Äidille...

päivänsäde

Anteeksi Äiti, että sinulla on tällainen tytär. Niin paljon olen sinulle huolia ja murheita aiheuttanut, ihan kuin sinulla ei olisi niitä jo omasta takaa. Olen yrittänyt muuttua, mutta aina tulee jotakin, kerta kerran jälkeen, jolla taas pahoitan mielesi, tahtomatta sinua satuttaa. Tälläkin hetkellä kannan suurta salaisuutta, jota en voi ikimaailmassa sinulle kertoa, mutta tiedän, se hetki vielä tulee, että saat sen tietää, tavalla tai toisella. Mitä voin tehdä? Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis, ja muut siinä sivussa. Sanoit jouluna, että kaikki lapsesi ovat sinulle pettymyksiä. Että mitä me olemme koskaan tehneet vanhempiemme hyväksi. Tiedämme sen, emme kai mitään. Mutta mitä meidän olisi pitänyt tehdä? Olet aina niin kova ja et puhu mitä sisälläsi on, en tiedä..
Eilen löit luurin korvaan, riitelimme taas, niinkuin nykyään melkein aina. Sinulla on ollut todella vaikea syksy ja talvi, ja minulla taas huono omatunto kaikesta, salaisuudesta ja siitä etten ole tehnyt mitään hyväksesi. Ei ole ihme, että riitoja syntyy. Anteeksi en voi sinulta suoraan pyytää, koska aina kun olen niin tehnyt, toteat: sääli on sairautta. Mutta eihän anteeksipyyntö ole sääliä?
Toivon, että tuleva vuosi on meillä molemmilla onnellisempi, ja että välimme paranisivat, edes niin, että voisimme viettää edes joulua riitelemättä ja itkemättä, kuten tänä jouluna kävi.
Miten meidän välit tällaiseksi meni? Muistatko kuinka tapasimme kertoa toisillemme kaiken, nauroimme ja vitsailimme yhdessä, kävimme yhdessä ostoksilla, siiderillä, syömässä.. pidimme leffailtoja..
Tahdon tuon ajan takaisin, sillä elämäni on todella tyhjää ilman sinua, äiti.

Rakkaudella: Tyttäresi.

1

394

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yks äiti

      Jos äitisi näkisi tämän kirjeen....ehkä hän paremmin ymmärtäisi sinua.....itse tyttäreni kanssa läpikäyneenä tietynlaisen koulun....olen tällä hetkellä hänestä niin ylpeä...vaikka hän vieläkin opettelee elämän koulua ja tulee eteen karikoita joista täytyy selvitä....toivon voivani olla edes murto-osan niissä mukana....Sinulle voimia jatkaa ja äidillesi myös....puhumalla ja taas puhumalla moni asia kuitenkin selviää....hyvää vuodenvaihdetta.....))))))))

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      107
      2097
    2. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      118
      1610
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1510
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1347
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1236
    6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      489
      1150
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1145
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      953
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      932
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      876
    Aihe