Oliko Lauri Johansson

omavanhurskas, kun

antoi elämänsä Jeesukselle, eikä luottanut "kasteen armoon". Hänhän tunnusti poliisille rikoksensa ja joutuu nyt uskoontultuaan vankilaan. Täällä jotkut opettavat, että tuollainen ratkaisun teko on omavanhurskautta?

10

296

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ottaen

      hän oli jo vankilassa suorittamassa elinkautista. Nyt tunnustetut murhat eivät kakkua oleellisesti lisää.

      • ollut yhtä tehokas

        vaikutus?


    • jo ollut vankilassa,

      Jeesukseen uskovana vankinakin jo kohta 1 1/2 vuotta.Käy mm. pitämissäni r-piireissä ja sunnuntai Jumalanpalvelus tilaisuuksissa.

      • Ihan näin siovullisena toivoisin, että hän ymmärryksessä kasvaisi ja juurtuisi syvälle Kristukseen.Monasti tämä asian näivettää ihmisessä seurakunnissa ilmenevät "todistus rumbat",- joka pitkässä juoksussa turhauttaa/vääristää koko uskonelämän johtaen luopumukseen.


      • harhaan, kun on tehnyt

        oman uskonratkaisun, eikä ole luottanut kasteen armoon? Täällähän jotkut vaahtoavat, että ihminen ei voi tehdä ratkaisua Jumalan puoleen!


      • harhaan, kun on tehnyt kirjoitti:

        oman uskonratkaisun, eikä ole luottanut kasteen armoon? Täällähän jotkut vaahtoavat, että ihminen ei voi tehdä ratkaisua Jumalan puoleen!

        Todella hedelmät kertovat aivan muusta kuin lapsikasteen armosta.Tässä armossa hän/kin teki rikoksia, mutta uudestisyntyneenä on voimaa tunnustaa niitä. "Joka syntinsä tunnustaa ja hylkää hän saa armon". Ei hullukaan lihallisena ihmisenä tunnusta oma-aloitteisesti poliisille rikoksia,- joista ei ole jäänyt kiinni. Suomessa tulisi säätää laki, joka huomioi ihmisen uudestisyntymisen ja sen vaikutuksen mielikuviin.Siis ihmisellä itsellään ei ole oikeutta vaatia muutosta, mutta hedelmien/mielikuvien muutumisen kautta tämä huomioitaisiin "istumisessa".


      • ml213.
        ml213 kirjoitti:

        Ihan näin siovullisena toivoisin, että hän ymmärryksessä kasvaisi ja juurtuisi syvälle Kristukseen.Monasti tämä asian näivettää ihmisessä seurakunnissa ilmenevät "todistus rumbat",- joka pitkässä juoksussa turhauttaa/vääristää koko uskonelämän johtaen luopumukseen.

        Ihan näin sivullisena toivoisin, että hän ymmärryksessä kasvaisi ja juurtuisi syvälle Kristukseen.Monasti tämä asian näivettää ihmisessä seurakunnissa ilmenevät "todistus rumbat" ------ Siis. Monasti tämän asian näivettää...........


    • Keljukookojot

      Jo tuo , että tunnustaa vanhat pahat tekonsa ( 3 murhaa ) kertoo , että kyllä mies on antanut elämänsä Jumalan käsiin ja haltuun. Kaikkea hyvää Latelle .

      • Latex2

        Miten olisi pieni rahallinen korvaus murhattujen omaisille. Antaisi vähän lisä pontta tälle parannuksen teille.


    • Siunausta-Lauralle

      Tietysti kasteen armoon uskovat ahneudessaan noin puhuvat, mutta Johansson on tuomion saanut ja se riittää. Kaiken lisäksi Jumalan Armo on alkanut Lauria kasvattamaan, että hän myös näyttää mallia muillekin ihmisille kuinka Kaste asiassa tulee toimia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe