiä uhkaamalla tulisi heitä kutsua ryöstäjiksi. Eikä mikään Jeesuksen sanoissa oikeuta siihen institutionalisoituun ryöstämiseen mitä sosialismi on.

Omaisuuden riistäminen pakkokeinoja käyttäen ei kuulu seurakunnalliseen varainhankintaan tai kristilliseen oikeuskäsitykseen. Pietari sanookin ettei rangaistuksen pelosta toimiminen ole lähimmäisen rakkautta.

"Pelkoa ei rakkaudessa ole, vaan täydellinen rakkaus karkoittaa pelon, sillä pelossa on rangaistusta" (1Joh.4:18)

Pelko syntyy rangaistuksen uhasta, eikä lähimmäisen rakkaudessa ole pelkoa. Edes Paavali ei olisi hyväksynyt pakottamista seurakunnallisessa varainhankinnassa. Paavali piti, aivan oikein, lähimmäisen tahdon ja omantunnonvapauden kunnioittamista lähimmäisenrakkauden kulmakivenä.

Room.13:10
"Rakkaus ei tee lähimmäiselle mitään pahaa. Sentähden on rakkaus [Mooseksen-] lain täyttämys."

2.Kor. 9:7
"Antakoon kukin, niinkuin hänen sydämensä vaatii, ei surkeillen eikä pakosta; sillä iloista antajaa Jumala rakastaa."

Kirkko haluaa harjoittaa varastamisen ja väkivaltaan turvautumisen julkisyntiä. Kirkko kieltäytyy tunnustamasta rikkomuksiaan eikä siten kykene tekemään parannusta. Tämänkaltaiset teot osoittavat että uskontunnustus joka kirkossa annetaan on valheellinen.

OLIKO JEESUS SOSIALISTI TAI KOMMUNISTI?

Vastuun sysääminen kasvottomalle valtiolle

Sosialistit ovat huomattavan anteliaita yhteiskunnan vähäosaisia kohtaan mutta itse he eivät kanna aiheuttamiansa kustannuksia. He ovat vaatimassa sairaaloiden ja teattereiden rakentamista julkisilla varoilla. Huolehditaan vähäosaisista ja ulkopuolelle jääneistä. Kehitetään työttömille, vanhuksille ja pakolaisille mielekästä toimintaa, kulttuuriakin. Sosialistit vaativat näyttävästi kehitysmaiden avokätistä avustamista mutta eivät kuitenkaan omastansa kukkarostaan vaan verovaroista.

"Voi teitäkin te lainoppineet, kun te sälytätte ihmisten päälle vaikeasti kannettavia taakkoja (=kollektiivinen vastuu) ettekä itse sormellannekaan koske niihin taakkoihin! " (Luuk.11:46)

"He [fariseukset] sitovat kokoon raskaita ja vaikeasti kannettavia taakkoja ja panevat ne ihmisten hartioille (=kollektiivinen vastuu), mutta itse he eivät tahdo niitä sormellaankaan liikuttaa." (Matt.23)

Fariseukset näyttelevät välittävänsä lähimmäisistään siirtämällä vastuun lähimmäisestä kasvottomalle yhteisölle, valtiolle ja veronmaksajille. Mutta kuten Jeesuksen sanat osoittavat oikea lähimmäisenrakkaus perustuu individualistiseen vastuunkantamiseen. Fariseukset vetoavat kollektiiviseen vastuuseen koska tällöin heidän ei itse tarvitse vastuuta kantaa. Fariseusten todellinen motiivi ei ole lähimmäisestä välittäminen vaan taustalla on lähimmäisten oikeuksista (omistusoikeus) piittaamaton omanedun tavoittelu.

Sosialistisen hyvinvointiyhteiskunnan "loisia" tai "pummeja" eivät ole työttömät ja alkoholistit. Sosialismi on poliittinen liike joka toimii virkamiesten ja virkamiesluokan taloudellisten etuoikeuksien ja rikkauksien lisäämiseksi. Tämän yhteiskunnan todellisia todellisia loisia ja pummeja ovat juuri julkisen sektorin virkamies-sosialistit. Ajoittain nämä jopa hyötyvät itse taloudellisesti tästä "humaanista välittämisestä" jota he julistavat, esimerkiksi uusien virkojen ja työmahdollisuuksien muodossa.

Sosialismi perustuu väkivallan häikäilettömään hyväksikäyttöön

Sosialismia perustellaan humaanisuudella, epäitsekkyydellä, solidaarisuudella ja muulla sellaisella mitä uskonnollisissa piireissä kutsuutaan "lähimmäisenrakkaudeksi". Sosialistisessa yhteiskunnassa epäitsekkyys toimeenpannaan lain säädännöllä, valtiovalta tai AY-liike valvoo kansalaisia ja käyttää lain toimeenpanoon liittyviä voimakeinoja ja rangaistuksia. Sosialismissa ihminen pyritään saattamaan rangaistuksella uhkaamalla toimimaan (näennäisesti) lähimmäistensä hyväksi. Tämä osoittaa että sosialismissa ei ole rakkautta sillä rakkaus ei perustu pakkokeinoihin tai rangaistuksella uhkaamiseen (1Joh.4:18, Room.13:10).

Aitoon kristilliseen rakkauskäsitykseen kuuluu lähimmäisen fyysisen itsemääräämisoikeuden ja omantunnonvapauden kunnioittaminen. Ihminen tietää parhaiten itse mikä hänelle on parasta, ei joku muu. Ja varsinkaan muilla ei ole oikeutta pakottaa lähimmäistä vastoin tämän tahtoa johonkin tekoon, tai estää ihmistä toteuttamasta rauhanomaisia toimia pelkästään sen tähden että pakottajan mielestä tämä olisi pakkopaitaan sidottavan "omaksi paraaksi" (Room.13:10, 1Joh.4:18)

Yhteiskunnallisten eturyhmien kiristys-toimet ja AY-Liike

Jeesuksen elinaikana sotilaat saattoivat ajoittain vaatia mielivaltaisesti veroa talonpojilta jos poliittinen tilanne sen salli. Vanhurskaan Johannes Kastajan opetus esivaltaa palveleville sotilaille oli ettei heillä ole oikeutta kiristää taloudellisia etuja:

"Älkää kiskoko keneltäkään älkääkä kiristäkö, vaan tyytykää palkkaanne." (Luuk.3:14)

Hengellisessä mielessä tämä opetus ei koske pelkästään sotilaita vaan kaikkia virkamiehiä. Nykyään AY-liike kiristää itselleen ja jäsenilleen yrityksen omistajille kuuluvaa voittoa ja AY-liike estää myös vapaat työsopimukset. AY-liike on siis Jeesuksen opetusten vastainen instituutio. AY-liike on perkeleen kahlekoirien väkivaltaa ihannoiva poliittinen yhteisö.

Käytännössä kaikki puolueet Suomessa (mm SDP, kristilliset, Kokoomus) ovat sosialistipuolueita koska ne kannattavat sosialistista "hyvinvointiyhteiskuntaa", eli yhteiskuntaa joka ei todellisuudessa tule johtamaan ihmisten hyvinvointiin, vaan ihmiskunnan orjuuttamiseen sosialistityrannian (EU) alaisuuteen. Yksi Raamatun keskeisin opetus on että paha tekeytyy usein hyvyydeksi (2Kor.11:13-15, Luuk.11:39, Matt.7:15, Ilm.13:11). Sosialismi on kateutta, väkivaltaa, vallanhimoa ja ryöstöä puettuna kauniiseen ulkokuoreen.


2Kor.11:13

Sillä semmoiset ovat valheapostoleja, petollisia työntekijöitä, jotka tekeytyvät Kristuksen apostoleiksi. Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi. Ei ole siis paljon, jos hänen palvelijansakin tekeytyvät vanhurskauden palvelijoiksi, mutta heidän loppunsa on oleva heidän tekojensa mukainen.

Ilmestyskirja 13:11

Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme.

Luuk.11:39

"Kyllä te, fariseukset, puhdistatte maljan ja vadin ulkopuolen, mutta sisäpuoli teissä on täynnä ryöstöä ja pahuutta."


Matt.12:34

"Te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te saattaisitte hyvää puhua, kun itse olette pahoja?"


Matt.7:15

"Kavahtakaa vääriä profeettoja, jotka tulevat teidän luoksenne lammasten vaatteissa, mutta sisältä ovat raatelevaisia susia."

1

438

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Teoreetikko

      Jeesus saattoi olla Krypton planeetalta saapunut superhenkilö. Maasta katsoen siis jumala.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2217
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1658
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1476
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe