hyvä kun

kirwa putos

pelistä-kamalaa koikkelehtimista ja naaman ilmeillä pelleilemistä

23

6046

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tosiaan!

      Eri kulttuurista tullut ihminen, avoimempi ja elehtivämpi.Ei passaa,ei.Kaikkensa se silti teki,että menisi loppuun asti.Nythän on jäljellä vain tosikot,jotka varmasti itkevät kuin kuolemaa,jos putoavat,niin hampaat irvessä siellä tosissaan ollaan,vaikka kyseessä kuitenkin enimmäkseen show.Kuka kuvittelee noista kenenkään OIKEESTI tanssivan kuin ammattilainen muutaman kuukauden periodilla?!!! Jos Kaikkonenkin oli melkein tappiin asti ja oli surkeempi kuin Kirwa tanssimaan,niin samalla lailla sielläolisi mennyt Kirwakin.Ainakin hän osasi pitää hauskaa. Nyt ovat jäljellä varmasti taitavimmat amatöörit,mutta samalla kisan henki meni muuksi kuin hauskanpidoksi,sanoivatpa töllön edessä mitä hyvänsä.Näki jo pari kierrosta sitten,että juuri nämä,jotka ovat nyt jäljellä ovat ne tosikoimmat.Hymy naamalla ja teennäiset fraasit huulilla,mutta kaikesta huokuu kauhea totisuus siitä,että loppuun asti pitää päästä ja voittaa. Ikävää,mut näin on.

      • jatta

        vastus niinpä niille! Kirjoituksesi oli niin virkistävä että oli pakko sanoa kiitos vaikka jo kirjoitinkin omat ajatukseni vähän aikaa sitten.Roosalle pudotus otta ehkä tästä porukasta kaikkien kovimmalle.Tämä on hänelle kuin tikan heitto joillekin.Leikkiä pitäisi olle mutta suututaan kun hävitään ja pikku kyyneleet pirautetaan jo vähänkään huonommilla pisteillä


    • PUDOTA NYT

      liian teeskentelevä ja menneisyys, menneisyys se menneisyys..

      • k.ulkuri

        Taitaa olla täysin tuomaripeliä kenet milloinkin pudotetaan ...


      • ei voi...
        k.ulkuri kirjoitti:

        Taitaa olla täysin tuomaripeliä kenet milloinkin pudotetaan ...

        Miehenä ei voi kilpailla taitavia miesopettajia/ammattilaisia. Naisen helpompi seurata miehen vientiä. Pirkko pois. Roikkuu kuin takiainen opettajassaan ja se jatkuja virne...... Huono kausi. Ei symppiksiä persoonia tällä kertaa. Satusetä rasittava.


      • Joonatan
        k.ulkuri kirjoitti:

        Taitaa olla täysin tuomaripeliä kenet milloinkin pudotetaan ...

        Yleisöhän heitä puhelimellaan on mukana pitänyt


      • miksi näin?

        Aivan ällöttävä asu,koska muilla oli kauniit pitkät asut.


      • tanssivat
        miksi näin? kirjoitti:

        Aivan ällöttävä asu,koska muilla oli kauniit pitkät asut.

        foxrottia, ja rosa ja sami rumbaa, ja eri tanssilajeilla on puvustuskin erilainen


      • Paras voittakoon

        Rosa oli naisista paras tanssija sitä ei kukaan voi väittää vääräksi.Kysynkin mikä ihmeen menneisyys??? Tanssi ratkaisee ei mitkään ilmeet.Rosan sulavaa liikkumista on kaunista katsottavaa ei siinä mitään teeskentelyä ole. Jäljellä olevat kolme paria ovat melko tasavertaisia.


      • sambala
        Paras voittakoon kirjoitti:

        Rosa oli naisista paras tanssija sitä ei kukaan voi väittää vääräksi.Kysynkin mikä ihmeen menneisyys??? Tanssi ratkaisee ei mitkään ilmeet.Rosan sulavaa liikkumista on kaunista katsottavaa ei siinä mitään teeskentelyä ole. Jäljellä olevat kolme paria ovat melko tasavertaisia.

        Olen samaa mieltä Rosa on ylivoimasesti paras,sitten on muut.Vilson oli heikoin jo aikaa sitten.


    • niin ei osaa

      Ihmisenä Wilson on tosi mukava, mutta ne jalat kun ei liiku tanssintahtiin. Kaikki kunnia Wilsonille siitä, että on niin positiivinen ja ihanaihminen! Yksi ihailija

    • tasapisteet

      Tuomareilta pelailun makua, tasapisteet muille, Wilson ja Susa hännille. Ei niin tasaväkisiä muut parit. Alkoikohan puntissa tutista, että kuinka pitkälle Wilson menee. Olis saanut kyllä Wilson ja Susa voittaa koko pelletanssikisan.

      • heihou

        Sama tuli mieleen eilen. Jos pistejärjestelmä kaiken lisäksi meni niin että 4-4-4-1 niin vähän ikävä maku jäi. Tuossa tilanteessa Kirwa jatkoon vain sillä että on yleisöäänestyksen ykkönen. No siis ehdottomasti huonoin tanssija putosi ei sinänsä.


    • tippuu seuraavaksi

      eli ROSA Kansa äänestää jo aivoillaan , MAMU kielteisyys näkyy jo

    • Duo

      Jos ollaan rehellisiä, oikea pari tipahti. Kolme parasta jäljellä, ehkäpä Satu voittaa...Ehkä seuraava putoaja on Pirkko ellei vanhempi väki pelasta...

    • jatta

      Wilsonia äänestivät varmaankin positiivisesti ajattelevat ihmiset,kenties hänet tavanneet tai jotenkin tunteneet.Urheilijat,lapsiaan satuja kuuntelemaan vieneet vanhemmat jne, Hei haloo eihän tämä nyt niin vakavaa ole!!!!Naaman ilmeet? Oiskohan naaman ilmeitä arvostelevalla totisen tosikon asenne,lisätttynä kourallisella rasismia? Hän on luonnollinen,luonnonlapsi.Oisikohan meidän suomalaistenkin opittava jotain hänen tavastaan esittää asioita.Olen äänestänyt häntä koko ajan mutta siitä toki olen samaa että hänen kuuluukin nyt pudota.Siirryn Pirkkoon,nuorisoni taas äänestää Satua.

      • Wilson RULES!

        Puhut ASIAA!!!. Rasistien on SYYTÄ jättää kommentointi,koska se POISTETAAN!.


      • Tanssitaitoa

        Kyllä Wilson oli ansainnut paikkansa tähän asti. Luonne jonka hän omaa on mahtava. Olen tavannut Wilsonin monesti, ja en tiedä ketään Suomalaista joka omaa saman hienounen kiittää kaikesta. Wilson oli hyvä oppi isä käytökselle, ja oppi wilsonkin tanssimaa aika hyvin.


    • Nuori95/-

      En ois uskonu et Kirwa tippuu viel. Kirwa oli hauska ja musta iha hyvä tanssija. :)

      • seikkuliini 123

        Roosa ansaitsee voiton. Hän tekee kaikkensa, että oppii tanssimaan. Täydellinen keskittyminen, harjoittelu ja heittäytyminen. Rosa ei voi kilpailla kauneudellaan Sadulle, joka hyötyy missitaustastaan ja saa sympatiaa vastoinkäymisistään, samoin kuin Pirkko joka saa sympatiaa ikänsä ja myös vastoinkäymisien johdosta. Toki kaikki jäljelläolevat naiset ovat hyviä ja ihania, mutta Rosa on paras :)


    • tko45

      Molemmat iltapäivälehdetkin kirjoittaa monta sivua joka päivä asiasta, Jopa lehtien pääotsikotkin on tästä pelleilystä. Ihan sama kuka tippuu.

      • ollaanko

        näin typeriä?voi meitä.


    • nelson m

      niin sen julkisuus on pelkkää "draamaa" muka isä yritti tappa (uskon) oli kodittomana (uskon) ja kaikkee muuta

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2793
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2370
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2150
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1934
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1786
    6. 141
      1762
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1757
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1501
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe